X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
كلا نيتن تركونده !!!!! :d>:d<

حالا هي بيايد gif و عكس بزاريد و رابطه پاك و اسماني نيتن با النا رو زير سوال ببريد !!!!:d:))

توبه و استغفار كنيد كه از اين خانم محجبه چيزي به شما نميرسه !!!:))

وحید من خودم تایید میکنم این رابطه رو :دی همه نسخه های UN رو تموم کردم و توی همشون یه صفحه از دفترچه بود نیت نمیزاشت برم داخلش :| :دی تازه فهمیدم این عکسایی که کیان گذاشته رو از توی همون دفترچه برداشته :دی =))

من همین الان فتوا میدم که ریختن خون تو و قیمه قیمه کردنت حلاله.
biggrin1.gif

بچه ها بریزین سرش.
biggrin1.gif
yahoo_6.gif
اوخ اوخ صاحبش اومد :دی احسان بیا وساطت کن الان وحید میزنه شهیدمون میکنه :دی

وحید تو ببخش :دی اصلا میخوای آریا ( دایناسور ) رو بیارم تا نظرسنجی رو ریست کنه رای بدم به لارا :دی

وحید من خودم تایید میکنم این رابطه رو :دی همه نسخه های UN رو تموم کردم و توی همشون یه صفحه از دفترچه بود نیت نمیزاشت برم داخلش :| :دی تازه فهمیدم این عکسایی که کیان گذاشته رو از توی همون دفترچه برداشته :دی =))

اوخ اوخ صاحبش اومد :دی احسان بیا وساطت کن الان وحید میزنه شهیدمون میکنه :دی

وحید تو ببخش :دی اصلا میخوای آریا ( دایناسور ) رو بیارم تا نظرسنجی رو ریست کنه رای بدم به لارا :دی
وساطت شرمنده. من نمی بخشم. حلال نمی کنم. فتوا رو نمی شد لغو کرد. حرامه. :دی
ریختن خون تو از شیر مادر هم حلال تر هست. :دی

وحید , بی خیال بچگی کرد :دی
به درخواست بچه ها :
اینم وقایع بعد از آنچارتد 1 و اینکه چطور شد که اوایل آنچارتد 2 خبری از النا نبود :دی نیت و جنگل و ... :دی

86996184169616973412.jpg

وساطت شرمنده. من نمی بخشم. حلال نمی کنم. فتوا رو نمی شد لغو کرد. حرامه. :دی
ریختن خون تو از شیر مادر هم حلال تر هست. :دی

حالا که نمیبخشی پس من افشاگری میکنم :دی بیا این رابطه مشکوک رو توضیح بده ببینم :دی این عکسیه که احسان چند صفحه قبل گذاشته توضیحت چیه ؟ :دی

97987462811018006991.jpg

اصلا توی این دنیا همه چیز مشکوکه ! گیر دادین به این ناتان بدبخت ! :d کجاش مشکوکه !؟

عکسهای جدید از این دو عزیز دلداده منتشر شد! :d
برای مشاهده باقی آلبوم تصاویر خانوادگی این دو گل نوشکفته به پست های 1937 و 1986 مراجعه فرمایید :d

کیان دمت گرم :دی

وحید دیگه اینا رو نمیتونی تکذیب کنی :دی من از همون اول به این نیت شک داشتم ، بدطور نگاه قاب بازیه Tomb Raider میکرد :دی

میگم کیان نکنه آلبوم خانوادگیشون افتاده دستت این همه عکس ازشون داری :دی =))

یعنی امیر بیاد اینجا با تریلی از روی همتون (+خودم :دی) رد میشه :دی

تازه علی مجبور شدم خیلی عکسا رو بدلیل مشکلات اخلاقی نیت سانسور کنم!:d ..... خیلی وضع این پسر خراب شده!!:d چشم النا رو دور دیده ...:d

@ احسان
امیر هم نمیتونه در مقابل این مدارک محکمی که کیان آورده مقاومت کنه :دی نیتن دیگه از دست رفت :| :دی

@ کیان
کلا از همون اول پیدا بود این بچه سر و گوشش میجنبه :دی خودش که خجالت نمیکشه حالا خوبه تو داری سانسورشون میکنی :دی

@ احسان
امیر هم نمیتونه در مقابل این مدارک محکمی که کیان آورده مقاومت کنه :دی نیتن دیگه از دست رفت :| :دی

@ کیان
کلا از همون اول پیدا بود این بچه سر و گوشش میجنبه :دی خودش که خجالت نمیکشه حالا خوبه تو داری سانسورشون میکنی :دی
دیگه تصویر از اونی که توی استادیوم نشستن طبیعی تر که نداریم , داریم ؟ :دی در مقابل اون مقاومت کرد اینا که سهله :دی البته با این رسواگری هایی که ما میکنیم ترتیب امیر رو هم میدیم :دی
اختلاف به 10 رسید. پرچم همچنان بالاست
yahoo_111.gif
حق السکوت منو نمیدی ؟ :دی
حالا فعلا صداش رو در نیار بعدا از خجالت شما هم در میایم
biggrin1.gif
yahoo_65.gif

ولی در کل من همه چیز رو تکذیب میکنم
biggrin1.gif
من که هنوز چیزی نگفتم :>
------------------------
بچه ها در برین امیر اومد :دی

آخرین ویرایش:
اختلاف به 10 رسید. پرچم همچنان بالاست \m/
حق السکوت منو نمیدی ؟
biggrin1.gif
حالا فعلا صداش رو در نیار بعدا از خجالت شما هم در میایم :دی :-"
ولی در کل من همه چیز رو تکذیب میکنم :دی
من که هنوز چیزی نگفتم
yahoo_15.gif
میخواستم پیشگیری کنم :دی

آخرین ویرایش:
دیگه تصویر از اونی که توی استادیوم نشستن طبیعی تر که نداریم , داریم ؟ :دی در مقابل اون مقاومت کرد اینا که سهله :دی البته با این رسواگری هایی که ما میکنیم ترتیب امیر رو هم میدیم :دی

حق السکوت منو نمیدی ؟ :دی
------------------------
بچه ها در برین امیر اومد :دی

امیر جوابی نداشت بده رفت :دی نیتن دیگه دستش رو شده :دی من موندم اگه میخواست خیانت کنه به الینا چرا نرفت پیش کلویی :دی

امیر جوابی نداشت بده رفت :دی نیتن دیگه دستش رو شده :دی من موندم اگه میخواست خیانت کنه به الینا چرا نرفت پیش کلویی :دی
بیچاره جو رو دید کرک و پرش ریخت :دی
کلویی کجا لارا کجا :دی کلویی عین بومی های آفریقایی می مونه :دی
کلویی از سر نیت هم زیادیه
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
همون لحجه قشنگش کلی جذابش میکنه
yahoo_6.gif
خیلی صداش کلفته :دی حالا بحث منحرف نشه :دی فقط لارا به نیت میاد :دی

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or