X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حاظرم رو تمام کنسول هام شرط ببندم که می تونم خلاف اینو ثابت کنم...

حاظرید نظر سنجی بعدی رو (البته با اجازه ی امیر و آتوسا ) بین Snake و John بندازید تا ببینید اختلاف چقدر میشه...؟

شدیدا مخالفم :d ، Snake قبلا تو کل کاراکترها (نظرسنجی BC ) اول شده ، افت داره بخواد تو این VS باشه...:|

ولی فکر نمیکنم تفاوت Snake و Sam خیلی زیاد باشه!!!
بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنی.....

میدونی که Leon جان من کنسول ندارم پس خیلی با Snake آشنا نیستم!
ولی فکر نمیکنم تفاوت Snake و Sam خیلی زیاد باشه!!!:-/
من حرفی ندارم ولی فکر نکنم باقی دوستان با یه نظرسنجی نیمه تکراری موافق باشن!!
آ آ آ...
مجتبی می دونی که من خیلی میخوامت... اما همین که میگی Snake رو نمیشناسی و با این وجود راجع به Sam با اعتماد به نفس حرف میزنی... خیلی بی انصافیه...

من هنوز سر حرفم هستم... سر شرط بنیدیه...
;)

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------

همین مونده یه شخصیت جدید و تازه به دوارن رسیده (:d)
sam رو که 11 ساله خیلیا باهاش زندگی کردن رو پشت سر بزاره /:)
فعلاً که Sam داره با سختی و تلاش فراوان اونم به زور و با 4 - 5 تا اختلاف میبره....
این که بالیدن نداره...
از John راضیم....

snake یادمه قبلا توی نظر سنجی خود bc که حدود 1 ماه ادامه داشت در بین همه کاراکتر ها با اختلاف زیادی اول شد و هنوزم میشه!

فعلاً که Sam داره با سختی و تلاش فراوان اونم به زور و با 4 - 5 تا اختلاف میبره....
این که بالیدن نداره...
از John راضیم....

این نشون از تازه متولد شدن گیمر های bc هست عزیزم که از شماره 1 با sam نبودن و به جز conviction شماره دیگه ایش رو بازی نکردن :d

آ آ آ...
مجتبی می دونی که من خیلی میخوامت... اما همین که میگی Snake رو نمیشناسی و با این وجود راجع به Sam با اعتماد به نفس حرف میزنی... خیلی بی انصافیه...

من هنوز سر حرفم هستم... سر شرط بنیدیه...
;)

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------

این که بالیدن نداره...
از John راضیم....

سروری Leon جان
نمیدونم شاید حق با شماست!!
همین که در عرض دو سوت این همه طرفدار Snake پیدا میشه خودش نشون میده که از چیزی که فکرشو میکنم خیلی محبوبتره!!!
شرط بندی احتمال باخت من زیاده پس نمیبندم!!:d

لیون من با این که Snake رو زیاد نمی شناسم باز هم تسلیمم. اخه طرفداراش رو می شناسم ومی دونم چه قدرت ومحبوبیتی در بین شما ها که تعدادتان{N} است دارد. می شود یک جا درباره یSnake توضیح بدی:x

من از بین این 2تا سم رو انتخاب میکنم...:)
ولی Snake یه چیزه دیگست!>:d

دلايلم براي انتخاب سم فيشر:
1.سريع بودن
2.قدرت زياد
3.استاد حرف كشيدن از طرف مقابل

snake
این نشون از تازه متولد شدن گیمر های bc هست عزیزم که از شماره 1 با sam نبودن و به جز conviction شماره دیگه ایش رو بازی نکردن :d
رفیق من... بذار یه چیزیو بهت بگم... من اصلاً بازی هایی رو که در مورد SAM ساخته شده رو بازی نکردم... چون تو این حد و اندازه ها نیست.
;)
چه برسه به همین Convection ی که شما می گی...

در مورد تازه متولد شدن من هم که....
سکوت می کنم دوست عزیز.

---------- نوشته در 08:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 AM ارسال شده بود ----------

سروری Leon جان
نمیدونم شاید حق با شماست!!
همین که در عرض دو سوت این همه طرفدار Snake پیدا میشه خودش نشون میده که از چیزی که فکرشو میکنم خیلی محبوبتره!!!
شرط بندی احتمال باخت من زیاده پس نمیبندم!!:d

لیون من با این که Snake رو زیاد نمی شناسم باز هم تسلیمم. اخه طرفداراش رو می شناسم ومی دونم چه قدرت ومحبوبیتی در بین شما ها که تعدادتان{N} است دارد. می شود یک جا درباره یSnake توضیح بدی:x
بسیار بسیار لطف دارید...
بچه ها منم نمیخواستم به SAM توهین کنم... ازم دلگیر نشیدا...
:-*

شهاب راجع به SNAKE هم نمی تونم یه جا تضیح بدم... باور کن نمیشه...
تو یه کلمه می گم....
همه ی دنیا به اسم LEGENDARY میشناسنش....
تو پروفایلت راجع بهش کامل توضیح میدم... ولی شهاب... حتماً برو بازی کن... معرکست.

درسته سم فیشر قدیمیه و امثال خود من ! بیشتر باهاش رابطه داشتیم ولی اصلا دلیل نمیشه که هرکی به جان مارستون رای بده گیمر امروزیه و این حرفا !!!
red dead بازی بوده که جدای تمام موفقیت ها و محبوبیتی که با داستان و گیم پلی بی نظیرش به دست آورده, به واقع یکی از قوی ترین و کامل ترین کرکتر بازی ها رو براش خلق کرد !
من به شخصه رای خودم رو به John Marston دادم چون به نظرم دوران زندگیش تو همین یک شماره خیلی به یادموندنی و موثر بود ;)

سلام
بچه ها نظر سنجی داره تموم میشه هرکسی پیشنهادی داره برای من ارسال کنه

سلام
بچه ها نظر سنجی داره تموم میشه هرکسی پیشنهادی داره برای من ارسال کنه

امیر به نظرم اگه مثل سابق نظراتمون رو همینجا بگیم جالبتره ها... کلی بحث و گفتگوی جالب سر همون کاندیداهای احتمالی پیش میاد...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or