حق با مجید من از همین الان میتونم بگم برنده کیه(ناروتو)به همین دلیل جذابیت رقابت از بین میره راستی چرا از کاراکتر Prince of Persia استفاده نمیکنید؟؟؟؟میتونه با ریو (کاراکتر نینجا گایدن)مقایسه بشه خیلی هم جالب میشه(به هم خیلی میخورن هر دو از در و دیوار میرن بالا گیم پلی شون مثله همهچند وقت پیش بچه ها میگفتن از ناروتو انتخاب کنیم
نظرتون در مورد:
NARUTO VS. GARAA
چیه ؟
البته چون یکیشون ماله دنیای انحصاری هائه فکر نکنم رای بیارهحق با مجید من از همین الان میتونم بگم برنده کیه(ناروتو)به همین دلیل جذابیت رقابت از بین میره راستی چرا از کاراکتر Prince of Persia استفاده نمیکنید؟؟؟؟میتونه با ریو (کاراکتر نینجا گایدن)مقایسه بشه خیلی هم جالب میشه(به هم خیلی میخورن هر دو از در و دیوار میرن بالا گیم پلی شون مثله همه)
درسته انتخاب با اکثریته ولینه داداش امیر چی چی رو اگه مصرن بگن؟؟؟مگه تاپیک ماله ایناست؟؟؟ماله همست همه باید راضی باشن
من با پرنس موافقم ولی با کریتوس و جنگ بیشترحق با مجید من از همین الان میتونم بگم برنده کیه(ناروتو)به همین دلیل جذابیت رقابت از بین میره راستی چرا از کاراکتر Prince of Persia استفاده نمیکنید؟؟؟؟میتونه با ریو (کاراکتر نینجا گایدن)مقایسه بشه خیلی هم جالب میشه(به هم خیلی میخورن هر دو از در و دیوار میرن بالا گیم پلی شون مثله همه)
دوست من باید به نظر همه احترام گذاشت کاراکتری که یکی در میون مخالف داره به درد نمیخوره من هم با کریتوس موافقم اما به نظرت اگه از دنیای انحصاری نباشه بهتر نیست؟؟؟؟
میگم پس کریتوس بزاریم رو صندلی بشینه بجاشدوست من باید به نظر همه احترام گذاشت کاراکتری که یکی در میون مخالف داره به درد نمیخوره من هم با کریتوس موافقم اما به نظرت اگه از دنیای انحصاری نباشه بهتر نیست؟؟؟؟
از نظر من مقایسه شائو کان با کریتوس خوبه هم به نظر دوستمون احترام میزاریم هم یه مقایسه جالب میزاریم ولی من هیچ اطلاعی از زندگی شائو کان ندارم![]()
آدم آهنی های بازی مورتال کمبتاینا برای کدوم بازین
محمد صبر کن ببینیم بچه ها ی دیگه چی میگنلارا و ایندیانا بهتره چون نیتن قبلا برنده شده
نظرت در مورد cat woman و batman چیه؟؟؟یه قهرمان و یه ضد قهرمان
آیزاک رو هم قبول دارم با شپرد خوب اما نظر آخر رو باید Devil girl بگیره
شرمنده داداش من خیلی از کرکترهای موتال رو نمی شناسم به همین حاطر میگم اینا از کدوم بازینآدم آهنی های بازی مورتال کمبت
ساب زیرو و اسکورپیون دیگه قدیمی شده بهتره از شخصیت های دیگه استفاده کنیم
مگه تاپیک ماله Devil girl نیست؟؟؟؟؟میگم تمام شخصیت هایی که تا الان گفته شده رو تو یه پست بنویس براشون شماره بزن بعد بر اساس شماره رای بدن اونی که بیشتر رای آورد بزار برای مقایسه در ضمن پست اول هم آپدیت کنید مستر چیف برنده شدمحمد صبر کن ببینیم بچه ها ی دیگه چی میگن
شخصیت زیاده
فقط یه چیزی تو انتخاب کرکترها هست اونم اینه که حرف اخرو من میزنم
شرمنده داداش من خیلی از کرکترهای موتال رو نمی شناسم به همین حاطر میگم اینا از کدوم بازین
خیلی وقت پیش :dDEVIL گفت من نمی رسم و نمی تونم تاپیک رو مدیریت کنم به همین خاطر من گفتم انتخاب کرکترها رو به من واگذار کنه تا تاپیک بسته نشه از اون به بعد من کاراکترها رو انتخاب میکنم امگه تاپیک ماله Devil girl نیست؟؟؟؟؟میگم تمام شخصیت هایی که تا الان گفته شده رو تو یه پست بنویس براشون شماره بزن بعد بر اساس شماره رای بدن اونی که بیشتر رای آورد بزار برای مقایسه در ضمن پست اول هم آپدیت کنید مستر چیف برنده شد