X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این هم پیشنهاد بدی نیست... لعنتی این Kratus جاش خالیه اینجا... به نظرم چون هیچ کس توان مقابله باهاش رو نداره، کسی جرات نمیکنه کاراکتری رو در مقابلش قرار بده...
راست میگی هرکسی نمیتونه جلوی کریتوس مقابله کنه منم کلی فکر کردم تا جنگ رو پیدا کردم
البته یکی هست که میتونه رسما جلوی کریتوس وایسه اونم مرگ برادر بزرگتر جنگه ولی حیف هنوز توی هیچ بازی من ندیدم تا بیادو قد علم کنه میگن خیلی قویه و قرار توی توی darksider 2 بیاد.

بچه ها تا اینجا که گفتین دیدم اکثرا دوست دارین کاراکترها از بازی های فایتینگ انتخاب بشن
خب حالا تا وقت داریم بین این سه تا بازی یکی رو انتخاب کنین : لطفا یکی رو انتخاب کنین ، خواهشا ;)
Mortal kombat
Tekken
Street Fighter
وقتی یکی از اینها رو انتخاب کردین تصمیم می گیریم کدوم کاراکترها رو رو به روی هم قرار بدیم ;)

طبعا کامبت چون طرفداراش بیشترن و کاراکتراشو همه می شناسن فقط 2 کاراکتر بیل و کلنگش (تا الان 10 باری تو جاهای مختلف سایت رو در رو شدند با هم )زیادی تکراریه.

بچه ها تا اینجا که گفتین دیدم اکثرا دوست دارین کاراکترها از بازی های فایتینگ انتخاب بشن
خب حالا تا وقت داریم بین این سه تا بازی یکی رو انتخاب کنین : لطفا یکی رو انتخاب کنین ، خواهشا ;)
Mortal kombat
Tekken
Street Fighter
وقتی یکی از اینها رو انتخاب کردین تصمیم می گیریم کدوم کاراکترها رو رو به روی هم قرار بدیم ;)
به نظرم Mortal kombat بهترین گزینه باشه!

طبعا کامبت چون طرفداراش بیشترن و کاراکتراشو همه می شناسن فقط 2 کاراکتر بیل و کلنگش (تا الان 10 باری تو جاهای مختلف سایت رو در رو شدند با هم )زیادی تکراریه.
نه اتفاقاً چیز جالبی از آب درمیاد، مثلاً:
Noob Saibot Vs Scorpion
خیلی باحاله:d

من هم میگم Mortal kombat چون فکر کنم بیشتر از اون یکی ها طرفدار داره و جالب میشه

کمبت
mk32.jpg

طبعا کامبت چون طرفداراش بیشترن و کاراکتراشو همه می شناسن.
من به شخصه با Tekken بیشتر حال می کنم.... ولی به طور کلی چرا از Fightingهااااااااااااااااااااا؟

---------- نوشته در 12:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 PM ارسال شده بود ----------

به نظرم Mortal kombat بهترین گزینه باشه!
چقدر MK طرفدار داره....!!!! Tekken که خیلی حرفه ای تره....

---------- نوشته در 12:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 PM ارسال شده بود ----------

من هم میگم Mortal kombat چون فکر کنم بیشتر از اون یکی ها طرفدار داره و جالب میشه
:-o :-o :-o
OH MY GOD
این همه طرفدار MK.... اصلاً فکرش رو هم نمیکردم...

---------- نوشته در 12:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

کمبت
What the Hell
فکر کنم چاره ای جزء تسلیم شدن نیست....

---------- نوشته در 12:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 PM ارسال شده بود ----------

Tekken برابر Street Fighter.
Wowwwwwwwwwww
GREAT

10 امتیاز + شهاب...
یه نور امیدی شروع به تابیدن کرد....

---------- نوشته در 12:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 PM ارسال شده بود ----------

بیخیال فایتینگ!
شدیداً موافقت میشه.... ولی آشیل جون مثل اینکه ایندفعه رو باید بیخیال شیم...
;)

---------- نوشته در 12:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 PM ارسال شده بود ----------

بریم کریتوس رو با دانته مقایسه کنیم
ای بابا... دلت برای Dante نمیسوزه که می خوای مثل یه تیکه گوشت پرتش کنی جلوی GOD OF WAR

---------- نوشته در 12:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:35 PM ارسال شده بود ----------

هرچی میذارین یه چیز باشه که PC بازا هم آشنا باشن باهاش!!:d
مجتبی جان فکر کنم اینجا فقط تو غریب موندی....

بابا این بنده خدا گفت بازی از PC.... اینجا که همش شد کنسول....

ولی راستش مجتبی... فکر کنم تو هم باید یه کنسول بخری... چون نمیشه جلوی این همه جماعت ایستادگی کرد...
راستش من خودمم بیشتر با کنسول حال می کنم ;) (البته به غیر از بازی های SHOOTER...) فقط اینارو گفتم که تنها نباشی رفیق...

بیخیال فایتینگ! بریم کریتوس رو با دانته مقایسه کنیم
دانته
برادر رحم کن دانته کجا کریتوس کجا فعلا فقط یه نفرو داریم بزاریم جلوی کریتوس اونم جنگ از بازی دارک سایدر

هرچی میذارین یه چیز باشه که PC بازا هم آشنا باشن باهاش!!:d
برادر درکت میکنم منم مثل تو فقط پی سی دارم ولی چه میکنند این شبیه سازها الان خدای جنگ و با شبیه بازی کن اشنا شی باش بقیه هم پیش کش

Tekken برابر Street Fighter.

کمبت
یکی از قوانین تاپیک اینه که نظرات دیگران رو به چالش بکشیم تکن ،کمبت و...
چیزی زیادی برای بحث ندارن
به نظر من کریتوس و جنگ

اتفاقا خودمم تو فکرم که یه X360 بگیرم,pc تنهایی خوب نیست!!:d
البته یه چنتا بازی کنسولی هم بازی کردم مثلا God Of War 3 رو رو PS3 دوستم زدم!!!:>
منم میگم بین دانته و کریتوس!!!
دانته هرچی باشه که خیلی از جنگ محبوب تره!!!

خب چهار نفر میگن از kombat چهار نفر هم میگن (یعنی لایک زدن ) واسه کریتوس در مقابل دانته
بزارین من هم رای نهایی رو بدم تا مشخص بشه کی در مقابل کی باشه :d
کامبت>:)

خب چهار نفر میگن از kombat چهار نفر هم میگن (یعنی لایک زدن ) واسه کریتوس در مقابل دانته
بزارین من هم رای نهایی رو بدم تا مشخص بشه کی در مقابل کی باشه :d
کامبت>:)
اتوسا خانم با عرض شرمندگی ولی اگه گزینه ای وجود داشت که نوشته بود نمی پسندم حتما برای این پست رو تیک میزدم که نمی پسندم
من از همین پست اعلام میکنم که کامبت بحث زیادی نخواهد داشت و تاپیک رو به پایین سقوط خواهد کرد.
تمام تا فردا

فعلا فقط یه نفرو داریم بزاریم جلوی کریتوس اونم جنگ از بازی دارک سایدر
راستشو بخوای امیر.... من به خاطر حرف تو نشستم Darksiders رو بازی کردم... الان هم تقریباً وسطاشم...
باور کن این War هم چیزی برای گفتن جلوی Kratus نداره...
یکی از فواید این تاپیک برای من این بوده که مجبورم کرده خیلی از بازی هایی رو که همینجوری افتاده گوشه اتاقم رو بازی کنم... از جمله همین Darksiders و Assassin's Creed رو...
I Love this fanBLOODYtastic TOPIC
:x

---------- نوشته در 06:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

من از همین پست اعلام میکنم که کامبت بحث زیادی نخواهد داشت و تاپیک رو به پایین سقوط خواهد کرد.
میدونی امیر، فکر کنم باید به انتخاب جمع احترام بذاریم... راستش این تاپیک فرود و فرازهای زیادی داشته.... و همینه که جالبه...

به قول EA سابق:

CHALLENGE EVERYTHING

اگر قرار شد نظرسنجی بین MK باشه، به نظرم این بهترین فرصته که با این بازی و کاراکتراش بیشتر آشنا بشیم...
البته من MK هم بازی می کنم... و قبول دارم پیشینه ی کاراکترای MK جالبتر از پیشینه ی کاراکترای Tekken و Street Fighter هستش... البته تا حدودی... و هنوزم میگم...
Tekken به نظر من حرفه ای تره....

---------- نوشته در 06:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:33 PM ارسال شده بود ----------

یه کوچکولو مخالفم امیر... به عنوان مثال همین MK اونقدر خوب پرداخت شده بود که اون موقع 3 شماره فیلم از روش ساختن و یا همین فیلم Tekken که این اواخر اومد بیرون.... یعنی میشه راجع بهش بحث کرد...

اما از این بابت باهات کاملاً موافقم که چون بازی های Fighting تا حدود زیادی خطی هستند، فقط می تونیم به خود کاراکتر و شخصیت های اون بپردازیم... نمی تونیم جنبه های داستانی رو به اون صورت به قول تو به چالش بکشونیم... و این نقطه ضعف به حساب میاد...

---------- نوشته در 06:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ----------

دانته هرچی باشه که خیلی از جنگ محبوب تره!!!
تو این قضیه شک نکن مجتبی...
;)
البته باید این Darksiders رو هم تا آخر برم ببینم چی میشه...

---------- نوشته در 06:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:39 PM ارسال شده بود ----------

به طور کلی باهات موافقم امیر... ولی راستش من نمی تونم زیاد مخالفت با انتخاب دیگران داشته باشم... قبلاً مشکل ساز شده بود برام...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or