devil girl
کاربر سایت
سریع رفت عکس از دانته با رنگ مشکی پیدا کرددانته خوشتیپه هر رنگی بپوشه بهش میاد اون یه مثال بود
![]()
احسان اصلا اشتباه منظور من رو متوجه شدیبحث من فلسفه استفاده از رنگ قرمزه و بحث ابهت اینجا مطرح نیست ، رنگ قرمز اصولا رنگیه که سازنده ها برای قهرمان ها و شخصیت های خاص استفاده میکنند ، مثلا همین دانته و کریتوس ، یا اکثر ابرقهرمان ها همیشه توی ترکیبات لباس هاشون از رنگ قرمز استفاده شده ( یا کلا قرمز میپوشند
) ، مثل : Superman , Spiderman , Iron Man , DareDevil و ... این شخصیت ها همگی با از خود گذشتگی سعی داشتن به کمک مردم بیان و حاضر بودن برای کمک به دیگران هرکاری بکنند ، خب حالا میرسیم به سازنده های SF
، همونطوری که بالاتر گفتم اصولا استفاده از رنگ قرمز برای نشون دادن یه شخصیت قوی و از خود گذشته است ، الان اگه نگاه کنیم میبینیم Ken هم تقریبا یه همچین صفاتی رو داره
، با وجود اینکه خیلی پولداره و میتونه به راحتی تا آخر عمرش بخوره و بخوابه ولی اومده و داره سعی میکنه یه کار درست انجام بده و یه ذره مفید باشه ، که این نشون دهنده از خود گذشتگی اونه ، Ken تونسته به بزرگترین دشمنش که وسوسه است پیروز بشه ، از کجا معلوم شاید اگه Ryu همچین ثروتی داشت نمیتونست جلوی خودش رو بگیره و تبدیل به یه آدم فاسد میشد
![]()
این حرف درستیه ، با اینکه طرفدار Ryu هستم اینو تایید می کنم