Outer Heaven
کاربر سایت
خیانت چیه علی !همه رفتن طرف Ryuاحسان هم خیانت کرده
![]()
ای بابا تک و تنها موندیم
فعلا هم که توی نظرسنجی عقبیم
![]()
با عکس هات ترکوندی اساسیبه!!! داداش احسان هم که تو جبهه خودمونه!!! من این نکاتی رو که گفتی نمیدونستم!!!دمت جیز!!!!![]()
![]()
فکر نکنم به زودی هنوز بزایه!!!![]()
خیانت چیه علی !اگه ریو نخواد حرف اول رو بزنه که کلاً باید برند استریت فایتر رو از جهان هستی محو کنن
یه استریت فایتره و یه ریو
با عکس هات ترکوندی اساسی
مطلب زیاده حسش اومد میام همینجوری نکات رو اشاره میکنم
اینم اشاره کنم که اگه تمرکز ریو و قدرت هادوکن ـش نبود بایسون نفله نمیشدحتی شوریوکن ken هم نتونست جلوش رو بگیره
تنها امید بر و بچه ها یه نفر بود : RYU
توی SF X T هم که ...؟!؟
--------------
برید تو نخ ابهت
![]()
اینم صحنه هایی از خز سازی این اسطوره ی ژاپنی
![]()
ببخشیدا ولی اگه کن هم نمی دونست خانواده ـش کیه و بچه مایه دار نبود الان انقدر می خندید و انگشت شصت به خورد دوربین میداد ؟اصلا شما چطوری از ریو خوشتون میاد من موندمشخصیت به این خشکی رو چطوری به این Ken بدبخت ترجیح میدین
ایولا به امیریه حسی بهم میگفت تو خودمونی هستی
![]()
مرتیکه باز تو اومدی ساز مخالف بزنییکی دیگه از دلایلی هم که به کن رای دادم این بود که گفتن ریو تو 3 سوت نمیدونم چی چی یاد گرفت و ...
باز هم شخصیت اصلی و قدرت گرفتن های کلیشه ای :d و نفرت من از شخصیت اصلی ها :d
راستی احسان امضات رو عوض کن :d
منم موافق این نظرسنجی نبودم و بهتر بود از شخصیت های مورتال کمبت استفاده می شدآخه کاراکتر کم بود آوردین اینارو گذاشتین !!
از نگاه من الان تو داری ساز مخالف میزنی :d منم ساز موافق رو میزنممرتیکه باز تو اومدی ساز مخالف بزنی :biggrin1: سر لارا که تاپیک رو بردی رو هوا :biggrin1: وقتی ریو تمام زندگیش رو وقف مبارزه و یادگیری میکنه بایدم بتونه از پس این چیزا راحت بر بیاد :biggrin1:
از شخصیت اصلی خدای چیچیک هم نفرت داری دیگه ؟ :biggrin1:
این تنها حرفی که تو چند صفحه میتونم نقل قول کنم این کاری بود که من قبلا انجام میدام ولی بیشتر بچه ها شایدم همه بچه ها چند پست قبل رو نمی خونن یا مثل من نمی ان تمام پست هارو بخونن و بعد نظر بدنیه پیشنهاد هم به مسئول تاپیک داشتم. اونم این هست که از این به بعد کاراکترهایی رو که پیشنهاد میشن رو لیست کنه تا بعدا با در نظر گرفتن اولویتشون اون ها رو توی نظرسنجی قرار بده.