X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ای بابا این نظر سنجی که هنوز عوض نشده است. من برم یک انقادی کنم از مدیران ببینم چرا عوض نمی کنند .راستی لیون جان من رفتم درباره ی شماره های دیگرhttp://forum.bazicenter.com/members/67643/ http://forum.bazicenter.com/members/67643/mgs پرسیدم دیدم که حق با تو هست وmgs رطبه ی بهتری ار اسپیلنتر سل کسب کرده .ولی من از این سم بیشتر خوشم می اید دلیل دیگرش هم این که مهارت خوبی در حرف کشی از دشمنان خود برای کسب اطلاعات دارد درکل یک مامور با تجربه واستاد در کارش است.

ای بابا این نظر سنجی که هنوز عوض نشده است. من برم یک انقادی کنم از مدیران ببینم چرا عوض نمی کنند
بچه ها نظر سنجی عوض شد...
yeah yeah
;)

بچه ها فکر کنم هممون یه تشکر از شهاب باید بکنیم... من پُستشو توی تاپیک انتقادات سایت دیدم که راجع به اینجا حرف زده بود و از مدیران سایت خواسته بود که نظرسنجی رو عوض کنند.

مقایسه ها کم کم به سمت مقایسه آقای گودرزی و خانم شقایقی میره:d

بامزه...!!!
اگه فکر میکنی کاراکترای انتخاب شده، زیاد جالب نیستن، خُب بیا پیشنهاد بده دیگه آقای پارسا خان.

ببینم ... Sam Fisher که یکی از محبوبترین کاراکتراست...

پارسا، از تو بعیده پسر...

آخرین ویرایش:
بچه ها فکر کنم هممون یه تشکر از شهاب باید بکنیم... من پُستشو توی تاپیک انتقادات سایت دیدم که راجع به اینجا حرف زده بود و از مدیران سایت خواسته بود که نظرسنجی رو عوض کنند.
ربطی به تاپیک انتقادات نداشت :دی
تاسیس کننده تاپیکک از من خواست، منم تغییرش دادم :دی

ربطی به تاپیک انتقادات نداشت :دی
تاسیس کننده تاپیکک از من خواست، منم تغییرش دادم :دی
آهان... مُچکرم به خاطر Update و تشکر از موسس.
خُب اما این مسئله هم چیزی از ارزش کار شهاب کم نمیکنه...

---------- نوشته در 10:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 AM ارسال شده بود ----------

چه نظرسنجی بی ربطی! من هیچ نکته مشترکی توش نمیبینم...
بچه ها باز این بحث بی ربط بودن کاراکترا، جذاب نبودنشون و این جور حرف ها، پاش به تاپیک باز شد...

خُب شهاب جان، چرا موقع نظرسنجی نمیاید شرکت کنید که بعداً دچار این مشکلات نشیم...!

یه اعترافی بُکنم.... من هم زیاد با این انتخاب موافق نبودم... اما این دلیل نمیشه که بیام اینجا و غُر بزنم و یا ایراد بگیرم... باید به نظرات بچه های دیگه احترام گذاشت و با اینکه من زیاد موافق نبودم اما حرفی نزدم و به گرمی استقبال کردم و حتی سعی کردم تو گرم کردن تاپیک هم کمک کنم...

من خودم عاشق Snake هستم و از Sam متنفرم... ولی وقتی بحث چنین تاپیکی میاد، حتی برای Sam هم احترام قائلم...

ببخشید اگه مقداری لحنم تند بود رفیق... از دستم ناراحت نشو.

ممنونم از آقا نوید بخاطر نظرسنجی
----------------------------------------
نقطه ی مشترک زیادی دارن و البته تفاوتهای زیاد و دو تا از محبوبترین کاراکترها هستن !!!)
ممنون از لئون جان
من به جان مارستون رای دادم ، بخاطر جرئی که داشت و تونست زندگی قدیمیش رو تغییر بده و یه بار دیگه از اول شروع کنه ، بخاطر خانواده ش
و یه کابوی واقعی بود

آخرین ویرایش:
من به سم رای دادم
دلیلامم قبلا گفته بودم!!:d
البته شاید اگر RDR رو بازی میکردم نظرم عوض میشد!!:-/

خواستم یه چیزی رو یاد آوری کنم . یه نگاهی به پست اول انداختم ببینم تو این تاپیک چه خبره ...
Snack ؟!؟!؟!؟ مگه اینجا تاپیک فست فوده ؟!؟! :|
Snake !
Solid Snake !
با اینکه بعد از نسخه ی 4 از این سری بازی به شدت زده شدم و حالم بد شد و ... ولی به احترام نسخه های قبلی اومدم اینو گفتم که اسم اون بنده خدا رو درست کنین ...

----------------------------------------------------------------------

در مورد این نظرسنجی هم هرچی سعی کردم ربط پیدا کنم خدا وکیلی نتونستم ! 2 نفر تو 2 دوره ی مختلف , اخلاقای کاملا متفاوت , سبک کار متفاوت ...
ولی خب حالا که اومدیم یه رای میدیم ! :d
Sam
دلیلم :
1. از RDR اصلا خوشم نمیاد مثل GTA IV و شخصیتاش به نظرم خیلی مضحکن و باز به نظرم بازیه بسیار چیپ و تکراری بود ! (گیر نده آقا نظر شخصیه ! :d)
2. سم تو کار خودش بهترین و حرفه ای ترینه در صورتی که مارستون ...
3. سم فیلم بازی نمیکنه مثل مارستون که از خونوادش دوره و ... ! من تو تمام مدتی که RDR بازی کردم حتی تا لحظه ی پایانی هیچی تو وجود مارستون ندیدم و فقط به بازی کردن مشغول بودم ! در واقع مارستون بیشتر نقش یه تفنگ برام داشت تا یه شخصیت ! اما سم باعث میشد که راجع به شخصیتش و گذشتش فکر کنم یکم ...
4. کلا من با سم بزرگ شدم و این حرفا حالیم نیست , خوش تیپ تر از مارستون هم هست البته ! :d

وای نکن از خنده مردم!!! چقدر تو شوخی!!! یه نگاه به پست اول بنداز و بعد بیا یه چیزی بپرون.
چه نظرسنجی بی ربطی! من هیچ نکته مشترکی توش نمیبینم...
ولی من میبینم.
Snack ؟!؟!؟!؟ مگه اینجا تاپیک فست فوده ؟!؟! :|
Snake !
Solid Snake !
نه قرار بود اول پیتزایی باشه ولی تصمیم گرفتیم بکنیمش فست فود:|
دوستان این تاپیک برای مقایسه شخصیت ها هست. م ق ا ی س ه ش خ ص ی ت ه ا.مجبور نیستین هر تاپیکی دیدین بیایین توش اظهار کمالات کنین.

من به جان مارستون میدم چون عمق شخصیت پردازیش در حد قسمت عمیق تنگه هرمزه.از سرگذشت زندگیش گرفته تا طنز تلخ فوق العاده ش اونو به بهترین کاراکتر معرفی شده در این نسل از نظر من تبدیل کرده.

3. سم فیلم بازی نمیکنه مثل مارستون که از خونوادش دوره و ... !
رو چه حسابی میگی رفیق که John فیلم بازی میکنه...
اون چیزایی هم که شما در مورد Sam گفتی درست... ولی به خاطر پرداخت خوب شخصیتش بود...

درود و با عرض معذرت، این نظر سنجی از بیخ و بن مشکل داره!
گزینه‌های نظر سنجی هیچ ربطی به هم ندارند، آخه وقعاً چه وجه تشابهی بین این دو شخصیت وجود داره؟ سبک بازی‌هاشون یک جوره؟! شخصیت پردازیشون یک‌جوره؟! توانایی‌هاشون شبیه به همه؟ شرکت سازنده باز‌ی‌هاشون یکیه؟! نمیدونم والا فقط دوتا اسمه، مثل این میمونه که تو یک نظر سنجی جیل ولنتاین رو با فرج ا... سلحشور مقایسه کنیم!:d
بهتر بود در برابر سم فیشر حداقل Solid Snake رو قرار می‌دادید، یا در برابر جان مارستون، Niko Bellic رو. واقعاً من الآن باید به کدوم رأی بدم در صورتی هیچ دلیلی برای این تقابل نمی‌بینم؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or