سبکشوندوستان میشه بگید چیه این دو بازی به هم شبیه؟؟؟؟؟
داستانشون؟؟؟؟؟؟؟هدفشون؟؟؟؟؟؟؟؟محیط بازی؟؟؟؟؟؟قیافشون؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط گیم پلی شون یه مقداری شبیه به همه اونم نیتن حرکات بیش تر و کامل تری داره بازیش هم به اکشن تمایل بیشتری داره اما تامب رایدر به ادونچر تمایل داره
---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:21 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها کرافت با O نوشته میشه یا با A????
Croft or Craft?????
انجام شداین نظر سنجی رو بزارین تو لینک امضاهاتون !
یه جوری کشمکش عجیب این وسط ایجاد شده :d بنا به دلایلی حس فمنیستی من نمی تونه قبول کنه که لارا ببازه ! :d
یه ضرب المثل قدیمی و البته پرکاربرد هست که میگه :این نظر سنجی رو بزارین تو لینک امضاهاتون !
یه جوری کشمکش عجیب این وسط ایجاد شده :d بنا به دلایلی حس فمنیستی من نمی تونه قبول کنه که لارا ببازه ! :d
حیف که استاد نبود وگرنه مثل بلک تا ...
بچه ها به لارا رای ندین ! الان فروم شد خانه ی سالمندان![]()
ببینم وقتی نمیتونی ادای ترول ها رو در بیاری چرا با کارات اونا رو بدنام میکنی؟
مراجعه به چشم پزشکی رو حتما پیشنهاد میکنم!!! یه نگاه بندازی میفهمی که من همش از لارا طرفداری کردم و اصلا طرف دریک رو نگرفتم!!! فقط گفتم دریک تقلید از لارا هست.
باشه!!! دوستان گوش جان میسپاریم به آیاتی چند از کلام الانچ دریک!!!!![]()
راستش من هر چی زور میزنم واقعا نمیفهمم تو چی نوشتی چون انگار داری میخی مینویسی.استاد وقتی شما انچارتد بازی نکردی نمیتونی نظر بدی که نیت بهتره یا اون زنیکه نظر هم بدی وضعش مشخصه من هم عذر خواهی میکنم نمیدونستم باید به شکل اول دبستان توضیح بدم شما بفهمی
سر نینجا 2 هم استاد نبود؟ یا شما سنت قد نمیده بهش؟ هر فلان فلان شده ای شده استاد اینجا! شما فعلا برو تو پروفایل ملت خواهش کن بیان به لارا رای بدن خوبه واست![]()
فکر نمی کردم چند تا عکس انقدر فشار بیاره !@Chuji : شما مشکل داری مراجعه کن به مدیریت به شما هم مربوط نمیشه من کجا پست میدم کجا نمیدم
خُنک بازی و در اوردن دو تا عکس با حال و هوای درونی شخص از Deviant art نه خفنی میاره واست نه جو صمیمانه!