.: Darkness :.
کاربر سایت
تایید میشه فجیعتوی بازی های رایانه ای ، از زمان طفولیت تا حالا ، ما نینجاهای زیادی رو دیدیم ؛همیشه یکی از Issue های مهم در مورد نینجا ها دیزاین لباسشون بوده .توی این زمینه ما به دو دسته نینجا بر میخوریم ؛ نینجا های کلنی که حوزه فعالیتشون در درون کلن بوده ، مثل بازی تنچو .و دسته دوم نینجا هایی هستن که بین کلن ها فعالیت میکردن ... لباس سامانسکه یکی از بی ربط ترین و ...ـمی تخیّلی ترین لباسهاییه که تا بحال برای یک نینجا طراحی شده!
میتونم بگم این اصلا لباس نینجاها نیست!
خود طرف هم بین نینجا و سامورایی بودنش گیر کردهکیوان داداش چی داری میگی؟!؟سامانوسکه سامورائی تشریف دارن ... ما داریم حنجرمون رو پاره می کنیم اینقدر از افتخارات سامورائی ها می گیم باز تو داری میگی ...
![]()
آره خب اولش قرار بود دوتا نینجا باشن،ولی بعدش گفتیم این سری یه سامورائی و نینجا رو به جون هم بندازیم، ببینیم این مبارزه دیرینه و تاریخی بین این دو گروه بالاخره به چه سرانجامی میرسه!!!! :d@ کیان : شما پس خیلی کار بیجایی میکنید یه سامورایی رو با یه نینجا مقایسه می کنید!
چند صفحه قبل آخه گفتن دو تا نینجا رو با هم قراره مقایسه کنن!
احسان حالا خوبه همین ریو تو شماره 3 بازی فرتو فرت ماسکشو بر می داره :dبابا خودت که بهتر می دونی ایشون اول بازی یه ماسک رو صورتش هست و مثلاً نینجاست و تریپ نینجایی هم عمل و مبارزه میکنه بعد خیلی رمانتیک ماسک می پره و از اون موقع به بعد ایشون میشن سامورایی :biggrin1:
لول بامزه بود شما گفتی یه بازی بگو که توش نینجا واقعی داشته باشه حالا هم گفتم میگی اصلا در حد اندازه نینجا گایدن نیست! البته مهم نیست این حرفا چون واقعیت رو پست های این تاپیک عوض نمیکنههر چی میخوای حساب کنما میگیم نینجا ـه >:d اون Tenchu رو خودت هم میدونی اصلاً در حد و اندازه های بازی ای مثل نینجا گایدن نیست ! انقدر ضعف داره که قابل شمارش نیست
حداقل یه چیز خیلی موفق در حد نینجا گایدن می گفتی
بسه دیگه این حرفها راه به جایی نمی بره بذار برم بقیه مطلبم رو کامل کنم
![]()
آقا جان هر کسی دوست دارید نینجا گایدن 3 رو با بقیه قاطی نکنید که به خاطر عدم حضور استاد اصلاً به حساب نمیاداحسان حالا خوبه همین ریو تو شماره 3 بازی فرتو فرت ماسکشو بر می داره :d
حالا چه مزه ای بود ؟لول بامزه بود شما گفتی یه بازی بگو که توش نینجا واقعی داشته باشه حالا هم گفتم میگی اصلا در حد اندازه نینجا گایدن نیست! البته مهم نیست این حرفا چون واقعیت رو پست های این تاپیک عوض نمیکنه! برو مطلبت رو کامل کن
!
سامانوسکه هم نینجا یادم نمیاد باشه! بیشتر سامورای بودش.
کار بسیار پسندیده ای میکنیمن از این به بعد دیگه در هیچ مبحثی با شما بحث نمیکنم![]()
من از این به بعد دیگه در هیچ مبحثی با شما بحث نمیکنمبله موقع بیونتا که میشه از ضربات و کمبوهای سهمگین سخن به میون میاد تا شخصیت داغون و اینا ولی به ریو که میرسه به جای کارهایی که کرده میرید سراغ اینکه چه تفاوت هایی با یه نینجا توی واقعیت داره :biggrin1: واقعاً شیوه ی خوبیه :biggrin1: سامانوسکه هم اون اول بسم ا... تریپ نینجا داشت :biggrin1:
به شهاب هم گفتم منظور من این نیست که این بازی نبوده ! دارم میگم این بازیها با این سبک و گیم پلی اونقدری نمی تونن مخاطب جذب کنن که یکی بخواد بره روش سرمایه گذاری کنهخب منم نینجا رو دوست دارم ولی شرافت سامورایی ها رو بیشتر دوست دارم و خیلی برام مهمتره!
اما داداش احسان چرا میگی تِنچو بازی نبود؟ هیچوقت شماره اولشو یادم نمیره......
چقدر واقعی بود این بازی (مال اون زمان بود ها! نگین یه خورده تخیلی بود!:d)
سامورایی ها همیشه دوتا شمشیر باهاشونه که دومی کوتاه تر از شمشیر اصلی هست.اون شمشیر دوم به خاطر اینه که اگه جایی گیر افتاد،به خاطر شرافتش خودشو باهاش میکشه!
ولی خداییش بچه ها راست میگن که نینجا کارش مخفی کاری و سامورایی بر عکسشه!:d من توی عمرم همیشه منتظر یه بازی نینجایی به معنای کلمه بودم که فقط توی تِنچو تونستم این ویژگی رو پیدا کنم:d بقیه بازیا این ویژگی رو نداشتن!:d
اما سامورایی که اصلا یه چیز دیگه-ست!!!:d فیلم 13 سامورایی رو کی دیده؟:d:d
-----------------
-----------------
لیون جون با مقاله-س بیا تو صورتم!!!!:d
جون توجدی؟ خوشم میاد میدونی نینجا گایدن اصلا نینجا نیستش و الان اینجا داری هرچی دمه دستت میاد رو میریزی تو بحث تا به جایی برسی
.![]()