X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب اون پست من که مال وارکرفت بود که از همه بیشتر لایک داره!!
10 تا که با خودم میشه 11 تا!!
همین تصویب شد دیگه!!:d

فقط میمونه بین کدوم شخصیتهاش بذاریم که من خودم نظرم به همون آرتاس و ایلیدان هست!!

آخرین ویرایش:
صرفا جهت اطلاع :دی
قبلا توی تاپیک مقاله‌ی Mortal Kombat نظرسنجی بین Scorpion Vs Sub Zero شکل گرفت که برندش ساب زیرو بود :دی

فقط یه چیزی بزارید تا ما رای بدیم :دی :| دو روزه منتظریم :دی همون Ryu Vs Ken هم خوبه :دی

یه چیزی بزارین ما هم بشناسیمشون ، ناروتو کیه ؟! :دی وارکرافت چیه ؟ :دی دانته کجاست ؟ :دی

واسه چی اونوقت؟؟؟
مگه بچه ها از وارکرفت بیشتر طرفداری نکردن؟؟
دیکتاتوری؟؟؟؟:d
:arrowd:

7 تا لایک مربوط به وارکرافت میشه
4 تا لایک برا ناروتو
طرفدارای وارکرافت بیشترن ، باید به نظرها احترام گذاشت فکر کنم وارکرفت تایید میشه

خب من چیکار کنم اکثرا دوست دارن وارکرافت باشه ، بخدا نه من وارکرافت رو می شناسم نه بازی کردم نه کاراکتراش برام آشنان ، من خودم هم با
ناروتو موافقم ولی خب اگه یه چیزی بزاریم که بچه ها دوست نداشته باشن می گن اینجا دیکتاتوریه و از این حرفا
الان به نظر شما من چیکار کنم ؟!
~x(
~x(~x(
~x(:d

فقط یادتون نره هر کسی انتخاب شد ، اون شخصی که اومده پیشنهاد داده بیاد یه بیوگرافی از اون شخصیت بزاره :دی توی هر دوره ایی اگه از شخصیت های اصلی DMC کسی انتخاب شد من حاضرم بیوگرافی براش بنویسم :دی

فعلا با همون Ryu Vs Ken موافقم ، وارکرافت هم اگه شد من از همین الان به آرتاس رای میدم :دی

اصلا بزارید تام VS جری !
احد تو پست قبلیش پیشنهاد داده بود :d فقط لایک نزدم زیرش با SF اشتباه نگیرید :d

ولی وارکرافت خوبه :d من حمایت میکنم! :d از SF هم اصلا حمایت نمیشه :d

devil girl

میدونم!!
شوخی کردم!!:d
یهو میاین میگین از جنگجوهای خیابونی که!!:d
حالا مهم نیست,هرکی قراره بزارین دیگه همین امشب معلومش کنین و دیگه کشش ندین!!

فقط یادتون نره هر کسی انتخاب شد ، اون شخصی که اومده پیشنهاد داده بیاد یه بیوگرافی از اون شخصیت بزاره :دی توی هر دوره ایی اگه از شخصیت های اصلی DMC کسی انتخاب شد من حاضرم بیوگرافی براش بنویسم :دی

فعلا با همون Ryu Vs Ken موافقم ، وارکرافت هم اگه شد من از همین الان به آرتاس رای میدم :دی

آها ...........:d حالا فهمیدم چی میخوای تو.:d.... بگو از اول میخوای بیو این پسره دانته رو بنویسی خو:d

آتوسا این تام و جری رو منم لایک میدم. فک کنم از بقیه شون جذاب تر باشه.

darth vader vs joker چطوره؟ :d

کلا دنیای استار وارز این همه شخصیت....لرد سیدیوس...کنت دوکو...مستر یودا...darth vader ..

38398107374188766907.jpg

50132274239395447968.jpg

25029047461178536146.jpg

66171918311329327118.jpg

آخرین ویرایش:
آها ...........:d حالا فهمیدم چی میخوای تو.:d.... بگو از اول میخوای بیو این پسره دانته رو بنویسی خو:d

آتوسا این تام و جری رو منم لایک میدم. فک کنم از بقیه شون جذاب تر باشه.

این پسره !!! :دی به پسر اسپاردا میگی این پسره !!! :دی دیگه تکرار نشه داوود :دی در ضمن دانته رو که همه میشناسن احتیاج به معرفی نیست ، من بیشتر منظورم به ورجیل و اسپاردا بود ( تا حدودی هم Lady :دی )

آقا منم با تام و جری موافقم :دی همین رو بزارید خیلی جذاب میشه :دی از همین الان میگم تام :دی

اگه میخواین دوباره ارتاس با ایلیدن رو بزارن بهتر که بریم سر وقت یه سری شخصیت دیگه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or