X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
لیاقت داشت تو فروم های خارجی هم رای میاورد اینجا هم تاثیرات بازی دو تومنی هست ربطی به حلبی نداره!
پاسخ :
برترین شخصیت دهه از نظر خوانندگان Gameinformer:
votebig.jpg

Top 50 video game characters in Guinness World Records 2011: Gamer’s Edition
1. Mario (Donkey Kong, Nintendo, 1981)
2. Link (The Legend of Zelda, Nintendo, 1986)
3. Master Chief (Halo: Combat Evolved, Microsoft, 2001)
4. Solid Snake (Metal Gear, Konami, 1987)
5. Cloud Strife (Final Fantasy VII, Square, 1997)
6. PAC-Man (PAC-Man, Namco, 1980)
7. Lara Croft (Tomb Raider, Eidos 1996)
8. Gordon Freeman (Half-Life, Valve, 1998)
9. Kratos (God of War, Sony, 2005)
10. Sonic (Sonic the Hedgehog, Sega, 1990)
:-/>:d

ناثان دارک کیه؟ ها:-/

شخصیتی بس مزخرف که فقط ps3 فن ها بهش رای میدن !
@ شایان :
بچه ها پست بالایی جوابت رو دادن .
من که ps3ندارم.
ولی باز به نا ثان دارک رای دادم تا ازیک زن نبازه.
yahoo_4.gif
l
شما استثنایی :دی
شما هم سعی کن کمتر از این پست های مزخرف بده ! نظرسنجی خودش خوب نشون خواهد داد ...
به جز علی جان بقیه کسانی که رای دادن شامل مواردی که گفتم میشن !

آخرین ویرایش:
خیــلی انتخاب سختیه..... میگم یه گزینه سوم به نظر سنجی اضافه کنید: "هر دو گزینه!" :d تا من به اون رأی بدم!
فعلا رأی نمیدم تا بعد ببینم چی میشه!

خیــلی انتخاب سختیه..... میگم یه گزینه سوم به نظر سنجی اضافه کنید: "هر دو گزینه!" :d تا من به اون رأی بدم!
فعلا رأی نمیدم تا بعد ببینم چی میشه!

کیان تو هم که کلا تو هر دور تا آخرین لحظه رای نمیدی!!
میخوای ببینی باد به چه سمتیه؟؟:d

شرمنده لارا شدیم! :d
بعد از تحقیق و تفحص فراوان و کلنجار رفتن با وجدانم بالاخره به Nathan Drake رأی دادم. یک قهرمان کاملا مدرنه که این چند سال در نبود لاراکرافت کاملا جای خالیه اونو پر کرده و تا حالا چندباری دنیا رو نجات داده! کار Nolan North هم به عنوان صداپیشگیه ناتان فوق العادست و شوخ طبعیه منحصر به فردی که در تک تک دیالوگهاش موج میزنه به شخصیت پردازیش کمک بسیاری کرده.
خدایی اُبهت رو حال کنید! :d
drake_uncharted_3.jpg

دوستان 2تا ویدیو زیر رو میزارم حتما ببینید. همونطور که میدونید Nathan Drake امسال به عنوان یکی از کاندیدای بهترین کارکتر سال VGA انتخاب شده بود و این ویدیویی بوده که سازنده ها قصد داشتن در صورت برنده شدن نمایش بدن که البته هیچوقت نمایش داده نشد!
ویدئو اول: Nathan داره خودشو به مراسم VGA میرسونه و به شدت دیرش شده!:d
[video=aparat;0efc4ff986b80719e4439772b8ba5284156394]http://www.aparat.com/v/0efc4ff986b80719e4439772b8ba5284156394[/video]

کیان تو هم که کلا تو هر دور تا آخرین لحظه رای نمیدی!!
میخوای ببینی باد به چه سمتیه؟؟
yahoo_4.gif
خوب، مثل اینکه مشخص شد باد کدوم سمته!!!!!!:d:d

درود بر همه

اندر توصیفات محبوب دل‌ها آورده‌اند:

آنکه کله خرست و باوفا، آنکه لوتی است و با صفا، آن که عاشقست و بی پروا، آن که در صخره نوردیست بی همتا، آن یار باوفای سالی، آنکه بی محابا میبندد خالی، آنکه Cra*p خز شده او ، آنکه قانون جاذبه نقض شده او، آنکه عشقش به Fisher مشهود، آنکه گه گاه شود عقلش مسدود، آنکه از شدت شوری شیرین، آنکه دارد علم تاریخ دیرین، آن که شب‌ها هم هست awake، حبیب دل‌ها "سِر نیتن دریک".

90573738909914933022.png

ذکر خوبی‌هایشان در جملات نگنجد. ذکر این نکته بس که از فرط حیا و مکارم اخلاق، بعد از سه نسخه از سری بازی‌های Uncharted نفهمیدند که در کنارشان Elena Fisher نامی وجود دارد که تا حد امکان به وجود نازنینشان نخ‌ها دادند.

آقا چرا نمیشه دوتا ویدیو تو یه پست آپلود کرد؟؟؟؟!)x:d
ویدئو دوم: خود ناتان هم مثل اینکه میدونسته جایزه رو قراره به جوکر بدن!!!:d
[video=aparat;d3761b28a7ef939a7b2e344c99cec357156397]http://www.aparat.com/v/d3761b28a7ef939a7b2e344c99cec357156397[/video]
Guess I'm Gonna go drink my own pee now =))

درود بر همه

اندر توصیفات محبوب دل‌ها آورده‌اند:

آنکه کله خرست و باوفا، آنکه لوتی است و با صفا، آن که عاشقست و بی پروا، آن که در صخره نوردیست بی همتا، آن یار باوفای سالی، آنکه بی محابا میبندد خالی، آنکه Cra*p خز شده او ، آنکه قانون جاذبه نقض شده او، آنکه عشقش به Fisher مشهود، آنکه گه گاه شود عقلش مسدود، آنکه از شدت شوری شیرین، آنکه دارد علم تاریخ دیرین، آن که شب‌ها هم هست awake، حبیب دل‌ها "سِر نیتن دریک".

90573738909914933022.png

ذکر خوبی‌هایشان در جملات نگنجد. ذکر این نکته بس که از فرط حیا و مکارم اخلاق، بعد از سه نسخه از سری بازی‌های Uncharted نفهمیدند که در کنارشان Elena Fisher نامی وجود دارد که تا حد امکان به وجود نازنینشان نخ‌ها دادند.

تو روحت علی خدا بود :دی
--------------------
آخه چرا این دو گل نوشکفته رو به جون هم میندازین :دی به لارا رای بدین :دی

97987462811018006991.jpg

لحظاتی از مراسم :دی (عکسش بزرگه لینک کردم :دی)

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان گفت انتخاب سختیه،ولی به نظر من بیشتر شبیه یه جکه..واقعا انتخاب بین شخصیت محکم و با ثباتی مثل ناثان دارک و یک ضعیفه سخته؟اصلا من با این تاییک مشکل دارم،معمولا مقایسه بین 2تا شخصیت برجسته انجام میشه ولی من اینجا فقط یه شخصیت برجسته میبینم..مقایسه ناعدلانست،حریف خیلی ضعیفه،یعنی اصلا در حد رقابت نیست..متاسفم!

یکی از دوستان گفت انتخاب سختیه،ولی به نظر من بیشتر شبیه یه جکه..واقعا انتخاب بین شخصیت محکم و با ثباتی مثل ناثان دارک و یک ضعیفه سخته؟اصلا من با این تاییک مشکل دارم،معمولا مقایسه بین 2تا شخصیت برجسته انجام میشه ولی من اینجا فقط یه شخصیت برجسته میبینم..مقایسه ناعدلانست،حریف خیلی ضعیفه،یعنی اصلا در حد رقابت نیست..متاسفم!
گرفتی ما رو عزیزم ؟ :دی لارا کرافت هم قدمتش توی گیم بیشتره هم توی سبک اکشن ادونچر خیلی از آنچارتد سرتره و صاحب سبک ـه بعضاً توی آنچارتد میتونی صحنه هایی کاملاً مشابه تومب ریدر ببینی :دی
همین نیتن دریک (نه ناثان دارک :دی) مخلوطیه از : ایندیانا جونز + تین تین (تن تن :دی) + لارا کرافت :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or