X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
داداش احسان یه حقیقتی راجع به نینجا و سامورایی هست:biggrin1::
هر دوتاشون اگر سلاح هاشو رو ازشون بگیری در آنِ واحد نفله میشن!:biggrin1: این خطر بیشتر متوجه نینجا هست چون تمام مانورش روی سلاح هاشه!!!:biggrin1:
:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
:arrowd::arrowd::arrowd:
نینجوتسو فنونی رو در اختیار یه نینجا قرار میده که تمامش با سلاح و بی سلاح قابل اجراست ! در ضمن فنون کامل باز و آزاد هستن و خود آموزنده با توجه به استعداد و خلاقیتش قابلیت ساختن فنون جدید رو بسته به شرایط خواهد داشت !
تو رو جان من پست هام رو دقیق تر بخونید :(( در این شرایطی که میگی اوضاع برای اون یکی بدتره :دی
ببین داداش احسان،ریو فقط لباس نینجا رو پوشیده و صرفا نینجا نیست!:biggrin1: مثلا یه نفر میتونه بره لباس نینجا بپوشه و یه کاتانا بگیره دستش و یه مشت شریکن هم به خودش آویزون کنه و بره تو جنگ!:biggrin1: خب این بیشتر شباهت به یه الاغ میده! (توهین به ریو نیست!:biggrin1:).
اگر بحث نینجا بودن یا سامورایی بودنشونه که سامونوسکه برتره ولی اگر شخصیتشون باشه که هر کسی نظر خودشونه داره و هیچ احدی حق نداره بهش بگه چکار کن و چه کار نکن!!!:biggrin1::biggrin1:
از نظر من بیشتر به کریتوس شباهت داره که لباس نینجا پوشیده!:biggrin1: درسته نینجا هم گاهی ائقات مجبوره وایسه و بجنگه ولی در صورتی که مجبور بشه!:biggrin1: که خدا رو شکر ریو خودش میره به استقبال دشمن!!!!:biggrin1::biggrin1:
ببخشید ولی فنون نینجوتسو و آموزش هاش و ... هم پشمک دیگه ؟ :دی اصلاً این بحث رو ادامه ندید :دی
شرمنده داداش احسان ولی مثل اینکه باید با علی دانته هم مدارا کنی!!! خودت میدونی چرا!!!:biggrin1:
اون که خیلی بیشتر باید بدوئه :دی یه نگاه به گیم رنکینگز بندازید ببینید اوضاع چه جوریاس :دی
-----------------------
@ لیان :
نینجا گایدن 3 رو نرفتم مردک :| اسپویل نکن :دی نخوندم چی نوشتی ولی در یک کلام :
آقایون نینجا گایدن 3 هیچ دخلی به قبلیا نداره
بابا اصلاً Ryu بروس لی :d خداییش اون فنونی رو که تو مقالم نوشتم و یه Samurai آموزش میبینه اصلاً یه Ninja تحمل تمریناتش رو هم داره...
خب داری یه طرفه قضیه رو میبینی :دی بعد تمام این چیزایی که داری میگی ما در مقابل این دو نفر داریم ذکر میکنیم و گرنه توی دنیای واقعی یه سامورایی تحت هیچ شرایطی نمی تونه مقابل یه نینجا دووم بیاره سر همون جنگی هم که بینشون در گرفت همین سامورایی ها به شدت تلفات دادن :دی
خداییش احسان، خودت هم نه دلت یه چیزی رو قبول داری... به قول Emperor یه دلیل درست و حسابی برای دفاع از Ninja ها بیار. اصلاً Ryu یه آدم کاردرست... ولی عمراً یه Ninja نیست "وانگهی، Ninja بودن همچینا هم افتخاری نیست :d " ولی چون تو Ryu رو دوست داری ( ME TOO :d ) و انصافاً دو شماره ی اول بازی، معرکه بودن... دیگه الان شدی چوب دو سر طلا... نمی دونی از Ryu دفاع کنی یا از Ninja ها ... یا از هیچ کدوم... :d
آقا انقدر خودتون رو به در و دیوار نزنید :دی بحث رو به قول امیر به سامورای vs نینجا کشیدید که چی :دی ببین توی دنیای بازیها ریو نینجا ـست و با واقعیت هم کاری نداریم که چی هست و چی نیست چون این یه قانونه : بازی =/= واقعیت :دی تمام :دی

با توجه به اینکه یه ذره ریو رو می شناسم و از طرفی عاشق نینجا ها هستم، به این جوجه نینجا رای دادم. :دی

@ لیان :
نینجا گایدن 3 رو نرفتم مردک :| اسپویل نکن :دی نخوندم چی نوشتی ولی در یک کلام :
آقایون نینجا گایدن 3 هیچ دخلی به قبلیا نداره

خب داری یه طرفه قضیه رو میبینی :دی بعد تمام این چیزایی که داری میگی ما در مقابل این دو نفر داریم ذکر میکنیم و گرنه توی دنیای واقعی یه سامورایی تحت هیچ شرایطی نمی تونه مقابل یه نینجا دووم بیاره سر همون جنگی هم که بینشون در گرفت همین سامورایی ها به شدت تلفات دادن :دی

آقا انقدر خودتون رو به در و دیوار نزنید :دی بحث رو به قول امیر به سامورای vs نینجا کشیدید که چی :دی ببین توی دنیای بازیها ریو نینجا ـست و با واقعیت هم کاری نداریم که چی هست و چی نیست چون این یه قانونه : بازی =/= واقعیت :دی تمام :دی
فرار کن احسان...
همین دیگه... NG III رو بازی نکردی، خبر نداری رفیق...
برو باز کن بیا رای ـت رو پس بگیر...
:d
تو رو خدا Ryu فن ما رو نگاه کن....
:p

سر همون جنگی هم که بینشون در گرفت همین سامورایی ها به شدت تلفات دادن
همون جنگ سال 42 رو میگی دیگه... یا قضیه ی چراغونی پارساله...
چون این یه قانونه : بازی =/= واقعیت :biggrin1: تمام :biggrin1:
این یکی رو دیگه عجیب باید فرار کنی... این قانون رو من نوشتم احسان... :>/:) چه چه موگوی تو؟
مگه Reality هم داریم...؟
ONLY DREAM, JUST FANTASY
8->

فرار کن احسان...
همین دیگه... NG III رو بازی نکردی، خبر نداری رفیق...
برو باز کن بیا رای ـت رو پس بگیر...
تو رو خدا Ryu فن ما رو نگاه کن....
:p

همون جنگ سال 42 رو میگی دیگه... یا قضیه ی چراغونی پارساله...

این یکی رو دیگه عجیب باید فرار کنی... این قانون رو من نوشتم احسان... :>/:) چه چه موگوی تو؟
مگه Reality هم داریم...؟
ONLY DREAM, JUST FANTASY
8->
واسه این میگم حساب نکنید چون نینجا گایدن رو استاد ایتاگاکی احیا کرد و از نو ساخت شماره ی 1 و 2 هم کار استاد بود ولی قبل از ساخت 3 استاد تکمو رو ترک کرد و خود بر و بچه های تیم نینجا بدون هدایت و رهبری استاد در جهالت کامل فقط یه بازی ای ساختن که اسم نینجا گایدن روش بود :دی حالا گرفتی چرا میگم شماره 3 رو آدم حساب نکنید :دی
بله همون رو میگویم :دی
خودت که می دونی ریلیتی نداریم پس چرا ریو رو وارد مسائل واقعی میکنی ؟ >:)
----------------------------
تا مقاله ـم رو ننداختم سعی میکنم فعلاً دیگه تو بحث ها نباشم چون هر چی بگم میخواهید بگید سامورایی این رو داره نینجا نداره چون هنوز چیزی از نینجاها اینجا قرار داده نشده :دی ولی یه نکته ای رو اشاره کنم و بس :دی یه نینجا هیچ وقت نمیاد بگه سلام عزیزم من نینجا هستم و هیچ قانونی هم نیست که فقط اینا توی شب ظاهر بشن !
تو یه سامورای هستی وقتی مسلحی بسیار خطرناکی ولی می خوای بری به بازار تا یه غذایی برای ناهار یا شاید هم شامت جور کنی همه در حال رفت و آمد هستن داری به مواد غذایی مختلف نگاه میکنی و توی بازار قدم میزنی همه جا شلوغه و مردم در حال خرید چند نفر نشستن و در حال فروختن اجناسشون هستند یه عده با شور و هیجان ایستاده این کار رو میکنن . به نظرت توفو های خوبی برای خرید میاد ! بد نیست یه نگاهی بهشون بندازی , بچه ها از اینور به اونور میدَوَند یه کلاه حصیری با فلوت بامبوش داره جو رو شاد میکنه فلوت میزنه و مردم لذت میبرن , تو هم همینطور . در حال گوش دادن به نوای فلوت داری کارت رو انجام میدی کلاه حصیری از کنارت رد میشه و چند ثانیه ی بعد پیکر بی جانت روی زمین ـه :دی
دوست دارم... منو مجبور کردی برات داستان بنویسم...
yahoo_4.gif

Wait for me pal, I'm Coming...
ببین من یه چیزی رو گفتم که در عمل هست :دی نیای یه چیزی بگی آره شمشیر رو میکشه میزنه طرف رو 100 شقه میکنه نینجا هم میشه نگاه میکنه که داره تکه تکه میشه :دی این نکته رو همیشه در ذهن داشته باش یه نینجا هیچ وقت قابل دیدن نیست :دی پس فکر اینکه بخواد بیاد روبروت رو از سرت بیرون کن :دی

آخرین ویرایش:
تو یه سامورای هستی وقتی مسلحی بسیار خطرناکی ولی می خوای بری به بازار تا یه غذایی برای ناهار یا شاید هم شامت جور کنی همه در حال رفت و آمد هستن داری به مواد غذایی مختلف نگاه میکنی و توی بازار قدم میزنی همه جا شلوغه و مردم در حال خرید چند نفر نشستن و در حال فروختن اجناسشون هستند یه عده با شور و هیجان ایستاده این کار رو میکنن . به نظرت توفو های خوبی برای خرید میاد ! بد نیست یه نگاهی بهشون بندازی , بچه ها از اینور به اونور میدَوَند یه کلاه حصیری با فلوت بامبوش داره جو رو شاد میکنه فلوت میزنه و مردم لذت میبرن , تو هم همینطور . در حال گوش دادن به نوای فلوت داری کارت رو انجام میدی کلاه حصیری از کنارت رد میشه و چند ثانیه ی بعد پیکر بی جانت روی زمین ـه :biggrin1:
دوست دارم... منو مجبور کردی برات داستان بنویسم...
Wait for me pal, I'm Coming...

ببخشید ولی فنون نینجوتسو و آموزش هاش و ... هم پشمک دیگه ؟ :biggrin1: اصلاً این بحث رو ادامه ندید :biggrin1:
وای! یعنی نینجا در واقعیت میتونه راسنگان بزنه؟ یا چیدوری؟ چشماش شارینگانن؟:biggrin1: کیوبی تو بدنشون هست؟:biggrin1: نینپو میتونه بزنه؟:biggrin1:
ما داریم نینجا و سامورایی در واقعیت رو مثال میزنیم!!!:biggrin1:
سامورایی یعنی یه شمشیر برنده و نینجا یعنی سکوت و یه شوریکن!!!:biggrin1:
ببین داداش احسان ما خواه نا خواه موقع بررسی هر کدوم وارد حیطه نینجا و سامورایی میشیم! چون در مورد همین هم هست اصلا!:biggrin1:
یه نینجا هیچ وقت نمیاد بگه سلام عزیزم من نینجا هستم
اوه کجاشو دیدی! تازه ریو رو بوسی هم میکنه!!!:biggrin1:

وای! یعنی نینجا در واقعیت میتونه راسنگان بزنه؟ یا چیدوری؟ چشماش شارینگانن؟:biggrin1: کیوبی تو بدنشون هست؟:biggrin1: نینپو میتونه بزنه؟:biggrin1:
ببین داداش احسان ما خواه نا خواه موقع بررسی هر کدوم وارد حیطه نینجا و سامورایی میشیم! چون در مورد همین هم هست اصلا!:biggrin1:
وارد حیطه ـشون میشی بدون توجه به اینکه بازی هیچ سنخیتی با واقعیت نداره :دی
آقا تو شینوبی رو با نینجا عوضی گرفتی :دی بابا جان من یه روز صبر کن بعد مقاله من رو بخون بعد نینجا رو به اف بده :دی ریو نینجاست نه شینوبی :دی نینپو هم بله می تونن بزنن نه به این قدرت ولی دارن ! با این حرفت انرژی درمانی رو هم زیر سوال بردی :دی یه کم دندون رو جیگر بذارین اطلاعاتتون زیر و رو میشه :دی
اوه اوه احسان... وا بده. این علی داداش ما یه پا واسه خودش آنارشیسته ها... من میدونم چی دارم میگم. یه بار منو برد شهرشون... واویلا...
منطقه جنگی در مقابل اونجا مثل یه پارک تفریحی میموند...
بیا بیخیال Ryu شو...
بالا رو بخون :دی
همه ی اینا رو بذارید جلوی Demon Form ــه Samanouske... اونوقت میبینمت احسان...
با یه eye of dragon ته dragon sword کارش تمومه :دی
اوه کجاشو دیدی! تازه ریو رو بوسی هم میکنه!!!:biggrin1:
تمام اینایی که میگی مربوط به 3 میشه که ما اصلاً حسابش هم نمیکنیم >:) ولی در هر حال that just a game ! not real

آخرین ویرایش:
اوه اوه احسان... وا بده. این علی داداش ما یه پا واسه خودش آنارشیسته ها... من میدونم چی دارم میگم. یه بار منو برد شهرشون... واویلا...
منطقه جنگی در مقابل اونجا مثل یه پارک تفریحی میموند...
بیا بیخیال Ryu شو...

---------- نوشته در 03:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:48 PM ارسال شده بود ----------

وارد حیطه ـشون میشی بدون توجه به اینکه بازی هیچ سنخیتی با واقعیت نداره :دی
آقا تو شینوبی رو با نینجا عوضی گرفتی :دی بابا جان من یه روز صبر کن بعد مقاله من رو بخون بعد نینجا رو به اف بده :دی ریو نینجاست نه شینوبی :دی نینپو هم بله می تونن بزنن نه به این قدرت ولی دارن ! با این حرفت انرژی درمانی رو هم زیر سوال بردی :دی یه کم دندون رو جیگر بذارین اطلاعاتتون زیر و رو میشه :دی

همه ی اینا رو بذارید جلوی Demon Form ــه Samanouske... اونوقت میبینمت احسان...

وارد حیطه ـشون میشی بدون توجه به اینکه بازی هیچ سنخیتی با واقعیت نداره :biggrin1:
آقا تو شینوبی رو با نینجا عوضی گرفتی :biggrin1: بابا جان من یه روز صبر کن بعد مقاله من رو بخون بعد نینجا رو به اف بده :biggrin1: ریو نینجاست نه شینوبی :biggrin1: نینپو هم بله می تونن بزنن نه به این قدرت ولی دارن ! با این حرفت انرژی درمانی رو هم زیر سوال بردی :biggrin1: یه کم دندون رو جیگر بذارین اطلاعاتتون زیر و رو میشه :biggrin1:
شینوبی نمیدونم درجه چندم میشد در نینجوتسو فقط میدونم نینجایی که از قلعه فرار کرده رو بهش میگن شینوبی!!!:biggrin1:
خب داداش احسان اینجا رو نیگا!:
این نکته رو همیشه در ذهن داشته باش یه نینجا هیچ وقت قابل دیدن نیست :biggrin1: پس فکر اینکه بخواد بیاد روبروت رو از سرت بیرون کن :biggrin1:
تو داری میگی یه نینجا قابل دیدن نیست!
بعدش من میگم نینجا باید پنهان بمونه!
بعدش دوباره تو میگی منظور تو شینوبی هست!
بعدشم میگی ریو نینجاست!:biggrin1:
پس ریو=نینجا=نینجای غیر قابل دیدن!
عجب تناقضی!!!:biggrin1::biggrin1:
گرفتی چی شد؟
بذار اینجوری بگم:
من میگم یه نینجا باید نامرئی باشه--تو میگی اون شینوبی هست که تو میگی--پشت بندش میگی :یه نینجا هیچ وقت قابل دیدن نیست--بعدش دوباره میگی:ریو نینجاست نه شینوبی!!!
امیدوارم رسونده باشم منظورمو!!!:biggrin1:
--------------------------------------------
کاملاً تعریفت از شینوبی غلط ـه :biggrin1: توی مقاله ـم هست که شینوبی چیه :biggrin1:
من دارم میگم توی دنیای واقعی نینجا غیر قابل دیدن ـه ولی اینجا گیم ـه و سنخیتی با واقعیت نداره :biggrin1: گرفتی چی شد ؟ هیچ تناقضی هم نیست :biggrin1:
خب پس دهن گنده مو میبندم و تا اومدن مقاله-ت سعی مینم بازش نکنم!!!:biggrin1:
آقا بذارید من یه فحش بدم و برم نه بذارید ولم کنید آقا ول کن دیگه :biggrin1:
آخه انصافه :biggrin1: من یه نفری باید جلوی تاریکی و لیان و صلح و صفا مقاومت کنم یه نینجا گایدن فن اینجا پیدا نمیشه بتونه راه رو ادامه بده :biggrin1: اصلاً ببین همه ی اینها نشونه ـس یه نینجا داره در مقابل 3 تا سامورای میجنگه و هنوزم سرپاست :biggrin1: >:)
حرف حق جواب نداره!!!:biggrin1:
خب لامصبا انصافه داداش احسان بدبخت رو تنها گذاشتین و باید یه تنه از همه تون جانبداری کنه؟:biggrin1:
یکیتون نیومد یه چیزی بگه!:biggrin1:
مقاله رو هم که بدبخت باید تنهایی بذاره!:biggrin1:
داداش احسان در مقابل این حرفت سکوت میکنم چون واقعا چیزی ندارم بگم!!!:biggrin1:
این چه حرفیه صلح و صف جان :biggrin1: من اگه برای یکی مقاله بنویسم اونم فقط به عشق توئه :biggrin1:
احسان یه دونه باشه / مقاله های خرکی باهاشه!>:d

آخرین ویرایش:
شینوبی نمیدونم درجه چندم میشد در نینجوتسو فقط میدونم نینجایی که از قلعه فرار کرده رو بهش میگن شینوبی!!!:biggrin1:
خب داداش احسان اینجا رو نیگا!:

تو داری میگی یه نینجا قابل دیدن نیست!
بعدش من میگم نینجا باید پنهان بمونه!
بعدش دوباره تو میگی منظور تو شینوبی هست!
بعدشم میگی ریو نینجاست!:biggrin1:
پس ریو=نینجا=نینجای غیر قابل دیدن!
عجب تناقضی!!!:biggrin1::biggrin1:
گرفتی چی شد؟
کاملاً تعریفت از شینوبی غلط ـه :دی توی مقاله ـم هست که شینوبی چیه :دی
من دارم میگم توی دنیای واقعی نینجا غیر قابل دیدن ـه ولی اینجا گیم ـه و سنخیتی با واقعیت نداره :دی گرفتی چی شد ؟ هیچ تناقضی هم نیست :دی
بذار اینجوری بگم:
من میگم یه نینجا باید نامرئی باشه--تو میگی اون شینوبی هست که تو میگی--پشت بندش میگی :یه نینجا هیچ وقت قابل دیدن نیست--بعدش دوباره میگی:ریو نینجاست نه شینوبی!!!
امیدوارم رسونده باشم منظورمو!!!
biggrin1.gif
نه اشتباه متوجه شدی :دی من نمیگم شینوبی باید مخفی باشه :دی میگم اون جنگولک بازیا و قدرت هایی که میگی مربوط به شینوبی هست :دی نینجا که تابلوئه باید مخفی باشه ولی ریو در حیطه ی بازیه نه واقعیت :دی
----------------------------
آخه انصافه :biggrin1: من یه نفری باید جلوی تاریکی و لیان و صلح و صفا مقاومت کنم یه نینجا گایدن فن اینجا پیدا نمیشه بتونه راه رو ادامه بده :biggrin1: اصلاً ببین همه ی اینها نشونه ـس یه نینجا داره در مقابل 3 تا سامورای میجنگه و هنوزم سرپاست :biggrin1: >:)
خب پس دهن گنده مو میبندم و تا اومدن مقاله-ت سعی مینم بازش نکنم!!!
biggrin1.gif
این چه حرفیه صلح و صفا جان :دی من اگه برای یکی مقاله بنویسم اونم فقط به عشق توئه :دی
احسان یه دونه باشه / مقاله های خرکی باهاشه!
yahoo_6.gif
چشم :)

آخرین ویرایش:
نازی احسان... منم دیگه فعلاً حرفی نمیزنم...
حق با احسانه...
تا اومدن جفت مقاله ها سکوت اختیار میکنم...
Love U

.Shinobi (忍び) is the Japanese word for male ninja
A ninja (忍者?) or shinobi (忍び?) was a covert agent or mercenary in feudal Japan who specialized in unorthodox warfare​
این طوری که من می بینم شینوبی و نینجا یکی هستند.:-/

@احسان
تو بیا حقانیت سامورایی و برتریشون رو تایید کن ما اصلا رایمونو به ریوی دلبندت میدیم:d یه نیم خط اعتراف کنی کافیه.

لعنتی!! کامپیوترم ترکیده چیز پی انم هم کار نمی کنه :wallbash: و گرنه ویدیهایی دبش در باب ذات پلید نینجاها داشتم:ninja:>:)

آخرین ویرایش:
یه تاپیک بزنیم هویت واقعی نینجا :دی! آقا ما میدونیم، شما هم میدونید، جز لباس و استفاده از شوریکن و اندکی نینجوتسو نینجا نمیکنه طرف رو :دی! وگرنه الان من نینجا الیت ام. مدرک هم دارم خواستید نشون میدم :دی!
شینوبی و نینجا هم یکی ان. تو ژاپنی میگن شینوبی.

اصولا نینجایی که دشمنش رو با شمشیر بکشه نینجا نیست! نینجا یعنی دشمنت رو تو تاریکی ببینی، 20 ثانیه بعد بیوفته زمین بخاطر سمی شدن و بمیره. نه اینکه داس 3 متری بگیری دستت. حالا میخواد فیلم باشه، بازی باشه، کارتون باشه، هرچی باشه!

بحث نینجا هاست؟!
بهترین نینجای تاریخ گیم!(Just KIDDING)
n.jpg

اگه گفتین برای کدوم بازیه؟!!!
خودم می گم!
!N

شهاب چرا نینجا نتونه با شمشیر بکشه ؟ میخوای حقانیت هاتوری هانزو ی کبیر رو هم زیر سؤال ببری؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or