X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خداییش Ryu خیلی خوب بود... نمیگم بد بود...
:d
چی شد این جمله...
:p
بی شوخی، ولی Ryu گستره ی کاراش همچینا هم خفن نبود... نهایت کاری که کرد این بود که از دهکده ـش دفاع کنه و با Spider Clan در بیافته... تازشم، هنوز که هنوز ه زیر سایه ی پدرشه... خداییش دیگه. باباش با چشم های کورش از Ryu خوف تر شمشیر میزد... جون احسان نیای بگی اون هم یه Ninja بودا... مشکل اینجاست که همین Ryu این اسم رو لکه دار کرده...
اما Samanouske چی...؟ به طور کلی دنیا رو از Genma ها خلاص کرد... یکه و تنها ایستاد و مبارزه کرد... تازه Style هم داشت. با همین Jan Renou کلی ایفای نقش داشته رفیقمون... کلاً LeveL ــه کاریش فراتر از ژاپنه... به اروپا و اِمریکا هم رسیده.
البته چیز عجیبی نیست... به این میگن شهره ی یک سامورایی...
احسان، منتظر Biography ـت هستما... برای من داره تموم میشه. رو کن دیگه لعنتی اون آس سوخت ـت رو...
;)

---------- نوشته در 02:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:41 AM ارسال شده بود ----------

آقایی احسان...
یعنی تو هم داری از سجایای اخلاقی یه Ninja مینویسی...؟ حالا کدومش رو میخوای بنویسی...؟
مزدور؟ مارمولک و خفته در تاریکی؟ یا از پشت خنجر بزن در رو...؟
جون احسان شاکی نشو، اینا خصوصیات Ninja ها بود... Ryu که کله خراب تر از این حرفاست. به قول کیان، Ryu بی محابا میزد به دل دشمن...
خداییش احسان، باید به Ryu چی بگیم؟ نه دنباله رو ئه مسلک Ninja ها بود، نه پایبند به اصول اخلاقی...
ایشالا میدونی که اگر ریو دنبال اون شمشیر اژدهای سیاه نمی رفت الان چه اتفاقاتی می افتاد دیگه :دی کل دنیا که هیچ هیچ بشری زنده نبود :دی معلومه خوب داستانش رو نمی دونید که اینطور در موردش می گید :دی همچین میگی شهره ی عام انگار ریو فقط تو ژاپن بوده :دی پسر گل ما از آمریکا تا معابد مصر رو هم درنوردیده :دی دیگه ؟ بعد دقیقاً کجا زیر سایه ی پدرشه ؟ خوبه n بار باباش رو نجات داده :دی تازه توی 3 گانه ی قدیمی ـش ریو شیاطینی رو خفت میکنه که پدرش از اونا شکست خورده بوده ! یه چیزایی میگین آدم اینجوری میشه :-o :دی
شاکی چرا یه روز تمام به ریو فحش دادید اگر میخواستم شاکی بشم الان هیچ کدومتون زنده نبودید :دی
شما می تونی به ریو بگی نینجا :دی گفتم شرایط لازم رو داره ولی کافی رو نه ! :دی ریو یه نینجا ـست پسرم :دی شما هم اون بیوگرافیت رو بذار ببینیم جناب چقدر از خصلت سامورایی بو بُردن :دی
-----------------------------------------------------
اونی که شب ها بیداره نینجاست نه سامورایی خفته در تشک :دی

49768933334124810469.jpg

کسی اینو یادشه ؟ :دی
74697540954792641766.jpg

آخرین ویرایش:
به یاد روزهای خوش گذشته نشستم دوباره تریلر CGI فوق العاده ابتدایی Onimusha 3 رو دیدم... اصلا از این رو به اون رو شدم!:d این تریلر 6 دقیقه ای ساخت شرکت ROBOT دیدنش بر هر موجود زنده ای واجبه!!!:d هنوز بعد از 8 سال که از تاریخ مصرفش میگذره کیفیتش از بیشتر سی جی های این دوره زمون بیشتره!!!..
تریلر از اونجایی شروع میشه که گارگانت و کل سپاهش در حال پیوستن به لشکر نوبوناگا هستن ، و ما یک شخص سیاهپوش رو میبینیم که به طور ناشناس وارد دژ متحرک دشمن میشه. اما دیری نمی گذره که شناسایی میشه و درگیری بالا میگیره. در حین مبارزه نقاب از روی صورتش کنار میره و بالاخره ما چهره سامانوسکه رو میبینیم...:d

1cf6lina6ilm4kwayuc0.jpg

نبرد سامانوسکه و گارگانت فوق العادست....

We meet again Samanosuke ... (البته تو نسخه ژاپنی میگه : سَشی بوری دَنَ !!!! :d )
kkq9lc9eepajgv5s5m.jpg

..... You Shall Not Meet Nobunaga
0pf2x2tbaum41x6ffvnm.jpg

در نهایت سامانوسکه تبدیل به سامورائی اهریمنی میشه و تنها با یک ضربه گارگانت رو شکست میده!:d مقصد بعدی نابودی نوبوناگا!!!:d

8f9h2twqnxwbc4d96mfi.jpg

2 تا گیف دست ساز از همین سکانس هایی که توضیح دادم;):d
.........................:arrowd:
zwgs3069sty32idvzcj2.gif

ru51fefvosyb8b5gpaa.gif

آخرین ویرایش:
سلام. صبح دوستان عزیز بخیر باشه :)
خداییش با این اطلاعاتی که احسان و لیون میدن من یکی که برا رای دادن :confused: و :wallbash: ~x( شدم!

آخرین ویرایش:
ایشالا میدونی که اگر ریو دنبال اون شمشیر اژدهای سیاه نمی رفت الان چه اتفاقاتی می افتاد دیگه :دی کل دنیا که هیچ هیچ بشری زنده نبود :دی معلومه خوب داستانش رو نمی دونید که اینطور در موردش می گید :دی همچین میگی شهره ی عام انگار ریو فقط تو ژاپن بوده :دی پسر گل ما از آمریکا تا معابد مصر رو هم درنوردیده :دی دیگه ؟ بعد دقیقاً کجا زیر سایه ی پدرشه ؟ خوبه n بار باباش رو نجات داده :دی تازه توی 3 گانه ی قدیمی ـش ریو شیاطینی رو خفت میکنه که پدرش از اونا شکست خورده بوده ! یه چیزایی میگین آدم اینجوری میشه :-o :دی
شاکی چرا یه روز تمام به ریو فحش دادید اگر میخواستم شاکی بشم الان هیچ کدومتون زنده نبودید :دی
شما می تونی به ریو بگی نینجا :دی گفتم شرایط لازم رو داره ولی کافی رو نه ! :دی ریو یه نینجا ـست پسرم :دی شما هم اون بیوگرافیت رو بذار ببینیم جناب چقدر از خصلت سامورایی بو بُردن :دی
بوشو بوشو... :d خودت نمیدونی داستان چیه... :p اتفاقاً قبل از عید NG I و NG II رو کامل بازی کردم به هوای اینکه NG III بیاد و منم قبلش داستان رو خوب یادم باشه که گند زد عملاً...
میخواست خودش سوتی نده و DS رو پیش خودش نگه داره... همش هم این Ayane یا اون دوست دخترای دور و برش براش DS Amulet رو جور میکنن دیگه... خودش هم کم سوتی نمیده.
اصلاً Ryu بی Ayane = Victorious SPIDERCLAN :d
Ryu هم تازه امسال یه سر به انگلیس مشرف شدن دیگه. از اونجا هم یه تور جهانگردی راه انداخت دور دنیا ولی خُب که چی؟ اون موقع که Samanouske برای تفریحات سالم :d زیر برج ایفل عکس مینداخت کجا بود Ryu...؟ تو دهکده شخم میزد یا پی یادگیری فنون Ninja گری همراه با نوآوری های جدید بود...؟ :d
شما می تونی به ریو بگی نینجا :biggrin1: گفتم شرایط لازم رو داره ولی کافی رو نه ! :biggrin1: ریو یه نینجا ـست پسرم
فقط واجدین شرایط...!!! متاسفم... حالا ملزم و ناکافی، جزء واجدین به حساب میاد؟ :d
بهش میگم Ninja... چون خداییش این حرفه ای که الان Ryu بهش مشغوله خیلی پیچیدست... اسمی هم براش انتخاب نشده. ایشون به چه سبکی مشغول به انجام وظیفه هستن آیا...؟
شما هم اون بیوگرافیت رو بذار ببینیم جناب چقدر از خصلت سامورایی بو بُردن
هِین...؟ با منی؟
امشب، آخر شب، بعد از نیمه شب حله... راستش گفتم یه ذره فرصت بدم به Ryu... آخه Biography یه سامورایی رو بشه که Ninjaها باید فرار کنن...
بیا اصلاً برات یه تحلیل خفن بکنم حال کنی :d
----
یه Ninja فنون مخفی کاری رو یاد میگیره و تو اون فنون Master میشه، شکی هم توش نیست...
یه Samurai فنون مبارزات تن به تن رو آموزش میبینه و تو این قضیه خداست... بازم شکی توش نیست :d
هر دوی این دوستان :p از مهارت ها ی دیگه هم برخوردارن که یکی از اون مهارت های مشترکشون، 6 دُنگ بودنه...
حالا یه Ninja ماموریت پیدا میکنه که یه Sumarai رو ترور کنه... نمیگم یه Samurai این ماموریت رو بهش میدن چون اصلاً قبول نمیکنه. تو کَتش نمیره یه هموطن رو بکشه... اما خُب... Ninja، Ninja ـست دیگه.
خُب میگفتم. Ninja جون میاد با مخفی کاری عمو Samurai رو خِفت کنه که میخوره تو دیفال... به خاطر همون خصوصیت 6 دُنگ عمو Samurai... :d
حالا مجبورن یه نبرد Face to Face و مردونه داشته باشن...
دیگه قضاوت با خودت...
کسی اینو یادشه ؟ :biggrin1:
Shinobi 3 نیست... یا Shadow Daner؟

داداش احسان،ریو داره حرکات یه نینجا رو تقلید میکنه!:d یعنی یه سایه یا کلون از یه نینجاست ولی اصلی ترین خصوصیت نینجا رو نداره!:d و جالبیش اینجاست که این خشونتش و مبارزاتش،مال یه سامورایی هست!!! :dیعنی نا خود آگاه داره کارای یه سامورایی رو میکنه!:d سامورایی میزنه به دل دشمن و خون راه میندازه نه نینجا!:d نینجا از راه دور با شوریکنش تمیز کاری میکنه و بیخود خودشو درگیر نمیکنه!!!!:d

جاهای مهمشو بولد کردم اگه حال نداشتین کامل بخونین.
hile both Japanese samurais and ninjas may seem similar, their differences are great. Both were widely used in Japanese history but for entirely different reasons. Oddly enough however, both the history of the samurai and of the ninja stem from one historical story. A man, Prince Yamato, disguised himself as a woman and was able to lure two men enough to let their guard down. Once they were comfortable Yamato murdered both men with a sword. While the definition of a ninja or samurai does not include the female disguise they both recognize the actions of Prince Yamato to be the start of their warrior ways.

A samurai warrior is of an elite class developed in the Japanese military around 794 A.D. These men were viewed above all other warriors and militia in Japan’s culture. Perhaps part of this outlook was the samurai’s adherence to a high code of honor called the Bushido, or the fact that their loyalty was to their master, typically a high government official. The samurai is different from a ninja because a ninja is a low class mercenary, seen in history as far back as the 15th century. Ninjas were also not considered a high class warrior, rather a low class recruit paid for their quiet existence by anyone who could hire them.

Both the samurai and the ninja were experts with different Japanese weapons. The samurai was skilled in using the spear, bow and arrows, and the sword named for these warriors, the samurai sword. It was known that a samurai was used for quick and effective hand to hand combat with any weapon available. A ninja however, used a different form of attack. While ninjas had weapon for their attacks, the ninja star, they was not sent out for hand to hand combat. They performed their duties in secret, and were better known for sneaking up on someone for a surprise assassination, or having great espionage skills.

Naturally, since the warriors had different tasks and different methods of performing these tasks, their clothing was also different. A samurai, as a high class warrior, wore full body suits of armor. These suits were made of metal plates covering their legs, their arms, and torso, with a metal helmet as well. Because a ninja was meant to be kept secretive, these men wore a ninja-yoroi. This outfit was all black covering their legs arms, and even head, all that was intended to show was the eyes of the ninja. Their coverings were meant to help hide them in at night. Some also believe that the ninja was fully covered because they were not a high class mercenary, like a samurai, and they did not need to be seen.

The samurai and ninja are different on most levels. Each was used for a different form of attack, dressed different, and were of different classes. Yet the beliefs of both seem to stem from one man’s historical actions.

Summary:
1.Both samurai and ninjas were mercenary warriors. A samurai was of an elite class and the ninja was considered of a low class.
2.Both samurai and ninja recognize the historical tale of Prince Yamato as the beginning of samurai and warrior ways.
3.The samurai utilized weapons for hand to hand combat, including the samurai sword. The ninja preferred to use a sneak attack on his opponents, but would use smaller weapons like the ninja star.
4.Samurai wore metal clad suits of armor. Ninjas wore black outfits of cloth covering all but their eyes.

من که کلا نینجا گایدن رو بازی نکردم,اونیموشا هم فقط شماره 3 رو که رو PC اومد بازی کردم,اونم تقریبا اوایل بازی نسخش مشکل داشت که دیگه نرفتم دنبالش و ولش کردم!!
آخه تو همون هفته Prince 3 هم اومده بود,واسه همین اونیموشا رو ول کردم!!:d
حالا هرکی دوستان بگن من بهش رای میدم!!:d

من که کلا نینجا گایدن رو بازی نکردم,اونیموشا هم فقط شماره 3 رو که رو PC اومد بازی کردم,اونم تقریبا اوایل بازی نسخش مشکل داشت که دیگه نرفتم دنبالش و ولش کردم!!
آخه تو همون هفته Prince 3 هم اومده بود,واسه همین اونیموشا رو ول کردم!!:d
حالا هرکی دوستان بگن من بهش رای میدم!!:d
من میگم صبر کن و بیوگرافی لیون و احسان رو بخون بعدش رای بده تا هم یه چیزی یاد بگیری و هم الله بختکی رای ندی!!!:d

بوشو بوشو... :d خودت نمیدونی داستان چیه... :p اتفاقاً قبل از عید NG I و NG II رو کامل بازی کردم به هوای اینکه NG III بیاد و منم قبلش داستان رو خوب یادم باشه که گند زد عملاً...
میخواست خودش سوتی نده و DS رو پیش خودش نگه داره... همش هم این Ayane یا اون دوست دخترای دور و برش براش DS Amulet رو جور میکنن دیگه... خودش هم کم سوتی نمیده.
اصلاً Ryu بی Ayane = Victorious SPIDERCLAN :d
Ryu هم تازه امسال یه سر به انگلیس مشرف شدن دیگه. از اونجا هم یه تور جهانگردی راه انداخت دور دنیا ولی خُب که چی؟ اون موقع که Samanouske برای تفریحات سالم :d زیر برج ایفل عکس مینداخت کجا بود Ryu...؟ تو دهکده شخم میزد یا پی یادگیری فنون Ninja گری همراه با نوآوری های جدید بود...؟ :d

فقط واجدین شرایط...!!! متاسفم... حالا ملزم و ناکافی، جزء واجدین به حساب میاد؟ :d
بهش میگم Ninja... چون خداییش این حرفه ای که الان Ryu بهش مشغوله خیلی پیچیدست... اسمی هم براش انتخاب نشده. ایشون به چه سبکی مشغول به انجام وظیفه هستن آیا...؟

هِین...؟ با منی؟
امشب، آخر شب، بعد از نیمه شب حله... راستش گفتم یه ذره فرصت بدم به Ryu... آخه Biography یه سامورایی رو بشه که Ninjaها باید فرار کنن...
بیا اصلاً برات یه تحلیل خفن بکنم حال کنی :d
----
یه Ninja فنون مخفی کاری رو یاد میگیره و تو اون فنون Master میشه، شکی هم توش نیست...
یه Samurai فنون مبارزات تن به تن رو آموزش میبینه و تو این قضیه خداست... بازم شکی توش نیست :d
هر دوی این دوستان :p از مهارت ها ی دیگه هم برخوردارن که یکی از اون مهارت های مشترکشون، 6 دُنگ بودنه...
حالا یه Ninja ماموریت پیدا میکنه که یه Sumarai رو ترور کنه... نمیگم یه Samurai این ماموریت رو بهش میدن چون اصلاً قبول نمیکنه. تو کَتش نمیره یه هموطن رو بکشه... اما خُب... Ninja، Ninja ـست دیگه.
خُب میگفتم. Ninja جون میاد با مخفی کاری عمو Samurai رو خِفت کنه که میخوره تو دیفال... به خاطر همون خصوصیت 6 دُنگ عمو Samurai... :d

حالا مجبورن یه نبرد Face to Face و مردونه داشته باشن...
دیگه قضاوت با خودت...

Shinobi 3 نیست... یا Shadow Daner؟

سبزه :دی
پسرم تمام اونایی که میبینی زیر دست ریو هستن اون مومیجی شاگرد ریو ـه اون آیانه هم جز هایابوسا کلن هست که بازم زیر دست ریو حساب میشه :دی اون راشل هم دنبال خواهرش بوده که باز اگه ریو نبود اوشون الان مرده بود البته خب یه سری همکاری هم آخر 1 داشتن :دی و اما با بردن اسم این بانوان باید بهت بگم ریو با اراده ترین مرد دنیای گیم ـه :دی چون با اون همه چیز (خودت دیگه دیدیشون :دی) دور و ورش حتی طرفشون هم نمیره :دی ببین مومیجی , آیانه , راشل , سونیا :دی فقط کافیه لب تر کنه :دی ولی این ابهت و مردانگی و خود داری ریو ـه که حتی با وجود اینکه اونها می خوان چسب بشن ریو میذاره میره :دی >:)
تحلیل بنفش :دی
خب اون سامورایی اصلاً نمی تونه نینجا رو ببینه که بخواد 6 دنگ باشه یا هر چی :دی بعد کی میگه نینجا نمی تونه رو در رو بجنگه ! ریو که حداقل این مورد رو توی گیم پلی به سخره گرفته :دی نینجوتسو فنونی رو در اختیار یه نینجا قرار میده که تمامش با سلاح و بی سلاح قابل اجراست ! در ضمن فنون کامل باز و آزاد هستن و خود آموزنده با توجه به استعداد و خلاقیتش قابلیت ساختن فنون جدید رو بسته به شرایط خواهد داشت ! چی فکر کردی :دی
و اما قسمت قرمز :دی
ناامیدم کردی :| اوشون ریو هایابوسا هست از نینجا گایدن >:)
داداش احسان،ریو داره حرکات یه نینجا رو تقلید میکنه!
yahoo_4.gif
یعنی یه سایه یا کلون از یه نینجاست ولی اصلی ترین خصوصیت نینجا رو نداره!
yahoo_4.gif
و جالبیش اینجاست که این خشونتش و مبارزاتش،مال یه سامورایی هست!!!
yahoo_4.gif
یعنی نا خود آگاه داره کارای یه سامورایی رو میکنه!
yahoo_4.gif
سامورایی میزنه به دل دشمن و خون راه میندازه نه نینجا!
yahoo_4.gif
نینجا از راه دور با شوریکنش تمیز کاری میکنه و بیخود خودشو درگیر نمیکنه!!!!
yahoo_4.gif
خیر داره مهارت هاش رو به رخ میکشه :دی ببین وقتی یه مشت دیمن ریختن همه رو نفله کردن توقع نداری ریو بیاد آرو تو سایه ها حرکت کنه و خودش رو چمیدونم به رئیسشون برسونه :دی وقتی می خواد انتقام بگیره باید بزنه همه رو شل و پل کنه :دی گفتم داستان بازی اصلاً جوری نیست که اجازه ی استفاده از اون حرکات و کارها رو بده :دی توی بیوگرافیم یه قسمت هست که وقتی بخونیش متوجه میشی یه نینجا هم می تونه بزنه به قلب دشمن و همه رو لت و پار کنه :دی
@ احسان
یکی دو تا سند و مدرک بذار در دفاعیاتت از نینجاها.این طوری که نمیشه همش داری به یه بازیه پیزوری ارجاعمون میدی
yahoo_4.gif

یادمه توی نینجا گایدن 2 بعضی آثار و کتب تاریخی رو که چک می کردی می گفت مربوط به نینجاهاست ولی متاسفانه تحریف شده! لول
راستی اون متنی رو که گذاشتم خوندی؟نظرت درباره ی قسمتای بولدش چیه؟(مخصوصا اون جایی که گفته هر خری که پول داشته باشه می تونه نینجاها رو اجیر کنه
yahoo_4.gif
)
همش کذب محضه :دی این نشون میده همونطور که نینجا ها ناشناس هستن گویا اینجا خصوصیات و ویژگی هاشون هم ناشناس مونده >:) و این یعنی هنوز هیچی از نینجاها نمی دونید :دی
اگه نینجا گایدن پیزوری ـه پس اونیموشا چیه ؟ تا حالا هیچ HnS نتونسته به اقتدار و محبوبیت نینجا گایدن برسه :دی (امیر پای اون رو نکش وسط بعداً با هم حلش میکنیم :دی) الان فعلاً همین نینجای با عظمت ما در صدر این سبک جا خوش کرده بدویین تا بلکه به این پیزوری برسین >:)

آخرین ویرایش:
@ احسان
یکی دو تا سند و مدرک بذار در دفاعیاتت از نینجاها.این طوری که نمیشه همش داری به یه بازیه پیزوری ارجاعمون میدی:d
یادمه توی نینجا گایدن 2 بعضی آثار و کتب تاریخی رو که چک می کردی می گفت مربوط به نینجاهاست ولی متاسفانه تحریف شده! لول
راستی اون متنی رو که گذاشتم خوندی؟نظرت درباره ی قسمتای بولدش چیه؟(مخصوصا اون جایی که گفته هر خری که پول داشته باشه می تونه نینجاها رو اجیر کنه:d)

خب اون سامورایی اصلاً نمی تونه نینجا رو ببینه که بخواد 6 دنگ باشه یا هر چی :biggrin1: بعد کی میگه نینجا نمی تونه رو در رو بجنگه ! ریو که حداقل این مورد رو توی گیم پلی به سخره گرفته :biggrin1: نینجوتسو فنونی رو در اختیار یه نینجا قرار میده که تمامش با سلاح و بی سلاح قابل اجراست ! در ضمن فنون کامل باز و آزاد هستن و خود آموزنده با توجه به استعداد و خلاقیتش قابلیت ساختن فنون جدید رو بسته به شرایط خواهد داشت ! چی فکر کردی :biggrin1:
داداش احسان یه حقیقتی راجع به نینجا و سامورایی هست:biggrin1::
هر دوتاشون اگر سلاح هاشو رو ازشون بگیری در آنِ واحد نفله میشن!:biggrin1: این خطر بیشتر متوجه نینجا هست چون تمام مانورش روی سلاح هاشه!!!:biggrin1:
خیر داره مهارت هاش رو به رخ میکشه :biggrin1: ببین وقتی یه مشت دیمن ریختن همه رو نفله کردن توقع نداری ریو بیاد آرو تو سایه ها حرکت کنه و خودش رو چمیدونم به رئیسشون برسونه :biggrin1: وقتی می خواد انتقام بگیره باید بزنه همه رو شل و پل کنه :biggrin1: گفتم داستان بازی اصلاً جوری نیست که اجازه ی استفاده از اون حرکات و کارها رو بده :biggrin1: توی بیوگرافیم یه قسمت هست که وقتی بخونیش متوجه میشی یه نینجا هم می تونه بزنه به قلب دشمن و همه رو لت و پار کنه :biggrin1:
ببین داداش احسان،ریو فقط لباس نینجا رو پوشیده و صرفا نینجا نیست!:biggrin1: مثلا یه نفر میتونه بره لباس نینجا بپوشه و یه کاتانا بگیره دستش و یه مشت شریکن هم به خودش آویزون کنه و بره تو جنگ!:biggrin1: خب این بیشتر شباهت به یه الاغ میده! (توهین به ریو نیست!:biggrin1:).
اگر بحث نینجا بودن یا سامورایی بودنشونه که سامونوسکه برتره ولی اگر شخصیتشون باشه که هر کسی نظر خودشونه داره و هیچ احدی حق نداره بهش بگه چکار کن و چه کار نکن!!!:biggrin1::biggrin1:
از نظر من بیشتر به کریتوس شباهت داره که لباس نینجا پوشیده!:biggrin1: درسته نینجا هم گاهی ائقات مجبوره وایسه و بجنگه ولی در صورتی که مجبور بشه!:biggrin1: که خدا رو شکر ریو خودش میره به استقبال دشمن!!!!:biggrin1::biggrin1:
تا حالا هیچ HnS نتونسته به اقتدار و محبوبیت نینجا گایدن برسه
biggrin1.gif
(امیر پای اون رو نکش وسط بعداً با هم حلش میکنیم
biggrin1.gif
)
شرمنده داداش احسان ولی مثل اینکه باید با علی دانته هم مدارا کنی!!! خودت میدونی چرا!!!
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
تا حالا هیچ HnS نتونسته به اقتدار و محبوبیت نینجا گایدن برسه :biggrin1: (امیر پای اون رو نکش وسط بعداً با هم حلش میکنیم :biggrin1:)
نه آقا پای چیزی رو وسط نمیکشم :d این موضوع از طرف من حل شدست :d تو هم باید یک جوری حلش کنی :-" :d

ولی احسان نمیدونم چرا احساس میکنم اون قضیه ی روح و بدن رو بقیه هم احساس کردن :d فکر کردم فقط خودمم! :d

اصلا چرا دارید بحث رو به نینجا vs سامورایی میکشونید ؟ :d اینجوری که شکی درش نیست که نینجا سرتره! :d
به اون 2 تا شخص رای بدید :d بین این 2 تا هم ریو علی رغم یک سری چیزاش ولی خوب بچه خوبیه :d در کل بهتر میباشد! :d توی این نظرسنجی به ریو رای بدید تا رستگار شوید و این چیزا :d

:
1.Both samurai and ninjas were mercenary warriors. A samurai was of an elite class and the ninja was considered of a low class.
2..​

وای وای وای... احسان اینو خوندی... :d
دمت گرم Emperor...

سبزه :دی
پسرم تمام اونایی که میبینی زیر دست ریو هستن اون مومیجی شاگرد ریو ـه اون آیانه هم جز هایابوسا کلن هست که بازم زیر دست ریو حساب میشه :دی اون راشل هم دنبال خواهرش بوده که باز اگه ریو نبود اوشون الان مرده بود البته خب یه سری همکاری هم آخر 1 داشتن :دی و اما با بردن اسم این بانوان باید بهت بگم ریو با اراده ترین مرد دنیای گیم ـه :دی چون با اون همه چیز (خودت دیگه دیدیشون :دی) دور و ورش حتی طرفشون هم نمیره :دی ببین مومیجی , آیانه , راشل , سونیا :دی فقط کافیه لب تر کنه :دی ولی این ابهت و مردانگی و خود داری ریو ـه که حتی با وجود اینکه اونها می خوان چسب بشن ریو میذاره میره :دی >:)
آب شم برات احسان که اینقدر ساده ای :d
اولاً که وامصیبتا... فکرشو بکن اونا شاگرد و نوچه هاشن که همش دارن از تو مخمصه نجاتش میدن... همین NG III یادت نمیاد Ryu به همراه Mumiji زد اون عنکبوته رو ترکوند... (اسمش رو یادم نمیاد) توی NG II هم که همش Ayane بود که آون DS Amulet رو به Ryu میرسوند. تو همین NG III اول Chapter 2 یادت نمیاد...
دوماً، یادم نرفته حرکت آقای خود دار رو توی آخر NG I...
تحلیل بنفش :دی
خب اون سامورایی اصلاً نمی تونه نینجا رو ببینه که بخواد 6 دنگ باشه یا هر چی :دی بعد کی میگه نینجا نمی تونه رو در رو بجنگه ! ریو که حداقل این مورد رو توی گیم پلی به سخره گرفته :دی نینجوتسو فنونی رو در اختیار یه نینجا قرار میده که تمامش با سلاح و بی سلاح قابل اجراست ! در ضمن فنون کامل باز و آزاد هستن و خود آموزنده با توجه به استعداد و خلاقیتش قابلیت ساختن فنون جدید رو بسته به شرایط خواهد داشت ! چی فکر کردی :دی
بابا اصلاً Ryu بروس لی :d خداییش اون فنونی رو که تو مقالم نوشتم و یه Samurai آموزش میبینه اصلاً یه Ninja تحمل تمریناتش رو هم داره...
و اما قسمت قرمز :دی
ناامیدم کردی :| اوشون ریو هایابوسا هست از نینجا گایدن >:)
به من چه اصلاً...
بس که این Ninja ها ترسو هستن و روی خودشون رو میپوشونن و همشون عین همند... بابا مرد باشید. رو در رو مبارزه کنید... :d
-----------------
خداییش احسان، خودت هم نه دلت یه چیزی رو قبول داری... به قول Emperor یه دلیل درست و حسابی برای دفاع از Ninja ها بیار. اصلاً Ryu یه آدم کاردرست... ولی عمراً یه Ninja نیست "وانگهی، Ninja بودن همچینا هم افتخاری نیست :d " ولی چون تو Ryu رو دوست داری ( ME TOO :d ) و انصافاً دو شماره ی اول بازی، معرکه بودن... دیگه الان شدی چوب دو سر طلا... نمی دونی از Ryu دفاع کنی یا از Ninja ها ... یا از هیچ کدوم... :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or