X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب برد جناب جوک رو تبریک میگم :دی
با این اوضاعی که الان پیش اومده گذاشتن ریو توی نظر سنجی به نظرم اصلاً صلاح نیست :دی
یه نظر هم بدم تا چیز بهتری به فکرم برسه :دی
Cole Mc Grath Vs Alex Mercer :دی

احسان بیا بگو ریو >:) البته به نظرم ریو شانس بردش بیشتره! 1.ژاپنی پسند زیاد داریم تو سایت 2.یک زمانی در انحصار اون ور بوده! :d 3.اینوریا هم بازی کردن رای ها پخش میشه :d >:)
ولی این گزینه ای هم که گفتی بسیار عالیه! ولی فکر نمیکنم الکس اصلا شانسی داشته باشه :d

احسان بیا بگو ریو >:) البته به نظرم ریو شانس بردش بیشتره! 1.ژاپنی پسند زیاد داریم تو سایت 2.یک زمانی در انحصار اون ور بوده! :d 3.اینوریا هم بازی کردن رای ها پخش میشه :d >:)
ولی این گزینه ای هم که گفتی بسیار عالیه! ولی فکر نمیکنم الکس اصلا شانسی داشته باشه :d
بمیر تیکه ننداز :دی یه روزی شاهد بازگشت باشکوهش میشیم که بیام پدرت رو در بیارم :دی
بگذریم این اگه بشه نظر سنجی خوبی میشه یه نظرسنجی Super Hero ـی :دی چیز متفاوتی هم هست :دی البته توی سایت هوادار الکس زیاد هست فکر میکنی کسی نیست :دی

چه جالب دو روز نبودم نیتن برد>:)میگم کانر(اساسین کرید3)با اتزیو هم جالبه(البته اطلاعاتی از کانر در دست نیست)

البته توی سایت هوادار الکس زیاد هست فکر میکنی کسی نیست :دی
راست میگه احسان ایناها یکیش مثله پلنگ اینجا نشسته:biggrin1:

البته شخصیت جفتشون در حده مای بیبی ـه ولی الکس حداقل یه کاریزمایی داره که یه نرخی تعیین کنه

ولی الطائر و 47 کرمه همدیگه ـَن هم شخصیت و مدل ترور کردن اینه هم ساخته شدن برای رقابت

نمیدونم یکی از این جفت :d

و اینکه چقدر تو بی سی نوب وجود داره!
واقعا مسخرست!!! بعد میشه شماها دلیل واسه برتری نیتان، بیارین؟!
من که میگم وجود نوب پیش از حد تو بی سی...
دوست من، من نمیدونم دقیقا کجای پست من شما رو ناراحت کرده الان دوباره پستمو نقل قولش میکنم...
بلـــه . . . Nathan Drake با اختلاف 13 رأی برنده میشه و ثابت میکنه که این سابقه و قدمت نیست که همیشه حرف اول و آخرو بزنه!:d
برد Nathan Drake رو به همه PS فن ها ، Xbox هیترها و کلا طرفداراش تبریک میگم!!:d
کلا هدف از ایجاد نظرسنجی اینجا این بوده که در محیطی دوستانه بچه ها دور همدیگه جمع بشن و در کنار شوخی و خنده مشخص کنن کارکتر محبوبشون کیه....حالا اینکه شما با این لحن صحبت کردن شعور 83 نفر از رأی دهندگان رو زیر سؤال میبرید و میگید که همه این جماعت نوب تشریف دارند و از آدمایی تشکیل شده که مثل من به نیتن تازه به دوران رسیده رأی دادن، خیلی جای بحث داره ... دوست من، من خودم از اولین شماره تومب ریدر با این سری بازی زندگی کردم ولی به نیتن رأی دادم.همونطور که تو پست اولم گفتم فقط همه چیز سابقه و قدمت نیست... شما صفحات قبل رو بخونی هر کدوم بچه ها با ذکر دلیل و منطق دلایل خودشون رو گفتن، از جمله اینکه نیتن شخصیت بذله گو و شوخ طبعی داره و مثل لارا سرد و خشک نیست. شما هم چندتا از دلایل برتری لارا بر نیتن رو از نظر خودت بگو ما مستفیض شیم.....
علی دانته، من که منظورم به شما نبود؛ ولی خودت درباره این حرف قضاوت کن:
و ثابت میکنه که این سابقه و قدمت نیست که همیشه حرف اول و آخرو بزنه!:d
Arth@s عزیز، من از شما میخوام در مورد کامنت من قضاوت کنید.میشه بگید کجاش رو من دروغ گفتم؟؟ یا تحقیر کردم؟؟ یا سعی در تشویش اذهان عمومی کردم!؟ من هنوز هم روی کامنتم پافشاری میکنم چون هیچ چیز اشتباهی نگفتم خوب اگه سابقه همیشه حرف اول و آخر رو میزد که لارا الان باید برنده این نظرسنجی شده بود! اما مشکل شما متأسفانه به ریشه این قضیه برمیگرده و کلا نتیجه نظرسنجی و حق و حقوق رأی دهنده رو اصلا قبول ندارید. به هر حال شما یا هرکس دیگه ای که با خوندن کامنت من آزرده خاطر شده من همینجا ازش عذرخواهی میکنم. قضاوت با دوستان......
خب آخه دوست من
شاید شما بخاطر شخصیت پردازی خوب به نیتان رای داده باشین اما عده ای کثیری اینجا هستن که بیش از 12 یا 13 سال سن ندارن و البته لارا رو درست نمی شناسن و صد البته در مورد شخصیت پردازی هم چیزی نمی دونن
چطور زمانی که داشتیم از Leon kennedy دفاع کنیم و گفتیم که شخصیت پردازی خوبی داشته ، گقتن که شما چیزی از شخصیت پردازی نمی دونین اما خب حالا عده ی کثیری اینجا هستن که متاسفانه نمی دونن شخصیت پردازی چجور هست به نیتان رای دادن
آتوسا خانوم با تمام احترامی که نسبت به شما قائلم ولی باید بگم انتظار همچین نظری رو از هر کسی داشتم الا شما به عنوان مؤسس تاپیک. شما که نتیجه نظرسنجی تاپیک خودتون رو قبول ندارید اصلا چرا همچین مکانی رو تأسیس کردید؟! اون زمانی هم که از لئون دفاع میکردید من اینجا نبودم و خبر ندارم چه اتفاقی افتاده اما هر اتفاقی هم که افتاده باشه دلیل نمیشه که شما بگید:
- عده ای کثیری اینجا هستن که بیش از 12 یا 13 سال سن ندارن و البته لارا رو درست نمی شناسن و صد البته در مورد شخصیت پردازی هم چیزی نمی دونن
- اما خب حالا عده ی کثیری اینجا هستن که متاسفانه نمی دونن شخصیت پردازی چجور هست به نیتان رای دادن

آخه این چه حرفیه که میزنید .... اگه اینجوره که شما میگید تعداد کثیری از 83نفری که به نیتن رأی دادن زیر 13-12 سال سن دارند و از شخصیت پردازی هم هیچی حالیشون نیست ..... دقیقا عین حرف خودتونه این.....

آخرین ویرایش:
راست میگه احسان ایناها یکیش مثله پلنگ اینجا نشسته:biggrin1:

البته شخصیت جفتشون در حده مای بیبی ـه ولی الکس حداقل یه کاریزمایی داره که یه نرخی تعیین کنه

ولی الطائر و 47 کرمه همدیگه ـَن هم شخصیت و مدل ترور کردن اینه هم ساخته شدن برای رقابت

نمیدونم یکی از این جفت :d

آخه قبل از این هم هر جفتشون توی نظر سنجی بودن :دی البته نیت هم بوده ولی لارا حداقل جدید بود :دی این دیگه خیلی تکراری میشه در حالی که توی نظر سنجی مقایسه های استیلث هم زیاد بوده یه کم از استیلث و ترسناک بکشیم بیرون تا جو عوض بشه بعد دوباره برگردیم سراغشون بهتره :دی

کاراکتر تکراری نزارین!!!
این همه شخصیت هنوز مونده,این مدت زیاد تکراری گذاشتیم!!

حالا که قرار نیست DMC ـیش باشه با همین موافقم :دی البته اگه میزاشتیم بایونتا و دانته هم جالب میشد :دی

چرا نمیشه Dante VS Ezio

جفتشونم دلقکن (اتزیو جوونیاشا به 40 به بالاش توهین کنی یاماتو رو میزنم تو سر خودم میشکونمش دوباره:biggrin1:)
آخه قبل از این هم هر جفتشون توی نظر سنجی بودن :biggrin1: البته نیت هم بوده ولی لارا حداقل جدید بود :biggrin1: این دیگه خیلی تکراری میشه در حالی که توی نظر سنجی مقایسه های استیلث هم زیاد بوده یه کم از استیلث و ترسناک بکشیم بیرون تا جو عوض بشه بعد دوباره برگردیم سراغشون بهتره :biggrin1:
اینم هست البته

ولی الطائر و 47 باحال میشه بیشتر شرکت میکنن بیشتر جَو میدیم خلاصه بیشتر ...:biggrin1:

البته یه انتخاب بسیار فان هم هست برای اینکه کلا جو تاپیک عوض شه از ریشه Jak VS Ratchet :biggrin1:

کسی در حد Crash نیست بیاد کمی باهاش رقابت کنه ؟ :d حیف سونیک و ماریو تو نظرسنجی ها بودن ، وگرنه باز این 2 تا شانسی داشتن :d

آقا این arthas vs illidan هم خوب چیزیه ها ! یه تنوعی هم میشه برا تاپیک .... دو شخصیت افسانه ای و خفن! در این مورد باز بهتره WoWبازا نظر بدن...

20080506001.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or