X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
وینسنت ولنتاین ، یکی از جذاب ترین شخصیتهای فاینال فانتزی 7 ــه ...

متاسفانه این شخصیت سرگذشت بسیار تلخی داره و برای همینه که تقریباً اجتماع گریزه و به تنهایی تحقیق میکنه. کلی برای پیدا کردنش و آوردنش توی گروه آوالانچ زجر کشیدم من توی فاینال فانتزی 7 ! :دی

سلام به دوستان
بنده مس افکت 3 رو بازی نکردم متاسفانه که در جریان کامل بازی قرار بگیرم ولی کلا خیلی شخصیت ها و بازی های BioWare رو دوس دارم ! واسه همین به شپرد رای دادم ! :دی

کوفت:|
خب همون اول میگفتی جذابیت برای مخاطب ایجاد بشه که خودمم باهات موافقت میکردم:|:d اما بند کرده بودی به جذابیت های جنسی!:|
بحثمون تمومه:d
=====
شپرد یا وینسنت؟ مسئله اینست!

. مسئله خاصی نیست معلومه شپرد :d

- - -ویرایش - - -

سلام به دوستان
بنده مس افکت 3 رو بازی نکردم متاسفانه که در جریان کامل بازی قرار بگیرم ولی کلا خیلی شخصیت ها و بازی های BioWare رو دوس دارم ! واسه همین به شپرد رای دادم ! :دی

کار خوبی کردی :d خو بیشین بازی کن دادش :d

سلام به دوستان
قبلش یکم اینگلیسیت رو خوب کن چون اگه حرفاشونو نفهمی نمی دونی باید تو بازی چکار کنیb-)

خوب دیگه صعود فرمانده شپرد رو تبریک میگم:bighug: و یه تسلیت بر جاپونی فن ها;;) :d

:crying1:

gnlbxr22c8oekue72gu.jpg

ما فاینال فانتزی فن ها با این که تعدادمون زیاد نیست ولی توی هر نظر سنجی همیشه از شخصیت محبوب فانتزی خود دفاع کردیم..هرچند که باخته باشیم نشون دادیم که همیشه چه رقیبمون قوی باشه چه ضعیف پشتش رو خالی نکردیم.
به امید پیروزی.....
من که وقت امدن این جا روندارم ولی از فن های فانتزی می خوام مثل همیشه تا اخرین لحظه بجنگن.

من که انیمه بین هستم هم همیشه طرف FF را می گیرم , شدیدا هم منتظر XV - Versus می باشیم :d .

مس افکت به جرئت یکی از مزخرفترین بازی های عمرم_ آخ ببخشید تخریب نداشته بودیم :دی
خوب به هر حال من اصلا با ME حال کردم همه چی همه شخصیت ها فوق مصنوعی بودن + الکی بهشم میگن RPG
بگذریم
وینسنت یکی از بهترین شخصیت های کل تاریخ گیم و یکی از محبوب ترین های FF هست. اصلا عظمت FF با یه بازی فوق Overrated ایی باباا نذارین من شروع کنم :دی
خوب دیگه رای هم معلومه تازه کارا به شپرد کهنه کارا هم وینسنت :دی :دی TROLOLOLOL
حالا به خودتون نگیرید :دی
viewer.php

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or