X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
علی جون تا یه جاهاییشو میدونم:
ریو و کن دوتا رقیب و رفیق هستن که تنها آرزوشون اینه که با هم یه مبارزه جدی و واقعی داشته باشن.هر دوتاشون هم شاگردای گوکن هستن:
dntxfz03kzu1tjh3vaz.jpg

که برادر ایشون فکر کنم،آکوما تشریف دارن!!! نماد وحشی بودن استریت فایتر!!! توی ژاپن ازش به عنوان گوکی به معنای شیطان بزرگ یاد میشه!!! :
pm3kx12jaalv1mby6jfm.png
فرم دیگه آکوما،Oni هستش که فکر کنم وقتی اون شکلی میشه که هادو کلا از تمام روزنه های بدنش بزنه بیرون!!! در نقطه مقابل هم Evil Ryu هست که جای برخورد یه هادوکن روی سینه ش وجود داره!!! فکر کنم آکوما زده اینکارش کرده!!! بعدش هم ریو اختیار رو از دست میده و میشه ریوی شیطانی!!! و چندتا از حرکات آکوما هم به لیست حرکتاش اضافه میشن!!! مثل این میمونه که بعضی از قدرتای آکوما رفته باشه تو وجودش!!! :
86m3cemax1zhaivuias9.jpg

این وسط ریو و آکوما هردوتاشون دارای انرژی به اسم هادو هستن که هردوتاشون به چنان تمرکزی در این انرژی رسیدن که میتونن کنترلش کنن در حالیکه کن هنوز به اون درجه از تمرکز نرسیده!
ریو با تمرکزش مانع از رها شدن کل هادو میشه و بر عکس آکوما همیشه آزادش میکنه و به خاطر همین هم هست که ضربه های معمولیش،انرژی نمیگیرن ولی بقیه کرکترها باید انرژی مصرف کنن!
ریو به هادوکن مسلطه:
rc8dp774lqknyxgg6qyc.jpg

و کن چون نمیتونه بنابراین تمرکزش روی شوریوکن هست.به خاطر همین شوریوکن هاش نسبت به ریو و گوکن فرق میکنن و آتشی هستن.شکلای مختلفی هم داره مثل شوریوریپا-شینریوکن و خود شوریوکن:
thjjn92iimz6g1s7oy9r.jpg

اگه اشتباه نکنم جریان این چیزی بود که گفتم!!!:d

آخرین ویرایش:
داشتم پست اول تاپیک رو نیگاه میکردم به این برخوردم.
کلا 181 نفر در نظر سنجی شرکت کردن که
84 نفر به گوردون فریمن
و 97 نفر به مستر چیف رای دادن
پیروز نظر سنجی اقای مستر چیف
دلایل برتری
یک فرمانده باهوش و استراتژیک بود
تمام هدفش نجات مردم
تابه حال کسی چهرشو ندیده و شخصیت رازالودی داره
جز شخصیت های ماندگار دنیای گیم
کسی که دنیای بازی رو متحول کرد
اگه متوجه نشدید اون خطی رو که با سبز و بنفش نوشته شده رو به دقت بخونید ...نوشته اقای مستر....

اگه متوجه نشدید اون خطی رو که با سبز و بنفش نوشته شده رو به دقت بخونید ...نوشته اقای مستر....
اقای مَستر چیفه به نظرم...
......................................................
ما که به کن رای دادیم...پرچم کن بالاس

من به Ryu رای دادم ، هم شخصیت با استیلیه ، هم اینکه از محوریت بیشتری برخورداره به نظرم

من به آکوما رای میدم!!:)):d
نمیدونم به کدوم رای بدم هنوز!!8-|
از هیچکدوم آنچنان خوشم نمیاد!!

فقط Ryu :d من یادم اولین SF عمرم رو روی PC بازی کردم دومیش رو هم روی نینتندو میکرو بود که فقط هم Ryu رو دوست داشتم ، کاراکتر ژاپنی با اصل و نسب که داره تو سبک خودش پیشرفت می کنه بسیار هم غیور و جدیه :d توی copcom vs.marvel هم ریو بود نه کن ! پس نتیجه می گیریم ریو کلا مهم تره :d
پرچم ریو بالاس

عجب نظرسنجی !!! به Ryu رای دادم !

مبارزه Ryu و Ken با هم اون هم به سبک Stop-Motion !!!! :d خیلی قشنگه بچه ها حتما ببینید...

[video=aparat;98e7b8dd1c6ee361c5ef2e86018b0b47162705]http://www.aparat.com/v/98e7b8dd1c6ee361c5ef2e86018b0b47162705[/video]

فقط Ryu san :دی
بزودی دست پر میام که تاپیک رو آباد کنم :دی در مورد هادو هم که اینجا یه بحث هایی شده بود :دی در این حد بگم که ریو و کن برای یادگیری هادو پیش دالسیم میرن و ریو در کسری از ثانیه کاری رو میکنه که یه انسان معمولی برای یادگیریش به 5 سال تمرین نیاز داره بله آزاد کردن هادو :دی البته اولین بار هادو تو دستش می ترکه :دی
ولی کن موفق نمیشه :دی البته چندی بعد اونم می تونه بهش دست پیدا کنه ولی نه اون هادویی که ریو میزنه بلکه شوریوکن :دی
پ.ن : راستی الایزا هنوز نزاییده ؟ :دی

والا چون هیچکدومو نمیشناسم رای ندادم!! فک کنم از شخصیتای استریت فایر باشن آره!!

فقط Ryu san :دی
بزودی دست پر میام که تاپیک رو آباد کنم :دی در مورد هادو هم که اینجا یه بحث هایی شده بود :دی در این حد بگم که ریو و کن برای یادگیری هادو پیش دالسیم میرن و ریو در کسری از ثانیه کاری رو میکنه که یه انسان معمولی برای یادگیریش به 5 سال تمرین نیاز داره بله آزاد کردن هادو :دی البته اولین بار هادو تو دستش می ترکه :دی
ولی کن موفق نمیشه :دی البته چندی بعد اونم می تونه بهش دست پیدا کنه ولی نه اون هادویی که ریو میزنه بلکه شوریوکن :دی
پ.ن : راستی الایزا هنوز نزاییده ؟ :دی

به!!! داداش احسان هم که تو جبهه خودمونه!!! من این نکاتی رو که گفتی نمیدونستم!!!:biggrin1: دمت جیز!!!!:biggrin1:

فکر نکنم به زودی هنوز بزایه!!!:biggrin1:

همه رفتن طرف Ryu
yahoo_22.gif
احسان هم خیانت کرده
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
ای بابا تک و تنها موندیم
biggrin1.gif
فعلا هم که توی نظرسنجی عقبیم
yahoo_22.gif

حقیقت تلخه دیگه علی جون!!! از همین ابتدا باید پذیرفتش!!!
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
همه رفتن طرف Ryu :| احسان هم خیانت کرده :| :دی ای بابا تک و تنها موندیم :دی فعلا هم که توی نظرسنجی عقبیم :|

من چون بی طرفم به خاطر اینکه کن لباسش قرمزه و اینکه عقبه بهش رای میدم! :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or