X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این نثر مسجع تقدیم به تمامی دوست داران Ryu:d

اندر احوالات قهرمان دلاور و محبوب دل‌ها آمده است:

آن رفیق پاکباز و رقیب، آنکه در طریقت عشقست ادیب، آن گُم کرده‌ی ریشه و اصالت، آن بی نظیرِ بی همتا در نجابت، آن مخالف سرسخت شرارت، آنکه شیطان در بندش به اسارت، آنکه حریفش را می‌کند املت، آنکه ابروانش به سان کتلت، آن ول دهنده‌ی بی رقیب هادو، آن زننده‌ی هدبند کادو، آن یار و یاور با وفای کِن، آن منفجر کننده‌ی آنساتسوکِن، آنکه مانند هم‌قطارش نیست سوسول، آن حماسه آفرین چو فرنود شو .. ل (:d)، آنکه ساگات زخم خورده او، آنکه جماعتی کشته مرده او، آنکه سگ در برابر خشمش مور، آنکه گندیده در بازوانش زور، آنکه hitch-hiking می‌کند حلوا، آنکه ذهنش پر ز آشوب و بلوا، آنکه منقلب کننده Kyu، همه او را صدا می‌زنند "Ryu".

ذکر ویژگی‌های بی شمارشان در جملات نگنجد، همین نکته بس که از فرط خوشخویی و خوش مشربی، در همه حال با دوستان مزاح می‌فرمایند:
10526763108381893440.gif
از کِیف زیاد جر بخوردیم هزینه ی بخیه ؟ :دی
ولی دمت گرم مثل همیشه عالی بود علی جان :دی
عکسه هم چه کرده :دی آخرش مخلوط اسمشون رو زده :دی Sho RYU Ken :دی

صبح اول هفته دوستان بخیر:)

منم هیچکدوم رو نمیشناختم ولی با توجه به توضیحات دوستان مثل:
ریو یه شخصیت مصمم ـه نه خشک و خشن :biggrin1: با این که عمراً کسی به گردش برسه ولی میگه : من قوی نیستم , چون انسان های قوی مبارزه نمی کنن من مبارزه میکنم تا قوی بشم
و...
به ریو رای دادم;)

اقا لطفا دلیلاتونم بنویسید که چرا به یک کاراکتر رای داید من هر چی گشتم تو نوشته ی کسی دلیلی برای رای دادنشون به کاراکتر مورد نظر ندیم.
من خودم به ریو رای دادم چون اون موقع که داشتم رای میدادم هیچ کدومو نمیشناختم 10-20-30-40-کردم افتاد سر ریو منم به ریو رای دادم.:d

اقا لطفا دلیلاتونم بنویسید که چرا به یک کاراکتر رای داید من هر چی گشتم تو نوشته ی کسی دلیلی برای رای دادنشون به کاراکتر مورد نظر ندیم.
من خودم به ریو رای دادم چون اون موقع که داشتم رای میدادم هیچ کدومو نمیشناختم 10-20-30-40-کردم افتاد سر ریو منم به ریو رای دادم.:d
خودمون رو پاره کردیم تمام ویژگی ها و اتفاقاتی که براش افتاده رو گفتیم بعد میگی دلیل بیارید :دی خب اینها همش دلیله دیگه :دی دلیل دوست بالاسری رو ببین نقل قول نوشته ی منه :دی دلیل از اینا محکم تر میخوای ؟ :دی

خودمون رو پاره کردیم تمام ویژگی ها و اتفاقاتی که براش افتاده رو گفتیم بعد میگی دلیل بیارید :دی خب اینها همش دلیله دیگه :دی دلیل دوست بالاسری رو ببین نقل قول نوشته ی منه :دی دلیل از اینا محکم تر میخوای ؟ :دی
اره:dتو الا ن پنج تا دلیل بگو که اگه کن برنده بشه باید بنویسن یا اصلا 5 دلیل بگو که اگه ریو برنده شد بنویسن:d

اره:dتو الا ن پنج تا دلیل بگو که اگه کن برنده بشه باید بنویسن یا اصلا 5 دلیل بگو که اگه ریو برنده شد بنویسن:d
احسان به خدا ارین راست میگه اصل اینه که رای دهنده ها خودشون بگن برای چی رای دادن .

کن رو که اصلاً موافق برنده شدنش نیستم :دی این از کن :دی
و اما ریو :
SF = Ryu :دی (یعنی کوبنده ترین دلیل همینه :دی) ریو نماد بازی استریت فایتر هست یه اسطوره ی ژاپنی که اگه به رنگبندی لباسش دقت کنید لباس سفید و هدبند و دستکش قرمز نماد پرچم سرزمین آفتاب سرخ ـه :دی
دومین مورد این که شخصیت بسیار فروتنی داره و اصلاً اهل خودنمایی و ... نیست !
سومین مورد تلاشش هست که تمام زندگیش رو وقف مبارزه کرده !
چهارمیش توانایی های منحصر به فردش هست که به واسطه ی مورد قبل بدست آورده !
پنجم مبارزه با نیروی اهریمن حتی خودش ! به واسطه ی استفاده از نیروی هادو , قدرت این نیرو توی بدن ریو به حدی رسیده که هادوی تاریک توی بدنش آزاد شده و ریو با آزاد کردن این نیرو در خودش میتونه قدرتی چند برابر اینی که الان هست بدست بیاره ولی به دلیل شیطانی بودن این قدرت دائم در حال مبارزه و سرکوب کردنش هست !
و ...
چند تا دیگه بگم ؟ :دی اگه کسی دلایلی قانع کننده تر از بالایی ها به جز خوشتیپی برای کن آورد با جون و دل میپذیریم :دی
احسان به خدا ارین راست میگه اصل اینه که رای دهنده ها خودشون بگن برای چی رای دادن .
ای بابا امیر از تو بعیده این همه بحث و دلیل آوردیم :دی

اوه اوه اوه 39 - 25 !!!! اوضاع خیلی خرابه :دی فکر کنم این هفته کلا کار برام پیش بیاد نتونم بیام توی تاپیک :-" :دی علی شعر هم میگی برای Ryu !!! :دی

دوستان گول ظاهر مظلومانه Ryu رو نخورین بهش رای ندین ، این Ken بدبخت کلی صفات داره که از Ryu بهتره ( شاید الان از صفاتش چیزی یادم نیاد ولی دلیل بر نبودنشون نیست :دی )

شانسی شانسی به هرکی رای میدم مقام میاره=)) من به ریو رای دادم اونم شانسی=))

حداقل Sagat رو میذاشتین برای تنوع . این همه شخصیت داره Street Fighter :d
با توجه به بازی SFxT میشد شخصیت های 2 بازی رو هم مقابل هم قرار بدین :|

علی جون شعرت تو حلقم [2]
شماره اولشو توی تاپیک بغلی گفتم!!!:d
دلایل داداش احسان ما رو هم در بر میگیره!!!:d دیگه کامل تر نمیتونیم بگیم!!!

اوه اوه اوه 39 - 25 !!!! اوضاع خیلی خرابه :دی فکر کنم این هفته کلا کار برام پیش بیاد نتونم بیام توی تاپیک :-" :دی علی شعر هم میگی برای Ryu !!! :دی

دوستان گول ظاهر مظلومانه Ryu رو نخورین بهش رای ندین ، این Ken بدبخت کلی صفات داره که از Ryu بهتره ( شاید الان از صفاتش چیزی یادم نیاد ولی دلیل بر نبودنشون نیست :دی )
چیزی که موجود نیست گفتن نداره :دی
همین که لباس کن قرمزه کل دلایل دیگه رو میخوره
yahoo_4.gif

از این دلیل مهمتر دیگه گیر نمیاد
yahoo_4.gif
عجب دلیل کوبنده ای ! :دی مگه مقایسه ی استقلال پرسپولیس ـه :دی

آخرین ویرایش:
همین که لباس کن قرمزه کل دلایل دیگه رو میخوره :d
از این دلیل مهمتر دیگه گیر نمیاد :d

عجب دلیل کوبنده ای !
biggrin1.gif
مگه مقایسه ی استقلال پرسپولیس ـه
biggrin1.gif
مهم نیست چی باشه! :d مهم اینه قرمزه :d

آخرین ویرایش:
همین که لباس کن قرمزه کل دلایل دیگه رو میخوره :d
از این دلیل مهمتر دیگه گیر نمیاد :d

مهم نیست چی باشه! :d مهم اینه قرمزه :d

بیا احسان نیگا :دی همین یه دلیل کلی Ken رو از Ryu بهتر میکنه :دی شخصیت های خیلی بزرگی لباس قرمز میپوشیدن که برای دیدن یکیشون میتونی به آواتارم مراجعه کنی :دی تازه اون کچل خشمگین (کریتوس:دی) هم که اصلا بدنش بعضی جاهاش قرمزه :دی اینا همه نشون دهنده مهم بودن رنگ قرمزه که امیر اینجا بخوبی بهش اشاره کرد :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or