اااااااااااااااااااااااااااااااای خدا ! آقا جونه من یه ذره اون مغزتونو به کار بندازین بعدش حرف بزنین وقتی صد تا نظر می دین و به توافق نمی رسین من چیکار کنمIllidan Vs DarthVader
جان ممد همین خوبه . بزارین دیگههم Wowباز ها راضی هم بقیه .
اه خدا نکنه مسئولیت یه جا رو بدن به این زنا . انقدر مِن و مِن میکنن و لفتش میدن و انقدر کند هستن که اعصاب واسه آدم نمیمونه .
حالا اگه یه چیزی بهت بگم حق دارم یا نه ؟؟؟!!!اااااااااااااااااااااااااااااااای خدا ! آقا جونه من یه ذره اون مغزتونو به کار بندازین بعدش حرف بزنین وقتی صد تا نظر می دین و به توافق نمی رسین من چیکار کنم
از این به بعد دیگه نظر هیچکس رو نمی خوام دموکراسی به ایرانی جماعت نیومده باید زور بالا سرتون باشه اونم در کوچکترین مسائل
آخه عزیزه منحالا اگه یه چیزی بهت بگم حق دارم یا نه ؟؟؟!!!
کدوم یکی از کاراکترها بیشتر لایک خورده همون رو بزارید ! سریهای پیش هم یکسری موافق بودن , یکسری مخالف
بیشترین لایک رو آورد خب بزارش دیگه . احد گفت که گفت خب که چی ؟؟ چون احد گفت باید ....... از این بعد میخوای قبل از پست دادن هم از احد یا شما اجازه بگیریم .
من حرف احد رو تو پیچیده بودن کاراکترها تایید کردم ! نگفتم که نزارید !
ای وای آقا سینا شما رو به هیچ وجه نمیشه راضی کردبه سلامتی خب پس خلاص شدیم . ( بازم خوبه )
پس یعنی حرف بقیه کشک
مرسی .
من با شپرد و آيزاك موافقم فقط يكي بگه آزاك شخصيت كدوم بازيه ممنون ميشم و به نظر من 47 Ezio VS Agente خيلي باحال ميشه نظر شما چيه