X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
الان 3 4 روز داره میگید این خوبه نه اونم خوبه و اون یکی هم خوبه! انتخابات ریاست جمهــوری که نیست...

رفته نظر سنجی رو عوض کنه ولی فعلا هیچکدومشون نیستن تا عوضش کنن....

گفتم نظر سنجی جدید بین
John marston و sam fisher هست شما دلایل خودتون رو مطرح کنین فعلا نظر سنجی عوض نمیشه
به دلایل نامعلوم

خب دلیلامون:
مارتسون : نمیدونم چون تا حالا ندیدمش!!!
فیشر : نمیدونم چون بازیاشو نرفتم!!!
تا یه هفته دیگه خداحافظ!!!:d

چنان غافل گیر شدم نی دونم رای بدم یا نه
رای میدم ولی کی
اخر هفتهb-)

بچه ها چرا کسی رای نمیده یا احساس می کنم چون نظر سنجی قبلی هنوز اون بالاست، کسی این یکی رو به رسمیت نمیشناسه...!!!

اگه نظرسنجی این باشه، من با اجازه ی دوستام یه Biography از شخصیت ها میذارم... اگر هم تایید نشد که هیچی...
;)

Sam Fisher
Sam، یه کهنه سرباز اِمریکاییه که عضو CIA و همچنین عضو ناوگان دریایی ارتش اِمریکاست. در سال های دور، در افغانستان و کویت هم بوده و به عنوان یه کماندوی اِمریکایی، تونسته جون خودش رو در نبردها و مبارزات نفس گیر حفظ کنه. اما مهارت اصلی Sam تو یه چیز دیگست که اکثر GAMER ها اون رو با این خصوصیت میشناسنش...
پنهان کاری.... منظورم از پنهان کاری، ماموریت های دشواریه که توی اون ماموریت ها Sam باید بدون جلب توجه، داخل سازمان، شرکت، پایگاه نظامی و ... نفوذ کنه.
در مورد خصوصیت اخلاقیش باید بگم که تا حدود زیادی اخمو و تنخو هستش. زود از کوره در میره و البته یه آدم خانواده دوسته. به شدت به اِمریکا و آرمان های اِمریکا احترام میذاره. به نوعی یه اِمریکایی وطن پرسته که بی چون و چرا هر دستوری رو که مربوط به نجات کشورش باشه قبول میکنه.
اما در مورد مهارت هاش... خُب، اولین چیزی که خیلی سریع جلب توجه می کنه... قدرت بدنی و چالاکی بسیار زیاد با وجود سن بالاشه... از اونجاییه که میتونه مدت زمان طولانی از سقف یا لبه ای آویزون بمونه، اجساد رو به راحتی اینو و اونور کنه و پرش های طولانی انجام بده، این مسئله به سادگی به چشم میاد... مهارت بسیار بالایی در ندیده شدن داره، تو ماموریت های نفوذی و پنهانی بسیار خونسرد عمل میکنه و از ضریب هوشی بالایی برخورداره و در استفاده از سلاح های مختلف کارایی فوق العاده ای از خودش نشون داده.

John Marston
John گذشته و خانواده ی زیاد جالبی نداره. پدرش یه مهاجر بیسواد اسکاتلندیه و مادرش یه خانم فاحشه بوده که وقتی John متولد میشه، از دنیا میره.همچنین پدرش رو در سن 8 سالگی از دست میده و تو غرب وحشی تنها می مونه... این مساله منجر میشه که John تبدیل به یه یاغی و قانون شکن فراری بشه... اون به همراه 3 تا از دوستانش به کارهایی از قبیل سرقت بانک، دزدی قطار، قتل و جرائم دیگه می پرداخت. John که تا سن 17 سالگی در یتیم خانه بزرگ شده بود، اونجا با همسر آیندش Abigail آشنا میشه و با هم فرار می کنند و وارد دارودسته ی Dutch Van Der Linde شدند که همونجا هم خوندن و نوشتن و کار با اسلحه رو یاد میگیره.
اما John طی حادثه ای که در جریان سرقت بانک اتفاق میافته به سختی مجروح میشه و دوستاش اونو همونجا تنها میذارن تا بمیره. همین مساله باعث میشه تا John دست از کارهای سابقش برداره و یه مزرعه بخره تا به همراه همسر و پسرش Jack با آسودگی زندگی کنه.
اما وقتی همسر و پسرش ازش گرفته میشن و اون مجبور میشه برای بازگردوندنشون با دوستای سابقش مواجه بشه، این زندگی آروم چندان دووم نمیاره...

اگه ناقص یا اشتباه بود عذرخواهی میکنم رفقا....

---------- نوشته در 11:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ----------

اوممممممم... خُب انتخاب تا حدودی آسونه... یه کوچکولو هم سخت.

Sam نماد یه اِمریکاییه مدرن و تحصیل کردست که خیلی آکادمیک کارهاشو جلو میبره... و John دقیقاً نقطه ی مقابلشه...

اما من به John رای میدم... خُب کسی که دست از زندگی قبلیش بکشه و اونقدر شجاعت داشته باشه که بخواد یه زندگی جدیدی رو شروع کنه، برای من قابل ستایشه... همچنین تلاش برای نجات همسر و فرندش.... به نوعی خانواده دوستیش هم برام قابل تقدیره....

من این جان مارتسون رو اصلا نمیشناسنم ولی سم رو خیلی میشناسم!!:d
به نظر شماره چهارم SC عالی بود و خیلی با شخصیت سم آشنا میشدیم!!
سم تو موقعیتایی تصمیمهایی قرار میگرفت این شماره که هر کسی از پسش بر نمیاد!!
من به سم رای میدم!

چه سخت. من هردوی اینSam و John را دوست دارم. ولی حالا که باید انتخاب کنم بهSam رای میدهم . چون 1- بهترین فرد در بین بازی های مخفی کاری است 2- در کارش استاد است وحرف ندارد 3- قدرت بدنی با لایی دارد وخیلی حرفه ای است .4- خانواده دوست است ودر عین حال به ما موریت خود اهمیت زیادی می گذارد.5-{{:dخیلی از اسم وفامیلیش خوشم می اید:d}}

دوستان تقصیر من نیست من تو تا مدیر مهربون می شناسم به هر دوشون پیام دادم واسه عوض کردن نظرسنجی ولی هنوز جوابی نگرفتم :(
فعلا همینجوری دلایلتون رو بگین ایشالاه بالاخره یه روزی این نظر سنجی هم عوض میشه :d
اگه مدیر مهربون می شناسین معرفی کنین :d

ولی حالا که باید انتخاب کنم بهSam رای میدهم . چون 1- بهترین فرد در بین بازی های مخفی کاری است
نمی خوام بحث Snake و Sam Fisher راه بندازم....
ولی...
شهااااااااااااااااااااااااااااااااااب.... تو MGS بازی کردی که این حرف میزنی آخه گل پسر....؟

نمی خوام بحث Snake و Sam Fisher راه بندازم....
ولی...
شهااااااااااااااااااااااااااااااااااب.... تو MGS بازی کردی که این حرف میزنی آخه گل پسر....؟

اره بازی کردم ولی
چرا عصبانی می شی دوست من :-s. ولی فقط من با اخرین شماره این بازی حال کردم .بیشتر از قسمت های اسپیلنتر خوشم امد

اره بازی کردم ولی
چرا عصبانی می شی دوست من :-s. ولی فقط من با اخرین شماره این بازی حال کردم .بیشتر از قسمت های اسپیلنتر خوشم امد
عصبانی چیه رفیق... :-*
شهاب اینجا بحث کنیم، هم بی ربط به موضوع میشه... هم اسپم.
اگه پایه بودی بیرون از تاپیک بحث می کنیم...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or