X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
چه ربطی داره ؟ یعنی اینجوری لارا هم نسخه مونث ایندیاناجونزه ؟! این دلیل نمیشه تو سبک موفق ادونچر فقط یک نفر به دلیل قدمتش حتما بهتر از شخصیت های دیگه باشه !!
نیما شعر نو رو آورد ولی ما تجلی این سبک رو در کارهای سهراب سپهری میبینیم !! (ببخشید که این مثال رو زدم ولی کاملا مربوط به همین موضوع میشه !)
یا مثلا بیای بگی چون کال آف خوارز تو سبک وسترن قدیمی تر و با سابقه تر از رد دد هست پس " توماس و ری " سرتر از "جان مارستون" هستن !!
البته هرکس نظرشخصی خودش رو داره واین هم یه نظرسنجی هست و کسی قصد تحمیل نظر خودش رو نداره :)
ایندیانا جونز که اصلا مال فیلم بود بعدش بازی شد.لارا بر عکسش هست.
دیگه این بر همگان واضحه که آنچارتد عنوانی هست که از روی TR الگو برداری شده ولی جایی ندیدیم که بگن لارا از روی ایندی الگو برداری شده باشه

سال نو و عید نوروز همه مبارک
خب چی داریم یه طرف یه خانم یه طرف یه اقا کاملا جدیدهb-)
ولی از هیچکدومشون خوشم نمیاد با اینکه خوب میشناسمشون باز ازشون خوشتم نمی اد و احتمال اینکه رای ندم هست
از لارا به خاطر اینکه زنه از نیت هم به دلایل شخصی
بَه ما خودمون انتهای داستانشیم :biggrin1: اینم برای عزیزانی که کامل باهاش آشنا نیستن :biggrin1:
دستت درد نکنه بابت داستان من دقیقا تا همین جاشو از تو بازی و بازی سنتر میدونم
اگه قسمت 3 رو هم میتونستم پیدا کنم خیلی خوب میشد
احسان جان فکر کنم تو دو جای دیگه هم تو همین بازی سنتر همین داستانو نوشتن وقت کردم لینکشو بهت میدم
راستی قیافه اون نفر دوم که عکسشو گزاشتی مشخص نیست مرگه یا از نیجا گایدنه .

---------- نوشته در 09:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:07 PM ارسال شده بود ----------

خودمونیم بحث درمورد ایندی و لارا داغتر تا نیت و لارا:d

Come On ...........!!!!! Kidding me ????? realy?

نيتن رو داريد با يه سوپر مدل كه فقط بخاطر زيبايش و باكس ارت بازي هاش تو دل بچه ها رخنه كرده مقايسه ميكنيد ؟؟؟:d

راي ما بدون هيچ شك و شبه اي نيتن درك هست !!!!!!

خدایی اصلا زشته که لارا با این قدمتش جلو یه جوجه ی تازه به دوران رسیده کم بیاره!!!:d:d

خوشم میاد اکثر طرفداران لارا جونتون اصلا یه تریلر هم از انچ ندیدن اینا اثرات فشار امتیازات انچ روی دوستان فلان باکس هست بیشتر ;;)

@ زیری: شما فشار مشار حالیت میشد که اول واسه خودت انجام میدادی! امثال شما زیاد بودن تا پلی خریدن جهتشون عوض شده! همینایی که میبینی الان میان به لارا رای میدن پستاشون و امتیازاشون رو تو بخش امتیازات بازی های PS3 ببین طرف میاد خودشو واسه نیت * میکنه الانم میاد به لارا رای میده بعد خزعبلاتشم به عنوان Review میزارن صفحه اول سایت !
این رو میخواستم ثابت کنم ممنون
یه نگاه کوچک دور و برت بندازی میفهمی من کنسول ندارم و پلتفرم اصلیم PC هست
کسی هم که چیزی رو تجربه نکرده میاد نظر میده ارزش نظرش ... خوش باش
بچه ها به لارا رای بدین به حرف بعضی اجنبی ها گوش ندین هدفشون تخریب بحث ـه این تومب ریدر جدید خودش فشار لازم رو وارد میکنه برای بعضی ها
همونقدر که نینجای شما فشار اورد تومب رایدر هم میاره ! این بازی ها بازی های حزب باد معده هست اسمش
بچه ها تو رو خدا به لارا رای بدین LOL یعنی فروم رو کردن مهدکودک دوستان

آخرین ویرایش:
خوشم میاد اکثر طرفداران لارا جونتون اصلا یه تریلر هم از انچ ندیدن اینا اثرات فشار امتیازات انچ روی دوستان فلان باکس هست بیشتر ;;)
به موقعش فشار رو اندازه گیری میکنیم به نیوتون و پاسکال!!!;;)
فقط ممکنه فشار سنج بشکنه!!!
کاملا مشخصه کی این وسط داره اسکی میره!!!
-----------------------------
بالایی:
@ زیری: شما فشار مشار حالیت میشد که اول واسه خودت انجام میدادی! امثال شما زیاد بودن تا پلی خریدن جهتشون عوض شده! همینایی که میبینی الان میان به لارا رای میدن پستاشون و امتیازاشون رو تو بخش امتیازات بازی های PS3 ببین طرف میاد خودشو واسه نیت * میکنه الانم میاد به لارا رای میده بعد خزعبلاتشم به عنوان Review میزارن صفحه اول سایت !

1-یه نگاه کوچک دور و برت بندازی میفهمی من کنسول ندارم و پلتفرم اصلیم PC هست
yahoo_5.gif

2-ببینم موضعت چیه؟ چیو میخوای ثابت کنی؟ چی میخوای بگی؟
کسی هم که چیزی رو تجربه نکرده میاد نظر میده ارزش نظرش ... خوش باش
ببینم وقتی نمیتونی ادای ترول ها رو در بیاری چرا با کارات اونا رو بدنام میکنی؟
مراجعه به چشم پزشکی رو حتما پیشنهاد میکنم!!! یه نگاه بندازی میفهمی که من همش از لارا طرفداری کردم و اصلا طرف دریک رو نگرفتم!!! فقط گفتم دریک تقلید از لارا هست.
باشه!!! دوستان گوش جان میسپاریم به آیاتی چند از کلام الانچ دریک!!!!;;)

آخرین ویرایش:
دیگه این بر همگان واضحه که آنچارتد عنوانی هست که از روی TR الگو برداری شده ولی جایی ندیدیم که بگن لارا از روی ایندی الگو برداری شده باشه
چرا دیگه زمانی که تومب ریدر اومد همین صحبت ها بود که یه الگو برداری از روی ایندی هست :دی کلاً توی این زمینه ی ماجراجویی ایندی یه جور نماده و هیچ رقمه نمیشه منکرش شد ولی در حیطه ی فیلم :دی در حیطه ی بازی همین شرایط برای لارا صادق ـه :دی
--------------
دستت درد نکنه بابت داستان من دقیقا تا همین جاشو از تو بازی و بازی سنتر میدونم
اگه قسمت 3 رو هم میتونستم پیدا کنم خیلی خوب میشد
احسان جان فکر کنم تو دو جای دیگه هم تو همین بازی سنتر همین داستانو نوشتن وقت کردم لینکشو بهت میدم
راستی قیافه اون نفر دوم که عکسشو گزاشتی مشخص نیست مرگه یا از نیجا گایدنه .
خواهش میکنم :دی راستیتش من اینو قبل از ریلیز گاو 3 نوشتم برای آشنایی هر چه بیشتر دوستان با اتفاقات گذشته :دی ولی خب طبیعتاً مطالب مشابه همیشه یافت میشه دیگه :دی
اون نفر دوم ریو هایابوسا هستن از نینجا گایدن :دی
--------------
بچه ها به لارا رای بدین به حرف بعضی اجنبی ها گوش ندین هدفشون تخریب بحث ـه این تومب ریدر جدید خودش فشار لازم رو وارد میکنه برای بعضی ها :دی
----------
همونقدر که نینجای شما فشار اورد تومب رایدر هم میاره ! این بازی ها بازی های حزب باد معده هست اسمش
حیف که استاد نبود وگرنه مثل بلک تا ...
بچه ها تو رو خدا به لارا رای بدین LOL یعنی فروم رو کردن مهدکودک دوستان
بچه ها به لارا رای ندین ! الان فروم شد خانه ی سالمندان :))

آخرین ویرایش:

ببین اصلا بحث کی الگو برداری کرده رو بزار به کنار چون ما نیومدیم به سابقه 2بازی رای بدیم !! اگه این حرف شما رو ملاک در نظر بگیریم یعنی دیگه هیچ شخصیت جدیدی حتی بسیار قوی نمیتونه از شخصیت بازی باسابقه تر از خودش موفق تر بشه چون فقط اون قدیمی تره مگه میشه همچین چیزی ؟؟؟!!!!
این یک نظرسنجی درمورد 2تا کرکتر این 2بازیست که به نظر من شخصیت پردازی که روی نیتن دریک شده فوق العاده باورپذیر و حرفه ای بوده یعنی رو تمام جنبه های شخصیتی که میتونه یه کرکتر بازی رو خیلی قشنگ به واقعیت نزدیک کنه کار شده روش .

آقا اصلا چه ربطی به قدمت داره؟ مگه هر کاراکتری قدمتش بیشتر باشه بهتره؟

حقیقت اینه که نیت از نظر شخصیت پردازی اصلا قبال مقایسه با لارا نیست. لارا یه شخصیت به شدت نچسب و خشک هست که فقط و فقط به خاطر جذابیت های زنانه ـش انقد محبوب دل ها شده.

البته این جا فعلا حکم نگهبان چیزباکس رو ایفا میکنه :lol:

Deal With It

من که به یه تازه به دوران رسیده رای نمیدم:d
زنده باد لارا:x

با لارا رای میدم چون اول اینکه کلی خاطره از اون روزای PS 1 باهاش دارم و بعدشم اینکه احساس می کنم نیتان یه تقلید کامل از روی لارا هست
شخصیت پردازی لارا هم از نظرم خوب بوده ، ممکنه نیتان شخصیت پردازیش عالی باشه اما مال لارا هم بد نبوده حالا منتظر نسخه ی reboot هستیم می بینیم که لارا با چه شخصیت پردازی قوی قد بلند می کنه تو دنیای گیم

به نیتن رای میدم چون جز یکی از خوش خاطره ترین کاراکتر های منه یادمه اولین بار توی پی اس 3 پسرخالم باهاش آشنا شدم(نسخه ی2)بعد از
اون فقط به خاطر نیتن رفتم یه پی اس 3خریدم حالا دلایل دیگرم رو میگم:
1-جنسش مذکره:|
2-قیافه عالی و جذابی داره
3-قیافش انقدر خوب بوده که ریبوتش نکردن:|
4-با اینکه تازه وارد دنیای گیم شده خیلی سر و صدا کرده
5-شخصیتش با شوخی مخلوط شده(بانمکه:D ) و مثل لارا خشک و جدی نیست
با حرف احسان خیلی حال کردم{خانه ی سالمندان} =))

جانم نیتن دریک :دی تازه به دوران رسیده دیگه چیه ؟ خجالت بکشین anti ps ها :دی کرکتر دلچسب تر و باحال تر از نیتن دریک مگه هست ؟ :دی لارا خیلی خشک و بی روحه هر وقت میبینمش یاد آنجلینا میوفتم حالم بهم میخوره .( قبلا دوس داشتم آنجلینا رو ولی الان خیلی لاغر کرده شبیه اسکلت شده :دی )

آخرین ویرایش:
در پس پرده ی آنچارتد 2 چه گذشت :
خب طی صحبت هایی که امیر چند وقت پیش کرده بود دوباره مدرک دیگری یافت شد :دی ظاهراً چیزی که توی آنچارتد 2 دیدیم بخشی از توهمات نیت بوده و بالاخره واقعه ی اصلی رو شده :دی
97524253917869099175.jpg

اگه لارا نبود الان نیت هم نبود :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or