X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فعلا اینو داشته باشید:d این زبانش ژاپنیه؟:d

89950824381139087211.jpg

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100

"ken"

روشی که تو امتحانات تستی انجام میدادم
2296.gif

همه رفتن طرف Ryu :| احسان هم خیانت کرده :| :دی ای بابا تک و تنها موندیم :دی فعلا هم که توی نظرسنجی عقبیم :|
خیانت چیه علی ! :دی اگه ریو نخواد حرف اول رو بزنه که کلاً باید برند استریت فایتر رو از جهان هستی محو کنن :دی یه استریت فایتره و یه ریو :دی
به!!! داداش احسان هم که تو جبهه خودمونه!!! من این نکاتی رو که گفتی نمیدونستم!!!
biggrin1.gif
دمت جیز!!!!
biggrin1.gif

فکر نکنم به زودی هنوز بزایه!!!
biggrin1.gif
با عکس هات ترکوندی اساسی :دی
مطلب زیاده حسش اومد میام همینجوری نکات رو اشاره میکنم :دی
اینم اشاره کنم که اگه تمرکز ریو و قدرت هادوکن ـش نبود بایسون نفله نمیشد :دی حتی شوریوکن ken هم نتونست جلوش رو بگیره :دی تنها امید بر و بچه ها یه نفر بود : RYU :دی
توی SF X T هم که ... :( ؟!؟
--------------
برید تو نخ ابهت :دی
68317060003727015199.jpg

اینم صحنه هایی از خز سازی این اسطوره ی ژاپنی :دی

ryu-face-model-tekken-x-street-fighter.jpg

آخرین ویرایش:
خیانت چیه علی ! :دی اگه ریو نخواد حرف اول رو بزنه که کلاً باید برند استریت فایتر رو از جهان هستی محو کنن :دی یه استریت فایتره و یه ریو :دی

با عکس هات ترکوندی اساسی :دی
مطلب زیاده حسش اومد میام همینجوری نکات رو اشاره میکنم :دی
اینم اشاره کنم که اگه تمرکز ریو و قدرت هادوکن ـش نبود بایسون نفله نمیشد :دی حتی شوریوکن ken هم نتونست جلوش رو بگیره :دی تنها امید بر و بچه ها یه نفر بود : RYU :دی
توی SF X T هم که ... :( ؟!؟
--------------
برید تو نخ ابهت :دی
68317060003727015199.jpg

اینم صحنه هایی از خز سازی این اسطوره ی ژاپنی :دی

ryu-face-model-tekken-x-street-fighter.jpg

اصلا شما چطوری از ریو خوشتون میاد من موندم :دی شخصیت به این خشکی رو چطوری به این Ken بدبخت ترجیح میدین :|

ایولا به امیر :دی یه حسی بهم میگفت تو خودمونی هستی :دی

اصلا شما چطوری از ریو خوشتون میاد من موندم :دی شخصیت به این خشکی رو چطوری به این Ken بدبخت ترجیح میدین :|

ایولا به امیر :دی یه حسی بهم میگفت تو خودمونی هستی :دی
ببخشیدا ولی اگه کن هم نمی دونست خانواده ـش کیه و بچه مایه دار نبود الان انقدر می خندید و انگشت شصت به خورد دوربین میداد ؟ :دی ریو یه شخصیت مصمم ـه نه خشک و خشن :دی با این که عمراً کسی به گردش برسه ولی میگه : من قوی نیستم , چون انسان های قوی مبارزه نمی کنن من مبارزه میکنم تا قوی بشم !
یعنی فروتنی رو توی تک تک کلماتش می تونی حس کنی :دی

ایولا به امیر :biggrin1: یه حسی بهم میگفت تو خودمونی هستی :biggrin1:
یکی دیگه از دلایلی هم که به کن رای دادم این بود که گفتن ریو تو 3 سوت نمیدونم چی چی یاد گرفت و ...
باز هم شخصیت اصلی و قدرت گرفتن های کلیشه ای :d و نفرت من از شخصیت اصلی ها :d

راستی احسان امضات رو عوض کن :d

یه فیلم کوتاه از مبارزه Ryu و Ken در حد 3 دقیقه که توسط فن های بازی ساخته شده!:d عالیه،نگاه کنید و لذت ببرید!:d لازم به ذکر نیست بگم که Hadouken و Shoryuken هم داره !:d

[video=aparat;f07471cde69e914b6e13bba8e4d24857162962]http://www.aparat.com/v/f07471cde69e914b6e13bba8e4d24857162962[/video]

آخرین ویرایش:
یکی دیگه از دلایلی هم که به کن رای دادم این بود که گفتن ریو تو 3 سوت نمیدونم چی چی یاد گرفت و ...
باز هم شخصیت اصلی و قدرت گرفتن های کلیشه ای :d و نفرت من از شخصیت اصلی ها :d

راستی احسان امضات رو عوض کن :d
مرتیکه باز تو اومدی ساز مخالف بزنی :دی سر لارا که تاپیک رو بردی رو هوا :دی وقتی ریو تمام زندگیش رو وقف مبارزه و یادگیری میکنه بایدم بتونه از پس این چیزا راحت بر بیاد :دی
از شخصیت اصلی خدای چیچیک هم نفرت داری دیگه ؟ :دی

آخرین ویرایش:
من الان چند دوره هستش که میگم ساب زیرو و اسکورپیون هر دوره یک بهونه ی جدید میارن که داستان زندگی ندارنو قبلا تو یه تاپیک دیگه این نظر سنجی بوده هو اینا بازکنای فایتینگ هستن و هیچ کبی اینارو پیشنهاد نداده و فقط تو پیشنهاد دادی.جواب همه رو تکتک میدم.اول گفتن که داستان زندگی ندارن که من بهشون چند تا سایت که کل داستان زندگیشونو از اول تا اخر داشته معرفی کردم . بعد گفتنقبلا تو یه تاپیکه دیگه بوده مگه دانته و ورجیل تو تاپیکای دیگه نبودن؟بعد گفتن اینا بازی کنای فایتینگ هستند مگه کن و ریو بازی کنای فایتینگ نیستن بعدشم مگه بازیکن فایتینگ بودن چیهپس اگه اینجوری باشه واسه ی هر نظر سنجی میشه گفت...... بعد گفتن هیچ کی اینا رو پیشنهاد نداده شما یه نیگاه به پستایی که قبل از گزاشتن نظر سنجی لارا و ناثان بوده بکنید همه گفته بودن ساب زیرو و اسکورپیون هیچ کی اصلا نگفته بود که نثان و لارا که یک دفعهDEVIL GIRاومد گفت پس ناثان و لارا رو بزاریم دیگه. با این حساب فکر نمیکنید که نظر سنجی رو devil girlانتخاب میکنه و فقط واسه این که تاپیکش نخوابه و تعداد پستاش بالا باشه میگه شما هم نظر بدید؟

مرتیکه باز تو اومدی ساز مخالف بزنی :biggrin1: سر لارا که تاپیک رو بردی رو هوا :biggrin1: وقتی ریو تمام زندگیش رو وقف مبارزه و یادگیری میکنه بایدم بتونه از پس این چیزا راحت بر بیاد :biggrin1:
از شخصیت اصلی خدای چیچیک هم نفرت داری دیگه ؟ :biggrin1:
از نگاه من الان تو داری ساز مخالف میزنی :d منم ساز موافق رو میزنم :p
اینی که گفتی رو نمیشناسم، اما اگر احیانا منظورت کریتوس کبیر بود،بیاد بگم اون بازی تک کاراکتری میباشد! :d یک دونه کریتوس رو داره! ولی تو بازی های فایتینگ 400 نفر هستن! :d حالا یکی نوع قدرت گرفتنش هم انقدر خز باشه(مثل 99%شخصیت های اصلی انیمیشن ها و انیمه ها )که تو 1 ثانیه خیلی خفن میشن،خوب من خوشم نمیاد ازشون :d
اون کریتوس کبیر هم 1 ثانیه که نبود! 10 بار رفت جهنم و برگشت :d از اولی هم که باهاش آشنا شدیم کم کسی نبود! کلا جایی نبوده که تو 3 سوت قدرت بگیره :d (من با این 3 سوت قدرت گرفتنش مشکل دارم! :d چیزیه که خودتون گفتید دیگه! :d )

اِی جون داداش سینا!!! اِی جون!!!
بچه ها من برم 4 تا Ultra بزنم و بیام!!!:d خب شروع میکنیم و به ترتیب میاییم جلو!!!!:d :

خشم ریو

i8i70k0cs5qe4g10b22.jpg

وقتی از آسمون یه اژدر شوریوکن میاد!!!
g5b6vt0ekznr7p7foiu6.jpg

چشمان آرزومند کن!!!
796mivlhju6wjhjjd8b.jpg

لذت بخش ترین لحظه زندگیم!!!
m8wqrxjeyzqhb2tptim2.jpg

انفجار بمب اتم
pahu0qtrv9fe0x99o9bp.jpg

شو خی شوخی با گوکن هم شوخی؟
z90txe2l1hgfa4c409am.jpg

کلا کن دوست داره شوریوکن زیر فکش بخوره!!!
1h3cb0tc8wx4ggbqoyua.jpg

مستقیم به سمت فضا!!!
ebnw9isriumzm0n3nine.jpg

حالا جوری وارد صحنه میشه!!!
o7r865sqz7f0hkwbg3ab.jpg

نازی نازی! جوری به قربونت بره!!!
jrf5f8v7bj1pmu0pyj2.jpg

شارینگان!!!
pbt2ig3dg45839ru1mgs.jpg

بووووووووووووووم
arx91skto7v4rqlcbq92.jpg

کلا هر وقت با کن مبارزه کنی،فقط . فقط از شوریوکن استفاده میکنه!!! حتما امتحان کنین تا بفهمین من چی میگم!!! به خاطر همین راحت میشه شکستش داد چون میری جلوش و دسته عقبو میگیری تا دفاع کنه.کن هم طبق معمول شوریوکن میزنه و چون تو دفاع گرفتی،بنابراین به هدف نمیخوره و میره بالا و اینجاست تو فرصت داری ازش با یه Mitsu Hadoken پذیرایی کنی:d

سال نو همگی خوش
دوستان شرمنده یه 2 روزی یه دفعه غیبم زد
ولی یه مسافرت دو روزه پیش اومد مجبور شدم برم .
خب چی داریم چی نداریم
ریو و کن
باید کلی فکر کنم تا تصمیم بگیرم رای بدم
الان واقعا نمی دونم چی کار کنم حتی یه نفر هم به پیشنهادات من توجه نکرد
یه پیشنهاد هم به مسئول تاپیک داشتم. اونم این هست که از این به بعد کاراکترهایی رو که پیشنهاد میشن رو لیست کنه تا بعدا با در نظر گرفتن اولویتشون اون ها رو توی نظرسنجی قرار بده.
این تنها حرفی که تو چند صفحه میتونم نقل قول کنم این کاری بود که من قبلا انجام میدام ولی بیشتر بچه ها شایدم همه بچه ها چند پست قبل رو نمی خونن یا مثل من نمی ان تمام پست هارو بخونن و بعد نظر بدن
پیشنهاد من اینه که بهترین پیشنهاداتو به صورت نظر سنجی دربیاریم تا بچه ها به جای لایک رای بدن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or