X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
رفقا ببخشید که باید با این قضیه مخالفت کنم... مخصوصا شما امیر جان...
اما به نظر من اول بزارید همین آش اولی رو که درست کردیم از آب و گِل در بیاریم... بعد به فکر کارهای بزرگتر باشیم... درسته که ایده tournament خیلی جالبه، اما فعلا زوده...
آروم آروم... البته این نظر شخصیمه... هر چی بچه ها موافقت کنن، من حرفی ندارم...
;)
این کار مخالفت نداره من گفتم موافقم ولی قبلش گفتم تورنومنت نیاز به یه برنامه ریزی بزرگ داره
پس بهتر عجول نباشیم .

این کار مخالفت نداره من گفتم موافقم ولی قبلش گفتم تورنومنت نیاز به یه برنامه ریزی بزرگ داره
پس بهتر عجول نباشیم .
ها خوب، منم یه جورایی منظورم همین بود...
در واقع منظورم دقیقاً همین بود... ;) الان زوده... باید صبر کرد...

بچه ها نظر سنجی رو بچسبید بابا... چرا آمار Ada پایینه هنوز...؟

دوستان با تشکر از شما و همکاریتون و نظرات ارزشمندتون
والاه یه تصمیمی گرفتم دوباره خواستم یه مشورتی با بچه های پایه ثابت این تاپیک بکنم آیا حاضرین این مقایسه ها به صورت tournoment انجام بشه ؟!
اگه هستین که شروع می کنیم اگر هم نه که به همین روال ادامه می دیم و خب نظر سنجی های جدید رو هم در کلوپهای مربوط به اون بازی یا کاراکتر مطرح می کنیم فقط یه نکته گفتین :

خب بعله اون روزا کارای درسی هم کمتر بود و امتحان نداشتیم دلیل کمرنگ شدن حضور من در تاپیک هم همینه خب فصل امتحاناس دیگه ! ایشالاه امتحانا که تموم شد حتما دوباره تاپیک رو می بریم رو هوا فقط فکر می کنم اون موضوعی که با قرمز مشخص کردم و نظر یکی از دوستان هم بود جالب باشه ، موافقین ؟!

تورنمت گذاشتن نياز به داشتن اطلاعات كافي از همه ي كاراكترهاي دنياي بازي داره.يعني وقت و اطلاعات كافي نياز داره.نه اينكه مثلا Mario رو بشناسي ولي Sonic رو نه و نظرسنجي بذاري Mario vs Dante

البته به عنوان پيشنهاد دوستان گفتم تا تاپيكتون رونق بگيره.

تورنمت گذاشتن نياز به داشتن اطلاعات كافي از همه ي كاراكترهاي دنياي بازي داره.يعني وقت و اطلاعات كافي نياز داره.نه اينكه مثلا Mario رو بشناسي ولي Sonic رو نه و نظرسنجي بذاري Mario vs Dante

البته به عنوان پيشنهاد دوستان گفتم تا تاپيكتون رونق بگيره.
کاملاً با حرفت موافقم سهیل جان...

اما این رو هم در نظر بگیر وقتی پیشنهاد این مطلب داده می شه.... (که من خودمم معتقدم فعلا این Tournament گذاشته نشه) 100% روش فکر شده و معلومه یه کار تک نفره نیست...
در مورد شناختن شخصیت ها هم با توجه به گفته ی بالام، وقتی چند نفر با شناخت وسیع و متفاوت از کاراکترها دست به دست هم بدن مشکل حل میشه.
اما به هر حال من سر حرف اولم هستم... باید منظور اولیه ی تاپیک محقق بشه و بعد از اون به یه مقوله جدید ورود کنیم...
این تاپیک باید جا بیفته تا شرکت کننده هاش هم بیشتر بشن....
یکی از ایرادهای اساسی به نظر من عنوان تاپیک هستش... درسته عنوان هوشمندانه ایه و همه چیز رو شامل میشه... اما کِشِش و جذابیت لازم رو نداره و هر کی بار اول با این عنوان برخورد کنه ممکنه خیلی راحت از کنارش بگذره....

خب حالا باید چیکار کرد تا دوباره تاپیک مثله روز اول بره رو هوا ؟! :-/

خب حالا باید چیکار کرد تا دوباره تاپیک مثله روز اول بره رو هوا ؟! :-/
فعلا نظر سنجی رو با دو تا کرکتر دیگه(دو کرکتر جنجالی )ادامه بدیم روی تورنومنت بیشتر برنامه ریزی کنید یعنی
مثلا 100 تا شرکت کننده انتخاب کنید برای شروع تا به نوبت توی نظر سنجی قرار بدیم ok

روی تورنومنت بیشتر برنامه ریزی کنید یعنی
مثلا 100 تا شرکت کننده انتخاب کنید برای شروع تا به نوبت توی نظر سنجی قرار بدیم ok
100 تا... :-o
چه خبره اخوی...؟ بابا فعلا Tournament رو بی خیال شو...

دو تا کاراکتر جنجالی:

Nathan Drake از بازی Uncharted

VS

Marcus Fenix از بازی Gears of War

مطمئنم می ترکونه...
البته اگه اطلاع رسانی صحیح بشه... ;)

---------- نوشته در 02:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:30 PM ارسال شده بود ----------

راستی فقط یه پیشنهاد بودا....

uncharted vs tomb riderچطوره
آخه رفیق من این دوتا کاراکتر نیستن که، اسم بازین...
در ضمن Lara Croft باید با یه شخص دیگه وارد مبارزه بشه... البته خصوصیاتش و سبکش نزدیک Nathan هستا... ولی خُب، باید فکر کنم ببینم با Lara با کی بیافته جنجالی میشه... :-/
فعلا تا چیزی به ذهن من خطور کنه، Marcus رو بندازیم به جون Nathan.... ;)

آخه رفیق من این دوتا کاراکتر نیستن که، اسم بازین...
در ضمن Lara Croft باید با یه شخص دیگه وارد مبارزه بشه... البته خصوصیاتش و سبکش نزدیک Nathan هستا... ولی خُب، باید فکر کنم ببینم با Lara با کی بیافته جنجالی میشه... :-/
فعلا تا چیزی به ذهن من خطور کنه، Marcus رو بندازیم به جون Nathan.... ;)

نهههههه!!!
اگه این دو تا رو بنذازی تو جون هم یه سری دیگه هم میوفتن به جون هم,اونوقت تاپیک نابود میشه!:d
چطوره گرالت و آدام جنسون باشه!!!;;)

خواهشا بین این 3 تا یکی رو انتخاب کنین :
LARA CROFT VS.CLAIR REDFIELD
PRINCE VS. ALTAIR
ALTAIR VS.EZIO
خودم مورد آخر رو بیشتر می پسندم ولی حالا نظر شما ;)

یه چیز بگم طرفدارای سونی و مایکروسافت بیفتن رو سر هم:d بین مارکوس فینیکس و ناتان دریک یه رقابت داغ برگذار کنید یه خورده حال کنیم:d

یه چیز بگم طرفدارای سونی و مایکروسافت بیفتن رو سر هم:d بین مارکوس فینیکس و ناتان دریک یه رقابت داغ برگذار کنید یه خورده حال کنیم:d

اونوقت ما PC گیمرا بشینیم بخندیم!!!:))

ولی من میگم همون گرات و آدام باشه!

به نظر من همین که lion.fox عزیز گفت

Nathan Drake از بازی Uncharted

VS

Marcus Fenix از بازی Gears of War

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or