و اینکه چقدر تو بی سی نوب وجود داره!
واقعا مسخرست!!! بعد میشه شماها دلیل واسه برتری نیتان، بیارین؟!
من که میگم وجود نوب پیش از حد تو بی سی...
آرتاس جان خونسرد باش
و اینکه چقدر تو بی سی نوب وجود داره!
واقعا مسخرست!!! بعد میشه شماها دلیل واسه برتری نیتان، بیارین؟!
من که میگم وجود نوب پیش از حد تو بی سی...
خب آخه دوست منآرتاس جان خونسرد باشمن خودم نسخه های قدیمی Tomb Raider رو هم بازی کردم ( PS1 ) ولی خب از لحاظ شخصیت از نیت بیشتر خوشم میاد برای همین بهش رای دادم :d
خب آخه دوست من
شاید شما بخاطر شخصیت پردازی خوب به نیتان رای داده باشین اما عده ای کثیری اینجا هستن که بیش از 12 یا 13 سال سن ندارن و البته لارا رو درست نمی شناسن و صد البته در مورد شخصیت پردازی هم چیزی نمی دونن
من توهینی نکردم اونچه رو که آشکار هست بیان کردیماما آتوسا خانوم این دلیل نمیشه که به نظرات بقیه توهین کنیم ، درسته ؟
من توهینی نکردم اونچه رو که آشکار هست بیان کردیم
چطور زمانی که داشتیم از Leon kennedy دفاع کنیم و گفتیم که شخصیت پردازی خوبی داشته ، گقتن که شما چیزی از شخصیت پردازی نمی دونین اما خب حالا عده ی کثیری اینجا هستن که متاسفانه نمی دونن شخصیت پردازی چجور هست به نیتان رای دادن
به به، داش علیآرتاس جان خونسرد باشمن خودم نسخه های قدیمی Tomb Raider رو هم بازی کردم ( PS1 ) ولی خب از لحاظ شخصیت از نیت بیشتر خوشم میاد برای همین بهش رای دادم :d
و ثابت میکنه که این سابقه و قدمت نیست که همیشه حرف اول و آخرو بزنه!:d
من اینو یه جای دیگه گفته بودم. اینجا هم میذارم تا روشن بشین
دوستان هر شخصیتی که بتونه اون چیزی رو که هست رو ارائه بده میشه شخصیت خوب. مثلا اگه یکی بذله گو هست، بتونه تو این زمینه شخصیتش رو به کمال برسونه میشه شخصیت خوب. مثلا اگه شخصیتی بیانگر یک فرد از جامعهی یتیمها باشه، هر چقدر هم این کار رو عالی انجام داده باشه باز میشه شخصیت خوب.
به عبارتی اصلا لازم نیست شخصیت پیچیده باشه تا بهش بگیم شخصیت پردازی عالی.
یک شخصیت خوب شخصیتی هست که واسهی هر کاری انگیزه داشته باشه. یعنی وقتی میزنه یکی رو میشکنه باید این انگیزش وجود داشته باشه. یه شخصیت خوب در طول مدتی که در بازی حضور داره باید نسبت به واکنشهایی که انجام میده تداوم داشته باشه. مثلا اگه از سیاهی میترسه تا آخر بازی از سیاهی بترسه. مگه اینکه نشون داده بشه که بر ترسش غلبه کرده. از همه مهمتر اینکه یه شخصیت بازی نباید منطق مطلق باشه. یعنی شخصیتها باید دچار اشتباه بشن تا به ذهن مخاطب ایجاد یک معصوم رو نکنند. به عبارتی شخصیتها باید دچار اشتباه شوند. چون اساس زیبایی یک شخصیت بیشتر توی اشتباهاتی هست که انجام میده. این اشتباهات حتی میتونن خیلی ریز باشن. خلاصه اینکه واسه انتخاب شخصیت خوب نیازمند این نیستیم که شخصیت فلسفی یا صرفا بذله گو باشه. (چون این بخش تو شاخهی انواع شخصیتها بررسی میشه نه شخصیت پردازی) مهم این هست که اون کاراکتر چقدر تونسته تا اون فلسفه و یا بذلهگویی رو تو خودش پرورش داده باشه.
آرتاس جان شما دیگه کم لطفی میکنی به تاپیک DMC سر نمیزنیبه به، داش علی
قسمت بود تو این تاپیک ببینیمتا
علی دانته، من که منظورم به شما نبود؛ ولی خودت درباره این حرف قضاوت کن:
من اینو یه جای دیگه گفته بودم. اینجا هم میذارم تا روشن بشین
دوستان هر شخصیتی که بتونه اون چیزی رو که هست رو ارائه بده میشه شخصیت خوب. مثلا اگه یکی بذله گو هست، بتونه تو این زمینه شخصیتش رو به کمال برسونه میشه شخصیت خوب. مثلا اگه شخصیتی بیانگر یک فرد از جامعهی یتیمها باشه، هر چقدر هم این کار رو عالی انجام داده باشه باز میشه شخصیت خوب.
به عبارتی اصلا لازم نیست شخصیت پیچیده باشه تا بهش بگیم شخصیت پردازی عالی.
یک شخصیت خوب شخصیتی هست که واسهی هر کاری انگیزه داشته باشه. یعنی وقتی میزنه یکی رو میشکنه باید این انگیزش وجود داشته باشه. یه شخصیت خوب در طول مدتی که در بازی حضور داره باید نسبت به واکنشهایی که انجام میده تداوم داشته باشه. مثلا اگه از سیاهی میترسه تا آخر بازی از سیاهی بترسه. مگه اینکه نشون داده بشه که بر ترسش غلبه کرده. از همه مهمتر اینکه یه شخصیت بازی نباید منطق مطلق باشه. یعنی شخصیتها باید دچار اشتباه بشن تا به ذهن مخاطب ایجاد یک معصوم رو نکنند. به عبارتی شخصیتها باید دچار اشتباه شوند. چون اساس زیبایی یک شخصیت بیشتر توی اشتباهاتی هست که انجام میده. این اشتباهات حتی میتونن خیلی ریز باشن. خلاصه اینکه واسه انتخاب شخصیت خوب نیازمند این نیستیم که شخصیت فلسفی یا صرفا بذله گو باشه. (چون این بخش تو شاخهی انواع شخصیتها بررسی میشه نه شخصیت پردازی) مهم این هست که اون کاراکتر چقدر تونسته تا اون فلسفه و یا بذلهگویی رو تو خودش پرورش داده باشه.
آرتاس جان خونسرد باش :biggrin1: من خودم نسخه های قدیمی Tomb Raider رو هم بازی کردم ( PS1 ) ولی خب از لحاظ شخصیت از نیت بیشتر خوشم میاد برای همین بهش رای دادم :d
خب آخه دوست من
شاید شما بخاطر شخصیت پردازی خوب به نیتان رای داده باشین اما عده ای کثیری اینجا هستن که بیش از 12 یا 13 سال سن ندارن و البته لارا رو درست نمی شناسن و صد البته در مورد شخصیت پردازی هم چیزی نمی دونن
حالا من که بچه ی 12-13 ساله نیستم. حداقل هم 4-5 تا توم ریدر تو 3 نسل مختلف تموم کردم. ولی هیچ چیز خاصی تو شخصیت پردازی ایشون ندیدم.جانه من آقا احد والاه به خدا خوده من هم همین تعریف رو از شخصیت پردازی دارم ، شخصیت پردازی کامل
اما خب مسئله جای دیگه س عده ای میان میگن ما بخاطر شخصیت پردازی فلانی بهش رای دادیم اما واقعا این تعریف رو نمی دونن
دستت درد نکنه که روشن کردی
البته یه جماعت PS Hater هم مقابلش هستن...در حق لارا ظلم شد اقا
معلومه کسی به لارا رای نمیده چون اولا که یه جماعت PS Fan متعصب پشت این شخصیت هستن
new dante vs. old dante
چطوره؟