يه نينجا زپرتي اونم وقتي سمش ريو باشه عمرا توانايي رقابت با يه سامورايي رو داشته باشه !!!!>:d
پس منتظر باش و ببیناحسااااااااااااااااااان فرار کن بابا...
دو ساعت نبودما... ببین چه گرد و خاکی کردی... دم بچه ها گرم به خدا، پرچم Samanouske بالاست...
-----
یه مطلب مهم....
من هنوز Biography از Samanouske نذاشتم... قبل از رای دادنتون به Samanouske یا Ryu پیشنهاد میکنم هر دو تا Biography رو بخونید بهد خودتون قضاوت کنید...
شرف و افتخار و جوانمردی و شجاعت یک سامورایی رو هم فراموش نکنید لطفاً...
:d
-----
راستی احسان، من خودم عاشق Ryu هستم ولی خُب در مقابل شاهکار CapCom شرمندتم... بازی های قدیمیش رو هم همه رو بازی کردم... باور کن Ryu جلوی Samanouske از هر لحاظ کم میاره...
:d
نمــــــــــــــو** >:d< کی میگه نینجاها از ای فضیلت ها ندارن ! جان من انقدر به نینجاها توهین نکنید هنوز هیچی نمی دونیدیه نینجا هرگز شرافت و شجاعت یه سامورایی رو نمیتونه داشته باشه... به هفت فضیلت آموخته شده به سامورایی ها مراجعه شود....
OH MY GOOOOOOOOOOOOOOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نینجاها پرو هستند و کم تمرین میکنند بلد هستند بزرگ نمایی کنند
عه؟شما بی خود روی حرفت هستی![]()
![]()
بابا با اینکه خیلی دارم از سر تهش میزنم ولی بازم به شدت طولانیهتازه ادیت و ایناش بماند
فکر کنم نظر سنجی تموم بشه تازه متن من آماده باشه![]()
![]()
همون دیگه! بچه ها تسلیت میگم.... اگر مُردین بدونین که داداش احسان همون یاگامی لایته!!!!
بابا من که دانلودش کردم! همین سامورایی ها مگه نبودن؟:d
داداش احسان سریع باش!:d چشمه طرفداریتون خشکیده!:d بهتره سریع احیاش کنی!:d
در ضمن من هنوز روی حرف خودم هستم که ریو نینجا نیست!!!:d
بچه ها آماده باشین!میخوتن شبیخون بزنن نامردا!
خدا میدونه چی داره آماده میکنه!
هر چی هست،چیز خوبی نیست!!!![]()
![]()
![]()
![]()
آقا یه توضیحی در مورد این دو عزیز میدین؟
من اصلا نمی شناسنمشون.![]()
نه جون خودم نمی شناسمشون. اینها کاراکترهای کنسولی هستن، با روحیه ی من جور در نمیان.حالا این یارو Samanosuke یه چیزی ولی واقعا ریو کبیر رو نمیشناسی ... ؟ :d
نه جون خودم نمی شناسمشون. اینها کاراکترهای کنسولی هستن، با روحیه ی من جور در نمیان.
------------------
ویرایش: این ریو، همونی نیست که کاراکتر اصلی Ninga Gaiden هست؟
آقایی احسان...لیان جان عالی بود !دمت گرم
راستی ببینم ذهن خونی ؟ منم مقاله ـم رو با توضیح نینجا شروع کردم
ولی خب هنوز خیلی کار داره تا بخوام توی تاپیک بذارمش
![]()