X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من به خاطر علاقه ي شخصيم به سم فيشر راي دادم

---------- نوشته در 05:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:09 PM ارسال شده بود ----------

رقابت بین دو شخصیت بسیار نزدیکه!!!
درسته که سم پیشینه خیلی قدیمی تری داره و باید از جان محبوبتر باشه ولی این نزدیکی رای ها به خاطر محبوبیت و شخصیت پردازی بالای جان هست نه ضعیف بودن سم!!!
در ضمن اگه شماره آخر SC یکم موفقتر بود الان محبوبیت سم خیلی بیشتر بود!!
اینو در جواب LEON عزیز گفتم!!;)
مگه Conviction بد بود؟

---------- نوشته در 05:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:09 PM ارسال شده بود ----------

مگه Conviction بد بود؟

بد نبود ولی در حد اسمش نبود!!
در مقایسه با نسخه های قبلیش تا حدودی ضعیف بود
انتظارات ازش خیلی بالاتر اینا بود!!

بد نبود ولی در حد اسمش نبود!!
در مقایسه با نسخه های قبلیش تا حدودی ضعیف بود
انتظارات ازش خیلی بالاتر اینا بود!!

نه..... بنظر من که نسبت به نسخه های قبلی خودش بهتر نبود ولی بدتر هم اصلا نبود کاملا در اندازه معمولی خود بود.

نمیدونم چرا سم فیشر رو بیشتر دوست دارم پس بهش رای دادم!:d

لیون جان این جان هم قهرمان کوچکی نیست. رتبه های خوبی اورده در دنیای بازی ها. ولی این مهارت جنگی سم است که اون رو برتر می کند وتازه هم هنوز زنده است;)
جان که مرده نمی خوام زیاد پشت سرش حرف بزنم:d
ای بابا... شهاب جونم، معلومه که John قهرمان کوچیکی نیست... چون اکه کوچیک بود، Sam رو با اون اُبهتش به زانو در نمیاورد. راستش وقتی که این نظرسنجی شروع شد اصلاً فکرشم نمی کردم که نتیجه اینقدر نزدیک به هم باشه....
برای Sam واقعاً متاسفم... و متاسفم که Sam رو با Snake قیاس میکنن... فعلاً Sam تو همین کاراکترای کوچکولو موچکولو گیر کرده... اونوقت می خوان اونو با سلطان مقایسش کنن...

سم شخصیت خیلی عجیبی داره...و گیمر ها رو به خودش جذب میکنه

ای بابا... شهاب جونم، معلومه که John قهرمان کوچیکی نیست... چون اکه کوچیک بود، Sam رو با اون اُبهتش به زانو در نمیاورد. راستش وقتی که این نظرسنجی شروع شد اصلاً فکرشم نمی کردم که نتیجه اینقدر نزدیک به هم باشه....
برای Sam واقعاً متاسفم... و متاسفم که Sam رو با Snake قیاس میکنن... فعلاً Sam تو همین کاراکترای کوچکولو موچکولو گیر کرده... اونوقت می خوان اونو با سلطان مقایسش کنن...
منظورت از به زانو در آوردن سم چيه؟فعلا كه سم بيشتر راي آورده!

سم شخصیت خیلی عجیبی داره...و گیمر ها رو به خودش جذب میکنه
کجاش عجیبه پارسا آخه...
یه آدم بداخلاقِ اخمالو... که اصلاً هم کاراکتر خاصی نیست... خیلی کلیشه ایه....

---------- نوشته در 07:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------

رقابت بین دو شخصیت بسیار نزدیکه!!!
درسته که سم پیشینه خیلی قدیمی تری داره و باید از جان محبوبتر باشه ولی این نزدیکی رای ها به خاطر محبوبیت و شخصیت پردازی بالای جان هست نه ضعیف بودن سم!!!
در ضمن اگه شماره آخر SC یکم موفقتر بود الان محبوبیت سم خیلی بیشتر بود!!
اینو در جواب LEON عزیز گفتم!!;)
اولاً که خودت داری می گی رقابت خیلی نزدیکه که این از Sam بعیده...
دوماً، تو چه کار به بازی آخرش داری... این همه بازی های قدیمی که براش ساخته شده بود...
اینو در جواب مجتبی گل گفتم...
;)

کجاش عجیبه پارسا آخه...
یه آدم بداخلاقِ اخمالو... که اصلاً هم کاراکتر خاصی نیست... خیلی کلیشه ایه....
:))بد اخلاق(خوب اومدی)..راستش نمدونم چی بگم...راست میگی ولی نمیدونم چرا از کارکترش خوشم میاد

منظورم اینه که .... دم John گرم واقعاً... Sam با اون همه محبوبیتش همش 3 - 4 تا رای بیشتر آورده....

خب این از قدرت جان هست نه ضعف سم!!
احتمالا کاراکترای دیگه هم اگه جای سم بودن نمیتونستن با اختلاف بالا جان رو شکست بدن!!!;):d

خب این از قدرت جان هست نه ضعف سم!!
احتمالا کاراکترای دیگه هم اگه جای سم بودن نمیتونستن با اختلاف بالا جان رو شکست بدن!!!;):d

درسته
حاظرم رو تمام کنسول هام شرط ببندم که می تونم خلاف اینو ثابت کنم...

حاظرید نظر سنجی بعدی رو (البته با اجازه ی امیر و آتوسا ) بین Snake و John بندازید تا ببینید اختلاف چقدر میشه...؟

میدونی که Leon جان من کنسول ندارم پس خیلی با Snake آشنا نیستم!
ولی فکر نمیکنم تفاوت Snake و Sam خیلی زیاد باشه!!!:-/
من حرفی ندارم ولی فکر نکنم باقی دوستان با یه نظرسنجی نیمه تکراری موافق باشن!!

همین مونده یه شخصیت جدید و تازه به دوارن رسیده (:d)
sam رو که 11 ساله خیلیا باهاش زندگی کردن رو پشت سر بزاره /:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or