X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نمیخواین قبل از نظرسنجی بعدی یه جمع بندی از این یکی بذارین؟؟؟

خب خب سلام به همگی امیدوارم خوب و سرحال باشین :d
اینم از جمع بندی نظر سنجی قبل :
با تشکر از دوستان
Sam Fisher Vs. John Marston
برنده ی نظرسنجی:
SAM FISHER

در کل 63 نفر در این نظر سنجی شرکت کردند که 29 نفر به John Mraston و 34 نفر به Sam Fisher رای دادند.

دلایل برد Sam Fisher با توجه به گفته های دوستان:

1- مهارت بالا در مبارزات و ماموریت های مخفی کاری
2- پیشینه ی قدیمی
3- اخلاقی عجیب، خاص و تند
4 استاد حرف کشیدن از دیگران

---------- نوشته در 04:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:17 PM ارسال شده بود ----------

اِ من تازه نگاه کردم متوجه شدم نظر سنجی رو نامحدود گذاشتن :d به زودی نظر سنجی هم درست میشه ;)

به نظرم بهتره نظرسنجی رو براساس شرکت کننده ها تغییر بدین
این جوری نظر سنجی قابل استناد تر میشه
مثلا وقتی تعداد شرکت کنندگان به 100 رسید نظرسنجی رو ببندید

Sam Fisher Vs. John Marston
برنده ی نظرسنجی:
SAM FISHER

وای خدای من....

خواهش می کنم یه نگاه به نظر سنجی بندازین... آمار John رو نگاه... بابا زودتر عوضش کنید این نظر سنجی رو وگرنه آبروی SAM میره...
;)
الان که من دارم این پُست رو میدم 31 به 35 هستن...وای خدا... SAM ما رو نگاه کنید که چه جوری داره جلوی یه کابوی کم میاره...
:-o

به قول رفیق گلم، افشین جون... از John راضیم شدیییییییییییییییییییید
;)

---------- نوشته در 08:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 AM ارسال شده بود ----------

این هم ایده ی جالبیه... ولی بعضی وقت ها باید کلی منتظر باشیم که تعداد شرکت کننده ها به 100 نفر برسه... یعنی تا تاپیک بخواد جا بیافته و شرکت کننده هاش زیاد شن، یه ذره طول می کشه... یا اینکه کاراکترهای انتخاب شده خیلی محبوب باید باشن که بیش از 100 نفر شرکت کنند...
البته اینکه نظر سنجی مدت دار باشه، یه حُسن هم داره... اون هم اینه که معلوم میشه طرفدارای کدوم شخصیت زود جنبیدن و کاراکتر مورد علاقشون براشون بیشتر اهمیت داشته که در زمان مشخص شده اومدن و رای دادن...
;)

این هم ایده ی جالبیه... ولی بعضی وقت ها باید کلی منتظر باشیم که تعداد شرکت کننده ها به 100 نفر برسه... یعنی تا تاپیک بخواد جا بیافته و شرکت کننده هاش زیاد شن، یه ذره طول می کشه... یا اینکه کاراکترهای انتخاب شده خیلی محبوب باید باشن که بیش از 100 نفر شرکت کنند...
البته اینکه نظر سنجی مدت دار باشه، یه حُسن هم داره... اون هم اینه که معلوم میشه طرفدارای کدوم شخصیت زود جنبیدن و کاراکتر مورد علاقشون براشون بیشتر اهمیت داشته که در زمان مشخص شده اومدن و رای دادن...
;)
منم با نظر leon موافقم اینکه بخوایم از لحاظ تعداد شرکت کننده محدود کنیم خوب نیست ولی اگه از لحاظ زمانی محدود باشه خوبه
ما چقدر باید منتظر بمونیم دو کارکتر جمع رای هاشون به مثلا 100 یا کمتر یا بیشتر برسه شاید کاراکتر ها محبوبیت انچنانی نداشته باشن و به زور تعداد رای ها به 50 برسه

راستی بچه ها... تا نظر سنجی اون بالا عوض نشده... من یه پیشنهاد دیگه بدم... البته می دونم که این دوره نظر سنجی بین Sonic و Mario هستش... برای دوره های بعدی میشه ازش استفاده کرد...
اگه گفتید می تونیم کی رو در مقابل Lara Croft قرار بدیم...!
Nariko از بازی Heavenly Sword...
معرکست این دختره... باور کنید جواب میده ها...

راستی بچه ها... تا نظر سنجی اون بالا عوض نشده... من یه پیشنهاد دیگه بدم... البته می دونم که این دوره نظر سنجی بین Sonic و Mario هستش... برای دوره های بعدی میشه ازش استفاده کرد...
اگه گفتید می تونیم کی رو در مقابل Lara Croft قرار بدیم...!

nariko رو اکثر PS بازا هم نمیشناسن چه برسه به باقی بجه ها!!!:d
لارا درسته میخورتش!!!:d

nariko رو اکثر PS بازا هم نمیشناسن چه برسه به باقی بجه ها!!!:d
لارا درسته میخورتش!!!:d
اتفاقاً... اولاً به نظر من که هر چی PS3 بازه، امکان نداره که Heavenly Sword رو بازی نکرده باشه... در ضمن با اینکه Lara خیلی معروف و محبوبه اما مطمئنم که با شخصیت خاصی که Nariko داشت... به این سادگیا وا نمیده... قول میدم مجتبی...

Nice;)
آفرین پسر:-bd ایده خوبیه.
به نظرم بهتره این بنده خدا رو در برابر Bayonetta خانوم قرار بدیم، با اینکه میدونم که ناریکو لهش میکنه ولی خوب اشکال نداره.:d
1207592218_f.jpg

Vs
Bayonetta-character.png

آخرین ویرایش:
تبریک می گم نظر سنجی عوض شد
تشکر از Dianasur / آقا آریا عزیز بابت نظر سنجی
خوب بریزین و تو رای بدین :d

اون حس نوستالوژیک باعث شد به عمو سیبیل رأی بدم، اصلاً یه برقی تو شچماشه که منو داغون میکنه :laughing: :d

Nice;)
به نظرم بهتره این بنده خدا رو در برابر Bayonetta خانوم قرار بدیم، با اینکه میدونم که ناریکو لهش میکنه ولی خوب اشکال نداره.:d

به نفعته ساحره ی آمبرا رو به چالش نکشی )xناریکو یه دلقکو جونش در اومد تا بکشه.بعد میخواد با یه نیمه ساحره-نیمه کهن یکی به دو کنه.گرچه ناریکو رو دوست دارم.:-*

رای هم فعلا نمیدم چون به شدت دودلم:-s

قبل از هر چیز بگم که منم به SONIC رای دادم... درسته که خیلی با Mario خاطره دارم و به قول دوست خوبم، علی Black، این Mario یه چیز دیگست اما خُب...
Sonic رو دوست دارم چون اولاً که یه موجود سرعتیه که وقتی باSega بازیش می کردم... اون سرعتش منو تو عالم بچگی دیوونه می کرد...
صدای دینگ دینگ جمع کردن حلقه های طلاییش هم که خیلی فاز می داد...
انصافاً این جوجه تیغی، خیلی FACE با نمکی داره...
Nice;)
آفرین پسر:-bd ایده خوبیه.
1207592218_f.jpg

Vs
Bayonetta-character.png
اینم ایده ی باحالیه... به هم تا حدودی می خورن... ولی اونوقت جلوی Lara کی رو بذاریم...؟
به نظرم Bayonetta باید جلوی Dante قرار می گرفت... هر چند، نتیجه معلوم بود...

---------- نوشته در 12:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:56 AM ارسال شده بود ----------

عمو سیبیل
حیف امروز اصلاً حس و حال خوبی ندارم... وگرنه کلی به این تیکت می خندیدم...
عمو سیبیل... واقعاً هم... یادش بخیر...
بچه ها یه چیز جالب راجع به Mario...
وقتی که ریزه میزه بود و هنوز قارچ نخورده بود... خیلی عصبانی به نظر میومد...
وقتی که قارچ می خورد، به نظر مثل این آدمای پخمه ی مهربون میشد...
اما وقتی که اون گُله رو می خوردا... مثل این آشپزای مهربون که هر چی بخوای، بهت غذا میدن و تو کارشون هم واردن... مثل اونا میشد...

---------- نوشته در 12:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:00 PM ارسال شده بود ----------

به نفعته ساحره ی آمبرا رو به چالش نکشی )xناریکو یه دلقکو جونش در اومد تا بکشه.بعد میخواد با یه نیمه ساحره-نیمه کهن یکی به دو کنه.گرچه ناریکو رو دوست دارم.:-*
WHAAAAAAAAAAAAAAT
WTF
چی میگی آقای جان کرامر... واقعاً برداشتت از شخصیت Nariko اینه...
یه دختر مصمم، با اراده، فداکار، همه چیز بلد...
اونوقت Bayonetta...
چی بگم...!
واقعاً که رفیق...
حیف بحث سر Nariko نیست... وگرنه کلی ازش طرفداری می کردم...

WHAAAAAAAAAAAAAAT
WTF
چی میگی آقای جان کرامر... واقعاً برداشتت از شخصیت Nariko اینه...
یه دختر مصمم، با اراده، فداکار، همه چیز بلد...
اونوقت Bayonetta...
چی بگم...!
واقعاً که رفیق...
حیف بحث سر Nariko نیست... وگرنه کلی ازش طرفداری می کردم...
من فقط از نظر قدرت گفتم.آقا یا خانم لیان عزیز.همون طور که استاد کامیای اعظم خودشون گفتن که از دانته چندین برابر قویتره;) نه از حیث محبوبیت و شخصیت:>

خب بهتره بیشتر از این منحرف نشیم عجب رقابت نزدیکیهx_x

آقا یا خانم لیان عزیز
WHAAAAAAAAAAAAT
چقدر امروز what what کردم من...

جان عزیز... خداییش جان اسم آقاست یا خانم...؟ خُب معلومه...
حالا Leon به نظرت میشه که اسم دختر باشه...؟

نکنه فکر کردی من دخترم و برای من نقشه کشیدی...
;)

---------- نوشته در 02:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 PM ارسال شده بود ----------

خب بهتره بیشتر از این منحرف نشیم عجب رقابت نزدیکیهx_x
اون پُست بالا رو شوخی کردما رفیق... ناراحت نشی یهو...

کاملاً با حرفت موافقم... رقابت نزدیکیه و احتمالاً هم جذاب بشه... هنوز هیچی شده 13 نفر رای دادن... رای ها هم یکی به نفع Mario و یکی به نفع Sonic میره بالا... اینجوری نیست که اختلاف فاحش باشه...
فقط کسی دلیل ذکر نمی کنه که با هم تبادل نظر کنیم...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or