X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بیا احسان نیگا :دی همین یه دلیل کلی Ken رو از Ryu بهتر میکنه :دی شخصیت های خیلی بزرگی لباس قرمز میپوشیدن که برای دیدن یکیشون میتونی به آواتارم مراجعه کنی :دی تازه اون کچل خشمگین (کریتوس:دی) هم که اصلا بدنش بعضی جاهاش قرمزه :دی اینا همه نشون دهنده مهم بودن رنگ قرمزه که امیر اینجا بخوبی بهش اشاره کرد :دی
از کی تا حالا رنگ دلیل برتریه نژاد پرست ها :دی@-)

فقط Ryu :d

یکی از شخصیت هایی هست که تو دنیای بازی های Fighting خیلی ازش خوشم میاد , یک مبارز عالی و توانایی های خاص و منحصر به فردش و خلاصه قدرت هایی که داره و کلی خصوصیات دیگش باعث شدن خیلی ازش خوشم بیاد .

خداییش جایی که شخصیت‌های Street Fighter رو که بیش از 20 سال سابقه‌ی حضور در عرصه‌ی بازی‌ها رایانه ای رو دارن نمیشناسین، چطوری انتظار نظرسنجی شخصیت‌های وارکرفت رو میکنید؟ :دی

از کی تا حالا رنگ دلیل برتریه نژاد پرست ها :دی@-)
این که نمیشه نژاد پرستی :دی الان بحث تعریف شدن بعضی از کارکترها به وسیله این رنگه :دی ، مثلا فرض کن دانته لباس سیاه بپوشه به نظرت هنوز هم همون دانته قبلی میشه ؟ ( منظورم دانته اصلیه و اینجا بحثش با دانته ریبوت جداست :دی ) نه نمیشه دیگه ، درسته هنوز همون شخصیت رو داره ، هنوز همونطور قویه ولی با این وجود وقتی دانته قرمز نپوشیده هوادار بازی احساس میکنی دانته یه چیزیش کمه ، انگار کامل نیست ، همین مثال رو میشه برای کریتوس و خیلی از شخصیت های دیگه هم زد که نشون دهنده اینه که رنگ قرمز باعث تعریف شدن کارکتریه که داره از اون رنگ استفاده میکنه :دی

---------- نوشته در 04:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:14 AM ارسال شده بود ----------

خداییش جایی که شخصیت‌های Street Fighter رو که بیش از 20 سال سابقه‌ی حضور در عرصه‌ی بازی‌ها رایانه ای رو دارن نمیشناسین، چطوری انتظار نظرسنجی شخصیت‌های وارکرفت رو میکنید؟ :دی

احد تو هم سریع از آب گل آلود ماهی میگیری ها :دی این احسان این همه در مورد Ryu توضیح داد :دی این بحث رنگ شناسی رو نبین که سطحی به نظر میاد ولی بحث خیلی عمیقیه :دی ما الان داریم اعماق افکار سازنده های بازی SF و فسلفه استفاده از رنگ قرمز برای شخصیت Ken رو بررسی میکنیم :دی

این برمیگرده به سن کم برخی از دوستان و نوب بودن آنها :d
جنبه ی شوخی داشت صحبتم ! حالا دوستان به دل نگیرین

آخرین ویرایش:
كاري ندارم به نظر سنجي ها ولي من كسي بودم كه هيچوقت نتونستم با سري Street Fighter ارتباط برقرار كنم در صورتي كه سابقه زيادي تو بازي هاي فايتيتنگ دارم و تا حالا يك عنوان هم ازشون از دست ندادم ولي من با اينكه تا حالا طرف يك شماره از SF نرفتم ولي ديگه خداييش از بس شخصيت هاي جالب و متنوعي دارند ، تكتكشون رو ميشناسم و بقول چند تن از دوستان و بخصوص احد جان بازي كه 20 سال سابقه دارند شخصيت هاش اگر اونا رو نشناسيم كه رو بايد بشناسيم ؟؟؟:d

فقط Ryu :d

یکی از شخصیت هایی هست که تو دنیای بازی های Fighting خیلی ازش خوشم میاد , یک مبارز عالی و توانایی های خاص و منحصر به فردش و خلاصه قدرت هایی که داره و کلی خصوصیات دیگش باعث شدن خیلی ازش خوشم بیاد .

حالا خیلی هم منحصر به فرد نیستا . Fire Ball و Shoryuken رو که خیلی ها دارن . منحصر به فرد میخوای Zangief :d کلا تو لِه کردن خیلی منحصر به فرد است
اما خُب کلا تو سری SF همیشه Ryu , Ken از همه معروفتر بودن . آنلاین هم که بازی میکنیم طرف تازه اومده سریع این 2 تارو بر میداره :d
اما ازین 2 تا که بگذریم میرسیم به Sagat که پرچمش شدیدا بالاست ! قدرت سرعت استقامت . نابود میکنه آقا :d عاشقانه Tiger UpperCutـش رو دوست دارم مخصوصا وقتی به صورت EX زده میشه >:d

Ryo و Ken خوبن وای Dhalsim شاهکاره !‌ :d جدی میگم !‌
یعنی یک حس خوبی داره وفتی با این بشر Zangief رو بزنی !‌ :d
از بین اون دو تا هم ken جالبتره !‌ نمیدونم چرا کلا کلا با ryo حال نمیکنم .
ولی بازم فقط :
ssf4

این که نمیشه نژاد پرستی :دی الان بحث تعریف شدن بعضی از کارکترها به وسیله این رنگه :دی ، مثلا فرض کن دانته لباس سیاه بپوشه به نظرت هنوز هم همون دانته قبلی میشه ؟ ( منظورم دانته اصلیه و اینجا بحثش با دانته ریبوت جداست :دی ) نه نمیشه دیگه ، درسته هنوز همون شخصیت رو داره ، هنوز همونطور قویه ولی با این وجود وقتی دانته قرمز نپوشیده هوادار بازی احساس میکنی دانته یه چیزیش کمه ، انگار کامل نیست ، همین مثال رو میشه برای کریتوس و خیلی از شخصیت های دیگه هم زد که نشون دهنده اینه که رنگ قرمز باعث تعریف شدن کارکتریه که داره از اون رنگ استفاده میکنه :دی
نمی خوام بحث منحرف بشه ولی بهش میاد مشکی :دی

دور از شوخی اصلاً رنگ ربطی به ابهت نداره ! مثلاً دانته اینفرنو هم قرمزه ولی در کنار دانته و کریتوس و کن و ... هست ؟! عمراً ! ریو هایابوسا همیشه مشکی می پوشه ولی میشه بگیم ابهت نداره ؟ مارکوس فنیکس چی ؟ مستر چیف که سبز می پوشه چی ؟ الطایر که سفید می پوشه چی ؟ :دی اگه می خواهین بگین الطایر و ... یه خط قرمز مثلاً توی لباسشون هست که ریو هم هدبند و دستکشش قرمزه :دی پس حرفتون باطله :دی در کل تنها چیزی که باعث برتری یه کرکتر نیست همین رنگ هست :دی در درجه ی اول خلقیات و روحیات و رفتار شخص هست که بهش شخصیت میده دیگه اون خونه ی آخرش رنگ و لباس مطرحه :دی
حالا خیلی هم منحصر به فرد نیستا . Fire Ball و Shoryuken رو که خیلی ها دارن . منحصر به فرد میخوای Zangief :d کلا تو لِه کردن خیلی منحصر به فرد است
اما خُب کلا تو سری SF همیشه Ryu , Ken از همه معروفتر بودن . آنلاین هم که بازی میکنیم طرف تازه اومده سریع این 2 تارو بر میداره :d
اما ازین 2 تا که بگذریم میرسیم به Sagat که پرچمش شدیدا بالاست ! قدرت سرعت استقامت . نابود میکنه آقا :d عاشقانه Tiger UpperCutـش رو دوست دارم مخصوصا وقتی به صورت EX زده میشه >:d<
اولین شماره از استریت فایتر فقط با حضور ریو و کن بود پس اولین ضربات هادو و شوریوکن و ... اول متعلق به این دو نفره این بقیه ـن که اسکی رفتن :دی اونم برای بالانس بازیه و گرنه قدرت هایی که میزنن با هادوی این دو تا فرق فوکوله :دی حتی kikouken چون لی :دی
Ryo و Ken خوبن وای Dhalsim شاهکاره !‌ :d جدی میگم !‌
یعنی یک حس خوبی داره وفتی با این بشر Zangief رو بزنی !‌ :d
از بین اون دو تا هم ken جالبتره !‌ نمیدونم چرا کلا کلا با ryo حال نمیکنم .
ولی بازم فقط :
آقا به تلفظ ژاپنی اسمش احترام بذار : Ryu :دی این اسم در واقع به این صورت باید خونده بشه "ری یو" و خوندنش به صورت "ری یُ" غلطه :دی گفتم که معنیش هم "شجاع" هست :دی

اتفاقا احسان جان رنگ خیلی مهم هست. از بچه های گرافیک بپرسی خوب روشنت میکنن. :d رنگ سورمه ای هم وقار و ابهت رو میرسونه نه مشکی :d

بچه ها این همه دلیل برای دوست داشتن کرکتره اونوقت گیر دادین به رنگ لباس طرف
حالا یه سوال
ازاین دو تا کرکتر کدومشون به جز مبارزه کار دیگه ای کرده
مثل کمک به دیگران
رسیدن به یه هدف خاص جز مبارز برتر بودن
و...

این چیه دیگه !!!. ریو و جین کازاما بد نیست ولی ریو و کن ! =)). نمیشه بینشون یکی رو انتخاب کرد.
خوبیه نظرسنجی همینه
به شک میوفتی که به کی رای بدی کیو بیشتر دوست :d
بین قرمه‌سبزی و فسنجون نمیشه یکی رو انتخاب کرد :دی.

آخرین ویرایش:
اتفاقا احسان جان رنگ خیلی مهم هست. از بچه های گرافیک بپرسی خوب روشنت میکنن. :d رنگ سورمه ای هم وقار و ابهت رو میرسونه نه مشکی :d
من خودم رنگ شناسی خوندم برای طراحی :دی رنگ مهمه ولی نه وقتی که کرکتر جاهای دیگه ـش میلنگه :دی مثال هم زدم دانته اینفرنو :دی اول باید شخصیت همه چی تموم باشه یعنی طبق چیزی که اون کارگردان میخواد پرداخت شده باشه بعد طراح بیاد متناسب با شخصیت طرف رنگ و چهره و لباس براش تعیین کنه :دی وقتی طرف ریغو باشه و هیچ ویژگی خاصی نداشته باشه بالا تا پایینش رو هم قرمز کنن هیچ اتفاقی نمی افته :دی اینکه قرمز معمولاً برای اینجور افراد انتخاب میشه اینه که قرمز رنگ توجه هست رنگی که به خاطر تندی ای که نسبت به سایر رنگ ها داره هر جا و بین هر رنگی باشه اول چشم رو معطوف به خودش میکنه :دی
اون مشکی منظورم ابهت دار بودن نبود :دی منظورم جذبه ی خود شخصیت بود نه رنگ لباسش :دی
---------------------------------------
قبلاً هم گفتم اگه دلیل در حد ریو دارین بیارین :دی نه رنگ لباس و ... :دی
ازاین دو تا کرکتر کدومشون به جز مبارزه کار دیگه ای کرده
مثل کمک به دیگران
رسیدن به یه هدف خاص جز مبارز برتر بودن
و...
معمولاً کمک هاشون مشترک بوده ولی جداگانه هم کمک کردن ولی در حد کمک به فرد و یا افراد محدود نه در حد کمک به یه ملت کمک بزرگ بخوای حساب کنی همین متوقف کردن شادولو بوده :دی (بایسون دیفیتِد بای ریو :دی) برای آموزش هادو هم که اول دالسیم امتحانشون میکنه اینا یه مدت توی دهکده ای توی هند که دالسیم توش بوده زندگی میکنن تا نشون بدن لیاقت آموزش این قدرت رو دارن (چون اول که وارد دهکده میشن دالسیم با خودش میگه دو حیوان وحشی با قدرت زیاد دارن به دهکده نزدیک میشن ! :دی که احتمالاً به خاطر روحیه ی مبارزه طلبیشون بوده :دی) بعد از اون شروع به کمک مردم میکنن و یه مجسمه ی باستانی و مردم رو از خطر نابودی نشون میدن و لیاقتشون رو ثابت میکنن و هادو رو یاد میگیرن :دی
کن که کلاً هدف خاصی نداره یعنی اصلاً مبارز برتر شدن و اینا براش مهم نیست بیشتر تفریحی فایت میزنه ریو هم هدفش مبارز برتر شدن نیست اول هدفش انتقام گرفتن از آکوما بود ولی بعد این هدفش تغییر کرد و تصمیم گرفت توی دنیا سفر کنه و با انواع مبارز های برتر و سبک هاشون آشنا بشه و اصلاً هدف برترین بودن رو نداره :دی ولی اگه جریانی مثل همین شادولو پیش بیاد سریعاً اقدام میکنه :دی

نمی خوام بحث منحرف بشه ولی بهش میاد مشکی :دی

دور از شوخی اصلاً رنگ ربطی به ابهت نداره ! مثلاً دانته اینفرنو هم قرمزه ولی در کنار دانته و کریتوس و کن و ... هست ؟! عمراً ! ریو هایابوسا همیشه مشکی می پوشه ولی میشه بگیم ابهت نداره ؟ مارکوس فنیکس چی ؟ مستر چیف که سبز می پوشه چی ؟ الطایر که سفید می پوشه چی ؟ :دی اگه می خواهین بگین الطایر و ... یه خط قرمز مثلاً توی لباسشون هست که ریو هم هدبند و دستکشش قرمزه :دی پس حرفتون باطله :دی در کل تنها چیزی که باعث برتری یه کرکتر نیست همین رنگ هست :دی در درجه ی اول خلقیات و روحیات و رفتار شخص هست که بهش شخصیت میده دیگه اون خونه ی آخرش رنگ و لباس مطرحه :دی

سریع رفت عکس از دانته با رنگ مشکی پیدا کرد :دی دانته خوشتیپه هر رنگی بپوشه بهش میاد اون یه مثال بود :دی

احسان اصلا اشتباه منظور من رو متوجه شدی :دی بحث من فلسفه استفاده از رنگ قرمزه و بحث ابهت اینجا مطرح نیست ، رنگ قرمز اصولا رنگیه که سازنده ها برای قهرمان ها و شخصیت های خاص استفاده میکنند ، مثلا همین دانته و کریتوس ، یا اکثر ابرقهرمان ها همیشه توی ترکیبات لباس هاشون از رنگ قرمز استفاده شده ( یا کلا قرمز میپوشند :دی ) ، مثل : Superman , Spiderman , Iron Man , DareDevil و ... این شخصیت ها همگی با از خود گذشتگی سعی داشتن به کمک مردم بیان و حاضر بودن برای کمک به دیگران هرکاری بکنند ، خب حالا میرسیم به سازنده های SF :دی ، همونطوری که بالاتر گفتم اصولا استفاده از رنگ قرمز برای نشون دادن یه شخصیت قوی و از خود گذشته است ، الان اگه نگاه کنیم میبینیم Ken هم تقریبا یه همچین صفاتی رو داره :دی ، با وجود اینکه خیلی پولداره و میتونه به راحتی تا آخر عمرش بخوره و بخوابه ولی اومده و داره سعی میکنه یه کار درست انجام بده و یه ذره مفید باشه ، که این نشون دهنده از خود گذشتگی اونه ، Ken تونسته به بزرگترین دشمنش که وسوسه است پیروز بشه ، از کجا معلوم شاید اگه Ryu همچین ثروتی داشت نمیتونست جلوی خودش رو بگیره و تبدیل به یه آدم فاسد میشد :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or