X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من الان چند دوره هستش که میگم ساب زیرو و اسکورپیون هر دوره یک بهونه ی جدید میارن که داستان زندگی ندارنو قبلا تو یه تاپیک دیگه این نظر سنجی بوده هو اینا بازکنای فایتینگ هستن و هیچ کبی اینارو پیشنهاد نداده و فقط تو پیشنهاد دادی.جواب همه رو تک تک میدم.اول گفتن که داستان زندگی ندارن که من بهشون چند تا سایت که کل داستان زندگیشونو از اول تا اخر داشته معرفی کردم . بعد گفتن قبلا تو یه تاپیکه دیگه بوده مگه دانته و ورجیل تو تاپیکای دیگه نبودن؟بعد گفتن اینا بازی کنای فایتینگ هستند مگه کن و ریو بازی کنای فایتینگ نیستن بعدشم مگه بازیکن فایتینگ بودن چیه؟پس اگه اینجوری باشه واسه ی هر نظر سنجی میشه گفت...... بعد گفتن هیچ کی اینا رو پیشنهاد نداده شما یه نیگاه به پستایی که قبل از گزاشتن نظر سنجی لارا و ناتان بوده بکنید همه گفته بودن ساب زیرو و اسکورپیون هیچ کی اصلا نگفته بود که نثان و لارا که یک دفعهDEVIL GIRاومد گفت پس ناثان و لارا رو بزاریم دیگه. با این حساب فکر نمیکنید که نظر سنجی رو devil girlانتخاب میکنه و فقط واسه این که تاپیکش نخوابه و تعداد پستاش بالا باشه میگه شما هم نظر بدید؟

1-پیشنهاد ایجاد تاپیک رو من دادم و آتوسا عملیش کرد.پس تاپیک مال آتوساست نه من! او باید تصمیم بگیره چون تاپیک خودشه!!!.

2-از قضا، این همه یی که میگی فقط خودت بودی و دو سه نفر دیگه.دوستان از همگی دعوت میکنم یه نگاه کوچک به این پستا بندازین:

خودت!! یه نگاه به قبل و بعد پستات بنداز و ببین چند نفر باهات موافقت کردن--چندتا از پستات تکراریه-- چندتاشون نا مربوطه و ............

3-خب باشن!!! کی گفت چون جای دیگه یی هستن ما نباید بذاریم؟ پس با این حساب ما کلا نباید نظر سنجی بذاریم چون قبلا تو IGN-Game Spot-Eurogamer-Gameinformer و هزارتا دیگه نظر سنجی برگزار شده در موردشون!!!

4-اولا یه نفر یه پیشنهاد میده که بچه ها موافقت میکنن.ثانیا پشت بندش یه نفر دیگه پیشنهاد بهتری میکنه و بچه ها نظرشون رو متوجه پیشنهاد دوم میکنن. ثالثا آره!!! اینجا دیکتاتوریه و کره شمالیه! حالا که فهمیدی قضیه از چه قراره پس میتونی تشریف ببری.من و بقیه هزارتا نظر داریم ولی من حق ندارم بیام نظرمو به بقیه تحمیل کنم.پس خواهشا دفعه بعد یه نگاه به کارنامه اعمالت بنداز و بعد با آر پی جیت بیوفت به جون بچه ها.

آخرین ویرایش:
این دوتا انگار از بچگی با هم مشکل داشتن .
95237119613856349247.jpg
فقط Ryu
بابا این دو تا , تا جایی که یادم میاد از بچگی با هم رفیق بودن :دی
از نگاه من الان تو داری ساز مخالف میزنی :d منم ساز موافق رو میزنم :p
اینی که گفتی رو نمیشناسم، اما اگر احیانا منظورت کریتوس کبیر بود،بیاد بگم اون بازی تک کاراکتری میباشد! :d یک دونه کریتوس رو داره! ولی تو بازی های فایتینگ 400 نفر هستن! :d حالا یکی نوع قدرت گرفتنش هم انقدر خز باشه(مثل 99%شخصیت های اصلی انیمیشن ها و انیمه ها )که تو 1 ثانیه خیلی خفن میشن،خوب من خوشم نمیاد ازشون :d
اون کریتوس کبیر هم 1 ثانیه که نبود! 10 بار رفت جهنم و برگشت :d از اولی هم که باهاش آشنا شدیم کم کسی نبود! کلا جایی نبوده که تو 3 سوت قدرت بگیره :d (من با این 3 سوت قدرت گرفتنش مشکل دارم! :d چیزیه که خودتون گفتید دیگه! :d )
میدونم که حتی طرف SF هم نرفتی امیر پس انقدر زود قضاوت نکن :دی اولاً استفاده از قدرت Ki یا همون هادو اولین بار توی فایتینگ توسط SF اومد ! (توی نینجا گایدن هم این قدرت با اسم Ninpo استفاده شده :دی بله :دی) پس اینکه این قدرت گرفتنش کلیشه ای هست و اینا کلاً کذب محضه چون وقتی قبلش همچین چیزی نبوده چه جوری کلیشه ای میشه ؟ ها ؟ :دی الان شما برو یه سری از فایتینگ های بعد از SF رو ببین تا استفاده از Ki رو فت و فراوون رویت کنی :دی دوماً ریو تونست خیلی سریع هادو ـش رو فعال کنه نگفتم همون اول هادوکن زد رفت که :دی خوبه گفتم اولین بار هادو توی دستش ترکید :دی سریع این تکنیک رو یاد گرفت ولی بعد از سالها هنوزم در حال تمرکز و قوی تر کردن همین هادو ـه :دی در مورد کچل وحشی هم که 100 بار توی هر شماره میمیره و زنده میشه (این مورد اصلاً اسمش کلیشه و تکرار نیستا ؟! نه ؟ :whistling::دی) هم چیزی نمیگم که بحث منحرف نشه :دی

آقا یکی توضیح میده این 2تا کی هستن؟ :دی

شخصیت های استریت فایتر که از بچگی با هم دوست بودن و استادشون هم یکی بوده :دی کن یه بچه مایه دار هست (مرفه بی درد :دی) ولی ریو هیچی از خانواده ـش نمیدونه ! داستان در حدی نیست بشه یکی دو خطه توضیح داد ولی در همین حد بگم که ریو زندگیش رو وقف تمرین هنرهای رزمی کرده و توی نقاط مختلف دنیا سفر میکنه تا با قوی ترین مبارزین هر جا مبارزه کنه و هم خودش رو آزمایش کنه هم فنون جدید رو یاد بگیره ولی کن تفریحی فایت میزنه :دی بعد از اینکه ریو و کن بعد از مدت ها همدیگه رو دیدن و تونستن بایسون رو شکست بدن (البته 90% ریو 10% کن :دی) با هم قرار گذاشتن دفعه ی بعد که همدیگه رو میبینن خودشون رو قوی تر کنن تا یه مبارزه با همدیگه داشته باشن :دی همونطور هم که قبلاً گفتم ریو سریع تر از کن قدرت هادو رو یاد میگیره و با تمرکزی که سعی میکنه روش داشته باشه بتونه اون رو قوی تر و تحت کنترل تر کنه :دی
همچنین ریو مخالف هر گونه نیروی شر و بدی هست و در این راه هر کی باشه جلوش وایمیسه :دی حتی اجازه ی آزاد شدن هادوی تاریک درون خودش رو هم نمیده :دی
داداش احسان و داداش احد زحمتش رو کشیدن.
خودتم ترکوندی تا الان :دی

آخرین ویرایش:
آقا یکی توضیح میده این 2تا کی هستن؟ :دی

یه توضیح خواستی اندازه کل طبیعت!!! خدمت شما.این پست ها رو مطالعه کنین:

داداش احسان و داداش احد زحمتش رو کشیدن.
یه کوچولو هم خودم!!!
biggrin1.gif

خودتم ترکوندی تا الان
biggrin1.gif

من فقط عکس گذاشتم و دارم از معلومات شما دوستان عزیز نهایت استفاده رو میبرم!!!
حالا یه سوال:
یه جایی رفیقم تعریف میکرد و میگفت کن هم میتونه شیطانی بشه! راست یا دروغ؟

قابل توجه دوستان ببینید که درست گقتم یکی اومد گفت که این دوتا قبلا تو یه تاپیک دیگه بودن.بعد devil girl اومد بدون توجه به نظر دیگر دوستان گفت که پس این دوتا رو نمیزاریمو من با ناثان و لارا موافقم.بعد safety &peace میاد این اخریرو میده ما کدومو باور کنیم؟ به حرف کدوم گوش بدیم؟کدومشون راست میگن؟ من که گیج شدم شما کمکم کنید.!!!!!!!
الان خودم کمکت میکنم!!! :

5ivqr9qr8qoo985tbtv.jpg

دست سمت چپو خودم توی Paint برات اضافه کردم چون خیلی خاطرت رو میخوام!!!

آخرین ویرایش:
من الان چند دوره هستش که میگم ساب زیرو و اسکورپیون هر دوره یک بهونه ی جدید میارن که داستان زندگی ندارنو قبلا تو یه تاپیک دیگه این نظر سنجی بوده هو اینا بازکنای فایتینگ هستن و هیچ کبی اینارو پیشنهاد نداده و فقط تو پیشنهاد دادی.جواب همه رو تکتک میدم.اول گفتن که داستان زندگی ندارن که من بهشون چند تا سایت که کل داستان زندگیشونو از اول تا اخر داشته معرفی کردم . بعد گفتنقبلا تو یه تاپیکه دیگه بوده مگه دانته و ورجیل تو تاپیکای دیگه نبودن؟بعد گفتن اینا بازی کنای فایتینگ هستند مگه کن و ریو بازی کنای فایتینگ نیستن بعدشم مگه بازیکن فایتینگ بودن چیهپس اگه اینجوری باشه واسه ی هر نظر سنجی میشه گفت...... بعد گفتن هیچ کی اینا رو پیشنهاد نداده شما یه نیگاه به پستایی که قبل از گزاشتن نظر سنجی لارا و ناثان بوده بکنید همه گفته بودن ساب زیرو و اسکورپیون هیچ کی اصلا نگفته بود که نثان و لارا که یک دفعهDEVIL GIRاومد گفت پس ناثان و لارا رو بزاریم دیگه. با این حساب فکر نمیکنید که نظر سنجی رو devil girlانتخاب میکنه و فقط واسه این که تاپیکش نخوابه و تعداد پستاش بالا باشه میگه شما هم نظر بدید؟
gvu84evh14u660bzys5x.gif

دوست من، راستشو بهت بگم دیگه خیلی بی مزه شده این پستات. قبلا نظرسنجی Scorpion Vs. Sub zero توی همین سایت برگزار شده و ظاهرا Sub-Zero برنده شده پس برو و خوشحال باش. نظر منو بخوای تاپیک مال خود devil girl هستش،حتی اگر هم دیکتاتوری باشه من بهش حق میدم! تاپیک خودشه اختیارشو داره، شما هم تا وقتی اینجا کامنت میدید موظفید از قوانین تاپیک ایشون پیروی کنید. اگر با قوانین این تاپیک مشکلی داری میتونی بری و جای دیگه ای فعالیت کنی...

آخرین ویرایش:
و البته نظرسنجی ساب زیرو vs اسکورپیون هم قبل از اومدن بازی توی همون تاپیک برگزار شد! و ساب زیرو به پیروزی رسید! :d (عشق است ساب زیرو :d )
پس نظر سنجی که قبلا بر گزا شده دیگه برگزا نمیشه.
ساب زیرو و اسکورپیون در نمی زارم
من خودم با nathan و LARAموافقم اما حدس می زنم این نظرسنجی هم با پیروزی Lara تموم شه
پس آیا دوست ندارین بریم سراغ سری Warcraft ؟

3-خب باشن!!! کی گفت چون جای دیگه یی هستن ما نباید بذاریم؟ پس با این حساب ما کلا نباید نظر سنجی بذاریم چون قبلا تو IGN-Game Spot-Eurogamer-Gameinformer و هزارتا دیگه نظر سنجی برگزار شده در موردشون!!!

قابل توجه دوستان ببینید که درست گقتم یکی اومد گفت که این دوتا قبلا تو یه تاپیک دیگه بودن.بعد devil girl اومد بدون توجه به نظر دیگر دوستان گفت که پس این دوتا رو نمیزاریمو من با ناثان و لارا موافقم.بعد safety &peace میاد این پست اخری رو میده .ما کدومو باور کنیم؟ به حرف کدوم گوش بدیم؟کدومشون راست میگن؟ من که گیج شدم شما کمکم کنید.!!!!!!!

آخرین ویرایش:
من فقط عکس گذاشتم و دارم از معلومات شما دوستان عزیز نهایت استفاده رو میبرم!!!
حالا یه سوال:
یه جایی رفیقم تعریف میکرد و میگفت کن هم میتونه شیطانی بشه! راست یا دروغ؟
والا تا حالا ندیدم اون صحنه رو :دی از طرفی کن هنوز هادو ـش به اون حد نرسیده که بخواد مثل ریو بشه ولی خب ممکنه در آینده این هادوی تاریک رو برای کن هم ببینیم :دی تازه یه بچه هم که تو راه دارن ! خیلی چیزها میتونه تغییر کنه :دی
یادش بخیر اوایل که ریو هادو رو یاد گرفته بود بعد از زدن یه هادوکن بیهوش میشد ولی الان به حدی رسیده که هادوکن یه حرکت معمولیه براش :دی

آخرین ویرایش:
دوست من، راستشو بهت بگم دیگه خیلی بی مزه شده این پستات. قبلا نظرسنجی Scorpion Vs. Sub zero توی همین سایت برگزار شده و ظاهرا Seb-Zero برنده شده پس برو و خوشحال باش. نظر منو بخوای تاپیک مال خود devil girl هستش،حتی اگر هم دیکتاتوری باشه من بهش حق میدم! تاپیک خودشه اختیارشو داره، شما هم تا وقتی اینجا کامنت میدید موظفید از قوانین این تاپیک پیروی کنید. اگر با قوانین تاپیک ایشون مشکلی داری میتونی بری و جای دیگه ای فعالیت کنی...
من که نگفتم دیکتاتوریه اگر هم گفته باشم ایرادی که گرفتم از ا دیکتاتوری بودن نبوده من منظور من اینه که میخواد تاپیکش نخوابه من که حسود نیستم ایشالاه همیشه تاپکیش تو صدر باشه من گل حرفام این بوده که چرا نظر سنجی ساب زیرو و اسکورپیون رو نمیزارن من اصلا قصد دعوا نداشتم ولی اگه شما ها میخوایتن دعوا کنیم من حرفی ندارم من وایسادم .واسه دعوا هم امادگی دارم.

آخرین ویرایش:
میدونم که حتی طرف SF هم نرفتی امیر پس انقدر زود قضاوت نکن :biggrin1: اولاً استفاده از قدرت Ki یا همون هادو اولین بار توی فایتینگ توسط SF اومد ! (توی نینجا گایدن هم این قدرت با اسم Ninpo استفاده شده :biggrin1: بله :biggrin1:) پس اینکه این قدرت گرفتنش کلیشه ای هست و اینا کلاً کذب محضه چون وقتی قبلش همچین چیزی نبوده چه جوری کلیشه ای میشه ؟ ها ؟ :biggrin1: الان شما برو یه سری از فایتینگ های بعد از SF رو ببین تا استفاده از Ki رو فت و فراوون رویت کنی :biggrin1: دوماً ریو تونست خیلی سریع هادو ـش رو فعال کنه نگفتم همون اول هادوکن زد رفت که :biggrin1: خوبه گفتم اولین بار هادو توی دستش ترکید :biggrin1: سریع این تکنیک رو یاد گرفت ولی بعد از سالها هنوزم در حال تمرکز و قوی تر کردن همین هادو ـه :biggrin1: در مورد کچل وحشی هم که 100 بار توی هر شماره میمیره و زنده میشه (این مورد اصلاً اسمش کلیشه و تکرار نیستا ؟! نه ؟ :whistling::biggrin1:) هم چیزی نمیگم که بحث منحرف نشه :biggrin1:
من که از اول هم گفتم هیچ کدومشون رو نمیشناسم :d بعد من نگفتم که نوع قدرتش کلیشه ای هست! :d کلا خودت یک نگاه به اکثر انیمه و فیلم ها و ... بنداز،شخصیت اصلی خیلی یکهویی قدرت میگیره :d منظورم خود قدرت گرفتنش بود نه نوعش :d اینجوریه که کلیشه ای میشه :d
خوب بار اول ترکید،بار دوم که درست شد دیگه :d اینم همون شامل خط بالا میشه! شخصیت اصلی 2بار این حرکات رو میزنه یاد میگیره،بقیه یک عمر هم بزنند نمیتونند یاد بگیرن :d
باز هم میگم،کلا با این شخصیت ها و قدرتاشون آشنا نیستم که :d ولی خود چون گفتی 3سوته،من ذهنیت منفی نسبت بهش پیدا کردم :d (بچه ها میدونن تقریبا تو هیچ انیمه ای شخصیت محبوبم،شخصیت اصلی انیمه نیستش :d )
بعد بحث کریتوس این وسط چی میگه؟ :d تا حالا هم به اندازه ی قدرت گرفتن یکهویی شخصیت اصلی،از اون دنیا برگشتن نداشتیم! :d
1 بارش رو که رفت و برگشت قدرت هاش رو از دست نداد،یک بارش رو مرد قبول دارم :d بار سوم هم که فقط شوت شد پایین! وگرنه زنده بودش :d در کل این جزوی از سری هستش :d و مثلا تو 99% فیلم و بازی و انیمه و ... نیست که شخصیت اصلی بمیره،بعدش زنده بشه :d

این بحث قدرت ریو ، بین من و احسان تقریبا تموم شده! احسان اومد تعریف کنه از ریو ، یک سری از حقایق رو نگفت دچار سوتفاهم گشتیم در این مورد :d
البته من هنوز اعتقاد دارم با این توضیحات نصف و نیمت تا حدودی همون قضیه ی شخصیت اصلی وسطه :d باید بیای کامل کل زندگی نامه ی شخصیت ها و ... رو برام توضیح بدی تا ببینیم به کجا میرسه بحث :d

آخرین ویرایش:
من که از اول هم گفتم هیچ کدومشون رو نمیشناسم :d بعد من نگفتم که نوع قدرتش کلیشه ای هست! :d کلا خودت یک نگاه به اکثر انیمه و فیلم ها و ... بنداز،شخصیت اصلی خیلی یکهویی قدرت میگیره :d منظورم خود قدرت گرفتنش بود نه نوعش :d اینجوریه که کلیشه ای میشه :d
خوب بار اول ترکید،بار دوم که درست شد دیگه :d اینم همون شامل خط بالا میشه! شخصیت اصلی 2بار این حرکات رو میزنه یاد میگیره،بقیه یک عمر هم بزنند نمیتونند یاد بگیرن :d
باز هم میگم،کلا با این شخصیت ها و قدرتاشون آشنا نیستم که :d ولی خود چون گفتی 3سوته،من ذهنیت منفی نسبت بهش پیدا کردم :d (بچه ها میدونن تقریبا تو هیچ انیمه ای شخصیت محبوبم،شخصیت اصلی انیمه نیستش :d )
بعد بحث کریتوس این وسط چی میگه؟ :d تا حالا هم به اندازه ی قدرت گرفتن یکهویی شخصیت اصلی،از اون دنیا برگشتن نداشتیم! :d
1 بارش رو که رفت و برگشت قدرت هاش رو از دست نداد،یک بارش رو مرد قبول دارم :d بار سوم هم که فقط شوت شد پایین! وگرنه زنده بودش :d در کل این جزوی از سری هستش :d و مثلا تو 99% فیلم و بازی و انیمه و ... نیست که شخصیت اصلی بمیره،بعدش زنده بشه :d

این بحث قدرت ریو ، بین من و احسان تقریبا تموم شده! احسان اومد تعریف کنه از ریو ، یک سری از حقایق رو نگفت دچار سوتفاهم گشتیم در این مورد :d
البته من هنوز اعتقاد دارم با این توضیحات نصف و نیمت تا حدودی همون قضیه ی شخصیت اصلی وسطه :d باید بیای کامل کل زندگی نامه ی شخصیت ها و ... رو برام توضیح بدی تا ببینیم به کجا میرسه بحث :d
اینجوری گفتنی نمیشه باید ببینی :دی بابا بنده خدا همون بار دوم و اینا که میگی هادوکن میزد بیهوش میشد :دی نه یکی دو بار بلکه چندین بار :دی کن شب ها میذاشت میرفت توی Bar و کلوب و ... ریو به جاش میرفت توی ساحل تمرین هادوکن :دی زحمت های این عزیز دل رو دسته کم نگیر :دی عین انیمه هایی نیست که میبینی یارو میوه میخوره کش میاد :دی

احسان جان گفتی اولین بار هادو تو استریت فایتر اتفاق افتاد میتونی بگی این بازی تو چه سالی ساخته شد یا هادو اولین بار تو چه سالی معرفی شد

احسان جان گفتی اولین بار هادو تو استریت فایتر اتفاق افتاد میتونی بگی این بازی تو چه سالی ساخته شد یا هادو اولین بار تو چه سالی معرفی شد

البته گفتم اولین فایتینگ :دی حدوداً سال 1987 بود فکر کنم به عمر ما قد نمیده :دی اون موقع فقط ریو و کن بودن که هادوکن و شوریوکن special attack هر کدوم بود :دی همون شماره ی 1 ـش این هادو رو داشت :دی
ویرایش :
یه نکته آموزشی هم بگم پست حیف نشه :دی به زبان ژاپنی اسم Ryu به معنی "اژدها" هست :دی
نمی دونم این درسته یا نه ولی اولین بار هادو هودو یا هرچیو رو اول تو انیمیشن dragon ball دیدم
IMDB
انیمیشن که بحث ـش از گیم جداست :دی چون فیلم و انیمیشن و اینا که خیلی قبل تر از این حرفها هم از این هادو استفاده کردن ! نه اینکه در انحصار استریت فایتر باشه :دی من بکار بردنش رو توی بازی گفتم :دی همونطور که گفتم این هادو چیز انحصاری ای نیست در واقع هادو یا power of ki همون قدرت مادر طبیعت هست ! نیروی تمام اجسام , همونطور که می دونیم تمام اجسام در این دنیا نیرویی دارن . استفاده از این نیرو رو حتی در علم پزشکی هم میبینیم (همون انرژی درمانی ای که شاهدش هستیم :دی) در واقع استریت فایتر از نوع قوی تر و متمرکز این نیرو در جهت یک قدرت ویژه استفاده کرده که بعد از اون توی اکثر بازیهای فایتینگ که اومدن شاهدش بودیم :دی و گرنه به هیچ وجه چیز انحصاری ای نیست :دی

آخرین ویرایش:
البته گفتم اولین فایتینگ :دی حدوداً سال 1987 بود فکر کنم به عمر ما قد نمیده :دی اون موقع فقط ریو و کن بودن که هادوکن و شوریوکن special attack هر کدوم بود :دی همون شماره ی 1 ـش این هادو رو داشت :دی
ویرایش :
یه نکته آموزشی هم بگم پست حیف نشه :دی به زبان ژاپنی اسم Ryu به معنی "شجاع" هست :دی
نمی دونم این درسته یا نه ولی اولین بار هادو هودو یا هرچیو رو اول تو انیمیشن dragon ball دیدم
IMDB

روراست منم کاراکتر ها رو درست نمیشناسم ! اول خواستم چون Ken لباس قرمز پوشیده بهش رای بدم !
اما بعدرو احساساتم پا گذاشتم و دیدم استایل Ryu قشنگتره و به Ryu رای دادم .......
فقط ای کاش دفعه بعد برای گذاشتن نظرسنجی نظر همه پرسیده بشه ....​

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or