به شهاب هم گفتم منظور من این نیست که این بازی نبوده ! دارم میگم این بازیها با این سبک و گیم پلی اونقدری نمی تونن مخاطب جذب کنن که یکی بخواد بره روش سرمایه گذاری کنه :biggrin1: الان فکر کنم بهتر منظورم بیان شد :biggrin1:
آهان! خب بمیری (خدا نکنه!:-o) همون اول بگو!!!:biggrin1:
آقا دهن ما رو صاف کردین انقدر شرافت شرافت کردین :biggrin1: بابا به جان خودم نینجا هم تا دلتون بخواد از این اهداف بالا داره :biggrin1: در حد یه جمله از مقاله ـم رو براتون میذارم همه چیز دستتون بیاد نمی تونم بیشتر از این چیزی بگم چون نکات جذابی توشه :biggrin1: چیزهای بهتری هم توش هست ولی برای اینکه جذابیتش نره فقط به همین یه تکه بسنده میکنم :
فداکاري در سکوت , درد بي فرياد است.
یه کم روش فکر کنید :biggrin1:
خب اَخوی منم گفتم که:
خب منم نینجا رو دوست دارم
منظورم نینجاهایی مثل ریکیمارو هستش! به اونا میگن نینجای اصیل!:biggrin1: اتفاقا من خیلی نینجاها رو دوست دارم>:d
ولی چیزی که ریو فقط داره از اسمش به عنوان یه قاتل بیرحم استفاده میکنه تا یه قاتل خاموش!!!:biggrin1:
در صورتیکه نینجا یعنی هنر نامرئی شدن!:biggrin1:
الان جوریه که مردم نینجا رو میبینن و بعدش میمیرن (از وسط نصف میشن!:biggrin1

در حالیکه نینجا به محض دیده شدن،باید یه بمب دودزای خوشگل بزنه و شتر دیدی ندیدی!!!:biggrin1:
ولی ریو این ویژگی رو نداره!

خب ریو شرایط لازم برای یه نینجا رو داره (لباس , کاتانا , شوریکن و ...) ولی کافی نیست
یعنی شرایط لازم رو داره ولی شرایط کافی رو نداره پس نه 100% میشه گفت نینجا هست نه 100% میشه گفت نینجا نیست
اون خین و خین ریزی و اینا کلاً ربطی به نینجا نداره ولی خب تسلیحات و فنونش برای یه نینجاست
البته داستان رو هم که بگم میبینی بستر داستانی هم اصلاً برای خلق یه جو نینجایی فراهم نیست
دقیقا داداش احسان!!!! یه سری شرایط رو نداره! در حالیکه وقتی یه نینجا با مهارت هر چه تمام یه نفر رو به قتل میرسونه،واقعا آدم لذت میبره!
نمیدونم بازی Shogun 2 رو دیدی که یه نینجا میفرستی که فرمانده دشمن رو بکشه؟ یه صحنه نشون میده که به شرح ذیل است!
:
اول نینجا با سکوت هر چه تمام تر وارد قلعه میشه (صدای پاش کمتر از صدای راه رفتن یه مگس توی ماداگاسکار هست!!!
) بعدش همینجوری مخفیانه میره تا میرسه به فرمانده دشمن!
خب اینجا دو حالت داره!
:
1-اولیش اینه که فرماندهه نشسته زیر یه درخت و میخواد چایی بخوره!
نینجاهه هم بالای سرش توی درخت پنهان شده!
بعدش یه نخ رو در میاره و آروم آروم میارتش پایین تا به فنجون چایی طرف برسه!
بعدش یه قطره سم مهلک رو به این نخه میزنه و این فطرهه آروم آروم میره پایین تا میچکه توی فنجون طرف! چون شب هم هست،یارو نخه رو نمیبینه!
واقعا حال کردم که این صحنه رو دیدم!
چقدر قشنگ و زیبا طرف رو در خفا به قتل میرسونه!
یعنی ظریف کاری تا چه حد!
بعدشم از راهی که اومده،اروم اروم بر میگرده!
نینجا یعنی این!!!
>:d<
2-این حالت،حالت بدشه!!! یعنی دیده میشه و یه لشگر میکنن دنبالش!!!
بعدشم که سر به نیستش میکنن!!!