هو هو هو هو هو هو هو هو موافقم کاملا شدید.آقا چی شده چرا گیر دادین به نیتن ؟ احسان از تو بعیدهانصافا باحال تر از نیتن من ندیدم همه یه رای زیبا بهش بدین . که لارا خیلی خشک و نچسبه .
هو هو هو هو هو هو هو هو موافقم کاملا شدید.آقا چی شده چرا گیر دادین به نیتن ؟ احسان از تو بعیدهانصافا باحال تر از نیتن من ندیدم همه یه رای زیبا بهش بدین . که لارا خیلی خشک و نچسبه .
من دلیلم موجهه امینآقا چی شده چرا گیر دادین به نیتن ؟ احسان از تو بعیدهانصافا باحال تر از نیتن من ندیدم همه یه رای زیبا بهش بدین . که لارا خیلی خشک و نچسبه .
تازه کجاشو دیدی احسان! میخوام چندتا عکس بزارم کل سایت فیــلتر شه !!!!کیان همینجوری پیش بری عکس ها صحنه دار میشه که :biggrin1: هی میگم تو زندگی مردم سرک نکشید :biggrin1:
اون طنابه هم که از روی POP اسکی رفتن :biggrin1:
این قابلیت استفاده از طناب رو توی ایندی دیدمتازه کجاشو دیدی احسان! میخوام چندتا عکس بزارم کل سایت فیــلتر شه !!!!
این طنابه فلسفه دراز داره!:d اولین بار شخصیت ایندیاناجونز در فیلم Raiders of the Lost Ark در سال 1981 از شلاقش استفاده های جالبی کرد!:d .... دقیقا یک سال بعدش در سال 1982 Activision بازی PITFALL رو عرضه کرد؛میشه نتیجه گرفت که سازنده ها کاملا تحت تأثیر فیلم ایندیناجونز قرار گرفتن!:d این در حالیه که اولین نسخه PoP سال 1989 عرضه شده!!:d بعد از اون بازی ها و کارکترهای زیادی از این قابلیت استفاده کردن از جمله نیتن و لارا... حتی یادمه توی God of War 1 هم کریتوس قابلیت تاب خوردن با طناب رو داشت که این قابلیت رو تو نسخه های بعدی حذف کردن..!! :d
از حزب باد معده هیچی بعید نی!
ایندی کسیه که فقط به خاطر فیلمش مشهور شده بازیهاش همه آشغالنولی اگه ایندی انتخاب می شد جنجال که سحله جنگ به پا میشد