X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه بار پیش رفیقم بودم داشت انچارتد 3 رو بازی میکرد یه نیم ساعتی بازی کرد بعد نشون داد نیتن همه اینارو توی خواب و خیال دیده اقا ما ترکیدیم از خنده =)):)):p
اینو گفتم تا تاپیک شاد شه

سلام و درود
بله مار کوس کاملا یک فرمانده نمونه بود واقعا مدال بهترین فرمانده در میان بازی ها باید به او داده شود . البته علی اقا همیشه برای حر فایش دلیل خوب دارد تجربه با او در سایلنت هیل این را به من می گوید. یک سر بزنید متو جه می شوید.:)
ممنون شهاب جان شما لطف داری، ولی البته اینجا بیشتر قصد من مزاح بود. ولی خوب دلایلم هم تقریباً گفتم، چون مارکوس ذاتاً خشن هست، یکم از لحاظ احساسی خشک برخورده، ولی خوب کمی گوشت تلخ هست شما نگاه کنید کلاً حرف زدنش در هر شرایطی لحن آمرانه داره، کلاً یکم هم مغروره.
یه بار پیش رفیقم بودم داشت انچارتد 3 رو بازی میکرد یه نیم ساعتی بازی کرد بعد نشون داد نیتن همه اینارو توی خواب و خیال دیده اقا ما ترکیدیم از خنده =)):)):p
اینو گفتم تا تاپیک شاد شه
دقیقاً میشه بگید کدوم بخش بازی؟ من فکر کنم سه بار تا آخر این بازی رو رفتم ولی همچین چیزی تو بازی ندیدم؟:d

من به جناب سرگرد مارکوس فینیکس رای میدم و خواهم داد

ولی این دوتا کاراکتر چه نقطه مشترکی با هم دارن که مورد مقایسه قرار میگیرند ؟؟؟؟؟

به نظرم تو تاریخ بشریت مارکوس رو نمیشه با احدی مقایسه کرد
یک کاراکتر معنای واقعی کلمه اسطوره
عشق به بشریت و همنوع در عین حال قاطع و جدی
برای Dom احساساتی ، تنها دوست قابل فرض فقط مارکوس هستش
آه یاده فدایی نسل بشر Dom افتادم ، خدا رحمتت کنه :crying::crying1:

از ان جا این دو شخصیت مقایسه می شوند زیرا هر کدام شخصیت اول بهترین بازی ps3 وxbox360 هستند. راستی اقا رضا داغ دل من را دوباره با گفتن نام دام زنده کردی . هیچ وقت فراموشش نمی کنم. مارکوس پیروزی جنگ را مدیون اوست.

دقیقاً میشه بگید کدوم بخش بازی؟ من فکر کنم سه بار تا آخر این بازی رو رفتم ولی همچین چیزی تو بازی ندیدم؟:d
خوب عرض کنم خدمت شما که دقیقا نمیدونم کدون مرحله بازیه
ولی تمام چیزی که دیدم این بود نیتن توی خیالش بچه میشه بعد از هم جا عنکبوت میریزه بعد یه یارو رو میکشه بعد بیدار
ولی قبل از اینم کمی خواب و خیال داشت
کلا همین;)

خوب عرض کنم خدمت شما که دقیقا نمیدونم کدون مرحله بازیه
ولی تمام چیزی که دیدم این بود نیتن توی خیالش بچه میشه بعد از هم جا عنکبوت میریزه بعد یه یارو رو میکشه بعد بیدار
ولی قبل از اینم کمی خواب و خیال داشت
کلا همین;)
تو خیالش بچه نمیشه، عزیز یک فلش بک بود که گذشته نیتن رو نشون میداد:d به اینا میگن هنر کارگردانی، تا حالا فیلم ندیدی؟:d
اصلاً شما بازی رو انجام ندادی نمیتونی در موردش قضاوت کنی! بقیه چیزا همه واقعیت بود چیزی تو خواب نمیبینه!:d اصلاً کلاً چیزی به اسم خواب تو بازی وجود نداره! اون صحنه‌ای هم که شما دیدی نخوابیده بود مثلاً تیر خورده بود!:d
سوژه امضا میدی امیر جون؟!:d
حالا اصلاً بگیم این چیزایی که گفتی درست نتیجه چیه؟
نتیجه: نیتن زیاد خواب میبینه پس مارکوس خوبه:))

آخرین ویرایش:
بچه ها من درسته که uncharted رو بازی نکردم ولی خیلی از این نیتن خوشم اومده !!!!!!!!!!!!!!!!!
زیااااااااااااااد :x

والا ما که گیرز بازی نکردیم منکر بازی زیباش هم نیستیم ولی خداییش هرکی این بابا رو میبینه (marcus) میگه این آدمه یا از این ماشین ها و روبات های یوقور فضاییه ؟!!!
کلا کاری به بازی هاشون ندارم ولی الحق ما جنبه رئال و واقعیت رو بیشتر تو شخصیت نیت میتونیم ببینیم حالا چه از لحاظ فیزیکی چه از لحاظ شخصیت پردازی .. چون بالاخره شخصیت مارکوس محدود میشه به میدون جنگ و فرمان حمله و تفنگ بازی و اینا ولی ما تو آنچارتد با خیلی از زوایای زندگی نیت درگیر میشیم و اون رو بیشتر میشناسیم . هم عاطفی هم طنز هم دردسر و بدختی هاش از دوران کودکیش گرفته تا الان چه توی شهر با کت شلوار چه تو بیابون و جنگل و ...

اين رفيق بالاييمون حرف كاملا درستي مي زنه....
اما Marcus هم خيلي باورپذيره... البته درسته كه بنابر شرايط و اقتضاي بازي، GeoW تا حدودي تخيلي مي زنه.... اما...

بودند افرادي مثل Dom كه خودشون رو براي يه هدف بزرگ تر و عشق به دوستان فدا كردند...

بودند افرادي مثل Anya‌ كه تو هر شرايط پشت آدمي رو كه بهش اعتماد دارند رو خالي نكردند و هميشه يه دلگرمي بودند...

آخي، ياد هَمستر خودم افتادم، اسمش رو گذاشته بودم Anya... تو جنگل هاي شمال گم شد .... :( فكر كنم خوراك كلاغ ها شد :(( روحش شاد... :rose:

بودند افرادي مثل Marcus كه تو سخت ترين و بحراني ترين شرايط هم بهترين و عاقلانه ترين تصميم رو مي گرفتن و آماده بودن همه جوره خودشون رو فداي ديگران كنند .....

بچه ها تا حالا ندیدم یه نظر سنجی این قدر نفس گیر شه فاصله خیلی کمه

دوستان اینجا مقایسه شخصیت x vs y هستش.نه اسپویل کردن داستانهای شخصیتهای x vs y !لطفا اگه میشه تو اسپویل بزارین.
من به مارکوس رای دادم چون از تن صداش خوشم میاد:d

دوستان اینجا مقایسه شخصیت x vs y هستش.نه اسپویل کردن داستانهای شخصیتهای x vs y !لطفا اگه میشه تو اسپویل بزارین.
من به مارکوس رای دادم چون از تن صداش خوشم میاد:d

شما یعنی از هیچ چی از مارکوس مثل اقتدار در جنگ و فرماندهی کردنش مهم بودن سربازانش برای او خوشت نیامده فقط از صدای تن مار کوس خوشت امده:d

چیزی تا پایان نظرسنجی نمونده مثل اینکه پیروزی از آن نیتن هست!!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or