X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من با این نظرسنجی(مارکوس و ناتان) مخالفم.چون نتیجه ش برابرست با درصد ایکس باکس داران و پلی استیشن داران.و نتیجه نهایی رو اونایی تعیین می کنن که جفتشو دارن.

من با این نظرسنجی(مارکوس و ناتان) مخالفم.چون نتیجه ش برابرست با درصد ایکس باکس داران و پلی استیشن داران.و نتیجه نهایی رو اونایی تعیین می کنن که جفتشو دارن.
دوست من شما که نغز میکنی یه پیشنهاد هم بده
نظرتون در مورد این چیه
PRINCE VS. ALTAIR
شمشیر در مقابل خنجر

The One And Only : Jill Valentine :|

Nathan Drake از بازی Uncharted

VS

Marcus Fenix از بازی Gears of War
LOL ! :)):d
البته منظورم به مقایسه ی این 2 تا شخصیت هست وگرنه پیشنهادت خیلی هم خوبه.:d

The One And Only : Jill Valentine :|

LOL ! :)):d
البته منظورم به مقایسه ی این 2 تا شخصیت هست وگرنه پیشنهادت خیلی هم خوبه.:d
خداییش یکی از بچه ها با PM سر قیافه ی Jill با من صحبت کرد... منو مجبور کرد یه چیزیو اینجا بگم... ;)
قبول دارم Jill زیباست... ولی زیباییش یه زیباییه بی شر و شوری و بچه مثبتیه... یعنی از اونایی که عشق کمک به دیگران و همیشه بهترین بودن رو دارن و از این بله قربان گو هاست... اصلا سر کش نیست...
ولی Ada رو ببینین...
یه قیافه ی هار داره... سرکشه... یاغیه... از ون تیپ دختراییه که هر پسری از عهدش بر نمیاد... ولی Jill... !!!

---------- نوشته در 09:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 AM ارسال شده بود ----------

به نظر من همین که lion.fox عزیز گفت

Nathan Drake از بازی Uncharted

VS

Marcus Fenix از بازی Gears of War

یه چیز بگم طرفدارای سونی و مایکروسافت بیفتن رو سر هم:d بین مارکوس فینیکس و ناتان دریک یه رقابت داغ برگذار کنید یه خورده حال کنیم:d
10 امتیاز + واسه جفتتون...

---------- نوشته در 09:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 AM ارسال شده بود ----------

مگه گرالت و آدام چشه!!!!
همین دوتا خوبن دیگه!!!
مجتبی جونم... گرالت کیه...؟ منظورت از آدام هم همون Adam Jenson تو بازیه Dus Ex هستش؟

---------- نوشته در 09:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:46 AM ارسال شده بود ----------

حرفت تا حدود خیلی زیادی درسته اما... می دونی این دو نفر چه رقابت جذابی می تونن با هم بکنند؟ قبلا هم قرار شد اطلاع رسانی بشه دیگه...
خداییش این دو نفر بیشتر از اینکه دو تا رقیب باشند دو تا نمادند...

---------- نوشته در 09:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 AM ارسال شده بود ----------

اما در کل... هر چی بچه ها موافقت کنند من هم قبول دارم...
من فقط پیشنهاد میدم... ولی به طور کلی تابع جمع هستم و برای نظر کلی احترام قائلم...

حالا با این اوصاف Nathan و Marcus حله دیگه ... ;)

منظورم گرالت شخص اول بازی ویچر هست!!!
آدام هم همون Deus ex!!!:d
بازم اگه دوستان خیلی رو اون دو موجود یعنی مارکوس و ناتان توافق دارن خب چه میشه کرد,برپاش کنین!!:d
لااقل ما یه شماره از gears رو رو PC بازی کردیم یکم میشناسیمش!!

منظورم گرالت شخص اول بازی ویچر هست!!!
خیلی دلم می خواد این The Witcher رو بازی کنم.... احساس می کنم باید بازی فوق العاده ای باشه...

---------- نوشته در 12:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

لااقل ما یه شماره از gears رو رو PC بازی کردیم یکم میشناسیمش!!
;)
همین شماره یکش منو اسیر خودش کرد... حالا اینم بدون که جنبه های پنهان شخصیت Marcus تو شماره ی 2 و 3 بیشتر روشن میشه...

خیلی دلم می خواد این The Witcher رو بازی کنم.... احساس می کنم باید بازی فوق العاده ای باشه...

بازی نکنی یه چیز بزرگ رو از دست دادی!!!;)

---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 PM ارسال شده بود ----------

;)
همین شماره یکش منو اسیر خودش کرد... حالا اینم بدون که جنبه های پنهان شخصیت Marcus تو شماره ی 2 و 3 بیشتر روشن میشه...

همون شماره یکش که ما بازی کردیم مجذوب بازی شدیم,2 و 3 هم که قسمت نشد ما PCبازا فیضش رو ببریم ولی همون یک ما رو گرفتار کرد!!:d

آره شرکت کردم به jill هم رای دادم!!!
چون تو اویل 4 اصلا با ada حال نکردم مخصوصا اون حرکت نامردی آخرش!!!
بجاش تو اویل 5 jill خیلی شخصیت مظلومی داشت,کلا از ada سره!!!

بچه ها من مارکوس رو می شناسم ولی ناتان رو نمی شناسم ناتان تو کدوم بازیه ؟!

آره شرکت کردم به jill هم رای دادم!!!
چون تو اویل 4 اصلا با ada حال نکردم مخصوصا اون حرکت نامردی آخرش!!!
بجاش تو اویل 5 jill خیلی شخصیت مظلومی داشت,کلا از ada سره!!!
چییییییییییییییییییییییییییییی؟
رفیق من اون سر بودن Jill به خاطر اون چیزی بود که رو قفسه ی سینه اش نصب کرده بودند....
چی چی رو سرتر از Adaست. 2 تا دلیل درست و حسابی بیار...

---------- نوشته در 01:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من مارکوس رو می شناسم ولی ناتان رو نمی شناسم ناتان تو کدوم بازیه ؟!
Nathan شخص اول بازی Uncharted هستش...
شخصیت کَره ای داره.... یه جورایی هم عین Dante بسیار CareFree هستش...
من کلا باهاش حال می کنم....

چییییییییییییییییییییییییییییی؟
رفیق من اون سر بودن Jill به خاطر اون چیزی بود که رو قفسه ی سینه اش نصب کرده بودند....
چی چی رو سرتر از Adaست. 2 تا دلیل درست و حسابی بیار...

دوست عزیز میدونم,داستان بازی رو کامل متوجه شدم!!
به خاطر شخصیتش میگم به نظر من از ada سرتره!!
دلیل درست و حسابی که نداره با شخصیت jill بیشتر از ada حال میکنم!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or