X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز میدونم,داستان بازی رو کامل متوجه شدم!!
به خاطر شخصیتش میگم به نظر من از ada سرتره!!
دلیل درست و حسابی که نداره با شخصیت jill بیشتر از ada حال میکنم!:d
ok، این شد یه چیزی.... ;)
چون همینجوری دوسش داری... حله...
از دست این CapCom....

یه سوال.. این نظرسنجی تاریخ انقضای مشخصی نداره؟ فکر کنم کسی که این نظرسنجی رو گذاشته اون بالا 100% طرفدار ada هسش همممم؟میخواد ببینه یه روزی ادا به پای جیل میرسه بعد عوض کنه>:p. عزیزه من دیگه معلوم شد کی از همه محبوبتره نظرسنجی 5 یا حداکثر 6 روز کافیه همه نظراتم که تکراری شده کسی حرف تازه ای نداره.......... یکی یه نظرسنجی بزاره بین شخصیتای بازی مورتال کمبت همش شد رزیدنت اویل که:(

یه سوال.. این نظرسنجی تاریخ انقضای مشخصی نداره؟ فکر کنم کسی که این نظرسنجی رو گذاشته اون بالا 100% طرفدار ada هسش همممم؟میخواد ببینه یه روزی ادا به پای جیل میرسه بعد عوض کنه>:p. عزیزه من دیگه معلوم شد کی از همه محبوبتره نظرسنجی 5 یا حداکثر 6 روز کافیه همه نظراتم که تکراری شده کسی حرف تازه ای نداره.......... یکی یه نظرسنجی بزاره بین شخصیتای بازی مورتال کمبت همش شد رزیدنت اویل که:(
من از شما عذر می خوام نظرسنجی قرار بوده یه هفته ای باشه مثل اینکه تاریخ مشخصی رو واسه ش نزاشتن
به زودی از مسئولین می خوام که عوضش کنن

یه سوال.. این نظرسنجی تاریخ انقضای مشخصی نداره؟
آره من هم موافقم که باید عوض شه...

---------- نوشته در 08:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 AM ارسال شده بود ----------

فکر کنم کسی که این نظرسنجی رو گذاشته اون بالا 100% طرفدار ada هسش همممم؟میخواد ببینه یه روزی ادا به پای جیل میرسه بعد عوض کنه>:p
ها ها...
خُب آخه حق Ada ادا نشد دیگه.... حالا شما دو روز دیگه به Ada فرصت بده، چی میشه آخه....
;)

---------- نوشته در 08:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:11 AM ارسال شده بود ----------

همش شد رزیدنت اویل که:(
رفیق کلا ماها یه شعار داریم...
خدا یکی...
Game هم یکی...
اونم RE
;)
حالا بی شوخی، راست می گی، باید برای کاراکترهای جدید یه فکری بکنیم و یه نظرسنجی توپ و جنجالی بذاریم...

بچه ها می دونم نظر سنجی این سری یه مقدار طولانی و به همین سبب از حوصله خارج شده...

ان شاا... تا آخر امروز جمع بندی نظر سنجی Jill vs. Ada رو همینجا قرار می دیم و شخصیت های جدید رو هم معرفی می کنیم...

یه ذره بیشتر شکیبایی کنید...

ممنون.

خیلی خیلی ممنون بابت جمع بندی که دوست عزیزم لئون در غیاب من از نظر سنجی سری گذشته یعنی JILL VS. ADA انجام داد :
کاملا واضحه که Jill با رای بالایی به Ada غلبه کرد...

دلایل این پیروزی بر اساس نظرات دوستان... "این دلایل دقیقا بر اساس نظرات دوستان در اینجا آورده شده و پست ها تک تک خونده شده..."
کلا 59 نفر در این نظر سنجی شرکت کردند که 39 نفر به جیل و 20 نفر به ایدا رای دادند

1- نقش کلیدی و پررنگ Jill در سری Resident Evil

2- داشتن چهره ای زیبا و معصوم

3- تیپ و استایل جذاب

4- زیرک و باهوش

5- مصمم و دلسوز
به زودی نظر سنجی جدید از دو کاراکتر یعنی NATHAN VS. MARCUS FENIX به عمل خواهد آمد

حقیقتش نظرسنجی رو که دیدم تعجب کردم ! 1.اینکه نظرسنجی کلا کار فیکیه ! :d
2.اینکه آخه زور نداره یه شخصیت به اسم nathan drake رو با یه کاریکاتور به اصطلاح شخصیت مقایسه کنید ؟!
دلیلی وجود نداره که مارکوس رو شخصیت حساب کنیم واقعا ! کاش جای مارکوس یه شخصیت درست و حسابی که یه ذره شخصیت پردازی و شخصیت داشته باشه انتخاب میکردید ... ;)

همینطوری دلم سوخت به مارکوس رأی دادم :دی
ولی اگه Nathan VS Lara Croft بود...
اونوقت میگفتم لارا کجا و این نیتان کجــــــــــــا...

2.اینکه آخه زور نداره یه شخصیت به اسم nathan drake رو با یه کاریکاتور به اصطلاح شخصیت مقایسه کنید ؟!
دلیلی وجود نداره که مارکوس رو شخصیت حساب کنیم واقعا ! کاش جای مارکوس یه شخصیت درست و حسابی که یه ذره شخصیت پردازی و شخصیت داشته باشه انتخاب میکردید ... ;)
چرا میگین نظر سنجی کار فیکیه ؟!!!!!!!!!
من خودم این نظر سنجی رو نزاشتم چون نه این نیتان رو درست می شناسم نه مارکوس رو ! این نظر سنجی به در خواست دوستان بوده
من چندین بار سه مورد رو برای نظر سنجی اینجا گذاشتم ولی کسی اصلا ذره ای هم به حرفم گوش نداد! دقیقا برای من شده ماجرای ملا و پسرش ! هی قبل یه نظر سنجی می گین فلانی رو بزار ! بعد که می زارم هی ایراد الکی می گیرین !
همینه که می گن ما مردم باید زور بالا سرمون باشه و لیاقت اینکه ازمون نظر بخوان برای انجام کاری رو نداریم ! من از همون اول باید هر کسی رو که دلم می خواست می ذاشتم تا بعدش این برنامه ها پیش نیاد و هر کسی از راه رسید هی یه نظری بده و تاپیک رو بریزه به هم
روی حرفم هم فقط با شما نیست آقای Aref ! شما هم به هر حال نظر خودتون رو گفتین اما باور کنین هر دفعه یه نظر سنجی تو این تاپیک می زارم هی میان ایراد الکی می گیرن!!!

یا خدا!!!!
جنگ و دعوا بین کنسولیا از الان شروع شد!!!:d
به مارکوس رای دادم فقط به خاطر اینکه نسخه یکش رو بازی کرده بودم و اصلا این نیتان و اون آچارتدش رو بازی نکردم!:d

شدیدا نیتن چون با نیت می تونی تو یه داستان قشنگ غرق بشی دیالوگ های زیاد شخصیت شوخ طبع کله شق و... باعث میشه من از مارکوس هیکل :دی صرف نظر کنم

خُب خُب، می بینم که نظر سنجی بین این دو کاراکتر محبوب و صد البته نسل سومیه... ;)

قبل از هر چیز از دوست خوبم، “Devil Girl” تشکر می کنم به خاطر انتخاب این دو کاراکتر جنجالی... و باید به اون دو تا عزیزی که با PM حرف های به یادموندنی و محبت آمیزی به من زدند بگم که...

فکر نمی کردم اینجوری بشه. با این وجود من دیگه نمی تونم غیر از گفته ی شما رو ثابت کنم و به ظاهر حرف های شما درسته. بنابراین تنها چیزی که می تونم بگم اینه که شما آزادید هرطور مایلید فکر کنید... و سال ها باشید و بدین عیش بنازید. اما ظاهرا مجبورید تا انتهای این نظرسنجی شکیبا باشید ;)

خُب قبل از هر چیز با اجازه دوستانم و اساتید محترم یه Biography کوتاه راجع به این دو تا شخصیت بذارم، البته همونطور هم که قبلاً اشاره کردم، این دو کاراکتر بیشتر از دارا بودن یک شخصیت، ماهیت یک نماد رو به دوش می کشند...

Nathan Drake نماد کنسول PS3 و Marcus Fenix نماد کنسول X-box360

و قبلش یه خواهش بزرگ... البته با اجازه ی صاحب تاپیک.... بچه ها لطفاً هر شخصی رو که انتخاب می کنید... دلایل انتخابتون رو هم ذکر کنید. با توجه به دلایل شما این نظرسنجی جمع بندی میشه...

Nathan Drake

Nathan Drake یه ماجراجو و تقریبا یه همه فن حریف آمریکاییه که سر از همه جا در آورده... از کوه های مرتفع گرفته تا جنگل های انبوه، صحراهای خشک و سوزان تا دریاهای خروشان، دره های مرگبار تا محیط های شهری و روستایی و از همشون هم جون سالم به در برده. Nathan در 5 سالگی مادر خودش که خودکشی کرد رو از دست داد و پدرش هم از نگهداری Nathan شونه خالی کرد و او به ناچار در Saint Francis Boys' Home توسط راهبه های اونجا بزرگ شد و همونجا هم زبان لاتین رو که خیلی هم توی ماجراجویی هاش به دردش می خوره، یاد گرفت. اما اونجا هم زیاد دوام نیاورد و فرار کرد...

Nathan بر این باور هستش که از نوادگان Sir Francis Drake یکی از بزرگترین و مشهورترین ماجراجویان و کاشفین انگلستانه. با این وجود Nathan یه شخصیت جالب و باورپذیر داره. عکس العمل هاش نسبت به مسائل پیش اومده کاملاً باورپذیر و مثل یک انسان عادیه. البته Nathan یه کمی خونسردتر و صدالبته طنز آمیز با مشکلات برخورد می کنه.

امکان نداره کسی Uncharted بازی کرده باشه و با شنیدن جمله ی: “Oh, Crap” چهره ی Nathan جلوی چشمش نیاد.

به طوری کلی Nathan بسیار شوخ طبعه و همیشه تو موقعیت های سخت خیلی طنزآمیز نسبت به شرایط و البته خودش غُر می زنه. هنوز اون صحنه ای که وقتی Nathan توسط Chloe و دوست سابقش رودست می خوره و دستگیر میشه و به زندان میافته رو یادم نمی ره که داشت تو سلولش با دست هاش صحنه ی گیرافتادنش رو بازسازی می کرد و به خودش می گفت: تو یه احمقی... کلاً آدم بی خیالیه و همیشه یه راه حلی برای فرار از موقعیت های سخت پیدا می کنه.

فراموش نکنیم که Nathan در استفاده از اسلحه و مبارزات تن به تن بسیار ماهر و یک ژیمیناست فوق العادست. "البته ژیمیناست نه به معنی واقعی کلمه، بلکه منظورم بالا و پایین رفتن از کوه و دره و در و دیوار و این جور چیزاست، یه جورایی ورژنِ مذکر Lady Croft هستش"
همچنین آدم باهوشیه، خُب چون از پس معماهای پیچیده و عجیب غریبی که سر راهش سبز می شند به راحتی بر میاد (البته به لطف مهارت های ژیمیناستیکیش... ;) )

Marcus Fenix

Marcus یک سرباز Hardcore و بسیار با انگیزه و شجاعه که با دلاوری های خودش باعث پیروزی نبرد انسان ها علیه لوکوست ها شد.
وقتی که اون روز لعنتی به وقوع پیوست (E-day یا همون Emergency Day) فکر کنم Marcus در او زمان 21 سال داشت. اما برخلاف ثروتمند بودن، دوران کودکی راحتی نداشت. در 5 سالگی که پدرش “Adam Fenix” مجبور بود او و مادرش “Elain Fenix” رو ترک کنه مجبور بود در اون سن کم با حقایق جنگ آشنا بشه و حتی در همون کودکی هم شجاعت تو رفتار Marcus به چشم می خورد. از اونجایی که وقتی پدرش برگشت اولین سوالی که از پدرش پرسید این بود که: آیا کسی رو هم نجات داده یا نه... و جواب پدرش به این سوال این بود که: نه، ولی در آینده همه رو نجات خواهم داد...

و همینطور هم شد.

در 9 سالگی Marcus به مدرسه فرستاده شد و در همون ابتدا به خاطر متمول بودن، مورد انتقاد اطرافیانش بود. اما Carlos Santiago با Marcus رفتار خوبی داشت و حتی در یک مجادله بین این دو نفر و 3 تا از شرور های مدرسه، هوای همدیگه رو داشتند و Marcus رگه هایی از قلدری خودش رو به بچه های مدرسه نشون داد و این دو نفر به همراه Dominic برادر بزرگتر Carlos تبدیل به دوستان خوبی برای شدند. طی 3 سال آینده روابط Marcus با خانواده Santiago بهتر شده و بیشتر اوقاتش رو تو خونه اونها سپری می کرد تا اینکه مادر Marcus به طور ناگهانی گم شد و Carlos هم به ارتش (COG) Coalition of Ordered Governments ملحق شد. Marcus هم به خاطر احساس شدید تنهایی به COG ملحق شد و طی سال های آتی با نشان دادن شجاعت های بسیار سرپستی تیم Delta رو عهده دار شد و به درجات بالاتر رسید.... همچنین با Dominic بسیار صمیمی شد. البته نباید ماموریت های بسیاری رو که با Carlos داشت، فراموش کنیم. همچنین فداکاری Carlos رو هنگام منفجر کردن خودش و پل برای عبور Marcus و دوستانش.

به طور کلی باید گفت Marcus در طول زندگیش سختی های زیادی کشیده و بیشتر عمرش رو در حال نبرد علیه لوکوست ها بوده. Marcus یه شخصیت تقریبا سرد و خشک داره که فقط با دوستان خیلی صمیمیش احساس راحتی و با بقیه خیلی قاطع برخورد می کنه. بسیار شجاع و کله خرابه و سرگرمی مورد علاقش سلاخی کردن لوکوست هاست. مارکوس به خاطر ترک کردن نبرد به منظور نجات دادن پدرش محکوم به حبس ابد شده بود اما وقتی جنرال هافمن دید که این جنگ بدون Marcus پایان تلخی خواهد داشت به ناچار دست از لجبازی برداشت و Dom به سلول Marcus رفت و اونو آزاد کرد. در ادامه این رشادت ها و استراتژی های Marcus بود که جنگ رو به نفع انسان ها به انتها رسوند. البته به قیمت از دست دادن تقریبا تمام اطرافیانش...

خُب این هم از این، ببخشید اگه ناقص یا اشتباه بود... ممنون میشم اگه دوستانم اشتباهاتش رو اصلاح و یا چیز جدیدی اضافه کنند.

در مورد رای خودم...
راستش انتخاب خیلی سختی پیش رو داشتم... واقعا هر دو تا کاراکتر رو دوست دارم...

راستش تو یه تاپیک دیگه که نظرسنجیش به جای این دو کاراکتر، بازی های Uncharted و Gears of War بود، به Uncharted رای دادم. (دلایل فنی، گرافیک، گیم پلی، داستان، علاقه ی خاصم به PS3 و ...) اما...

اما اینجا مجبورم به Marcus رای بدم... دلایلم برای انتخاب Marcus:

1- شخصیت مغرور، خشک و قاطع
2- متحمل شدن سختی های زیاد تو زندگی
3- آماده ی کمک به دوستان و اطرافیانش تحت هر شرایطی
4- به شدت کله خراب و نترس و شجاع
5- قدرت تصمیم گیری بالا و قاطعانه تو شرایط بحرانی
6-
از دست دادن پدرش و صمیمی ترین دوستش...
اون لحظه ای که Dom اون فداکاری رو کرد و خودش رو قربانی کرد، وای خدای من، بعید می دونم کسی بوده باشه و سر این صحنه حداقل بغض نکرده باشه... من اعتراف می کنم که اشکم بند نمیومد.... هم به خاطر Dom و هم به خاطر Marcus.
وای خدا، هنوز درد و دل Dom با Maria رو تو قبرستون که رو به سنگ قبر Maria گفت: هنوز زوده، نمی تونم Marcus رو تنها بذارم، باید به خاطرش کنارش باشم
یا
وقتی داشت خودش رو قربونی می کرد و سرش رو گرفت رو به آسمون و به روح Maria گفت:
همینه، نه؟ فکر نمی کردی اینجوری بیام پیشت، نه؟ دارم میام Maria ....
هیچ کدوم از این ها رو نمی تونم فراموش کنم...
همچنین
پودر شدن Adam Fenix تو دست های Marcus درست وقتی که بعد از مدت ها نور امیدی تو دل Marcus به خاطر پیدا کردن پدرش روشن شده بود...
راستش از دلم نیومد این مرد خسته و تنها (Marcus) رو به حال خودش رها کنم....
پس با عذرخواهی از اون یکی شخصیت محبوبم، Sir Nathan Drake .... مجبورم به Marcus رای بدم....

---------- نوشته در 08:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 AM ارسال شده بود ----------

آخه رفیق... واسه چی می گی این نظر سنجی فیکه...؟ رو چه حساب و به چه دلیلی...؟
بابا قبل از اینکه Devil G بخواد هر نظرسنجی جدیدی رو بذاره، از بچه ها نظراتشون رو می پرسه که...؟
این نوع صحبت کردن اشتباهه دوست من...

---------- نوشته در 08:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 AM ارسال شده بود ----------

باعث میشه من از مارکوس هیکل :دی صرف نظر کنم
=)) =)) =))

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or