ناثان دارک کیه؟ ها![]()
شخصیت بازیه uncharted
رای ما لارا!!
به خاطر قدمت,ظرافت,زیبایی و . . . :d
ناثان دارک کیه؟ ها![]()
پاسخ :لیاقت داشت تو فروم های خارجی هم رای میاورد اینجا هم تاثیرات بازی دو تومنی هست ربطی به حلبی نداره!
برترین شخصیت دهه از نظر خوانندگان Gameinformer:
![]()
Top 50 video game characters in Guinness World Records 2011: Gamer’s Edition
1. Mario (Donkey Kong, Nintendo, 1981)
2. Link (The Legend of Zelda, Nintendo, 1986)
3. Master Chief (Halo: Combat Evolved, Microsoft, 2001)
4. Solid Snake (Metal Gear, Konami, 1987)
5. Cloud Strife (Final Fantasy VII, Square, 1997)
6. PAC-Man (PAC-Man, Namco, 1980)
7. Lara Croft (Tomb Raider, Eidos 1996)
8. Gordon Freeman (Half-Life, Valve, 1998)
9. Kratos (God of War, Sony, 2005)
10. Sonic (Sonic the Hedgehog, Sega, 1990)
ناثان دارک کیه؟ ها![]()
شما استثناییمن که ps3ندارم.
ولی باز به نا ثان دارک رای دادم تا ازیک زن نبازه.l![]()
به جز علی جان بقیه کسانی که رای دادن شامل مواردی که گفتم میشن !شما هم سعی کن کمتر از این پست های مزخرف بده ! نظرسنجی خودش خوب نشون خواهد داد ...
من که ps3ندارم.شخصیتی بس مزخرف که فقط ps3 فن ها بهش رای میدن !
@ شایان :
بچه ها پست بالایی جوابت رو دادن .
شخصیتی بس مزخرف که فقط ps3 فن ها بهش رای میدن !
خیــلی انتخاب سختیه..... میگم یه گزینه سوم به نظر سنجی اضافه کنید: "هر دو گزینه!" :d تا من به اون رأی بدم!
فعلا رأی نمیدم تا بعد ببینم چی میشه!
خوب، مثل اینکه مشخص شد باد کدوم سمته!!!!!!:d:dکیان تو هم که کلا تو هر دور تا آخرین لحظه رای نمیدی!!
میخوای ببینی باد به چه سمتیه؟؟![]()
شما هم سعی کن کمتر از این پست های مزخرف بده ! نظرسنجی خودش خوب نشون خواهد داد ...
درود بر همه
اندر توصیفات محبوب دلها آوردهاند:
آنکه کله خرست و باوفا، آنکه لوتی است و با صفا، آن که عاشقست و بی پروا، آن که در صخره نوردیست بی همتا، آن یار باوفای سالی، آنکه بی محابا میبندد خالی، آنکه Cra*p خز شده او ، آنکه قانون جاذبه نقض شده او، آنکه عشقش به Fisher مشهود، آنکه گه گاه شود عقلش مسدود، آنکه از شدت شوری شیرین، آنکه دارد علم تاریخ دیرین، آن که شبها هم هست awake، حبیب دلها "سِر نیتن دریک".
![]()
ذکر خوبیهایشان در جملات نگنجد. ذکر این نکته بس که از فرط حیا و مکارم اخلاق، بعد از سه نسخه از سری بازیهای Uncharted نفهمیدند که در کنارشان Elena Fisher نامی وجود دارد که تا حد امکان به وجود نازنینشان نخها دادند.
گرفتی ما رو عزیزم ؟یکی از دوستان گفت انتخاب سختیه،ولی به نظر من بیشتر شبیه یه جکه..واقعا انتخاب بین شخصیت محکم و با ثباتی مثل ناثان دارک و یک ضعیفه سخته؟اصلا من با این تاییک مشکل دارم،معمولا مقایسه بین 2تا شخصیت برجسته انجام میشه ولی من اینجا فقط یه شخصیت برجسته میبینم..مقایسه ناعدلانست،حریف خیلی ضعیفه،یعنی اصلا در حد رقابت نیست..متاسفم!