من الان چند دوره هستش که میگم ساب زیرو و اسکورپیون هر دوره یک بهونه ی جدید میارن که داستان زندگی ندارنو قبلا تو یه تاپیک دیگه این نظر سنجی بوده هو اینا بازکنای فایتینگ هستن و هیچ کبی اینارو پیشنهاد نداده و فقط تو پیشنهاد دادی.جواب همه رو تک تک میدم.اول گفتن که داستان زندگی ندارن که من بهشون چند تا سایت که کل داستان زندگیشونو از اول تا اخر داشته معرفی کردم . بعد گفتن قبلا تو یه تاپیکه دیگه بوده مگه دانته و ورجیل تو تاپیکای دیگه نبودن؟بعد گفتن اینا بازی کنای فایتینگ هستند مگه کن و ریو بازی کنای فایتینگ نیستن بعدشم مگه بازیکن فایتینگ بودن چیه؟پس اگه اینجوری باشه واسه ی هر نظر سنجی میشه گفت...... بعد گفتن هیچ کی اینا رو پیشنهاد نداده شما یه نیگاه به پستایی که قبل از گزاشتن نظر سنجی لارا و ناتان بوده بکنید همه گفته بودن ساب زیرو و اسکورپیون هیچ کی اصلا نگفته بود که نثان و لارا که یک دفعهDEVIL GIRاومد گفت پس ناثان و لارا رو بزاریم دیگه. با این حساب فکر نمیکنید که نظر سنجی رو devil girlانتخاب میکنه و فقط واسه این که تاپیکش نخوابه و تعداد پستاش بالا باشه میگه شما هم نظر بدید؟
1-پیشنهاد ایجاد تاپیک رو من دادم و آتوسا عملیش کرد.پس تاپیک مال آتوساست نه من! او باید تصمیم بگیره چون تاپیک خودشه!!!.
2-از قضا، این همه یی که میگی فقط خودت بودی و دو سه نفر دیگه.دوستان از همگی دعوت میکنم یه نگاه کوچک به این پستا بندازین:
خودت!! یه نگاه به قبل و بعد پستات بنداز و ببین چند نفر باهات موافقت کردن--چندتا از پستات تکراریه-- چندتاشون نا مربوطه و ............
3-خب باشن!!! کی گفت چون جای دیگه یی هستن ما نباید بذاریم؟ پس با این حساب ما کلا نباید نظر سنجی بذاریم چون قبلا تو IGN-Game Spot-Eurogamer-Gameinformer و هزارتا دیگه نظر سنجی برگزار شده در موردشون!!!
4-اولا یه نفر یه پیشنهاد میده که بچه ها موافقت میکنن.ثانیا پشت بندش یه نفر دیگه پیشنهاد بهتری میکنه و بچه ها نظرشون رو متوجه پیشنهاد دوم میکنن. ثالثا آره!!! اینجا دیکتاتوریه و کره شمالیه! حالا که فهمیدی قضیه از چه قراره پس میتونی تشریف ببری.من و بقیه هزارتا نظر داریم ولی من حق ندارم بیام نظرمو به بقیه تحمیل کنم.پس خواهشا دفعه بعد یه نگاه به کارنامه اعمالت بنداز و بعد با آر پی جیت بیوفت به جون بچه ها.
آخرین ویرایش: