devil girl
کاربر سایت
دوست من شما که نغز میکنی یه پیشنهاد هم بدهمن با این نظرسنجی(مارکوس و ناتان) مخالفم.چون نتیجه ش برابرست با درصد ایکس باکس داران و پلی استیشن داران.و نتیجه نهایی رو اونایی تعیین می کنن که جفتشو دارن.
ها این خوبه.دوست من شما که نغز میکنی یه پیشنهاد هم بده
نظرتون در مورد این چیه
PRINCE VS. ALTAIR
شمشیر در مقابل خنجر
خداییش یکی از بچه ها با PM سر قیافه ی Jill با من صحبت کرد... منو مجبور کرد یه چیزیو اینجا بگم...The One And Only : Jill Valentine
LOL !:d
البته منظورم به مقایسه ی این 2 تا شخصیت هست وگرنه پیشنهادت خیلی هم خوبه.:d
به نظر من همین که lion.fox عزیز گفت
Nathan Drake از بازی Uncharted
VS
Marcus Fenix از بازی Gears of War
10 امتیاز + واسه جفتتون...یه چیز بگم طرفدارای سونی و مایکروسافت بیفتن رو سر هم:d بین مارکوس فینیکس و ناتان دریک یه رقابت داغ برگذار کنید یه خورده حال کنیم:d
مجتبی جونم... گرالت کیه...؟ منظورت از آدام هم همون Adam Jenson تو بازیه Dus Ex هستش؟مگه گرالت و آدام چشه!!!!
همین دوتا خوبن دیگه!!!
حرفت تا حدود خیلی زیادی درسته اما... می دونی این دو نفر چه رقابت جذابی می تونن با هم بکنند؟ قبلا هم قرار شد اطلاع رسانی بشه دیگه...من با این نظرسنجی(مارکوس و ناتان) مخالفم.چون نتیجه ش برابرست با درصد ایکس باکس داران و پلی استیشن داران.و نتیجه نهایی رو اونایی تعیین می کنن که جفتشو دارن.
خیلی دلم می خواد این The Witcher رو بازی کنم.... احساس می کنم باید بازی فوق العاده ای باشه...منظورم گرالت شخص اول بازی ویچر هست!!!
لااقل ما یه شماره از gears رو رو PC بازی کردیم یکم میشناسیمش!!
خیلی دلم می خواد این The Witcher رو بازی کنم.... احساس می کنم باید بازی فوق العاده ای باشه...
همین شماره یکش منو اسیر خودش کرد... حالا اینم بدون که جنبه های پنهان شخصیت Marcus تو شماره ی 2 و 3 بیشتر روشن میشه...
آره می دونم...بازی نکنی یه چیز بزرگ رو از دست دادی!!!
چییییییییییییییییییییییییییییی؟آره شرکت کردم به jill هم رای دادم!!!
چون تو اویل 4 اصلا با ada حال نکردم مخصوصا اون حرکت نامردی آخرش!!!
بجاش تو اویل 5 jill خیلی شخصیت مظلومی داشت,کلا از ada سره!!!
Nathan شخص اول بازی Uncharted هستش...بچه ها من مارکوس رو می شناسم ولی ناتان رو نمی شناسم ناتان تو کدوم بازیه ؟!
چییییییییییییییییییییییییییییی؟
رفیق من اون سر بودن Jill به خاطر اون چیزی بود که رو قفسه ی سینه اش نصب کرده بودند....
چی چی رو سرتر از Adaست. 2 تا دلیل درست و حسابی بیار...