X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از طرف جامعه‌ی فن‌های Warcraft و World of Warcraft با حضور آرتاس و ایلیدن مخالفت میکنم :دی

منم میگم وارکرفت ولی ارتاس و ایلیدن نباشن :d اینجوری بچه ها با بقیه شخصیت ها هم اشنا میشن

به نظرم گل سرسبد شخصیتهای وارکرفت آرتاس و ایلیدان هستن!!!:d
واسه چی این دوتا مناسب نیستن؟؟؟:-/

آقا هرکی هم با کریتوس VS مستر چیف موافقه این پست رو لایک کنه ببینیم چی به چیه :دی

اون Sparda Vs Naruto خوب لایک آورده بودها :دی 6 تا لایک یدونه هم خودم میشه 7 تا :دی

اصلا ناروتو رو اگر بخواید بزارید که باید ناروتو VS ساسکه بشه که نباشه چنین چیزی بهتره :d
حداقل از انیمه ی ناروتو میتونید پین VS ایتاچی ، یا پین VS مادارا بزارید :d یک همچین چیزی :d خود ناروتو حال نمیده :d (اصلا کاراکتره این بشر؟ :d :d :d )
ولی وایت برد کبیر خیلی چیز خوفیه :d بزارید،همین فردا کل بچه های سایت AW رو میریزم اینجا بهش رای بدن :d
-------
ویرایش :
@داوود !
خوب خود ناروتو باشه به چند دلیل حال نمیده! یکیش اینه که شخصیت اصلیه،خیلیا بهش رای میدن،2خیلیا که کلا با انیمه آشنایی ندارن به این بشر چون اسمش رو شنیدن رای میدن! 3هم اینکه اون 2 تای دیگه بی طرف هستن و جفتشون شخصیت منفی داستان بودن :d ،4 هم اینکه اگر ناروتو جلوی ساسکه باشه به خاطر نفرت من از ساسکه مجبورم به ناروتو رای بدم که رو اعصابه :d (مهم ترین دلیلش همین چهارمیه :d )

اصلا میریم طرف بلیچ و زاراکی VS کوچیکی بیاکویا رو پیشنهاد میکنیم :d

آخرین ویرایش:
آخه اسپاردا با اون ابهت رو جلو یه بچه بزاریم ، اصن میشه این ؟! نه میشه ؟ :d

نه خیر هم . بر عکس گفتی.

ناروتو با اون همه ابهت رو بذاریم جلوی اسپاردا. شخصیت های Tekken رو چرا نمیذارین. مثلا Jin kazama vs Kazuya این خوبه.
یا مثلا از Mortal Kombat شخصیت های Scorpion Vs sub-zero این دو تا نظرسنجی خیلی خفنن خداییش:d

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اصلا ناروتو رو اگر بخواید بزارید که باید ناروتو VS ساسکه بشه که نباشه چنین چیزی بهتره :d
حداقل از انیمه ی ناروتو میتونید پین VS ایتاچی ، یا پین VS مادارا بزارید :d یک همچین چیزی :d خود ناروتو حال نمیده :d (اصلا کاراکتره این بشر؟ :d :d :d )
ولی وایت برد کبیر خیلی چیز خوفیه :d بزارید،همین فردا کل بچه های سایت AW رو میریزم اینجا بهش رای بدن :d

مادر زن عروس:|:d

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@امیر حسین
بدبختی اینجاس کمتر کسی میشناسدشون و زیاد حال نمیده نظر سنجی وگرنه خداییش اگر کسی اون Bleach Soul Ressurrecciom رو بازی کرده بود می گفتم Naruto VS Ichigo !!!!:d

آخرین ویرایش:
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خواهشا به نتیجه برسید :|
Scorpion Vs.Sub zero
موافقا لایک کنن

چی میشد اینجا تام و جری رو گذاشت >:d<
خوب پیشنهاد من RYU Vs KEN هستن :دی هر 2 تاشون شخصیت Street Fighter هستند :دی
پ.ن: شخصیت‌های ناروتو رو دست کم نگیرید :دی

بین پست بالایی من و پست آقا احد یا لایکهای خودتون یکی رو انتخاب کنین
نظر دیگه ای هم ندین لطفا بزارین به نتیجه برسیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or