X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما یعنی از هیچ چی از مارکوس مثل اقتدار در جنگ و فرماندهی کردنش مهم بودن سربازانش برای او خوشت نیامده فقط از صدای تن مار کوس خوشت امده:d

اونا هم هست ولی تن صدا در اولویت قرار داره:d
از جدی بودنش هم خیلی خوشم اومد.

یکی از صحنه های بازی که خیلی منو تحت تاثیر قرار داد جایی بود که....
Marcus بعد از پودر شدن پدرش و در حالی که همه داشتند شادی می کردند تنها لب ساحل نشسته بود و به فکر دوستان و اطرافیانی بود که از دست داده بود... و Anya میاد کنارش و دستشو میذاره تو دست های Marcus. چقدر حالم گرفته شد.... کسی که به تنهایی سرنوشت این جنگ رو رقم زد و باعث پیروزی شد باید بیشترین صدمه و لطمه روحی رو ببینه... نمی دونم چطور از دلتون اومد یه همچین مردی رو تنها بذارید...
جایی که...
Marcus به تنهایی باید غم از دست دادن صمیمی ترین دوستش، Dom رو به دوش می کشید...
وقتی که...
به تنهایی به افق خیره شده بود و به آینده ی نا معلوم و به تنهاییش فکر می کرد...
بازم بگم یا میاید رای هاتون رو بیشتر می کنید....
)x
yahoo_14.gif
yahoo_14.gif
yahoo_14.gif
yahoo_14.gif

آیا واقعا اگه تمامی طرفدای این دو کاراکتر رای میدادن بازم نتیجه این بود ؟؟؟
بازم در هر صورت 5 اختلاف امتیاز زیاد قابل استناد نی

آخرین ویرایش:
یکی از صحنه های بازی که خیلی منو تحت تاثیر قرار داد جایی بود که....
Marcus بعد از پودر شدن پدرش و در حالی که همه داشتند شادی می کردند تنها لب ساحل نشسته بود و به فکر دوستان و اطرافیانی بود که از دست داده بود... و Anya میاد کنارش و دستشو میذاره تو دست های Marcus. چقدر حالم گرفته شد.... کسی که به تنهایی سرنوشت این جنگ رو رقم زد و باعث پیروزی شد باید بیشترین صدمه و لطمه روحی رو ببینه... نمی دونم چطور از دلتون اومد یه همچین مردی رو تنها بذارید...
جایی که...
Marcus به تنهایی باید غم از دست دادن صمیمی ترین دوستش، Dom رو به دوش می کشید...
وقتی که...
به تنهایی به افق خیره شده بود و به آینده ی نا معلوم و به تنهاییش فکر می کرد...
بازم بگم یا میاید رای هاتون رو بیشتر می کنید....
)x )x )x )x )x

رفیق رای تو به تنهایی 10 تا می ارزد چرا خودتو عصبانی می کنی :d.برای ما مارکوس توی قلبماست:x

خب اگه اینجوری حساب کنید که با توجه به اینکه تعداد 360 دارا کلا اینجا بیشتره مارکوس باید خیلی بیشتر میشد .. اما با این حال بازم شاهد برتری نیت هستیم که خودش خیلی حرفه !

خب اگه اینجوری حساب کنید که با توجه به اینکه تعداد 360 دارا کلا اینجا بیشتره مارکوس باید خیلی بیشتر میشد .. اما با این حال بازم شاهد برتری نیت هستیم که خودش خیلی حرفه !
این نشون میده PS3 بازا تو راهشون راسخ ترند... "عشق به GAME"
ولی خُب، باید قبول کرد که Nathan هم کلی محبوبه....
صرفاً اگه به خاطر شماره سوم Ge.o.W نبود و اون سرونوشتی که Marcus پیدا کرد، من حتما به Nathan رای میدادم... اما گفتم که، از دلم نیومد یه همچین مرد خسته رو تنها بذارمش...

خب دوستان نظر سنجی رو باید عوض کنیم
ولی قبلش جمع بندی ! ;)
خوشحالم تو این نظر سنجی 63 نفر شرکت کردند
این یعنی اینکه تاپیک هنوز هم پرطرفداره
ممنون >:d

برنده نظرسنجی:

Nathan Drake

تو این نظرسنجی 63 نفر شرکت کردند که 29 نفر به Marcus Fenix و 34 نفر به Nathan Drake رای دادند.

"از تمام دوستانی که برای انتخاب شخصیت مورد علاقشون دلیل هم ذکر کردند، تشکر ویژه ای میشه... ممنون"

دلایل برتری Nathan Drake بر اساس نظرات دوستان:

دارا بودن شخصیتی:
  1. شوخ طبع و شاد
  2. خوش استایل
  3. واقع گرا (البته در اینجا منظور، بیشتر پرداخت شخصیت خود Nathan می باشد)
  4. ریسک پذیر و دارا بودن مهارت بالا در عبور از مناطق صعب العبور
  5. ساده دل و مهربان

.......................
اینم از جمع بندی حالا میریم سراغ نفرات بعدی .......................
سعی کردم این دفعه از یه بازی دو کاراکتر رو انتخاب کنم به دلایل محبوبیتش پرداخته بشه
Ezio Vs. Altair
از بازی زیبای Assissans Creed

التایر برا ی من بسیار محبوب است چه جنگ جوی فوقا العاده ای بود واقع عباس دوست بدی بود که هیچ وقت با خواسته های التاییر موفاق نبود .و اگه دقت کرده باشید در قسمت رولوشن خواستن التاییر را بزرگ assissansها معرفی کنند.

به الطایر رای دادم به خاطر خونسردیش هنگام کار,مثل اتزیو سوسول نیست!!:d
شخصیت سردتر و حرفه ای تری داره الطایر!!

من به اتزیو رای دادم
از اونجایی که با فراز و نشیب زندگیش و چگونگی اساسین شدنش آشنا شدیم و همچنین شخصیت شوخ طبعی داره و در عین حال زرنگ و باهوشه

الطاییر هم باهوش بود ودر رولوشن زندگی پر فراز نشیبی هم داشت فقط بدی ان این بود که فقط در شماره ی اول ورولوشن حضور داشت.

من به الطایر رای دادم.ادمه خونسردی بود و هنگام قتل حرفه ای کار میکرد.کلا تو revalotion بیشتر با الطایر ارتباط برقرار کردم تا اتزیو.هرچند که خیلی کم بازی کردیم تو این قسمت.

من زیاد اسسین بازی نکردم ولی همین جوری حال میکنم به Ezio رای بدم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or