X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اضافه بکنم که آنجلینا جولی تو یکی از فیلم ها در نقش لارا بازی کرده
اختلاف به شش رسید من از هر کی طرفداری بکنم برده>:) البته شش روز دیگه مونده سعی خودمو میکنم اختلاف دو رقمی بشه

احسان برو بترک! :d کاملا مشخصه که فوتوشاپیه و فقط میخوان برای نیت پاپوش درست کنند :d هیچ جوره نمیتونید نیت رو خراب کنید :d

دوستان میشه بگید چیه این دو بازی به هم شبیه؟؟؟؟؟
داستانشون؟؟؟؟؟؟؟هدفشون؟؟؟؟؟؟؟؟محیط بازی؟؟؟؟؟؟قیافشون؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط گیم پلی شون یه مقداری شبیه به همه اونم نیتن حرکات بیش تر و کامل تری داره بازیش هم به اکشن تمایل بیشتری داره اما تامب رایدر به ادونچر تمایل داره

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:21 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها کرافت با O نوشته میشه یا با A????
Croft or Craft?????

اضافه بکنم که آنجلینا جولی تو یکی از فیلم ها در نقش لارا بازی کرده
2 تا از فیلماش!!!!:d
اونایی که منتظر رستاخیزن حالشو ببرن!!! :
8amlgf7nzny9yxc8wy8q.jpg
86vc5ktoszeqgkqy7fy.jpg

دوستان میشه بگید چیه این دو بازی به هم شبیه؟؟؟؟؟
داستانشون؟؟؟؟؟؟؟هدفشون؟؟؟؟؟؟؟؟محیط بازی؟؟؟؟؟؟قیافشون؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط گیم پلی شون یه مقداری شبیه به همه اونم نیتن حرکات بیش تر و کامل تری داره بازیش هم به اکشن تمایل بیشتری داره اما تامب رایدر به ادونچر تمایل داره

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:21 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها کرافت با O نوشته میشه یا با A????
Croft or Craft?????
سبکشون :دی
Lara Croft :دی
----------
@ امیر :
همش حقیقت محضه :دی

یه کلام ختم کلام اگه لارا جونم نبود، آقا ناتان هم الان تشریف نداشت.>:d<:d
من نظر سنجی اینجا رو به رسمیت نمیشناسم، چون می دونم با تقلب ناتان بیشتر رای آورده. :دی

این نظر سنجی رو بزارین تو لینک امضاهاتون !
یه جوری کشمکش عجیب این وسط ایجاد شده :d بنا به دلایلی حس فمنیستی من نمی تونه قبول کنه که لارا ببازه ! :d

یه جوری کشمکش عجیب این وسط ایجاد شده :d بنا به دلایلی حس فمنیستی من نمی تونه قبول کنه که لارا ببازه ! :d
انجام شد :دی ولی اینجا یه سری دست های پشت پرده داره ناجور عمل میکنه :دی
اخه چرا این یارو باید بیشتر رای بیاره :دی

64439657628828699973.jpg

یه ضرب المثل قدیمی و البته پرکاربرد هست که میگه :

Happy or not , Face the Truth :دی

حیف که استاد نبود وگرنه مثل بلک تا ...

بچه ها به لارا رای ندین ! الان فروم شد خانه ی سالمندان :))

سر نینجا 2 هم استاد نبود؟ یا شما سنت قد نمیده بهش؟ هر فلان فلان شده ای شده استاد اینجا! شما فعلا برو تو پروفایل ملت خواهش کن بیان به لارا رای بدن خوبه واست =))
ببینم وقتی نمیتونی ادای ترول ها رو در بیاری چرا با کارات اونا رو بدنام میکنی؟
مراجعه به چشم پزشکی رو حتما پیشنهاد میکنم!!! یه نگاه بندازی میفهمی که من همش از لارا طرفداری کردم و اصلا طرف دریک رو نگرفتم!!! فقط گفتم دریک تقلید از لارا هست.
باشه!!! دوستان گوش جان میسپاریم به آیاتی چند از کلام الانچ دریک!!!!;;)

استاد وقتی شما انچارتد بازی نکردی نمیتونی نظر بدی که نیت بهتره یا اون زنیکه نظر هم بدی وضعش مشخصه من هم عذر خواهی میکنم نمیدونستم باید به شکل اول دبستان توضیح بدم شما بفهمی
-------------------------------------
اینهمه خودتون رو میکشین اخرشم که نتیجه ی نظرسنجی ... یعنی واقعا بعضی ها هر چی رو هایپ کنن ملت بدشون میاد ازون چیز دلیلشم معلومه!

@Chuji : شما مشکل داری مراجعه کن به مدیریت به شما هم مربوط نمیشه من کجا پست میدم کجا نمیدم
خُنک بازی و در اوردن دو تا عکس با حال و هوای درونی شخص از Deviant art نه خفنی میاره واست نه جو صمیمانه!

آخرین ویرایش:
استاد وقتی شما انچارتد بازی نکردی نمیتونی نظر بدی که نیت بهتره یا اون زنیکه نظر هم بدی وضعش مشخصه من هم عذر خواهی میکنم نمیدونستم باید به شکل اول دبستان توضیح بدم شما بفهمی
راستش من هر چی زور میزنم واقعا نمیفهمم تو چی نوشتی چون انگار داری میخی مینویسی.;;)
مثل اینکه چشم پزشکه کارش خوب نبود.دیگه کاریش نمیتونم بکنم.;)
دوست عزیز اینو داشته باش:
xhkgnu4cphhgv9zf3sud.jpg
اینم روش:
eon46o2alndztpabt0u.jpg

آخرین ویرایش:
سر نینجا 2 هم استاد نبود؟ یا شما سنت قد نمیده بهش؟ هر فلان فلان شده ای شده استاد اینجا! شما فعلا برو تو پروفایل ملت خواهش کن بیان به لارا رای بدن خوبه واست =))

تو راست میگی ! خوبه ؟ دیگه چیکار کنیم دست از سر این تاپیک برداری ؟ ببین میتونی جو صمیمانه ی این تاپیک رو خراب کنی ؟!
اینجا جو صمیمانه ـست از نظر سنجی های قبلی هم بچه ها برای جلب نظر و آگاهی هر چه بیشتر بقیه نسبت به کرکتر مورد نظرشون از این کارها میکردن ! حالا تو با این قضیه مشکل داری باید به جای دیگه ای مراجعه کنی !
کسی هست اینجا که من اومده باشم توی پروفایلش و ازش خواهش کرده باشم بیاد به لارا رای بده ؟ اگه کسی هست با مدرک بیاد جلو ! و گرنه این بالایی داره هزیون میگه !
@Chuji : شما مشکل داری مراجعه کن به مدیریت به شما هم مربوط نمیشه من کجا پست میدم کجا نمیدم
خُنک بازی و در اوردن دو تا عکس با حال و هوای درونی شخص از Deviant art نه خفنی میاره واست نه جو صمیمانه!
فکر نمی کردم چند تا عکس انقدر فشار بیاره ! ;;)

آخرین ویرایش:
این هم روند تکاملی بازی های ادونچر کنسولی به روایت تصویر ، برای هر چه روشنتر شدن قضیه! :d

29b58ifj27u6euf9lsij.jpg

5y0pfs8bamrbpn798mgv.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or