X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به شهاب هم گفتم منظور من این نیست که این بازی نبوده ! دارم میگم این بازیها با این سبک و گیم پلی اونقدری نمی تونن مخاطب جذب کنن که یکی بخواد بره روش سرمایه گذاری کنه :biggrin1: الان فکر کنم بهتر منظورم بیان شد :biggrin1:
آهان! خب بمیری (خدا نکنه!:-o) همون اول بگو!!!:biggrin1:
آقا دهن ما رو صاف کردین انقدر شرافت شرافت کردین :biggrin1: بابا به جان خودم نینجا هم تا دلتون بخواد از این اهداف بالا داره :biggrin1: در حد یه جمله از مقاله ـم رو براتون میذارم همه چیز دستتون بیاد نمی تونم بیشتر از این چیزی بگم چون نکات جذابی توشه :biggrin1: چیزهای بهتری هم توش هست ولی برای اینکه جذابیتش نره فقط به همین یه تکه بسنده میکنم :

فداکاري در سکوت , درد بي فرياد است.

یه کم روش فکر کنید :biggrin1:
خب اَخوی منم گفتم که:
خب منم نینجا رو دوست دارم
منظورم نینجاهایی مثل ریکیمارو هستش! به اونا میگن نینجای اصیل!:biggrin1: اتفاقا من خیلی نینجاها رو دوست دارم>:d
ولی چیزی که ریو فقط داره از اسمش به عنوان یه قاتل بیرحم استفاده میکنه تا یه قاتل خاموش!!!:biggrin1:
در صورتیکه نینجا یعنی هنر نامرئی شدن!:biggrin1:
الان جوریه که مردم نینجا رو میبینن و بعدش میمیرن (از وسط نصف میشن!:biggrin1:) در حالیکه نینجا به محض دیده شدن،باید یه بمب دودزای خوشگل بزنه و شتر دیدی ندیدی!!!:biggrin1:
ولی ریو این ویژگی رو نداره!=((:((
خب ریو شرایط لازم برای یه نینجا رو داره (لباس , کاتانا , شوریکن و ...) ولی کافی نیست
biggrin1.gif
یعنی شرایط لازم رو داره ولی شرایط کافی رو نداره پس نه 100% میشه گفت نینجا هست نه 100% میشه گفت نینجا نیست
biggrin1.gif
اون خین و خین ریزی و اینا کلاً ربطی به نینجا نداره ولی خب تسلیحات و فنونش برای یه نینجاست
biggrin1.gif
البته داستان رو هم که بگم میبینی بستر داستانی هم اصلاً برای خلق یه جو نینجایی فراهم نیست
biggrin1.gif
دقیقا داداش احسان!!!! یه سری شرایط رو نداره! در حالیکه وقتی یه نینجا با مهارت هر چه تمام یه نفر رو به قتل میرسونه،واقعا آدم لذت میبره!
biggrin1.gif

نمیدونم بازی Shogun 2 رو دیدی که یه نینجا میفرستی که فرمانده دشمن رو بکشه؟ یه صحنه نشون میده که به شرح ذیل است!
biggrin1.gif
:
اول نینجا با سکوت هر چه تمام تر وارد قلعه میشه (صدای پاش کمتر از صدای راه رفتن یه مگس توی ماداگاسکار هست!!!
biggrin1.gif
) بعدش همینجوری مخفیانه میره تا میرسه به فرمانده دشمن!
biggrin1.gif
خب اینجا دو حالت داره!
biggrin1.gif
:
1-اولیش اینه که فرماندهه نشسته زیر یه درخت و میخواد چایی بخوره!
biggrin1.gif
نینجاهه هم بالای سرش توی درخت پنهان شده!
biggrin1.gif
بعدش یه نخ رو در میاره و آروم آروم میارتش پایین تا به فنجون چایی طرف برسه!
biggrin1.gif
بعدش یه قطره سم مهلک رو به این نخه میزنه و این فطرهه آروم آروم میره پایین تا میچکه توی فنجون طرف! چون شب هم هست،یارو نخه رو نمیبینه!
biggrin1.gif
واقعا حال کردم که این صحنه رو دیدم!
biggrin1.gif
چقدر قشنگ و زیبا طرف رو در خفا به قتل میرسونه!
biggrin1.gif
یعنی ظریف کاری تا چه حد!
biggrin1.gif
بعدشم از راهی که اومده،اروم اروم بر میگرده!
biggrin1.gif

نینجا یعنی این!!!
biggrin1.gif
>:d<
2-این حالت،حالت بدشه!!! یعنی دیده میشه و یه لشگر میکنن دنبالش!!!
biggrin1.gif
بعدشم که سر به نیستش میکنن!!!
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
آهان! خب بمیری (خدا نکنه!:-o) همون اول بگو!!!:biggrin1:

خب اَخوی منم گفتم که:

منظورم نینجاهایی مثل ریکیمارو هستش! به اونا میگن نینجای اصیل!:biggrin1: اتفاقا من خیلی نینجاها رو دوست دارم>:d
ولی چیزی که ریو فقط داره از اسمش به عنوان یه قاتل بیرحم استفاده میکنه تا یه قاتل خاموش!!!:biggrin1:
در صورتیکه نینجا یعنی هنر نامرئی شدن!:biggrin1:
الان جوریه که مردم نینجا رو میبینن و بعدش میمیرن (از وسط نصف میشن!:biggrin1:) در حالیکه نینجا به محض دیده شدن،باید یه بمب دودزای خوشگل بزنه و شتر دیدی ندیدی!!!:biggrin1:
ولی ریو این ویژگی رو نداره!=((:((
خب ریو شرایط لازم برای یه نینجا رو داره (لباس , کاتانا , شوریکن و ...) ولی کافی نیست :دی یعنی شرایط لازم رو داره ولی شرایط کافی رو نداره پس نه 100% میشه گفت نینجا هست نه 100% میشه گفت نینجا نیست :دی اون خین و خین ریزی و اینا کلاً ربطی به نینجا نداره ولی خب تسلیحات و فنونش برای یه نینجاست :دی البته داستان رو هم که بگم میبینی بستر داستانی هم اصلاً برای خلق یه جو نینجایی فراهم نیست :دی

خودتونو کشتید آخر سر میون این همه شخصیت پرطرفدار دوتا درپیت و انتخاب کردید:|

درپیت کیه همین
Samanosuke Akechi نبین تو این سایت کم طرفدار داره 100 تا شخصیت معروفو میکنه تو قوطی

این 2 تا کی اند الان ؟ :( :d
ها؟ هنوز بیوگرافی های اصلی نیومدن!!!:d
آها! حالا رو هایابوسا و سامونوسکه آکچی در پیتن و دارا و سارا کاراکترن!!!:|:d داداش این وسط به جای اینکه بد بگی بشین یه چیزی یاد بگیر! اگرم دلت نمیخواد به پست زیر رجوع کن!:d:
درپیت کیه همین
Samanosuke Akechi نبین تو این سایت کم طرفدار داره 100 تا شخصیت معروفو میکنه تو قوطی
:d:d:d

احسااااااااااااااااااان فرار کن بابا...
دو ساعت نبودما... ببین چه گرد و خاکی کردی... دم بچه ها گرم به خدا، پرچم Samanouske بالاست...
-----
یه مطلب مهم....
من هنوز Biography از Samanouske نذاشتم... قبل از رای دادنتون به Samanouske یا Ryu پیشنهاد میکنم هر دو تا Biography رو بخونید بهد خودتون قضاوت کنید...
شرف و افتخار و جوانمردی و شجاعت یک سامورایی رو هم فراموش نکنید لطفاً...
:d
-----
راستی احسان، من خودم عاشق Ryu هستم ولی خُب در مقابل شاهکار CapCom شرمندتم... بازی های قدیمیش رو هم همه رو بازی کردم... باور کن Ryu جلوی Samanouske از هر لحاظ کم میاره...
:d

من به ریو رای می دم ، چون از نظرم نینجاها خیلی بهتر از سامورایی ها هستن و اون قوانین سخت اونا رو هم ندارن :d
پ.ن : پست اول ویرایش شد.

یه نینجا هرگز شرافت و شجاعت یه سامورایی رو نمیتونه داشته باشه... به هفت فضیلت آموخته شده به سامورایی ها مراجعه شود....

نینجاها پرو هستند و کم تمرین میکنند بلد هستند بزرگ نمایی کنند ولی سامورایی ها با مرام صبور خشن سنگین استوار مثل کوه و اینا و رو بکسی نمیدند همین دیگه فقط سامورایی دوست داشتنی کپکام

درود

جوانمردی، شجاعت، شرافت، معرفت، صداقت و ... لااقل یه چیزایی بگید که تو Ryu پیدا نشه! رآی ما فقط Ryu Hayabusa >:d< البته این نسخه آخری رو فاکتور بگیرید:|

این تاپیک دیگه بدردبخور نیست که نیسسسسسسسسسست
همون دارا و سارا هم بیشترین از اینا طرفدار دارن:d

منم که دیگه نیازی نیست بگم به کی رای دادم معلومه >:d<

من عاشقه حرکاته سریعه شونم
از راست میرن چپ از بالا میپرن پایین در یه اپسیلون ثانیه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or