X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها خبریی نیست
م به یه دلیل به مارکوس رای دادم
قدرت تصمیم گیری بالا و قاطعانه تو شرایط بحرانی
این خیلی مهمه

بچه ها اینجا چه خبره تا الان 24 نفر رای دادن ولی فقط 2 نفر دلیلشونو نوشتن

بابا نیت رو عشق است !! یه کارکتر کاملا جذاب و خوش استایل و شوخ و ماجراجو و درعین حال و مهمتر از همه کاملا معمولی و واقع گرا !

من خودم به شخصه مارکوس را خیلی دوست دارم واقعا با هدف وبا جدیت جنگ را دنبال می کرد وهمه ی سرباز هایش برای او مهم بودند واقعا او یک استوره بود در دنیای شخصیت های بازی.

WTF!
Snacke Vs.Big Boss
جمع بندی نظر سنجی قبلی :
Solid Snack Vs. Big Boss
Snack برنده ی مقایسه شد به این دلایل:
1- شجاع
2- مهارت بسیار بالا در استفاده از سلاح های متنوع و روش های تاکتیکی پیچیده
3- بسیار باهوش
4- خونسرد در موقعیت های سخت
5- بسیار تودار و خونسرد
6- یک افسانه

Snacke , همون Snale منظورتون بوده دیگه ؟ :-/

WTF!

Snacke , همون Snale منظورتون بوده دیگه ؟ :-/
آره رفیق، منظورش همون Snake بوده که مثل شما دچار یه اشتباه تایپی شده و Snake تبدیل به Snale شده.... ;)

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:43 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها اینجا چه خبره تا الان 24 نفر رای دادن ولی فقط 2 نفر دلیلشونو نوشتن
کاملا صحیح می فرمایند استاد...

---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:44 PM ارسال شده بود ----------

من خودم به شخصه مارکوس را خیلی دوست دارم واقعا با هدف وبا جدیت جنگ را دنبال می کرد وهمه ی سرباز هایش برای او مهم بودند واقعا او یک استوره بود در دنیای شخصیت های بازی.
شهاب ایول، تو چقدر اهل دلی پسر... فکر نمی کردم تو هم Marcusی باشی...

(توهین به رفقای Nathanیم نشه ها... من الان دوگانگی شخصیت گرفتم... هم Marcus رو دوست دارم، هم Nathan رو....)

من هم ناتان رو دوست دارم ولی قسمت نبوده که کامل اورا در ماجرا هایش همرا هی کنم برای همین مارکوس را انتخاب کردم.

بچه ها ممنون از استقبال زیادتون
فکر نمی کردم این دو تا کاراکتر اینقدر طرفدار داشته باشن ;)
و ممنون از Leon عزیز بخاطر بیوگرافی های زیبا و مختصر و مفید و دلایل زیبایی که برای انتخاب کردن مارکوس گفت
خب نظر من هم اینه من هیچکدوم این دو کاراکتر رو درست نمی شناسم البته GoW رو بازی کردم و تا حدودی با مارکوس آشنایی دارم ولی از اونجایی که PS3 ندارم متاسفانه موفق نشدم که Uncharted رو بازی کنم
به هر حال من به مارکوس رای میدم بخاطر همون اندک شناختی که ازش در بازی Gow3 پیدا کردم و دلیل انتخابم هم اینه :
یک فرمانده ی فداکار

هیچ کدوم به درد نمیخورن فقط Tai شهید راه آزادی در بازی Gears Of War :d ای کاش به جای اون مارکوس میمرد
بین این 2 تا جنگولک بازی های Nate رو بیشتر دوست دارم . خیلی بدبخت و بیچاره و در عین حال سخت کوش هستش . کلا شخصیت جالبی داره . هِی بلا سرش میاد هِی به راهش ادامه میده ! کلا دوستش داریم

سلام بچه ها، به خاطر اسپم عذرخواهی می کنم... اما...

یلدای همتون پیشاپیش مبارک... امیدوارم فوق العاده ترین ساعات، در طولانی ترین شب سال، در کنار عزیزترینانتون به بهترین نحو سپری بشه...
این شب آریایی مبارک...

:clover:

---------- نوشته در 07:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:58 PM ارسال شده بود ----------

فقط Tai شهید راه آزادی در بازی Gears Of War :d
صحنه ی خودکشی Tai من رو وحشتناک تکون داد...

---------- نوشته در 07:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:02 PM ارسال شده بود ----------

ای کاش به جای اون مارکوس میمرد
)x )x )x )x )x

به ناتان رای میدم فقط و فقط به این دلیل که نوع نگاه کردنش یه جوری منو یاد کرش مرحوم میندازه:(

اومدم یکم حال مارکوس رو بگیرم و برم:d
آخه کمد لباس هم محبوبیت داره؟:d شخصیت خشک و بی روح اینقدر با اون اره بی صاحابش لوکاس اره کرده که قصی القلب شده! با اون اخماش با یه من عسلم نمیشه بخوریش! کلاً شخصیت مزخرفی داره!:d
از اون طرف نیتن جیگر:x شوخ و شنگول، خوش مشرب و مشتی:d مهربون و ساده دل، دیوونه، البته در موارد اندکی احمق! در کل شخصیت دوست داشتنی‌ای داره این موجود.

سلام
فقط و فقط نیتن دریک چون یه تنه همه کاری میکنه و کلا آدم دیونه ایه. از ریسک کردن و بالا رفتن از جاهای فوق العاده وحشتناک و صعب العبور بینهایت خوشم میاد .دریک واقعا محشره یه ستاره به تمام معنا

اومدم یکم حال مارکوس رو بگیرم و برم:d
آخه کمد لباس هم محبوبیت داره؟:d شخصیت خشک و بی روح اینقدر با اون اره بی صاحابش لوکاس اره کرده که قصی القلب شده! با اون اخماش با یه من عسلم نمیشه بخوریش! کلاً شخصیت مزخرفی داره!:d
از اون طرف نیتن جیگر:x شوخ و شنگول، خوش مشرب و مشتی:d مهربون و ساده دل، دیوونه، البته در موارد اندکی احمق! در کل شخصیت دوست داشتنی‌ای داره این موجود.
کمد لباس =))
جالب بود ولی یه عکسی چیزی میزاشتی که حداقل حرفت ثابت شه، یه چیزی رو هوا گفتیا
بعدشم کجاش بیروحه ادمی که جون همه سربازاش براش اهمیت داره کجاش بی روحه بازم یه چیزی رو هوا گفتیا
در مورد نیتن هم چیزی نمیگم

کمد لباس =))
جالب بود ولی یه عکسی چیزی میزاشتی که حداقل حرفت ثابت شه، یه چیزی رو هوا گفتیا
بعدشم کجاش بیروحه ادمی که جون همه سربازاش براش اهمیت داره کجاش بی روحه بازم یه چیزی رو هوا گفتیا
در مورد نیتن هم چیزی نمیگم

بله مار کوس کاملا یک فرمانده نمونه بود واقعا مدال بهترین فرمانده در میان بازی ها باید به او داده شود . البته علی اقا همیشه برای حر فایش دلیل خوب دارد تجربه با او در سایلنت هیل این را به من می گوید. یک سر بزنید متو جه می شوید.:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or