X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اینجا چه خبره؟؟:|
کی جرات کرده یه بچه سوسول زرشک تازه به دوران رسیده رو با لارا یار چندین و چندساله (اولین بازی ps1 که خریدم) مقایسه کنه:d
با لارا جون میرفتیم مصر مقبره ها رو باز میکردیم-تو جنگل مار و میمون و ببرو میکشتیم:d-رانندگی با اون موتور سه پا خیلی جالب بود-معماهای بازی هم فوق العاده بود-اون صحنه ای که لارا سقوط میکنه (TR 4) اشکمو در آورد.(دوستانی که شماره های 1تا 4 رو هم بازی کرده باشن می فهمند چی میگم)خدا یکیه لارا هم یکیه.

نه امیر قشنگ برو توی بطن عکس!:d نیت با زبون بی زبونی داره میگه که از "اونا" میخوام!!!!!=)):d

ایول احســان ..... ترکوندی پسر!!!!:d

اولا در مورد عکسی که احسان گزاشته! :d توجه شما رو به عکس زیر جلب میکنم :d

خودش به ساختگی بودن عکس اشاره داره! :d
راستی احسان! اون قسمت که خط خورده مخصوص شماست :d

بعد توی این 2 عکس ، 3 تا از عکس های صفحات قبل رو تکذیب مینماییم! :d این 3 تا که تکذیب شدن،یعنی بقیشونم تکذیبه :d

اینا رو یک نقاش رهگذر کشیده! :d بسیار هم زیبا :d و نشون میده این 2 تا همیشه با هم هستن! :d نمیدونید چقدر سختی کشیدم تا اینا رو یافتیدم :d

این هم دفترچه ی نیت هست،که توی این وفاداری کامل نیت به النا رو میتونید ببینید :d (کل دفترچه هست! بعدا شایعه پراکنی نکنید که همش نیست و سانسور کردی :d )
فقط به دلایل نامعلومی آپلود نمیشد! پس از اینجا دانلودش کنید :
Download uncharted drake journal replica preilly d4fkbn8 jpg

این هم عکس هایی از لارا که نشون میده این زن چقدر چیزه :d عکسش با دانته رو حالا شاید بشه گفت واقعی نیست! ولی با کریس و دزموند اصلا راه تکذیب نداره! :d تازه اتزیو و ایزاک هم هستند! :d

عکس های کریس و لارا بسیار زیاد است که خیلیاش رو نمیشه اینجا گزاشت! همچنین عکس هایی از قرار دزموند و لارا نیز موجود است! :d
کلا این عکس های لارا به هیچ وجه قابل تکذیب شدن نیست :d

الان شما احساس نمیکنید بحث الان اصلا بحث نیت نیست و بیشتر شده لارا VS النا ؟ :d
در کل فقط النا :d

آخرین ویرایش:
عکس میذاری منو تهدید میکنی :دی
گفتم دارم روش کار میکنم منظور این بود که دارم روتوش میکنم که قابل نمایش برای عموم باشه اونجا میبینی لارا سرش رو برگردونده ! اون لحظه النا رسیده و منم یه عکس بسیار ناب از صحنه ی جرم گرفتم :دی
عکس هایی که از نیت و النا گذاشتی کاملاً رد صلاحیت میشن و همشون نقاشی می باشن :دی اون لارا هم که میبینی با بقیه ـس در صدد گیر آوردن نقشه ی گنج ـه بعضی اوقات باید از راههای چیز دار وارد شد :دی از اون عکس هایی که برای کریس میگی من برای نیت ـش رو دارم :دی

عکس میذاری منو تهدید میکنی :biggrin1:
گفتم دارم روش کار میکنم منظور این بود که دارم روتوش میکنم که قابل نمایش برای عموم باشه اونجا میبینی لارا سرش رو برگردونده ! اون لحظه النا رسیده و منم یه عکس بسیار ناب از صحنه ی جرم گرفتم :biggrin1:
عکس هایی که از نیت و النا گذاشتی کاملاً رد صلاحیت میشن و همشون نقاشی می باشن :biggrin1: اون لارا هم که میبینی با بقیه ـس در صدد گیر آوردن نقشه ی گنج ـه بعضی اوقات باید از راههای چیز دار وارد شد :biggrin1: از اون عکس هایی که برای کریس میگی من برای نیت ـش رو دارم :biggrin1:​

من و تهدید ؟ :d اصلا مگه من بلدم تهدید کنم ؟ :d
نخیر ! چیزی رو نمیتونی تکذیب کنی! کاملا مشخصه عکس ساختگیه! :d
بعد اگر این عکس وجود داشته باشه مطمئنا این وسط نیت تهدید شده! دست های لارا معلوم نیست! ولی کاملا مشخصه که تفنگ گرفته روی نیت! چرا؟ به خاطر اینکه میبینیم این کلید رو از نیت به زور گرفته! (توجه شود که با اغفال اشتباه نگیرید! کاملا مشخصه تهدید کرده! :d )

گفتم که! برای عکس های واقعی از نیت و النا به U1 و U2 و U3 مراجعه فرمایید :d اتفاقا قضیه ی لارا با کریس و دزموند که هیچ جوره قابل کتمان نیست! :d مخصوصا کریس که کلا با هم زندگی میکنند! :d عکس هاش هم حتما خودت دیدی! اگرم ندیدی که لینک بدم بری ببینی :d
بعد یک زنی که برای بدست اوردن چیزی دست به این حرکات میزنه، کاملا مشخصه که &^$%#$# ! (راستی شماره به یکی از فیلم های لارا مراجعه میدم که چنین اوضاعی داشت! :d )

شما هم اگر میتونی ثابت کن که از لارا از اون رابطه هایی که با کریس داره،با نیت هم داره! :d
نیت پاک میباشد! نیت بعد از ازدواج به راه راست هدایت شده! و همچنان نیت عاشق النا هست! و عمرا به سمت ^%#$ـی مثل لارا نمیره :d

احسان همچنان شما به قسمت خط خورده و بازیی که وجود نداره توجه کن :d

دوستان یه چند ساعت تو تاپیک نبودیم
این چیه یکم دیگه پیش برید باید با x v y خدا حافظی کنیم با همتونم سریع هرچیز غیر اخلاقی که گزاشتین خودتون پاک کنید
در ضمن تو چند صفحه قبل کمی مشاجره و توحین دیدم خودتون پاکش کنید .

یه لحظه صبر کن ببینم :دی
احسان این عکسه چیه امیر گذاشته :دی

امیر توهین به مقدسات :دی عکسای فیک و ساختگی از دانته رو میکنی :|:دی خودت میدونی که دانته این وصله ها بهش نمیچسپه :دی

اصلا امیر راست میگه چرا دارین به جوون مردم تهمت میزنید ، نیت بدبخت که همیشه وفادار بوده ، حالا کلویی این وسط حساب نیست :دی من رفتم طرف نیت :دی

امیر میگم این نیت و الینا کی ازدواج کردن ؟! :دی چون من یه همچین چیزی یادم نمیاد :دی

اولا در مورد عکسی که احسان گزاشته! :d توجه شما رو به عکس زیر جلب میکنم :d

خودش به ساختگی بودن عکس اشاره داره! :d
راستی احسان! اون قسمت که خط خورده مخصوص شماست :d

بعد توی این 2 عکس ، 3 تا از عکس های صفحات قبل رو تکذیب مینماییم! :d این 3 تا که تکذیب شدن،یعنی بقیشونم تکذیبه :d

اینا رو یک نقاش رهگذر کشیده! :d بسیار هم زیبا :d و نشون میده این 2 تا همیشه با هم هستن! :d نمیدونید چقدر سختی کشیدم تا اینا رو یافتیدم :d

این هم دفترچه ی نیت هست،که توی این وفاداری کامل نیت به النا رو میتونید ببینید :d (کل دفترچه هست! بعدا شایعه پراکنی نکنید که همش نیست و سانسور کردی :d )
فقط به دلایل نامعلومی آپلود نمیشد! پس از اینجا دانلودش کنید :
Download uncharted drake journal replica preilly d4fkbn8 jpg

این هم عکس هایی از لارا که نشون میده این زن چقدر چیزه :d عکسش با دانته رو حالا شاید بشه گفت واقعی نیست! ولی با کریس و دزموند اصلا راه تکذیب نداره! :d تازه اتزیو و ایزاک هم هستند! :d

عکس های کریس و لارا بسیار زیاد است که خیلیاش رو نمیشه اینجا گزاشت! همچنین عکس هایی از قرار دزموند و لارا نیز موجود است! :d
کلا این عکس های لارا به هیچ وجه قابل تکذیب شدن نیست :d

الان شما احساس نمیکنید بحث الان اصلا بحث نیت نیست و بیشتر شده لارا VS النا ؟ :d
در کل فقط النا :d

هااااا:-oاین چه وضعشه!!!دارم غیرتی میشما:d
لارا:نه قاسم جون اینا همش فوتوشاپه می خوان منو خراب کن.:d

آخرین ویرایش:
دوستان شديدا و قويا توصيه ميكنم اين بحث و عكسها رو ديگه بي خيال شيد.

بوي بن و بسته شدن تاپيك مياد

دوستان یه چند ساعت تو تاپیک نبودیم
این چیه یکم دیگه پیش برید باید با x v y خدا حافظی کنیم با همتونم سریع هرچیز غیر اخلاقی که گزاشتین خودتون پاک کنید
در ضمن تو چند صفحه قبل کمی مشاجره و توحین دیدم خودتون پاکش کنید .

بابا عکس من مجازه از خود بازیه دیگه آنچارتد 2 دومین کات سین بازی :دی این امیر بعضی عکس هاش مشکل داره :دی
دیگه بچه ها یواش یواش این عکس های دوتایی و مورد دار رو بی خیال بشید :دی برگردیم به روال اسلامی قبل :دی
یه لحظه صبر کن ببینم
biggrin1.gif

احسان این عکسه چیه امیر گذاشته
biggrin1.gif

امیر توهین به مقدسات
biggrin1.gif
عکسای فیک و ساختگی از دانته رو میکنی
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
خودت میدونی که دانته این وصله ها بهش نمیچسپه
biggrin1.gif

اصلا امیر راست میگه چرا دارین به جوون مردم تهمت میزنید ، نیت بدبخت که همیشه وفادار بوده ، حالا کلویی این وسط حساب نیست
biggrin1.gif
من رفتم طرف نیت
biggrin1.gif

امیر میگم این نیت و الینا کی ازدواج کردن ؟!
biggrin1.gif
چون من یه همچین چیزی یادم نمیاد
biggrin1.gif
کذب محض ـه :دی

آخرین ویرایش:
دوستان نظرسنجی امشب تموم میشه هرکاری برای کاراکترتون میتونید بکنید
در ضمن پیشنهادات فراموش نشه
دوستان تا اخر امشب وقت دارین عکسهایی که مشکل دارن رو حذف کنید وگرنه خودم به مدیریت گزارش میدم

دوستان نظرسنجی امشب تموم میشه هرکاری برای کاراکترتون میتونید بکنید
در ضمن پیشنهادات فراموش نشه
دوستان تا اخر امشب وقت دارین عکسهایی که مشکل دارن رو حذف کنید وگرنه خودم به مدیریت گزارش میدم
احتیاجی نیست گزارش بدی. مدیریت خودش میاد اینجا سر میزنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or