X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من که قبول دارم ریو شخصیت خوبیه و قویتر از Ken ـه :دی ولی تو گفتی غیر از خوشتیپ بودن KEN یه صفت خوب بیارید که منم بهت گفتم همین که با وجود پولدار بودن داره برای خوبی مبارزه میکنه خودش کلی کاره :دی همین که تبدیل نشده به یه شخصیت فاسد و یه شخصیت خوب و رفیق با مرام مونده از هر پیروزی و افتخاری با ارزش تره :دی

در ضمن این که KEN زن و بچه داره الان یه نکته منفیه ؟ :| اتفاقا این موضوع نشون میده خیلی آدم احساساتی و مسئولیت پذیریه :دی
با کلی بحث و ... قبول کردیم با اینکه مایه داره با ریو سر به بیابون گذاشته :دی ولی خب بازم در مقابل ویژگی های ریو کمه :دی البته همونطور که برای تو گفتم برای بقیه بچه ها هم میگم قدمت ریو برمیگرده به 25 سال پیش یعنی فکر نکنید مثل n تا شخصیت جدید توی بازی های امروزی که قهرمان بازی در میارن هست :دی قدمتش فراتر از این حرفهاس :دی
نگفتم نکته منفیه :دی گفتم الان باید بره به خانوم بچه ها برسه :دی

با کلی بحث و ... قبول کردیم با اینکه مایه داره با ریو سر به بیابون گذاشته :دی ولی خب بازم در مقابل ویژگی های ریو کمه :دی البته همونطور که برای تو گفتم برای بقیه بچه ها هم میگم قدمت ریو برمیگرده به 25 سال پیش یعنی فکر نکنید مثل n تا شخصیت جدید توی بازی های امروزی که قهرمان بازی در میارن هست :دی قدمتش فراتر از این حرفهاس :دی
نگفتم نکته منفیه :دی گفتم الان باید بره به خانوم بچه ها برسه :دی

بعد از کلی بحث به این نتیجه رسیدیم که اگه بخوایم منطقی پیش بریم ریو بهتر از KEN جلوه میکنه :دی پس با فن بازی میگیم KEN بهتره :دی همین و بس :دی

پ.ن : چرا در طی این 25 سال رنگ پوست ریو تغییر کرده :دی توی اون عکسی که احسان گذاشته یه ذره سبزه تره ولی توی نسخه های جدید بازی خیلی سفید تر شده :دی

بعد از کلی بحث به این نتیجه رسیدیم که اگه بخوایم منطقی پیش بریم ریو بهتر از KEN جلوه میکنه :دی پس با فن بازی میگیم KEN بهتره :دی همین و بس :دی

پ.ن : چرا در طی این 25 سال رنگ پوست ریو تغییر کرده :دی توی اون عکسی که احسان گذاشته یه ذره سبزه تره ولی توی نسخه های جدید بازی خیلی سفید تر شده :دی
این فن بازی راه به جایی نداره :دی
نه بابا بنده خدا هنوزم رنگ پوستش از کن تیره تره :دی البته اونجا بزن بزن بوده کثیف مثیف هم شدن :دی (توجیه تخیلی :دی) البته طی این 25 سال ما کرم های ضد آفتاب و سفید کننده و پنکیک و ... هم داشتیم :دی

67475798138477228362.jpg

احسان و علی
آخه شما که رأیتون رو دادید، دیگه هی بحث چی می‌کنید الکی من نمیدونم؟:d تا حالا خود سازنده‌ها هم اینقدر در مورد این دو کرکتر بحث نکردند، بیخیال باو!:d

نتیجه رو عشقه>:d<

اینم یه سری عکس که دور هم بخندیم :دی با اینکه برای عهد بوق ـه ولی چیزای خیلی بانمکی ـه :دی (عکس ها هیچکدوم ساختگی نیست و کاملاً رسمیه :دی) حتماً روش کلیک کنید و ببینید :دی

این KEN هم موهاش از نارنجی به طلایی تغییر کرده ها :دی فقط رنگ پوست RYU نیست :دی
احسان و علی
آخه شما که رأیتون رو دادید، دیگه هی بحث چی می‌کنید الکی من نمیدونم؟
yahoo_4.gif
تا حالا خود سازنده‌ها هم اینقدر در مورد این دو کرکتر بحث نکردند، بیخیال باو!
yahoo_4.gif

نتیجه رو عشقه
yahoo_6.gif

زمینه سازی برای باقی آرا :دی
نتیجه رو عشقه>:d< [2] :دی
-----------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :
مرگ بر این آپلودر ها و کسایی که آپلودر ها رو غیلتر میکنن ! لینک عکس ها اصلاح شد !

آخرین ویرایش:
فقط 2 رأی دیگه ! . . . . فقط 2 رأی دیگه مونده تا اختلاف به 20 برسه.......!!!! :d
نتیجه رو عشقه
yahoo_6.gif
[3]
biggrin1.gif
:d
94m2fu4zhhylgy1cc1eg.jpg

آخرین ویرایش:
اینم یه سری عکس که دور هم بخندیم :دی با اینکه برای عهد بوق ـه ولی چیزای خیلی بانمکی ـه :دی (عکس ها هیچکدوم ساختگی نیست و کاملاً رسمیه :دی) حتماً روش کلیک کنید و ببینید :دی

این KEN هم موهاش از نارنجی به طلایی تغییر کرده ها :دی فقط رنگ پوست RYU نیست :دی

زمینه سازی برای باقی آرا :دی
نتیجه رو عشقه>:d< [2] :دی

عکسا خیلی باحاله احسان :دی معلومه واقعا رفیق های صمیمی هستن :دی

نتیجه رو عشق نیست :|:دی

WoW بچه ها بحثاتون فوق العاده س خیلی خوشم اومد با اینکه بعضی جاهاش بی منطقی بود ولی بازم خوشم اومد
خیلی باحالین
نتیجه رو عشقه [3] >:d

بیا مثل این امتحانا باز این 10 20 30 40 درست عمل نکرد:|

کلا از جفتشون خوشم میاد ولی اغلب تو بازی این دوتارو انتخاب نمیکنم

WoW بچه ها بحثاتون فوق العاده س خیلی خوشم اومد با اینکه بعضی جاهاش بی منطقی بود ولی بازم خوشم اومد
خیلی باحالین
نتیجه رو عشقه [3] >:d
این تاپیک ـه که به خودی خود خارق العاده ـس , بحث ها فقط نقش چاشنی رو دارن :دی
--------------------------------------
اینم برای مفید بودن پست :دی main theme بازی street fighter iv ـه از اون آهنگ های قشنگ و فوق العاده ـس حتماً امتحانش کنید با مصیبت کاملش پیدا شد :دی توی 4shared آپ کردم اگه غیلتر بود بگید برم یه جای دیگه ردیفش کنم :دی
http://www.4shared.com/get/7RSv44D6/Exile_-_Next_Door__Japanese_Ve.html
59129263276499508802.jpg

آخرین ویرایش:
Cole Mcgrath Vs Alex Mercer

همين عاليه ميتركونه و ميشه كاملا در مورد قدرت ها و قابليت هاي مختلفشون صحبت كرد و يجورايي هر دو نماينده يكي از كنسول ها هستند در بازي هاي سوپر هيرويي !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or