Dante .D.H
کاربر سایت
راي من هم كه Vincent ! :bighug:
فقط خواهشا نذارين حذف شه چون كه يكي از بهترين شخصيت هاي Final Fantasy هست !:d
مس افکت به جرئت یکی از مزخرفترین بازی های عمرم_ آخ ببخشید تخریب نداشته بودیم
خوب به هر حال من اصلا با ME حال کردم همه چی همه شخصیت ها فوق مصنوعی بودن + الکی بهشم میگن RPG
بگذریم
وینسنت یکی از بهترین شخصیت های کل تاریخ گیم و یکی از محبوب ترین های FF هست. اصلا عظمت FF با یه بازی فوق Overrated ایی باباا نذارین من شروع کنم
خوب دیگه رای هم معلومه تازه کارا به شپرد کهنه کارا هم وینسنت TROLOLOLOL
حالا به خودتون نگیرید
همه شخصیت ها فوق مصنوعی بودن
متا رو وللش اونجوری که نمیشه قضاوت کرد. من مس افکت 3 رو بازی کردم، واقعا از هر لحاظ نا امیدم کرد. مخصوصا همین داستان وشخصیت پردازیبله بله نمردیم و چه صحبت هایی رو هم دیدیم !
من تو نظر سنجی قبلی که نمیدونم با کی بود به وینسنت رای دادم . اینو گفتم که نگین نمیدونی وینسنت کیه :d
صحبتت در مورد ME اصلا بجا نیست . بازی که متاش بالای 90 هست نیاز به بحث و بررسی من و شما نداره .
این صحبت که دیگه اصلا نابودم کرد !!
یکی از اصلی ترین نقاط قوت بازی رو شما الان با چه منطقی بردی زیر سوال ؟ این صحبت من هم نیست هر کسی که ME رو بازی کرده میدونه که بیشتر به خاطر شخصیت پردازی این بازی جذبش شده !!!!
متا رو وللش اونجوری که نمیشه قضاوت کرد. من مس افکت 3 رو بازی کردم، واقعا از هر لحاظ نا امیدم کرد. مخصوصا همین داستان وشخصیت پردازی
متا رو وللش اونجوری که نمیشه قضاوت کرد. من مس افکت 3 رو بازی کردم، واقعا از هر لحاظ نا امیدم کرد. مخصوصا همین داستان وشخصیت پردازی
گل گفتی مرد؛ گل گفتی !خداییش هر چیزی رو خواستی میتونی ببری زیر سوال ولی به هیچ عنوان Mass Effect مخصوصا نسخه دومش رو نمیتونین بری زیر سوال و پدیده معکوس رخ میده:d یعنی همه چی در حد لالیگ و بوندس لیگا بالا بود! شخصیت پردازی ها، داستان، محیط سازی و به طور کلی همه چیز این بازی خدا بود.
خداییش هر چیزی رو خواستی میتونی ببری زیر سوال ولی به هیچ عنوان Mass Effect مخصوصا نسخه دومشرو نمیتونین بری زیر سوال و پدیده معکوس رخ میده:d یعنی همه چی در حد لالیگ و بوندس لیگا بالا بود! شخصیت پردازی ها، داستان، محیط سازی و به طور کلی همه چیز این بازی خدا بود.
ME3 مفتضحانه ترین پایان بر یه سه گانه بود
من ME هیتر نبودم ، فنش هم نبودم ولی چجوری دلشون اومد بعد از 1&2 این شوماره 3 رو بدن دست ملت !؟
دقیقا. من بعد از ME2 سریعا اومدم ME3 ولی رغبت نمیکنم بازیش کنم. بازی به طرز عجیبی خسته هست شاید چون ME2 اینقدر کامل بود که خیلی سخته بتونی یه چیزی رو که کامله رو شکست بدی.ME3 مفتضحانه ترین پایان بر یه سه گانه بود
من ME هیتر نبودم ، فنش هم نبودم ولی چجوری دلشون اومد بعد از 1&2 این شوماره 3 رو بدن دست ملت !؟