X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
و اینکه چقدر تو بی سی نوب وجود داره!
واقعا مسخرست!!! بعد میشه شماها دلیل واسه برتری نیتان، بیارین؟!
من که میگم وجود نوب پیش از حد تو بی سی...

آرتاس جان خونسرد باش :دی من خودم نسخه های قدیمی Tomb Raider رو هم بازی کردم ( PS1 ) ولی خب از لحاظ شخصیت از نیت بیشتر خوشم میاد برای همین بهش رای دادم :d

آرتاس جان خونسرد باش :دی من خودم نسخه های قدیمی Tomb Raider رو هم بازی کردم ( PS1 ) ولی خب از لحاظ شخصیت از نیت بیشتر خوشم میاد برای همین بهش رای دادم :d
خب آخه دوست من
شاید شما بخاطر شخصیت پردازی خوب به نیتان رای داده باشین اما عده ای کثیری اینجا هستن که بیش از 12 یا 13 سال سن ندارن و البته لارا رو درست نمی شناسن و صد البته در مورد شخصیت پردازی هم چیزی نمی دونن

خب آخه دوست من
شاید شما بخاطر شخصیت پردازی خوب به نیتان رای داده باشین اما عده ای کثیری اینجا هستن که بیش از 12 یا 13 سال سن ندارن و البته لارا رو درست نمی شناسن و صد البته در مورد شخصیت پردازی هم چیزی نمی دونن

اما آتوسا خانوم این دلیل نمیشه که به نظرات بقیه توهین کنیم ، درسته ؟

علاوه بر این بعید میدونم هدف کاربرا از شرکت توی این تاپیک واقعا مقایسه دقیق دوتا شخصیت در مقابل همدیگه باشه (حداقل برای من و بعضی از دوستان اینطور نیست) ، خیلی از ماها اینجا میاییم تا بتونیم بدون بحث های فنی در مورد گرافیک و گیم پلی و ... در مورد کارکتر مورد علاقه مون یه بحث دوستانه ( بعضا خنده دار ) داشته باشیم

آخرین ویرایش:
اما آتوسا خانوم این دلیل نمیشه که به نظرات بقیه توهین کنیم ، درسته ؟
من توهینی نکردم اونچه رو که آشکار هست بیان کردیم
چطور زمانی که داشتیم از Leon kennedy دفاع کنیم و گفتیم که شخصیت پردازی خوبی داشته ، گقتن که شما چیزی از شخصیت پردازی نمی دونین اما خب حالا عده ی کثیری اینجا هستن که متاسفانه نمی دونن شخصیت پردازی چجور هست به نیتان رای دادن

من توهینی نکردم اونچه رو که آشکار هست بیان کردیم
چطور زمانی که داشتیم از Leon kennedy دفاع کنیم و گفتیم که شخصیت پردازی خوبی داشته ، گقتن که شما چیزی از شخصیت پردازی نمی دونین اما خب حالا عده ی کثیری اینجا هستن که متاسفانه نمی دونن شخصیت پردازی چجور هست به نیتان رای دادن

همونطور که بالاتر هم گفتم این تاپیک برای من و خیلی های دیگه یه تاپیک دوستانه است ، اون موقع که نظرسنجی در مورد Leon بود من توی تاپیک فعالیت نمیکردم و نمیدونم دقیقا چه اتفاقی افتاده اما اگه نظرشخصی من رو بخواید :

هر وقت دیدی کسی داره توهینی بهتون میکنه خیلی راحت نادیده بگیریدش ، یا میتونید به مدیریت گزارش بدید دلیلی نداره خودتون رو برای اینجور مسائل ناراحت کنید

به به، داش علی
قسمت بود تو این تاپیک ببینیمتا :دی
علی دانته، من که منظورم به شما نبود؛ ولی خودت درباره این حرف قضاوت کن:
و ثابت میکنه که این سابقه و قدمت نیست که همیشه حرف اول و آخرو بزنه!:d

من اینو یه جای دیگه گفته بودم. اینجا هم میذارم تا روشن بشین :دی

دوستان هر شخصیتی که بتونه اون چیزی رو که هست رو ارائه بده میشه شخصیت خوب. مثلا اگه یکی بذله گو هست، بتونه تو این زمینه شخصیتش رو به کمال برسونه میشه شخصیت خوب. مثلا اگه شخصیتی بیانگر یک فرد از جامعه‌ی یتیم‌ها باشه، هر چقدر هم این کار رو عالی انجام داده باشه باز میشه شخصیت خوب.
به عبارتی اصلا لازم نیست شخصیت پیچیده باشه تا بهش بگیم شخصیت پردازی عالی.
یک شخصیت خوب شخصیتی هست که واسه‌ی هر کاری انگیزه داشته باشه. یعنی وقتی میزنه یکی رو میشکنه باید این انگیزش وجود داشته باشه. یه شخصیت خوب در طول مدتی که در بازی حضور داره باید نسبت به واکنش‌هایی که انجام میده تداوم داشته باشه. مثلا اگه از سیاهی میترسه تا آخر بازی از سیاهی بترسه. مگه اینکه نشون داده بشه که بر ترسش غلبه کرده. از همه مهمتر اینکه یه شخصیت بازی نباید منطق مطلق باشه. یعنی شخصیت‌ها باید دچار اشتباه بشن تا به ذهن مخاطب ایجاد یک معصوم رو نکنند. به عبارتی شخصیت‌ها باید دچار اشتباه شوند. چون اساس زیبایی یک شخصیت بیشتر توی اشتباهاتی هست که انجام میده. این اشتباهات حتی میتونن خیلی ریز باشن. خلاصه اینکه واسه انتخاب شخصیت خوب نیازمند این نیستیم که شخصیت فلسفی یا صرفا بذله گو باشه. (چون این بخش تو شاخه‌ی انواع شخصیت‌ها بررسی میشه نه شخصیت پردازی) مهم این هست که اون کاراکتر چقدر تونسته تا اون فلسفه و یا بذله‌گویی رو تو خودش پرورش داده باشه.

دوستان هر شخصیتی که بتونه اون چیزی رو که هست رو ارائه بده میشه شخصیت خوب. مثلا اگه یکی بذله گو هست، بتونه تو این زمینه شخصیتش رو به کمال برسونه میشه شخصیت خوب. مثلا اگه شخصیتی بیانگر یک فرد از جامعه‌ی یتیم‌ها باشه، هر چقدر هم این کار رو عالی انجام داده باشه باز میشه شخصیت خوب.
یک شخصیت خوب شخصیتی هست که واسه‌ی هر کاری انگیزه داشته باشه. یعنی وقتی میزنه یکی رو میشکنه باید این انگیزش وجود داشته باشه. یه شخصیت خوب در طول مدتی که در بازی حضور داره باید نسبت به واکنش‌هایی که انجام میده تداوم داشته باشه. مثلا اگه از سیاهی میترسه تا آخر بازی از سیاهی بترسه. مگه اینکه نشون داده بشه که بر ترسش غلبه کرده. از همه مهمتر اینکه یه شخصیت بازی نباید منطق مطلق باشه. یعنی شخصیت‌ها باید دچار اشتباه بشن تا به ذهن مخاطب ایجاد یک معصوم رو نکنند. به عبارتی شخصیت‌ها باید دچار اشتباه شوند. چون اساس زیبایی یک شخصیت بیشتر توی اشتباهاتی هست که انجام میده. این اشتباهات حتی میتونن خیلی ریز باشن. خلاصه اینکه واسه انتخاب شخصیت خوب نیازمند این نیستیم که شخصیت فلسفی یا صرفا بذله گو باشه. (چون این بخش تو شاخه‌ی انواع شخصیت‌ها بررسی میشه نه شخصیت پردازی) مهم این هست که اون کاراکتر چقدر تونسته تا اون فلسفه و یا بذله‌گویی رو تو خودش پرورش داده باشه.

جانه من آقا احد والاه به خدا خوده من هم همین تعریف رو از شخصیت پردازی دارم ، شخصیت پردازی کامل
اما خب مسئله جای دیگه س عده ای میان میگن ما بخاطر شخصیت پردازی فلانی بهش رای دادیم اما واقعا این تعریف رو نمی دونن
دستت درد نکنه که روشن کردی

به به، داش علی
قسمت بود تو این تاپیک ببینیمتا :دی
علی دانته، من که منظورم به شما نبود؛ ولی خودت درباره این حرف قضاوت کن:
آرتاس جان شما دیگه کم لطفی میکنی به تاپیک DMC سر نمیزنی :دی بیا اونجا رو یه تکون اساسی بده ( حتی ایده برای نظرسنجی دیگه نداریم :| :دی )
خب آرتاس جان همونطوری که گفتم برای خیلی از ماها این تاپیک جنبه تفریحی و دوستانه داره ، به احتمال خیلی زیاد کیان هم از روی شوخی یه همچین حرفی رو زده ( اون شکلک های توی پستش گویایی همه چیز هست :دی )

احد جان احتمالا منظورت کلی بوده ولی خب چون من اول یحث شخصیت رو کشیدم وسط پس توی این پست به طور غیر مستقیم به پست من داری اشاره میکنی :دی ( دیگه غیر مستقیم احد :دی ) برای همین گفتم جواب بدم بهتره ;)

احد جان من اصلا نگفتم شخصیت پردازی نیت قویتره و یا اینکه لارا شخصیت ضعیفی داره نمیدونم دوستان چرا اشتباه منظور من رو متوجه شدن ، ولی یه نگاه به پست من بنداز :

آرتاس جان خونسرد باش :biggrin1: من خودم نسخه های قدیمی Tomb Raider رو هم بازی کردم ( PS1 ) ولی خب از لحاظ شخصیت از نیت بیشتر خوشم میاد برای همین بهش رای دادم :d

من کلا از شخصیت های شوخ طبع خوشم میاد ( یه نیگا به نام کاربری بنداز :دی ) و خب اینجا هم بین نیت و لارا من نیت رو ترجیح میدم چون شوخ طبعیش خیلی من رو یاد دانته و شوخی هاش میندازه >:d<

در حق لارا ظلم شد اقا

معلومه کسی به لارا رای نمیده چون اولا که یه جماعت PS Fan متعصب پشت این شخصیت هستن دوما لارایی تو این نسل ندیدیم یه UnderWorld بود که حداقل برا من در حد بُزی هم نبود یکیم ارکید بود که هیچ در عوض سه نسخه انچارتد اومده

باید میذاشتید بعد از ریلیز Tomb Raider این نظر سنجیرو راه مینداختید تا ببینم کی مرده به نیت رای بده اصلا کی دلش میاد همچین کار قببیحی بکنه:d

من صددرصد با نظر علی (dante never cry ) موافقم

در ضمن چطور بعضی ها در کمال خودخواهی فکر میکنن فقط اون چیزی که خودشون دوست دارن درسته ؟!!

ما تو فروم نیومدیم الکی پست بدیم و یه جو خشک سفت و سخت رو به وجود بیاریم !

گاهی اوقات یه ذره شوخی و Fun هم تو تاپیک ها اجرا میشه خوبه !

حالا مثلا یکی از لحاظ اینکه یک کاراکتر شخصیت Fun داره بهش رای میده و یکی هم دنبال چهره پردازی و شخصیت پردازیه !

پس بیاید به نظر هم احترام بزاریم .....

من قبلا هم گفتم که از لارا خیلی خوشم میاد و برای طرفدراش هم احترام قائلم اما شخصیت ناتان برام واقعا چیز دیگه ای هستش .

موفق باشید @};-

خب آخه دوست من
جانه من آقا احد والاه به خدا خوده من هم همین تعریف رو از شخصیت پردازی دارم ، شخصیت پردازی کامل
اما خب مسئله جای دیگه س عده ای میان میگن ما بخاطر شخصیت پردازی فلانی بهش رای دادیم اما واقعا این تعریف رو نمی دونن
دستت درد نکنه که روشن کردی
حالا من که بچه ی 12-13 ساله نیستم. حداقل هم 4-5 تا توم ریدر تو 3 نسل مختلف تموم کردم. ولی هیچ چیز خاصی تو شخصیت پردازی ایشون ندیدم.
فقط یه خانوم زیبا و خوش هیکل دیدیم که از در و دیوار و کوه و جنگل و... بالا میره و کلا احساساتش هم در حد همون در و دیوار هست.
شما لطفا 2-3 نکته ی برجسته و قوی از شخصیت پردازی ایشون به ما نشون بده تا ببینیم دقیقا چه برتری ای نسبت به نیت داره؟
صرفا اینکه قدیمی تره که دلیل بهتر بودن نیست. تو همین تاپیک شاید بیشتر از 10 نفر اومدن پای قدمت رو کشیدن وسط. یه نفر ربط قدمت رو به شخصیت پردازی توضیح بده بحث تمومه.
این هم اضافه کنم که یه بچه ی 12-13 ساله متاسفانه درک درستی از شخصیت نیت هم نمیتونه داشته باشه. چون اصلا نمیفهمه این بابا کی هست و چی میگه و دنبال چی هست.
در حق لارا ظلم شد اقا

معلومه کسی به لارا رای نمیده چون اولا که یه جماعت PS Fan متعصب پشت این شخصیت هستن
البته یه جماعت PS Hater هم مقابلش هستن...

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or