X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
قبلاً گویا گفته شده بود از فایتینگ نمیشه شخصیت انتخاب کرد ! :biggrin1: ولی حالا که میشه به شدت تایید میشه !
o=> RYU Vs KEN
53674847230645255866.gif

Illidan Vs DarthVader
جان ممد همین خوبه . بزارین دیگه :دی هم Wowباز ها راضی هم بقیه .
اه خدا نکنه مسئولیت یه جا رو بدن به این زنا . انقدر مِن و مِن میکنن و لفتش میدن و انقدر کند هستن که اعصاب واسه آدم نمیمونه .

Illidan Vs DarthVader
جان ممد همین خوبه . بزارین دیگه :دی هم Wowباز ها راضی هم بقیه .
اه خدا نکنه مسئولیت یه جا رو بدن به این زنا . انقدر مِن و مِن میکنن و لفتش میدن و انقدر کند هستن که اعصاب واسه آدم نمیمونه .
اااااااااااااااااااااااااااااااای خدا ! آقا جونه من یه ذره اون مغزتونو به کار بندازین بعدش حرف بزنین وقتی صد تا نظر می دین و به توافق نمی رسین من چیکار کنم
از این به بعد دیگه نظر هیچکس رو نمی خوام دموکراسی به ایرانی جماعت نیومده باید زور بالا سرتون باشه اونم در کوچکترین مسائل

اااااااااااااااااااااااااااااااای خدا ! آقا جونه من یه ذره اون مغزتونو به کار بندازین بعدش حرف بزنین وقتی صد تا نظر می دین و به توافق نمی رسین من چیکار کنم
از این به بعد دیگه نظر هیچکس رو نمی خوام دموکراسی به ایرانی جماعت نیومده باید زور بالا سرتون باشه اونم در کوچکترین مسائل
حالا اگه یه چیزی بهت بگم حق دارم یا نه ؟؟؟!!!
کدوم یکی از کاراکترها بیشتر لایک خورده همون رو بزارید ! سریهای پیش هم یکسری موافق بودن , یکسری مخالف

لول . خب اینجا ملت چطوری باید به توافق برسن ؟ شما باید خوش سلیقه باشی سریع انتخاب کنی . یک ماه طول میدی خب که یه نظر سنجی بزاری . یه چیز بزار دیگه سریع . میخوای صمد آقا VS باقر زاده رو بزار :دی

حالا اگه یه چیزی بهت بگم حق دارم یا نه ؟؟؟!!!
کدوم یکی از کاراکترها بیشتر لایک خورده همون رو بزارید ! سریهای پیش هم یکسری موافق بودن , یکسری مخالف
آخه عزیزه من
مگه WoW بیشترین لایک رو نیوورد ! من گفتم WoW می زارم آقا احد اومد گفت پیچیده س جنابعالی هم تاییدش کردین
بعدش یکی دیگه اومد مسخره بازی در آورد
آخه تو رو خدا خودتون توجه کنین یه ذره ، اون سری من خودم دو کاراکتر رو انتخاب کردم همه اومدن گفتن دیکتاتوریه چرا نظر بقیه رو نمی خواین ، گفتم چشم شما بفرمایین من هم انتخاب می کنم
حالا هم که اینجوری .... در همه ی موارد شما طلبکار منین ... به حرفتون گوش بدم یه جور به حرفتون گوش ندم هم یه جور
آخه این چه بساطیه ،فیلم کردین ما رو
دست بردارین

الآن من به این بنده خدا یه پ.خ میدم و میریم که نظر سنجی بعدی رو داشته باشیم ، تموم شد رفت :دی !

بیشترین لایک رو آورد خب بزارش دیگه . احد گفت که گفت خب که چی ؟؟ چون احد گفت باید ....... از این بعد میخوای قبل از پست دادن هم از احد یا شما اجازه بگیریم .
من حرف احد رو تو پیچیده بودن کاراکترها تایید کردم ! نگفتم که نزارید !

بیشترین لایک رو آورد خب بزارش دیگه . احد گفت که گفت خب که چی ؟؟ چون احد گفت باید ....... از این بعد میخوای قبل از پست دادن هم از احد یا شما اجازه بگیریم .
من حرف احد رو تو پیچیده بودن کاراکترها تایید کردم ! نگفتم که نزارید !

خب همین الان شما می فرمایین که من به نظرها احترامی نزارم ، من آقا احد رو به عنوان کسی که همیشه پیشنهادهای ناب داره قبول دارم هر وقت هم که ایشون چیزی گفتن و من همون کار رو کردم اون نظر سنجی بیشترین طرفدار رو داشته
حالا هم دیگه نظرسنجی بعدی تایید شد ، بعد از اون هم تایید شد

به سلامتی خب پس خلاص شدیم . ( بازم خوبه )
پس یعنی حرف بقیه کشک
مرسی .
ای وای آقا سینا شما رو به هیچ وجه نمیشه راضی کرد
افرادی که مطالعه دارن ، افرادی که می دونن چی به چیه نظرشون معتبره
نظر شما هم معتبره ، چون به شخصه یقین دارم که چیزایی می دونین که خیلی ها نمی دونن ، اگه معتبر نبود که با همین دو تا بیوگرافی که گذاشته از آرتاس و ایلیدان من نظرسنجی WoW رو تایید نمی کردم ولی همزمان چون دیدم چندین شخص معتبر دیگه یعنی شما ، آقا احد و چند نفر دیگه اومدن گفتن WoW پیچیده س و نمیشه من هم تایید کرد
مثل سری سایلنت هیل که من اولش کاملا موافق بودم که دو کاراکتر از این سری انتخاب بشن ولی بعدش با نظر دوستان و همچنین که خودم فکر کردم دیدم بهتره از سایلنت هیل نزاریم
-------------------------------
نظر سنجی بعدی :
Ryu Vs. Ken

من با شپرد و آيزاك موافقم فقط يكي بگه آزاك شخصيت كدوم بازيه ممنون ميشم و به نظر من 47 Ezio VS Agente خيلي باحال ميشه نظر شما چيه

میگم حالا که انتخاب شده باز خوبه . منم زیاد رو کاراکتر حساس نیستم ولی چون اولش گفتید نظر بدیم , نظر دادم و بعد هم پست دوستمون بیشترین لایک رو گرفت .
نمیشه که هر چند ساعت حرفتون رو عوض کنید ( یکبار بگید نظر بدید , بعدش بگید ندید ) . یا اونی که بیشترین رای رو آورده بزارید ( فارق از هر گونه باسوادی یا بیسوادی چون هر کسی به یه دلیلی به کاراکتر مورد علاقش رای میده ) یا خودتون بزارید .
خلاص
در ضمن آقایونی هم که مطالعه دارن ( با احد نیستم کلی میگم ) نباید نظراتشون رو تحمیل کنن . هر کسی یه رای داره . میزان رای ... است ( این جمله که آشنا هست براتون )

من با شپرد و آيزاك موافقم فقط يكي بگه آزاك شخصيت كدوم بازيه ممنون ميشم و به نظر من 47 Ezio VS Agente خيلي باحال ميشه نظر شما چيه

شما اگه نمیدونی آیزاک کیه ، چطور از مقایسش با شپر راضی هستی ؟! :دی
===
Ken !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or