ممنون شهاب جان شما لطف داری، ولی البته اینجا بیشتر قصد من مزاح بود. ولی خوب دلایلم هم تقریباً گفتم، چون مارکوس ذاتاً خشن هست، یکم از لحاظ احساسی خشک برخورده، ولی خوب کمی گوشت تلخ هست شما نگاه کنید کلاً حرف زدنش در هر شرایطی لحن آمرانه داره، کلاً یکم هم مغروره.بله مار کوس کاملا یک فرمانده نمونه بود واقعا مدال بهترین فرمانده در میان بازی ها باید به او داده شود . البته علی اقا همیشه برای حر فایش دلیل خوب دارد تجربه با او در سایلنت هیل این را به من می گوید. یک سر بزنید متو جه می شوید.![]()
دقیقاً میشه بگید کدوم بخش بازی؟ من فکر کنم سه بار تا آخر این بازی رو رفتم ولی همچین چیزی تو بازی ندیدم؟:dیه بار پیش رفیقم بودم داشت انچارتد 3 رو بازی میکرد یه نیم ساعتی بازی کرد بعد نشون داد نیتن همه اینارو توی خواب و خیال دیده اقا ما ترکیدیم از خنده
اینو گفتم تا تاپیک شاد شه
تکبیر ...!!!به نظرم تو تاریخ بشریت مارکوس رو نمیشه با احدی مقایسه کرد
خوب عرض کنم خدمت شما که دقیقا نمیدونم کدون مرحله بازیهدقیقاً میشه بگید کدوم بخش بازی؟ من فکر کنم سه بار تا آخر این بازی رو رفتم ولی همچین چیزی تو بازی ندیدم؟:d
تو خیالش بچه نمیشه، عزیز یک فلش بک بود که گذشته نیتن رو نشون میداد:d به اینا میگن هنر کارگردانی، تا حالا فیلم ندیدی؟:dخوب عرض کنم خدمت شما که دقیقا نمیدونم کدون مرحله بازیه
ولی تمام چیزی که دیدم این بود نیتن توی خیالش بچه میشه بعد از هم جا عنکبوت میریزه بعد یه یارو رو میکشه بعد بیدار
ولی قبل از اینم کمی خواب و خیال داشت
کلا همین![]()
آره امیر. دقیقا همینطوریه که تو میگی...بچه ها تا حالا ندیدم یه نظر سنجی این قدر نفس گیر شه فاصله خیلی کمه
دوستان اینجا مقایسه شخصیت x vs y هستش.نه اسپویل کردن داستانهای شخصیتهای x vs y !لطفا اگه میشه تو اسپویل بزارین.
من به مارکوس رای دادم چون از تن صداش خوشم میاد:d