X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما نظر سنجی های سایت های دیگه رو ندیدید که به 181 نفر میگید بزرگترین نظر سنجی:D
(البته تو سایت های ایرانی بله واقعا کم نظیره اما تو سطح بین الملی اصلا صداشم در نیار)
نه دوست عزیز اشتباه برداشت کردی ، من گفتم یکی از بزرگترین نظرسنجی های تاریخ گیم (یعنی مقایسه ی این دو کاراکتر رو گفتم و اصلا منظورم تعداد شرکت کننده ها نبود مگر نه اگه نگاهی بندازین می بینین که بیشتر از این تعداد هم شرکت کننده تو نظرسنجی های قبل داشتیم );)
راستی تو نظر سنجی های بعد اگه کمکی احتیاج بود به من خبر بدید علاقه دارم تو این تاپیک فعالیت کنم خیلی فانه
خیلی هم خوب این تاپیک ماله همه س ;)

به نظر من این نظر سنجی خیلی جالبی نبود.....علتشم اینه که مستر چیف یه hero هستش که ساخته و پرداخته شده تا مثل رستم انسانها رو نجات بده و میشه گفت مرد جنگ ...... ولی شخصیت گوردون فریمن یه دکتر هستش که به خاطر کارای مشکوکی که G man و متعاقبا دکتر برین و.....انجام دادن مجبورا وارد جنگ شده و از اول و حتی در ادامه مثه یه انقلابی یا مخالف فعال بهش نگاه میشه نه مثه یه دستگاه کشتار یا ناجی کره زمین..... .
(البته هر دو شون هم بالا رای اوردن مخصوصا فریمن که انتظار نمیرفت اینقدر رای بیاره)

+
مستر چیف از لحاظ شباهت جایگاه داستانی با فرمانده شپرد مقایسه می شد بهتر بود

.

آخرین ویرایش:
shepherd و Issac عالین ولی من مثل قبل میگم بین ناروتو و ساسکه بذارین!!

سم فیشر Vs اسنیک بزارید؛ قبلا نبوده؟

یه پیشنهاد هم من بدم
ایزک از dead space
vs
ژنرال شپرد از mass efekt

درود بر شما:)

سرور و سالار چیف هم که برنده شد به خودم و فن هاش تبریک میگم :دی
کماکان میگم این یکی از گزینه های خوبه :دی
Ryu Hayabusa Vs. Kratos
:دی
NG III هم تو راهه جای بحث داره :دی

من هم میگم نظرسنجی بعدی که برا عید هم میفته بین دو شخصیتی باشه که قبلا برنده شدن ...
آفرین به شما به نظر من بین برنده هایی که تقریبا دلایل برنده شدنشون به هم شبیه رو با هم مقایسه کنیم و در پایان یه برنده نهایی داشته باشیم به عنوان بهترین شخصیت به انتخاب اعضا

---------- نوشته در 08:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 PM ارسال شده بود ----------

نه دوست عزیز اشتباه برداشت کردی ، من گفتم یکی از بزرگترین نظرسنجی های تاریخ گیم (یعنی مقایسه ی این دو کاراکتر رو گفتم و اصلا منظورم تعداد شرکت کننده ها نبود مگر نه اگه نگاهی بندازین می بینین که بیشتر از این تعداد هم شرکت کننده تو نظرسنجی های قبل داشتیم );)

خیلی هم خوب این تاپیک ماله همه س ;)
یه تشکر بابت اون اشتباه;) بعدشم حالا که اجازه میدید از این به بعد من بیشتر تو این تاپیک فعالیت میکنم
Halflife g گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بوش میاد(خودت گرفتی چی شد؟؟؟)
U-2 جان من فن PS هستم اما به مستر چیف رای دادم میتونی از دوستام بپرسی که چقدر فن سرسختی ام(من منطقی برخورد میکنم)
Parsa جان ما میخوایم شخصیت ها شبیه به هم باشن اینا دو نقطه ی مخالف هم هستند:D
نظر بقیه هم خوبه اما من هنوز رو حرف خودم هستم یه مسابقه برگزار کنیم و برنده رو به عنوان بهترین شخصیت از نظر کاربران بازیسنتر انتخاب کنیم(از برندگان نظر سنجی های قبل)

سرور و سالار چیف هم که برنده شد به خودم و فن هاش تبریک میگم :دی
کماکان میگم این یکی از گزینه های خوبه :دی
Ryu Hayabusa Vs. Kratos
:دی
NG III هم تو راهه جای بحث داره :دی
انگار دوس داری بعد از پیروزی یه شکست تلخ رو تجربه کنیا :دی b-)

در کل استقبال میشه :دی

به نظر من از دنیای انحصاری ها کسی رو نزارید چون تعصب بعضی وقت ها باعث خراب شدن نتیجه میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or