Emperor visari
کاربر سایت
امشب که Biography رو بذاریم حله...من که بهتون گفتم حواستون به این احسان باشه میخواد شبیخون بزنه! بیا زد دیگه!
از ماست که بر ماست!
حالا باید به نابود شدن سامونوسکه بنگریم!
بیا علی... ببین Emperor رو...مهم اینه که با افتخار کشته میشه و برای پیروزی به هر کاری دست نمی زنه.![]()
خب مثل اینکه نمی شه باید دست به کار شم همون بلایی که سر مامور 47 اومد رو سر این نینجا می ارم تا بهتون یاد بدم این دنیا جای ادمایی مثل شما نیستخوب راي من ريو بود ديگه كي بهتر از نينجاي افسانه اي جيگرشو
خب مثل اینکه نمی شه باید دست به کار شم همون بلایی که سر مامور 47 اومد رو سر این نینجا می ارم تا بهتون یاد بدم این دنیا جای ادمایی مثل شما نیست
من رفتم خودتون خواستید
امير با هم قده خودت بجنگبانينجاها در نيوفت نصفت ميكنيمخب مثل اینکه نمی شه باید دست به کار شم همون بلایی که سر مامور 47 اومد رو سر این نینجا می ارم تا بهتون یاد بدم این دنیا جای ادمایی مثل شما نیست من رفتم خودتون خواستید
تونی جان بزار برم اگه نرم تمام شرافت ساموراییم از بین میرهداداش امیر حتی حرفشو هم نزن.کم مونده یه سری جدی بگیرن.مثل آدمیزاد با هم بحث میکنیم.این کارا رو بذارین کنار
مل ساموراییها تمرینات مخصوص برای مبارزه با نینجاها دیدیمامير با هم قده خودت بجنگبانينجاها در نيوفت نصفت ميكنيم
:d
خوب خدا رو شکر هنوز سامورایی ها ابهتشون حفظ شده و مردم به شرافتشون رای میدن نه چشم و ابروشون:d
به خدا نزدیک به دو صفحه در مورد این دو الاغ نوشتم یهو برق رفت
لعنت به هر دوتاشون:d
کدوم شواهد و مدارک مرد حسابی:d
سامورایی ها = انضباط شخصی، مهارت، شجاعت، اطاعت، احترام و ایثار
نینجا = معمولاً برا جاسوسی، نفوذ، قتل و گه گاهی هم برای مبارزات مستقیم استخدام میشدن
شرم کن احسان:d
این دیگه مثل روز روشنه:d
به جان خودم اگه بذارم این گردوی نیمه باز بیشتر از این رای بیاره:d
مثل این میمونه که Snake رو با شخصیت rogue warriors مقایسه کنید:d
آخه این کجا اون کجا :
![]()
![]()
نذارید تجربه ی تلخ دعوای نظرسنجی قبل تکرار بشه خواهشاً بذارید روال معمولی تاپیک پیش برهدوستان بشتابید هر کاری میتونید بکنید :d
برید تو پروفایلا پیغام بدید:d عقب افتادیم :d
ساندیس پخش کنید :d
لارا جایزه بدید نمی دونم مامور 47 بفرستید مخالفارو بکشه:d
من دو روز پيش اينجا بودم تعداد راي هاي Samanosukeخيلي بيشتر بود كه.
باز اين احسان و دار ودسته اش توطئه راه انداختن گويا:d
من که بهتون گفتم حواستون به این احسان باشه میخواد شبیخون بزنه! بیا زد دیگه!![]()
از ماست که بر ماست!![]()
حالا باید به نابود شدن سامونوسکه بنگریم!![]()
حلالتون نمیکنممهم اینه که با افتخار کشته میشه و برای پیروزی به هر کاری دست نمی زنه.![]()
مزدا آتنزا چراغ جلوش چشم های ساموراییهمهم اینه که Mitsubishi با الهام از یه سامورایی ساخته شده...
![]()
اِ... خُب خره غرفه ی ما هم میومدی...خب با اینکه امروز تمام وقتم به نمایشگاه گذشت (عجب جهنمی بود !) ولی بالاخره موفق شدم
بیوگرافی تموم شد
اگه می تونین صبر کنین فردا صبح بذارم توی سایت چون خیلی خسته ام اگر عجله دارین که جون بکنم تا آخر شب جورش کنم ؟
![]()
مگه کف دستم رو بو کرده بودماِ... خُب خره غرفه ی ما هم میومدی...
همونجا میزدم پای چشمت که دیگه Ninja Ninja نکنی...
البته من امسال زیاد تو غرفه نبودم...
-----
ببین اگه بچه ها گیر نمیدن بذارش فردا صبح... برای من هم هنوز مونده...
طبیعیه چون استاد ایتا روی پروژه نبوددیدی احسان... من که بهت گفتم... اصلاً شماره ی 3 گند زده بود... حتی اون پیرمرده (اسمش یادم نیست... میراماسو بود) توش نیست...
نه سلاحی، نه Upgrade ی...
افتضاح بود... افتضاح...