X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شب دوستان بخیر :)
فکر کنم اگه من یکی همینطور نظرات و عقاید لیون و احسان جان رو بخونم آخرش دیگه 8-}
حالا:
عشقست قیلم :
ebpxl5m56o286pkc4j5t.jpg

پس با اجازتون رای ما ... ;)
ایشالاه که اینم تکراری نباشه :d
j830cc4rtmks73wf7b0u.jpg

موفق باشین دوستان گل ;)

من هنوز رای ندادم ! یکی بگه به کی رای بدم .....خیلی سخته ! طر فدار ها ی دو طرف خیلی زیادن !

یه تاپیک بزنیم هویت واقعی نینجا :دی! آقا ما میدونیم، شما هم میدونید، جز لباس و استفاده از شوریکن و اندکی نینجوتسو نینجا نمیکنه طرف رو :دی! وگرنه الان من نینجا الیت ام. مدرک هم دارم خواستید نشون میدم :دی!
شینوبی و نینجا هم یکی ان. تو ژاپنی میگن شینوبی.

اصولا نینجایی که دشمنش رو با شمشیر بکشه نینجا نیست! نینجا یعنی دشمنت رو تو تاریکی ببینی، 20 ثانیه بعد بیوفته زمین بخاطر سمی شدن و بمیره. نه اینکه داس 3 متری بگیری دستت. حالا میخواد فیلم باشه، بازی باشه، کارتون باشه، هرچی باشه!

HATERS GONNA HATE :دی
نینجا و شینوبی هر دو تو دسته ی نینجا حساب میشن ولی با یه تفاوت که ایشالا تو مقاله :دی
--------------------------
آقا این تاپیک از اول شروع این نظر سنجی تا اینجا ببینید پر از فیلم و عکس سامورای و این مردک ـه :دی تنها عکس های مختصر از ریو هم من گذاشتم :دی سوال اینه بقیه نینجا گایدن فن ها کدوم گوری هستن :دی
تا فردا شب مقاومت کنید من با مقاله ـم وارد میشم :دی فقط نینجا گایدن 2 مونده دیگه تمومه :دی
---------------------------
برای منم عجیبه... این Ryu ی مصیبت با اینکه توی تاپیک طرفدار زیاد نداره اما هنوز بالاتر از Samanousk ـست...
yahoo_39.gif
yahoo_102.gif
ریو که طرفدار زیاد داره بویژه گیمر های خیلی قدیمی که خوب باهاش آشنا هستن ولی خب تنبل تشریف دارن :دی

آخرین ویرایش:
تا فردا شب مقاومت کنید من با مقاله ـم وارد میشم :دی فقط نینجا گایدن 2 مونده دیگه تمومه :دی
برای منم عجیبه... این Ryu ی مصیبت با اینکه توی تاپیک طرفدار زیاد نداره اما هنوز بالاتر از Samanousk ـست...
:-?~x(

یه کسایی از قدرت شمشیر زنی ضعیف نینجاها حرف میزدن :))

04305695984607715261.gif

فَکتون جا به جا شد ؟ :دی
بازم برمیگردم و میذارم :دی
---------------------------------------
اِ... آقا قبول نیست... اون موقع این GIF ــه برای من Load نشده بود نمتونستم خوب ببینم. خداییش عین Samanouske تو Oni 3 داره شمشیر میزنه. احسان وجدانی قضاوت کن خودت. دقیقاً عین Tenso میمونه...
وارد نیست ریو حرکاتش کاملاً یونیکه :دی سامانوسکه از خداش باشه عین ریو حرکت بزنه :>

آخرین ویرایش:
یه کسایی از قدرت شمشیر زنی ضعیف نینجاها حرف میزدن
حالا کی گفته Ryu یه Ninjaست...؟
:d
بابا این بنده خدا تکلیفشم با خودش مشخص نیست. دوست داشته یه Samurai باشه، ولی جا به جا شده، رفته Ninja شده... حالا هم لباش Ninja میپوشه، حرکت سامورایی میزنه...
:p

---------- نوشته در 03:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:36 AM ارسال شده بود ----------

فَکتون جا به جا شد ؟ :دی
اِ... آقا قبول نیست... اون موقع این GIF ــه برای من Load نشده بود نمتونستم خوب ببینم. خداییش عین Samanouske تو Oni 3 داره شمشیر میزنه. احسان وجدانی قضاوت کن خودت. دقیقاً عین Tenso میمونه...

حالا کی گفته Ryu یه Ninjaست...؟
بابا این بنده خدا تکلیفشم با خودش مشخص نیست. دوست داشته یه Samurai باشه، ولی جا به جا شده، رفته Ninja شده... حالا هم لباش Ninja میپوشه، حرکت سامورایی میزنه...
:p
جای تو بودم با دیدن صحنه ی بالا از این شوخی ها نمی کردم :دی
----------------------
ادای احترام به کسی که توسط خود ریو کشته شد . بازم یه کسایی از نداشتن شرافت و انسانیت توی نینجا ها حرف میزدن :دی :))

07022327287735423310.gif

(لامصب اون جذبه ی چشماش تو حلقم :دی)
بازم ادامه بدم یا بستونه ؟ :دی

ما که از رو نمیریم... :d
خداییش همینه دیگه... یه بار از این کارا کرده معلومه باید کف کنید... ما که Samanouske ـمون همش در حال ادای احترامه...

ما کهه با شواهد و مدارک اومدیم جلو :دی شما هم مدرکی مبنی بر تعداد زیاد احترام های اون سامورایی دارین یا نه ؟ :دی

به خدا نزدیک به دو صفحه در مورد این دو الاغ نوشتم یهو برق رفت:|
لعنت به هر دوتاشون:d

ما کهه با شواهد و مدارک اومدیم جلو :biggrin1: شما هم مدرکی مبنی بر تعداد زیاد احترام های اون سامورایی دارین یا نه ؟ :biggrin1:

کدوم شواهد و مدارک مرد حسابی:d
سامورایی ها = انضباط شخصی، مهارت، شجاعت، اطاعت، احترام و ایثار
نینجا = معمولاً برا جاسوسی، نفوذ، قتل و گه گاهی هم برای مبارزات مستقیم استخدام می‌شدن
شرم کن احسان:d
این دیگه مثل روز روشنه:d
به جان خودم اگه بذارم این گردوی نیمه باز بیشتر از این رای بیاره:d
مثل این میمونه که Snake رو با شخصیت rogue warriors مقایسه کنید:d

آخه این کجا اون کجا :

0pf2x2tbaum41x6ffvnm.jpg
Oni_Samanosuke_by_RazielWarhaven.jpg

دوستان بشتابید هر کاری میتونید بکنید :d
برید تو پروفایلا پیغام بدید:d عقب افتادیم :d
ساندیس پخش کنید :d
لارا جایزه بدید نمی دونم مامور 47 بفرستید مخالفارو بکشه:d

من دو روز پيش اينجا بودم تعداد راي هاي Samanosukeخيلي بيشتر بود كه.

باز اين احسان و دار ودسته اش توطئه راه انداختن گويا:d

من که بهتون گفتم حواستون به این احسان باشه میخواد شبیخون بزنه! بیا زد دیگه!:d
از ماست که بر ماست!
yahoo_4.gif

حالا باید به نابود شدن سامونوسکه بنگریم!
yahoo_4.gif

مهم اینه که با افتخار کشته میشه و برای پیروزی به هر کاری دست نمی زنه.
yahoo_3.gif
دقیقا!
جمله-ت تو حلقم!
yahoo_4.gif

میبینم که احسان جون تنها و یکه داره میجنگه!
yahoo_4.gif
احسان خیلی نگران نباش! ما وقت زیاد داریم!
yahoo_4.gif
زیاد طولی نمیکشه که دستان مرگ تو را در آغوش خواهند گرفت!
yahoo_4.gif

درد هم نداره!
yahoo_4.gif
البته من تا حالا با شمشیر یه سامورایی نمردم که ببینم درد داره یا نه ولی سریع تموم میشه!!!!
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif

لیون خبرت بذار این بیوگرافیتو!!!!
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or