X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خیر به دنبال عکس مورد نظر بودم! :d
یعنی یک بار دیگه در مورد رابطه ی نیت و لارا شایعه درست کنید تا ...

g0mz78u3wawuzxewddd4.jpg

نیت فقط با النا هست و بس !

ویرایش :
این عکست هیچ تغییری توی اصل قضیه ایجاد نمیکنه
biggrin1.gif
qhffapberfspmx7sl7ym.jpg

نفر بعدی که بخواد در مورد نیت شایعه ای درست کنه کارش تمومه! :d از الان گفته باشم... ! :d​

آخرین ویرایش:
خیر به دنبال عکس مورد نظر بودم! :d
یعنی یک بار دیگه در مورد رابطه ی نیت و لارا شایعه درست کنید تا ...

g0mz78u3wawuzxewddd4.jpg

نیت فقط با النا هست و بس !​
این عکست هیچ تغییری توی اصل قضیه ایجاد نمیکنه :دی
lara_croft_and_nathan_drake_by_ramonfox-d46edxe.jpg

ویرایش :
عکس دوم هم مالی نیست :دی back to back عاشقانه ای که گذاشتم رو داشته باش :دی

آخرین ویرایش:
امیر خیلی راحت و با منطق حقیقت رو قبول کن :دی با تهدید به جایی نمیرسی :دی طرف دلش گیره :دی

یکی تکلیف مارو روشن کنه.:dاینجا تاپیک انتخاب کارکتر برتره یا تاپیک محاکمه!!:d

یه عکس یافتیم آس :دی اینجاست که میگن صحنه را دیدم :دی

02976029180260276624.jpg

این سه تا هم از آلبوم جا مونده بود :دی

1ReD8ull.jpg

Orphen5.jpg

3ReD8ull.jpg

---------------
فردا یه عکس طوفانی براتون دارم آماده باشید :دی
عالی بود احسان ..... فکر کنم کل عکسایی که نیت با لارا انداخته از تمام عکسهای موجودش با الینا تو اینترنت بیشتر باشه!!!!!
yahoo_4.gif
مرسی :دی دقیقاً :دی
عکس فردا رو خودم دارم روش کار میکنم از اون عکس هاییه که کل تاپیک رو میلرزونه :دی

آخرین ویرایش:
عالی بود احسان ..... فکر کنم کل عکسایی که نیت با لارا انداخته از تمام عکسهای موجودش با الینا تو اینترنت بیشتر باشه!!!!!:d

توضیحات! اینی که یک چشمش بستست = من
اونی که پشت خودتون میبینید چه بلایی سرش اومده = احسان !
اگر عکس به خاطر رنگ واضح نیست اینم واضح ترش :
توی تمام عکس ها کاملا مشخصه که با فوتوشاپ درست شدن و قصد تخریب شخص نیت و تخریب رابطه ی پاک نیت و النا رو دارید!

در ضمن لارا عکس هایی کاملا واقعی و طبیعی با کریس از RE داره که خوب متاسفانه در صورت گزاشتن احتمالا باید به مرخصی بدون حقوق برم! :d با چند شخصیت دیگه هم ایشون هستند! کلا ایشون از نظر اخلاقی اوضاعشون بسیار خرابه! :d و خواهش میکنم از فساد اخلاقی ایشون برای خراب کردن رابطه ی نیت و النا و شایعه سازی استفاده نکنید! :d
راستی،اگر کسی همچنان دوست داره به بلای احسان دچار بشه بیاد جلو :d

توضیحات! اینی که یک چشمش بستست = من
اونی که پشت خودتون میبینید چه بلایی سرش اومده = احسان !
اگر عکس به خاطر رنگ واضح نیست اینم واضح ترش :
توی تمام عکس ها کاملا مشخصه که با فوتوشاپ درست شدن و قصد تخریب شخص نیت و تخریب رابطه ی پاک نیت و النا رو دارید!
وای دمت گرم امیر خیلی حال کردم با عکس :دی یاد فیتالیتی کریتوس افتادم :دی
ولی همونطور که گفتم بازم توی اصل قضیه تغییری ایجاد نمیکنه :دی ما مدرک داریم تو هم باید مدرک بی گناهی رو کنی :دی (که عمراً :دی) کاری نکن اون عکسِ ... رو به جای فردا همین امشب بذارم توی تاپیک :دی اون عکس رسوایی خفنی ـه نذار الان رو کنم :دی

عکس نیت و النا رو که نیازی به نشون دادن نیست! شما به U1وU2وU3 مراجعه فرمایید!همه چیز موجوده! :d
این عکس های شما هم که کاملا تصنعی هستند! :d عکس طبیعی بخوایم از لارا جانتان رو کنیم باید بریم مرخصی :d (حالا یک عکس نیمچه احتمال مرخصی رفتن یافت شد! میخوای اونو بزارم؟ :d )
در ضمن یعنی نیت باید احمق ترین انسان روی زمین باشه که النا رو ول کنه و بره سراغ کس دیگه ای! :d و چون احمق ترین انسان روی زمین لوفی(توی وان پیس :d ) هستش! پس عمرا النا رو ول نمیکنه :d بله بله بله :d

احسان اینم در مورد شخصی که ازش عکس گذاشتم :d
آها اون شخص شخیصی هم که عکسش رو گذاشتم جناب زاراکی کنپاچی،کاپیتان دسته ی 11ـم شینیگامی هاست! و اگر بگیم GOW خشن ترین و قوی ترین فرد توی دنیای گیم هست،میشه گفت زاراکی کنپاچی هم خشن ترین و قوی ترین فرد در دنیای انیمه هست! :d یعنی کلا اخلاقشون مو نمیزنند با هم ! مبارزه های این شخص بزرگوار هم از جذاب ترین مبارزه های انیمه ها میباشد :d

ویرایش:
@احسان!
فردا منم آمادم! :d و اینکه خدا لعنتت کنه! نزاشتی انیمه ببینم :d
کلا با تاییدیه و تکذیبیه میام فردا! :d (من و تک و تنها گزاشتن دوستان! یعنی کسی نیست از نیت و النا دفاع کنه؟ این خود احسان بودش که الان رفته تو جبهه ی حریف! معلوم نیست چجوری تونستن احسان رو بخرن :d )

آخرین ویرایش:
@ امیر :
بذار عکس رو :دی فردا که عکس رو گذاشتم میبینی :دی
@احسان!
فردا منم آمادم!
yahoo_4.gif
و اینکه خدا لعنتت کنه! نزاشتی انیمه ببینم
yahoo_4.gif

کلا با تاییدیه و تکذیبیه میام فردا!
yahoo_4.gif
(من و تک و تنها گزاشتن دوستان! یعنی کسی نیست از نیت و النا دفاع کنه؟ این خود احسان بودش که الان رفته تو جبهه ی حریف! معلوم نیست چجوری تونستن احسان رو بخرن
yahoo_4.gif
)
با پول همه چیز امکان پذیره :دی

آخرین ویرایش:
امیر مارو با زاراکی در میندازی؟؟! این هم آخر و عاقبتش! :d
sqr4stppx5todxpt1ey.jpg
آقا من چقدر بگم جنس این نیتن خرابه ... هرچی میگم باور نمیکنید میگید فتوشاپه!:d
این عکس بدون هیچ دستکاری از نسخه اصلی بازی برداشته شده ........ نیتن در حالی که داره پیشنهاد بی شرمانه خودش رو به النا میگه و سعی در اغفال اون میکنه!:eek::-o:d

آخرین ویرایش:
اون عکس زاراکی که اصلا معلوم نیست چیه :d در ضمن ریاتسوی زاراکی اونقدر زیاد هست که ضربه ای بهش اثر نکنه! :d یوهاهاهاها! :d اون خون هم،خون دشمنه :d

راستی در مورد عکس، مگه نیت داره چی میگه؟ میگه دوست دارم :d خوب مشکلش چیه الان ؟ :d دوستش داره دیگه؟ آخرشم باهاش ازدواجید :d بلاخره یکجایی باید به عشقش اعتراف کنه :d ! این عکس واقعی بود ولی عکس های لارا و نیت کاملا ساختگی هستند :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or