X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کیان همینجوری پیش بری عکس ها صحنه دار میشه که :دی هی میگم تو زندگی مردم سرک نکشید :دی
اون طنابه هم که از روی POP اسکی رفتن :دی
آقا چی شده چرا گیر دادین به نیتن ؟ احسان از تو بعیده :دی انصافا باحال تر از نیتن من ندیدم همه یه رای زیبا بهش بدین . که لارا خیلی خشک و نچسبه .
من دلیلم موجهه امین :دی سر یه جریانی اینجوری شدم :دی
@ شایان :
بهتر از کسی ـه که امروز تو PSN باهات ولوئه و فردا میگه سنت قد نمیده ! :))

آخرین ویرایش:
کیان همینجوری پیش بری عکس ها صحنه دار میشه که :biggrin1: هی میگم تو زندگی مردم سرک نکشید :biggrin1:
اون طنابه هم که از روی POP اسکی رفتن :biggrin1:
تازه کجاشو دیدی احسان! میخوام چندتا عکس بزارم کل سایت فیــلتر شه !!!! >:)
این طنابه فلسفه دراز داره!:d اولین بار شخصیت ایندیاناجونز در فیلم Raiders of the Lost Ark در سال 1981 از شلاقش استفاده های جالبی کرد!:d .... دقیقا یک سال بعدش در سال 1982 Activision بازی PITFALL رو عرضه کرد؛میشه نتیجه گرفت که سازنده ها کاملا تحت تأثیر فیلم ایندیناجونز قرار گرفتن!:d این در حالیه که اولین نسخه PoP سال 1989 عرضه شده!!:d بعد از اون بازی ها و کارکترهای زیادی از این قابلیت استفاده کردن از جمله نیتن و لارا... حتی یادمه توی God of War 1 هم کریتوس قابلیت تاب خوردن با طناب رو داشت که این قابلیت رو تو نسخه های بعدی حذف کردن..!! :d

تازه کجاشو دیدی احسان! میخوام چندتا عکس بزارم کل سایت فیــلتر شه !!!! >:)
این طنابه فلسفه دراز داره!:d اولین بار شخصیت ایندیاناجونز در فیلم Raiders of the Lost Ark در سال 1981 از شلاقش استفاده های جالبی کرد!:d .... دقیقا یک سال بعدش در سال 1982 Activision بازی PITFALL رو عرضه کرد؛میشه نتیجه گرفت که سازنده ها کاملا تحت تأثیر فیلم ایندیناجونز قرار گرفتن!:d این در حالیه که اولین نسخه PoP سال 1989 عرضه شده!!:d بعد از اون بازی ها و کارکترهای زیادی از این قابلیت استفاده کردن از جمله نیتن و لارا... حتی یادمه توی God of War 1 هم کریتوس قابلیت تاب خوردن با طناب رو داشت که این قابلیت رو تو نسخه های بعدی حذف کردن..!! :d
این قابلیت استفاده از طناب رو توی ایندی دیدم :دی منظورم این نحوه ی استفاده ـش بود که اولین بار به این شکل توی pop استفاده شده بود :دی کریتوس فک نکنم طناب داشته باشه از اول با همون شمشیر هاش این کار رو میکرد :دی

نه من یادمه تو گاو 1 یه سری طناب اعصاب خوردکن بود که کریتوس با اونها تاب میخورد:d ..... اما از گاو 2 به بعد کریتوس یاد گرفته این کارو با Blades of Chaos و Blades of Exile انجام میده :d

آخرین ویرایش:
@ Phoenix555 :

rf7p6oef7jaqdx9c2uv.gif

--------------------------
بچه ها لارا خوب خودشو نزدیک کرده ها ، من دارم احساس خطر میکنم:-s

بچه ها لارا خوب خودشو نزدیک کرده ها ، من دارم احساس خطر میکنم:-s
کیان جان نترس محکم باش و اعتماد به نفس داشته باش b-)
یه نفس عمیق بکش و دوباره شروع کن نزار یه زن تو رو بترسونه >:)
اول سال بخوای بترسی اخر سال چیکار میکنی:-&

کیان اصلا به خودت ترس راه نده اختلاف زیاد شد>:) ما می بریم مطمئن باش>:) من روی سرم شرط بندی میکنم:-o
به قول امیر اگه اول سال بترسی مجبوری تا آخرش بترسی=))

---------- نوشته در 05:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:57 PM ارسال شده بود ----------

Devil Girl جان به این میگن یک نظرسنجی تاریخی(فکر کنم از نظر تعداد شرکت کننده ها سوم بشه) ببین چه جنجالی شده دمت گرم با این سنجیت:D

Devil Girl جان به این میگن یک نظرسنجی تاریخی(فکر کنم از نظر تعداد شرکت کننده ها سوم بشه) ببین چه جنجالی شده دمت گرم با این سنجیت:D
ولی اگه ایندی انتخاب می شد جنجال که سحله جنگ به پا میشد

یعنی اگر لارا توی این نظر سنجی شکست بخوره باید فاحته **** ایرانی رو خوند :دی.

واقعا که خیلی عجیبه ، یعنی واقعا طرفدارهای Lara انقدر کمه؟؟؟
وای بر من ، لارا کجایی ببینی اون موقع که خیلی از کاراکترها تو موز هم نبودن تو با Tomb Raider 3 پادشاهی میکردی... گیمرهای قدیمی ، کجایین آخه؟؟؟ بابا لعنت......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or