X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فقط ای کاش دفعه بعد برای گذاشتن نظرسنجی نظر همه پرسیده بشه ....
بچه ها تایید کردن که از دفعه بعد برای انتخاب کرکتر هم نظرسنجی کنیم

بنده هم به Ryu رأی دادم:d، شخصیت دوست داشتنی‌ای داره، از لحاظ ظاهر هم جذاب تره. کلاً خوبه بهش رأی بدید:d

بنده هم به Ryu رأی دادم:d، شخصیت دوست داشتنی‌ای داره، از لحاظ ظاهر هم جذاب تره. کلاً خوبه بهش رأی بدید:d
آخ آخ علی چقدر منتظرت بودم :دی یه دونه از اون شعر ها در وصف ریو هم بگو حال کنیم :دی

حمایت خودمون رو از Ryu اعلام میداریم ... :d

Ryu_vs_Ken_by_Matelandia.jpg

هنوز کودک شعرم متولد نشده:d، آخه قیافه و هیکل Ryu به لطایف و ظرایف ادبی نمیخوره:d

درسته بدن و هیکل خشنی داره ولی مردونگی و فروتنیش خیلی ظریف تر از این حرفهاس :دی خلاصه منتظریم , یه شعر افتادیم :دی

این نثر مسجع تقدیم به تمامی دوست داران Ryu:d

اندر احوالات قهرمان دلاور و محبوب دل‌ها آمده است:

آن رفیق پاکباز و رقیب، آنکه در طریقت عشقست ادیب، آن گُم کرده‌ی ریشه و اصالت، آن بی نظیرِ بی همتا در نجابت، آن مخالف سرسخت شرارت، آنکه شیطان در بندش به اسارت، آنکه حریفش را می‌کند املت، آنکه ابروانش به سان کتلت، آن ول دهنده‌ی بی رقیب هادو، آن زننده‌ی هدبند کادو، آن یار و یاور با وفای کِن، آن منفجر کننده‌ی آنساتسوکِن، آنکه مانند هم‌قطارش نیست سوسول، آن حماسه آفرین چو فرنود شو .. ل (:d)، آنکه ساگات زخم خورده او، آنکه جماعتی کشته مرده او، آنکه سگ در برابر خشمش مور، آنکه گندیده در بازوانش زور، آنکه hitch-hiking می‌کند حلوا، آنکه ذهنش پر ز آشوب و بلوا، آنکه منقلب کننده Kyu، همه او را صدا می‌زنند "Ryu".

ذکر ویژگی‌های بی شمارشان در جملات نگنجد، همین نکته بس که از فرط خوشخویی و خوش مشربی، در همه حال با دوستان مزاح می‌فرمایند:
10526763108381893440.gif

آخرین ویرایش:
عالی بود علی جان! عــــالـــــی!!!!:d من تاحالا رأی نداده بودم ، کامنت تو رو که خوندم بدون معطلی و با اعتماد به نفس کامل به Ryu رأی دادم!:d
پرچم Ryu بالاست بچه ها ! >:d<

wa4elgpsv0xb0l8fiwfn.png

میذاشتی اول میلت بیاد بعدا رای بده. :دی

آخه کلا قرار نبود بیاد!!:d
میخواستم بشینم پاش وقت نظرسنجی تموم میشد و منم رای نمیدادم!!:d
از هیچکدو از شخصیتهای مثبت Street Fighter خوشم نمیاد!!:|
فقط Abel و Akuma و M.Bison!!!:d
باقیشون به هیچ دردی نمیخورن!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or