X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
AAAAAAAA این Pitfall رو من گیم آتاریش رو داشتم :دی ای ای . یادش بخیر . آقا اصلا همون من به Pitfall رای میدم :دی

به لارا رای بدهید، جایزه بگیرید.:d

به سن و سال هم باشه باید به لارا رای بدید.
پ.ن: البته سن خانومها رو نمیپرسن.:d

امیدوارم مورد هجوم فمنیستی قرار نگیرم:d

43988482587217877359.png

ایشون هم یه دوره‌ای داشتند، دیگه باید در برابر جناب نیتن دریک سر تعظیم فرود بیارند:d

علی جون هرچی دلت میخواد بذار!!!
ما هم میذاریم!!!:d
اینم دریک وقتی لارای 2012 رو دید و چهره واقعیشو نشون داد!!!
vo6ma2cfnumlusbn4jg.png

آخرین ویرایش:
همچنان من همه ی این عکس ها رو تکذیب میکنم :d عجب گیری کردیما! اینجا به جای اینکه بزارید ما از نیت طرفداری کنیم ، مجبورمون میکنید از النا(+معصومیت و پاکی نیت :d ) دفاع کنیم :d عجب عجب :d

سازنده بازی یه چیز میگه دوستان هم یه چیز میگن عجیبِ!!!

خواهشا بحث تقلید نکنید چه ربطی داره آخه
خودم تقریبا همه tomb raiderهارو بازی کردم اما تا حالا آنچارتد بازی نکردم ولی باز میگم nathan شخصیت بهتری داره یعنی از تریلر باهاش ارتباط برقرار کردم چه برسه به اینکه بازی کنم ان لارا هم که ماشالله از 100 مرد خشکتر بود اصلا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد حالا این جدیده بیاد بنظر خیلی بهتره اینکه اون قدیمیتره و اینا هم که ...

پ.ن: یادش بخیر این pitfall چه حالی میداد رسما بهترین بازی اکتی از نظره من:x این عقرب رو تو عکس دیدم پوستم چروک شد بس که حرص خوردم سرشون هی مارو آره:d

دیگه از این به بعد که رسما TR باید دولاپهنا زور بزنه تا بتونه از عنوان خودش دفاع کنه ! الکی که نیست آنچارتد توقع گیمرهارو تو ادونچر چسبوند به سقف ! :d

دیگه از این به بعد که رسما TR باید دولاپهنا زور بزنه تا بتونه از عنوان خودش دفاع کنه ! الکی که نیست آنچارتد توقع گیمرهارو چسبوند به سقف ! :d

مهم اینه که اول آنچارتد از سری TR الهام گرفته بود;;)
پیش زمینه رو TR مهیا کرده بود.;;)
میدونستی ناتان دریک در یکی از دیالوگاش میگه:
چو لارا نباشد تن من مباد؟؟؟!!!!

این هم روند تکاملی بازی های ادونچر کنسولی به روایت تصویر ، برای هر چه روشنتر شدن قضیه! :d

29b58ifj27u6euf9lsij.jpg

5y0pfs8bamrbpn798mgv.jpg

من این پیت فال رو دیدم یاد قدیم افتادم اخرین نسخه که ازش امد اسمش رو یادم نیست ولی خیلی خوب بود.

ولی در کل just lara :d

مهم اینه که اول آنچارتد از سری TR الهام گرفته بود;;)
پیش زمینه رو TR مهیا کرده بود.;;)
میدونستی ناتان دریک در یکی از دیالوگاش میگه:
چو لارا نباشد تن من مباد؟؟؟!!!!

اتفاقا اصلا مهم نیست کی اول الهام گرفته! (حالا بگذریم که پیش زمینه رو هم ایندیانا گذاشته بود ) .. ما اینجا نیومدیم به الهام و حمید و .. رای بدیم !
اصل قضیه رو دریاب : چی بودم رو ولش کن , چی هستم مهمه ! ;)

سلام به همه
خب چه خبره
می بینم که حسابی حس فتوشاپی بچه ها گل کرده
عجب عکسایی درست میکننین
به هرحال من هنوز ندادم
ولی کسایی که میگن تو نظر سنجی تقلبه بگم من مثل همیشه مواظب کسایی که رای میدم هستم

سازنده بازی یه چیز میگه دوستان هم یه چیز میگن عجیبِ!!!

خواهشا بحث تقلید نکنید چه ربطی داره آخه
خودم تقریبا همه tomb raiderهارو بازی کردم اما تا حالا آنچارتد بازی نکردم ولی باز میگم nathan شخصیت بهتری داره یعنی از تریلر باهاش ارتباط برقرار کردم چه برسه به اینکه بازی کنم ان لارا هم که ماشالله از 100 مرد خشکتر بود اصلا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد حالا این جدیده بیاد بنظر خیلی بهتره اینکه اون قدیمیتره و اینا هم که ...

پ.ن: یادش بخیر این pitfall چه حالی میداد رسما بهترین بازی اکتی از نظره من:x این عقرب رو تو عکس دیدم پوستم چروک شد بس که حرص خوردم سرشون هی مارو آره:d
آخ قربون این نظر ... یعنی با تک تک کلمات موافقم ...
منم مهاجم مقبره ها رو بازی کردم و با اینکه خیلی ازش خوشم میاد ولی خدایی اگه یه عکس از نیت میدیدم باز نیتن بیشتر بهم خوش میومد ...
در مورد پیتفال هم به شدت باهات موافقم ... یادش بخیر ... چقدر اونموقع حال می کردم با این بازی ... البته هنوزم حال می کنم ..

آقا میگم هنوز هم دیر نشده چطوره اصلا نظرسنجی رو عوض کنیم:d بزاریم PITFALL! Vs. Lara یا پیت فال در برابر Nathan Drake !!!!!:d مثل اینکه خیلی طرفدار داره!!!:d:d
یه نیگاه به عکس زیر بندازید؛ ببینید طناب بازی های لارا و نیت یا شلاق ایندیاناجونز اولین بار در صنعت گیم از کی الگوبرداری کرده!!!!:d

24706804-2a33-4c70-a16b-6042751206c6_thumb.jpg

آخرین ویرایش:
آقا چی شده چرا گیر دادین به نیتن ؟ احسان از تو بعیده :دی انصافا باحال تر از نیتن من ندیدم همه یه رای زیبا بهش بدین . که لارا خیلی خشک و نچسبه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or