من ترجیح میدم همرو غافلگیر کنم توی انتخاب کرکترهاامیر به نظرم اگه مثل سابق نظراتمون رو همینجا بگیم جالبتره ها... کلی بحث و گفتگوی جالب سر همون کاندیداهای احتمالی پیش میاد...
مشکلی هم نیست هر کی خواست اینجا بگه هر کی خواست برام بفرسته
من ترجیح میدم همرو غافلگیر کنم توی انتخاب کرکترهاامیر به نظرم اگه مثل سابق نظراتمون رو همینجا بگیم جالبتره ها... کلی بحث و گفتگوی جالب سر همون کاندیداهای احتمالی پیش میاد...
3- Sonic
VS
Mario
مارکوس از کدوم بازیاین خیلی خوبه
البته کریتوس و مارکوس هم خیلی عالیه
موفق باشی
از گریز اف وار خیلی باحال میشهمارکوس از کدوم بازی
نفر اخر هم اعلام شد
- مستر چیف از halo
vs
nomad از کرایسیس
سونیک و ماریو باحال تره:dخب بچه ها من کرکترهای کاندید برای نظر سنجی بعدی رو میگم
1 - کریتوس از خدای جنگ
vs
جنگ از dark sider
2-Cloud Strife
Vs
Sephiroth
هر دو از فاینال فانتزی
3- Sonic
VS
Mario
نیاز به معرفی ندارن همه میشناسیمشون
4 - مستر چیف از halo
vs
nomad از کرایسیس
مارکوس قبلا تو نظر سنجی بوده وبا کریتوس تناقض داره شدید.ولی اگه اسرار داری چشم.البته کریتوس و مارکوس هم خیلی عالیه
WOWWWWWWWWW3- Sonic
VS
Mario
نیاز به معرفی ندارن همه میشناسیمشون
به نظر من انتخاب کاراکتری که بشه در مقابل Kratus قرارش داد خیلی سخته... به دلایل زیر:البته کریتوس و مارکوس هم خیلی عالیه
I Love U پارسا... به خاطر سلیقت...سونیک و ماریو باحال تره:d
WOWعزیزان تصویب شد
Sonic
VS
Mario
عالی بود جان کرامر عزیز...[/URL][/IMG]![]()
Sonic
در سال 1991 هنگامی که سگا مشغول ساخت بازی جدیدی برای رقابت با سری ماریوی نینتندو بود تصمیم گرفت شخصیت هایی هم ارز با سری ماریو و الهام گرفته از حیوانات بسازد .شامل روزولت پیژامه پوش(که خود بعدا مبنای ساخت دکتر روبوتیک یا همان اگمن ضد قهرمان سری شد) یک سگ،یک آرمادیلو،یک خرگوش و بالاخره خارپشتی که در ابتدا با نام سری آقای موش سوزنی شناخته میشد رنگ آبی کبالتی این خارپشت برگرفته از رنگ لوگوی سگا بود چکمه هایش از ترکیب چکمه های مایکل جکسون و بابانوئل الهام گرفته شده و شخصیت و حالت چهره اش هم از بیل کلینتون الهام گرفته شده بود و از آنجایی که یکی از سازندگان به اشتباه تصور می کرد خارپشت ها شنا نمی کنند سونیک نیز قادر به شنا نبود(اگر در گذشته سونیک بازی کرده اید حتما می دانید مرحله های که آب بالا آمده و باید خود را به خشکی می رساندید بسیار چالش برانگیز بوده)بدین ترتیب یک تیم 15 نفره شروع به کار کرد و اولین سونیک را ساخت.گفتنیست طرح های اولیه ی سونیک دارای دندان نیش بلندی بوده که به واسطه ی تیم آمریکایی سگا حذف گردیده.دشمن اصلی او دکتر اگمن دانشمند چاق و دیوانه ایست که با اختراعات خود قصد تصاحب الماسهای سونیک که با آنها می تواند مالک دنیا بشود را دارد.
پ.ن:ماریو رو هم به زودی خواهم گذاشت![]()
عالی بود دستت درد نکنهدر سال 1991 هنگامی که سگا مشغول ساخت بازی جدیدی برای رقابت با سری ماریوی نینتندو بود تصمیم گرفت شخصیت هایی هم ارز با سری ماریو و الهام گرفته از حیوانات بسازد .شامل روزولت پیژامه پوش(که خود بعدا مبنای ساخت دکتر روبوتیک یا همان اگمن ضد قهرمان سری شد) یک سگ،یک آرمادیلو،یک خرگوش و بالاخره خارپشتی که در ابتدا با نام سری آقای موش سوزنی شناخته میشد رنگ آبی کبالتی این خارپشت برگرفته از رنگ لوگوی سگا بود چکمه هایش از ترکیب چکمه های مایکل جکسون و بابانوئل الهام گرفته شده و شخصیت و حالت چهره اش هم از بیل کلینتون الهام گرفته شده بود و از آنجایی که یکی از سازندگان به اشتباه تصور می کرد خارپشت ها شنا نمی کنند سونیک نیز قادر به شنا نبود(اگر در گذشته سونیک بازی کرده اید حتما می دانید مرحله های که آب بالا آمده و باید خود را به خشکی می رساندید بسیار چالش برانگیز بوده)بدین ترتیب یک تیم 15 نفره شروع به کار کرد و اولین سونیک را ساخت.گفتنیست طرح های اولیه ی سونیک دارای دندان نیش بلندی بوده که به واسطه ی تیم آمریکایی سگا حذف گردیده.دشمن اصلی او دکتر اگمن دانشمند چاق و دیوانه ایست که با اختراعات خود قصد تصاحب الماسهای سونیک که با آنها می تواند مالک دنیا بشود را دارد.
اولین حضور ماریو به 31 سال پیش باز می گردد در بازی دانکی کونگ که وی مرد پرنده(jumperman)
Mario
نام داشت در این بازی ماریو چوبسازی بود که میمون دست آموز گنده اش رم کرده و دوست دختر ماریو را می رباید و ماریو هم باید دنبال او رفته و نجاتش دهد.ماریو و برادرش لوییجی لوله کش های ایتالیایی-آمریکایی تبارند که باید در راهشان با موجوداتی که از لوله های فاضلاب نیویورک بیرون می پرند مبارزه کنند.شایان ذکر است ماریو تاکنون در بیش از 200 عنوان بازی اعم از آرکید،مبارزه ای،اتومبیلرانی و........حضور داشته از بازی های خود ماریو گرفته تا متال گیر که در آن تندیس کوچکی از ماریو در محیط بازی وجود دارد در یک نظر سنجی که از کودکان کم سن وسال آمریکایی گرفته شد نتیجه نشان داد که او را از میکی موس بیشتر می شناسند.ماریودر ایران که بیشتر با نام قارچخور شناخته می شود با کنسول NES یا همان میکروی خودمان به خانه ها آمد و عمدتا نیز محدود به همان میشود و بازی های بعدی چندان معروفیتی نیافتند(الان که این بیوگرافی را می نویسم صفحه ی ویکی ماریو بیش از 30 زبان دارد و در عین حال از فارسی خبری نیست که خود مهر تاییدی بر غریب بودن این لوله کش دوست داشتنی در ایران است)