X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام من اومدم
دیر اومد ولی اومدم
اول بچه ها این ور برف میاد شدید اون ور چطور
خب من کلی خاطره با ماریو دارم اون قدر بازی کرده بودم که مراحلشو چشم بسته میرفتم:d
سونیک هم باحاله ولی ماریو یه چیز دیگست وقتی می پریدیم رو کله اون سوسکا چه حالی میداد
بچه دو کاراکتر انتخاب کردیم در حد تیم ملی اونوقت شما در مورد دو کاراکتر احتمالی دوره بعد بحث میکنید جالبه:-$
حالا شیرینی تاپیک به همین چیزاست

sonic منو می بره 10 12 سال پیش دقیق نمی دونم تازه سگا اومده بود منم واسه بازی کردنش تا صبح چشم انتظار تا درخواستم مورد اجابت قرار بگیرو بذارن دست به دسته سگا بزنم هر چند تا صبح !!طول کشید اخر سر هم ندادن!
البته محیط رنگی پر جنب جوش sonic رو هم خیلی دوست دارم یه جور حس شادی به ادم دست می ده

آخرین ویرایش:
نظر سنجی درباره سونیک و ماریوست دوستان نمیدونم چرا درباره ی لئون اینا میحرفن:دی
نه سونیک نه ماریو:دی
فقط . و .فقط .

مزرعه دار:دی:دی
چه ربطی به این تاپیک داشت:دی

نظر سنجی درباره سونیک و ماریوست دوستان نمیدونم چرا درباره ی لئون اینا میحرفن:دی
نه سونیک نه ماریو:دی
فقط . و .فقط .

مزرعه دار:دی:دی
چه ربطی به این تاپیک داشت:دی
نظر سنجی راجع به Sonic و Marioست. دوستان نمی دونم چرا راجع به مزرعه دار اینجا حرف می زنن...
;)
آخه رفیق... خودت میای اینو میگی بعد راجع به مزرعه دار نظر میدی... حیف که اسمت فرگوسنه و خیلی دوسش دارم... وگرنه...
;)

بچه ها عجب نظر سنجی ای شد این یکی...، Sonic و Mario چسبیده به هم دران میرن جلو....

من از هیچکدومشون خوشم نمیاد ولی به احترام کنسولای قدیمی و ماریوهای قدیمی به ماریو رای دادم!!:d

میکرو با ماریو شروع شده !!! >:d< با عمو سیبیل رای می دم چون باعث شد با دنیای فانتزی گیم بیشتر آشنا بشیم و ازش لذت ببریم

خوب بالاخره معروفترين چهره هاي دنياي گيم مقابل هم.نظر منم كه مشخصه.با اين كه با Mario هم خيلي خاطره دارم ولي جوجه تيغي آبي Sega يك چيز ديگست.

اينم ليست كليه Sonic هاو بازيهايي كه Mario توش بوده تا الان.رسما با هيچ بازي ديگه اي قابل قياس نيستن.
Mario :

• Super Smash Bros. (tentative title) (???)
مغز آدم سوت ميكشه.

آخرین ویرایش:
راستش انتخاب سخته با هر دوشون زندگی کردم!
ولی به ماریو رای میدم

رای من به ماریو بود. اشتباهی شد:|:دی
اقا احد رای اشتباهی چیه
به این رای دادی واسه اون حساب شد :-o
خواستی به این یکی رای بدی دستت لرزید;)
به ماریو رای دادی پشیمون شدیb-)
هیچکدام :)
همه موارد :d

من به سونیک رای دادم چون اولین کنسولی که خریدم سگا بود و به قول دوستان جوجه تیغی ابی باحالی بود!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or