ما داشتیم در مورد شخصیت های بازی های مبارزه ای حرف میزدیم و به این نتایج رسیدیم:
شخصیت اصلی SF : ریو
شخصیت اصلی TEKKEN : جین کازاما
شخصیت اصلی MORTAL : ؟؟؟؟؟؟؟
شخصیت اصلی SF : ریو
شخصیت اصلی TEKKEN : جین کازاما
شخصیت اصلی MORTAL : ؟؟؟؟؟؟؟
از نظر من Scorpion ولی خیلیها Raiden رو شخصیت اصلی میدونند، یعضیها هم Liu kang رو.شخصیت اصلی MORTAL : ؟؟؟؟؟؟؟
نه تا حد دیگهراستشو بخوای امیر.... من به خاطر حرف تو نشستم Darksiders رو بازی کردم... الان هم تقریباً وسطاشم...
باور کن این War هم چیزی برای گفتن جلوی Kratus نداره...
باشه منم احترام میزارم
میدونی امیر، فکر کنم باید به انتخاب جمع احترام بذاریم... راستش این تاپیک فرود و فرازهای زیادی داشته.... و همینه که جالبه...
متوجه نشدم موافقی یا مخالفیه کوچکولو مخالفم امیر... به عنوان مثال همین MK اونقدر خوب پرداخت شده بود که اون موقع 3 شماره فیلم از روش ساختن و یا همین فیلم Tekken که این اواخر اومد بیرون.... یعنی میشه راجع بهش بحث کرد...
اما از این بابت باهات کاملاً موافقم که چون بازی های Fighting تا حدود زیادی خطی هستند، فقط می تونیم به خود کاراکتر و شخصیت های اون بپردازیم... نمی تونیم جنبه های داستانی رو به اون صورت به قول تو به چالش بکشونیم... و این نقطه ضعف به حساب میاد...
به طور کلی باهات موافقم امیر... ولی راستش من نمی تونم زیاد مخالفت با انتخاب دیگران داشته باشم... قبلاً مشکل ساز شده بود برام..
همه دارن اعتراف میکنن که مورتال چیزی برای بحث ندارهآخه اگه بازی های فایتینگ رو بزاریم رو به روی هم دلایل طرفداری از هر کدوم خیلی کمه و کلا دلیل زیادی باقی نمی مونه
-------------------------
اصلا می خواین بی خیال مورتال بشیم بریم سراغ یه بازی دیگه حالا نه مورتال یه چی دیگه
مثلا
Sam Fisher vs. Max payne
خوبه؟!
کاملا درسته.اول خواستم همینو بذارم (دوتا شخصیت بازی های فایتینگ) ولی پست اتوسا رو دیدم و به این نتیجه رسیدم که دلیلاتون چی میتونه باشه؟آخه اگه بازی های فایتینگ رو بزاریم رو به روی هم دلایل طرفداری از هر کدوم خیلی کمه و کلا دلیل زیادی باقی نمی مونه
چرا اینقدر ادمو تو تنگنا قرار میدید....و اما نظر سنجی بعدی :
جان مارستون در مقابل سم فیشر