X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
واقعا که خیلی عجیبه ، یعنی واقعا طرفدارهای Lara انقدر کمه؟؟؟
وای بر من ، لارا کجایی ببینی اون موقع که خیلی از کاراکترها تو موز هم نبودن تو با Tomb Raider 3 پادشاهی میکردی... گیمرهای قدیمی ، کجایین آخه؟؟؟ بابا لعنت......
جناب رئیس خانه ی سالمندان شما هم ظاهرا یادت رفته وقتی آنچارتد اومد تو یک سال چند تا جایزه گرفت(اگه لارا طرفدار داشت الان از نیتن جلو بود) البته شما نمیدونی پی اس 3 چیه به همین خاطر بهت حق میدم توهین کنی

قربون نیتن برم :دی شخصیت به این باحالی واقعا حقشه بیشتر رای بیاره . دوستان ادامه بدین که چیزی نمونده ؟ افق نزدیک است داریم پیروز میشیم :دی

جناب رئیس خانه ی سالمندان شما هم ظاهرا یادت رفته وقتی آنچارتد اومد تو یک سال چند تا جایزه گرفت(اگه لارا طرفدار داشت الان از نیتن جلو بود) البته شما نمیدونی پی اس 3 چیه به همین خاطر بهت حق میدم توهین کنی
فکر کنم مشگل بینایی داری ، من که توهینی نمیبینم

نه فقط تو میدونی PS3 چیه ، حال و حوصله این فن بازیهای مسخره رو ندارم ، تو برنده *** طلایی شدی ، برو خوش باش....
بعضیا کاراکترهارو با اعضای خانوادشون فکر کنم اشتباه میگیرن که تا یه حرفی میزنی انقدر بهشون فشار میاد ، خوش باش عمو جون..

اصلا انتظار این نتایج رو نداشتم!!!:-s
تقریبا از پیروزی لارا مطمین بودم,چرا اینجوری شد!!

فکر کنم مشگل بینایی داری ، من که توهینی نمیبینم

نه فقط تو میدونی PS3 چیه ، حال و حوصله این فن بازیهای مسخره رو ندارم ، تو برنده *** طلایی شدی ، برو خوش باش....
بعضیا کاراکترهارو با اعضای خانوادشون فکر کنم اشتباه میگیرن که تا یه حرفی میزنی انقدر بهشون فشار میاد ، خوش باش عمو جون..
مرد ناحسابی داری آشکارا توهین میکنی بعد میگی توهین نکردم؟؟حوصله درگیر شدن باهاتو ندارم بحث رو ادامه نده
در ضمن مشکل درسته نه مشگل

در یک عمل انتحاری به نیتن رای دادم :d:((
الان عذاب وجدان گرفتم :-s میترسم شب احسان و وحید بیان توی خوابم :| :دی

مرد ناحسابی داری آشکارا توهین میکنی بعد میگی توهین نکردم؟؟حوصله درگیر شدن باهاتو ندارم بحث رو ادامه نده
در ضمن مشکل درسته نه مشگل
اولا لقب خودت و دوستاتو به من نسبت نده
دوما در حدی نیستی بخوام بت جواب پس بدم.. از اینا که کاراکترو با باباشون اشتباه میگیرن بدم میاد من اصلا با تو بحثی نداشتم ، تو یهو جوگیر شدی خودتو انداختی وسط
تو نمیخواد از من ایراد بگیری ، بشین تا کارت پستالت بیاد عمو جون

لارا کاراکتر محبوب و ریشه داریه ولی واقعا nate برام به شخصیت دوست داشتنی ای تو این مدت تبدیل شده حیفم اومد بهش رای ندم ... در کل زوج خوبی برا همدیگه میشن ( لارا و nate ) :دی

در ضمن عکس هایی که کیان گذاشت کاملا تایید میشه من خودم شخصا یادمه نیتن آخر شماره دو بازی داشت به لارا که پایین توی دره ایستاده بود علامت میداد :دی

من با تمام احترامی که برای لارا کرفت و شخصیت آنجلینا ! قائلم باید بگم که ناتان واقعا یه چیز دیگست رای منم کسی نیست جز Nathan Drake

كلا نيتن تركونده !!!!! :d>:d<

حالا هي بيايد gif و عكس بزاريد و رابطه پاك و اسماني نيتن با النا رو زير سوال ببريد !!!!:d:))

توبه و استغفار كنيد كه از اين خانم محجبه چيزي به شما نميرسه !!!:))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or