X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ایلیدان و آرتاس عالین!!!!
یکی از بهترین نظرسنجیها میشه!!
ولی بعدیش رو از ناروتو بذارینا!!:d

چرا نمیشه Dante VS Ezio

جفتشونم دلقکن (اتزیو جوونیاشا به 40 به بالاش توهین کنی یاماتو رو میزنم تو سر خودم میشکونمش دوباره:biggrin1:)

اینم هست البته

ولی الطائر و 47 باحال میشه بیشتر شرکت میکنن بیشتر جَو میدیم خلاصه بیشتر ...:biggrin1:

البته یه انتخاب بسیار فان هم هست برای اینکه کلا جو تاپیک عوض شه از ریشه Jak VS Ratchet :biggrin1:

اینو قبلاً پیشنهاد دادم گویا هنوز به تایید نرسیده :دی خداییش چیز خیلی فانیه :دی
آقا این arthas vs illidan هم خوب چیزیه ها ! یه تنوعی هم میشه برا تاپیک .... دو شخصیت افسانه ای و خفن! در این مورد باز بهتره WoWبازا نظر بدن...
اگه تایید شد برای ما کنسول بازها هم توضیح بدین چی هستن این جک و جونور ها :دی

اگه تایید شد برای ما کنسول بازها هم توضیح بدین چی هستن این جک و جونور ها :biggrin1:
احسان منم نمیدونم این جک و جونورا چین!:d تنها آشناییم با اینا فقط در حد دو تا تریلر CG بلیزارد هست که اینا اومدن و خودنمایی کردن!!:d
اگه تأیید شد کل بچه های تاپیک همه چیز درباره‌ی World of Warcraft رو جمع میکنیم مجبورشون میکنیم برامون توضیح بدن!>:):d

احسان منم نمیدونم این جک و جونورا چین!:d تنها آشناییم با اینا فقط در حد دو تا تریلر CG بلیزارد هست که اینا اومدن و خودنمایی کردن!!:d
اگه تأیید شد کل بچه های تاپیک همه چیز درباره‌ی World of Warcraft رو جمع میکنیم مجبورشون میکنیم برامون توضیح بدن!>:):d

عجب ! انتهای ایده دادن بود حرکتت :دی خودتم نمیشناسیشون :دی
اگه برین کتاباشونو بخونین ازشون سر در میارین:d
تا بیاد اون کتابها تموم بشه نظر سنجی سال بعد شروع شده :دی

عجب ! انتهای ایده دادن بود حرکتت :دی خودتم نمیشناسیشون :دی
ترفند جالبیه احسان! من یه بار سر نظرسنجی کلود و سفیروث امتحان کردم!:d با هیچ کدوم خیلی آشنا نبودم ولی بچه ها اینقدر بیوگرافی و تاریخچه ازش گذاشتن که تا حد زیادی باهاشون آشنا شدم و کلی به معلوماتم اضافه شد!:d اینجوری بار علمی تاپیک هم بالا میره! ... دیگه همش به گذاشتن عکس خلاصه نمیشه...

Arthas
81812651926237098021.jpg
آرتاس پسر شاه ترنس و شاهزاده پالادینها بود . ماموریتی بهش داده میشه که بره و نواحی مرزی رو بررسی کنه اونجا لرد آدر و جینا پرادمور رو میبینه و با اونا همراه میشه , مسیرشون رو ادامه میدن و چند دهکده رو ایمن میکنن تا با kel'thuzad رو برو میشن و میفهمن که اون آفتی رو در بین سرزمین و مردم پخش کرده ولی kel'thuzad میگه من در خدمت dreadlord ای به اسم mal'ganis هستم . آرتاس kel'thuzad رو میکشه و در شهری با mal'ganis مواجه میشه , شهر از دست رفته بود و تمام مردم آلوده شده بودن آرتاس تصمیم میگیره شهر رو پاک سازی کنه ولی آدر مخالفت میکنه و آرتاس به عنوان جانشین پدرش اون رو از فرماندهی خلع میکنه . آرتاس قسم میخوره که از mal'ganis انتقام بگیره پس راهی سرزمینهای شمالی میشه ( سرزمین یخ زده ) در اونجا با یکی از دوستان قدیمیش به اسم muradin bronzebeard روبرو میشه و مرادین بهش میگه ما به دنبال شمشیری جادویی هستیم . چندین ماه میگذره و در یک روز از همه طرف محاصره میشن . آرتاس میگه تنها راه نجات ما پیدا کردن شمشیر frostmourne هست . شمشیر رو پیدا میکنن و مرادین میمیره . آرتاس برمیگرده و mal'ganis رو میکشه .
آرتاس با افتخار به پایتخت برمیگرده و در قصر پدرش رو میکشه و خودش میشه شاه ( شمشیر نفرین شده بوده ) . چندی بعد dreadlord ای دیگه ای به اسم تیچاندریوس میاد و آرتاس رو با خودش همراه میکنه . بعد از مدتی لرد آدر رو میکشه و به سرزمین الف ها حمله میکنه و در سان ول kel'thuzad رو احیا میکنه . kel'thuzad ماموریت اصلی رو براش شرح میده و میگه تمام این آفتها و کشتار ها برای یک حمله نهایی بود . بعد کتاب مدیو رو پیدا میکنن تا بتونن باهاش آرکیموند رو به زمین منتقل کنن , آرکیموند بالاخره به زمین میاد ( اما kel'thuzad و آرتاس برنامه دیگه ای داشتن . هدف اونا آزادی Lich King بود )
چند ماه بعد Undead ها به سرزمینهای بیشتری از الف ها حمله میکنن و در جایی آرتاس , ایلیدن رو میبینه و ازش میخواد که تیچاندریس رو بکشه . تیچاندریوس کشته میشه و ایلیدن با شکستن جنجمه گالدان صاحب خاطراتش میشه ( تو بیوگرافی ایلیدن میگم )
ایلیدن حالا دیگه نه یه الف هست نه یه Undead , موجودی خیلی قویتر . برادرش اون رو ترک میکنه و بهش میگه که دیگه بر نگرد و ایلیدن میره ..........
در آخر آرکیموند در نزدیکی درخت جهان از فوریون استرم ریج شکست میخوره و کشته میشه و جهان برای مدتی کوتاه به حال خودش قرار میگیره .
آرتاس به پایتخت بر میگرده ولی دردلردها با کمک سیلوانز براش تله میزارن ( سیلوانز یک الف بود که برای آرتاس مشکلات زیادی بوجود آورد ولی در آخر کشته شد و آرتاس روحش رو احیا کرد ) آرتاس زخمی میشه و برای آزاد سازی Lich King دوباره راهی سرزمینهای شمالی میشه در اونجا با یکی از سرداران لیچ کینگ آشنا میشه کسی که سالها پیش برای لیچ کینگ میجنگید . از طرفی ایلیدن هم با جمع آوری ارتشی بزرگ برای نابودی لیچ کینگ اومده و از طرف کیل جیدن دستور گرفته . در آخر چون آرتاس تمام نیروش رو از دست داده بود لیچ کینگ تمام قدرتش رو به آرتاس که از زمان کشتن پدرش لقب شوالیه مرگ رو یدک میکشید میده . آرتاس و ایلیدن با هم میجنگن و ایلیدن زخمی میشه , آرتاس 4 ستون رو فعال میکنه و با شمشیرش اریکه یخی رو میشکونه و لیچ کینگ آزاد میشه . آرتاس و لیچ کینگ یکی مین و ................ ( این یه بیوگرافی کلی و خلاصه بود و به خیلی چیزها اشاره نکردم )

Illidan
12387810567175051616.jpg
ایلیدن برادر کوچکتر فوریون بود و تمام عمرش رو با شیاطین جنگید تا مردمش در راحتی زندگی کنن . به دلیل خیانت برای مدت 10000 سال به رندان میفته . بعد از اینکه حمله لژیون سوزان و آرکیموند شروع میشه الف ها به تک تک افرادشون احتیاج داشتن و به فکر بیداری تمام کاهن ها بودن . در مسیرشون به زندان ایلیدن میرسن تیراندا میخواد که ایلیدن رو آزاد کنه ولی فوریون مخالفت میکنه . درآخر مسیرشون رو عوض میکنن و تیراندا میره و ایلیدن رو آزاد میکنه ( تیراندا معشوقه فوریون بوده ولی قبلا معشوقه ایلیدن هم بوده )
در جنگل ایلیدن با آرتاس ملاقاتی میکنه و بعدش تیچاندریوس رو میشه و صاحب جمجمه گادان میشه و تبدیل به موجودی شیطانی میشه ...... بهد از شکست لژیون و کشته شدن آرکیموند یکی از آخرین لردهای اهریمنی به اسم کیل جیدن رو میبینه و ازش دستور میگیره که لیچ کینگ رو نابود کنه . بعد موجوداتی به سام Naga رو از ته دریا بیدار میکنه و ارتش اصلیش میشه . مقبره گالدان رو از ته اقیانوس بیرون میکشه و در اونجا به دنبال جشکم سارگرس میگرده . چشم رو پیدا میکنه و شروع به آب کردن سرزمین شمالی میکنه که ناگهان مایو ( نگهبان زندان ایلیدن ) سر میرسه و همه چیز از دست میره . بعد از شکستش به سرزمین دیگه ای پناه میبره تا از خشم کیل جیدن در امان باشه . بعد ها پرنس کیل به ایلیدن میپیونده و ارد اون منطقه را میکشن و ایلیدن میشه قدرت برتر اون سرزمین .
کیل جیدن پیداشون میکنه و تهدیدشون میکنه و به ایلیدن یک فرصت دیگه میده .
ایلیدن با تمام ارتشش که شامل ناگاه و الف های خونینی ( نیروهای پرنس کیل ) راهی سرزمینهای شمالی میشه . در اونجا با آرتاس میجنگه و شکست میخوره و به شدت زخمی میشه ...........
( تو کتاب اوده که در آخر توسط پرنس کیل کشته میشه و تو بازی هنوز مشخص نیست ! ) این بیوگرافی هم کلی و خلاصه بود

آخرین ویرایش:
بابا صبر کنید نظر سنجی تایید بشه بعداً شنجره نامه بذارید :دی الان هنوز نه به داره نه به باره :دی
ترفند جالبیه احسان! من یه بار سر نظرسنجی کلود و سفیروث امتحان کردم!:d با هیچ کدوم خیلی آشنا نبودم ولی بچه ها اینقدر بیوگرافی و تاریخچه ازش گذاشتن که تا حد زیادی باهاشون آشنا شدم و کلی به معلوماتم اضافه شد!:d اینجوری بار علمی تاپیک هم بالا میره! ... دیگه همش به گذاشتن عکس خلاصه نمیشه...
ای کلَک :دی (صبوری سوسیس کالباس صدا دار میخوری ؟ :دی :)))

من وارکرفت نخوندم(یه بار تصمیم گرفتم بخونم بند اولشو خوندم مخم سوت کشید کتابو پرت کردم یه ورD:)
ولی با این بیوگرافی ها...با ارتاس و ایلیدان موافقم...از همین الان ایلیدان حمایت میشهD:

خدایی شخصیتهایی که بلیزارد میسازه حرف نداره!!!
تازه تو این بیوگرافی کلی اتفاقهای ریز و قشنگی که واسشون میوفته رو توضیح نداده!!
مثل نقش کیل تاس این وسط و حسادتش به آرتاس و کمکش به ایلیدان واسه مردمش!!
یا نقش سیلوانس و تنفر بی حدش از آرتاس!!
یا رابطه تیراندا با ایلیدان و خیلی چیزای دیگه!!
داستانهای وارکرفت خیلی آدم رو تحت تاثیر قرار میدن!!

سلام به همه
اول از همه یه عذر خواهی می کنم از همه ی کسایی که فکر می کنن بهشون توهین شده و بدونین شخص خاصی مد نظر نبود و حرف من کلی بوده ، Darkness عزیز حالا یهو این حرفم پر شما رو گرفت :d ولی منظور شما نبود
-------------------
خب ، خوبه که تاپیک داره روند نورمال خودش رو میره خیلی عالی که بچه ها بالاخره به توافق رسیدن سر دو تا کاراکتر و اکثر با Arthas Vs. Illidan موافقن
خوبه پس همین نظر سنجی تایید می شه
موفق باشین
بیوگرافی های جامع و کامل از شخصیتهای یادتون نره و یه سوال هم داشتم
ما کنسول بازا از کجا باید کتاب warcraf رو تهیه کنیم:d؟!

مشکل نظرسنجی قبلی این بود که دختر و پسر رو انداخته بودین جون هم :دی توی شخصیت‌های انتخابی توازن رو رعایت کنید :دی

پ.ن: شخصیت های وارکرفت پیچیدن یه ذره. من پیشنهاد میکنم فعلا بیخیال اینا بشین. این بیوگرافی که سینا گذاشته چیزی نیست که از طریقش به شخصیت اونها پی برد. زندگیشون پرحادثه بوده. اصولا خلاصه گویی توی این زمینه جایز نیست :دی

مشکل نظرسنجی قبلی این بود که دختر و پسر رو انداخته بودین جون هم :دی توی شخصیت‌های انتخابی توازن رو رعایت کنید :دی

پ.ن: شخصیت های وارکرفت پیچیدن یه ذره. من پیشنهاد میکنم فعلا بیخیال اینا بشین. این بیوگرافی که سینا گذاشته چیزی نیست که از طریقش به شخصیت اونها پی برد. زندگیشون پرحادثه بوده. اصولا خلاصه گویی توی این زمینه جایز نیست :دی
کاملا صحیح است . صرفا جهت علاقه مند کردن دوستان و یادی از این بازی زیبا و ... بود !

آخرین ویرایش:
به نظر منم شخصیت های وارکرفت پیچیدست ! بیخیالش بشیم بهتره .......

من تازه اینجا اومدم نمیدونم قبلا نظر سنجی تو مایه های SamFisher VS Snake داشتین یا نه ؟!

من کلا از نظرسنجی های سنگین استقبال میکنم نه نظرسنجی هایی مثل اسب لوک خوش شانس با خر شرک !!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or