X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
برا بازی مورتال کومبت هستن.

بنظرم بتره بزارین sub-zero vs scorpion
یه شخصیت هایی بگید که بیوگرافی کاملی ازشون باشه من که از زندگی این دو نفر اطلاعی ندارم

---------- نوشته در 09:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

داداش امیر شرمندمون کردی اینقدر تشکر کردی ازمون دوتا پست بده تا ازت تشکر کنیم:D

Sub Zero و Scorpion خوب هستند. گیمر داریم اینها رو نشناسه؟ :دی

البته اگر خواستید هم می تونید از دو تا بازی متفاوت بذارین، مثلا Sub Zero در مقابل Kazuya Mishima...
warriorsmiley.gif

به نظرم شخصیتهای فایتینگ رو کنار بزارید
کاراکترهایی رو انتخاب کنین که علاوه بر داشتن طرفدار شخصیت پردازی قوی داشته باشن

به نظرم همون sub-zero vs scorpion بهتره.نصف کسایی که در نظر سنجی های قبل بودن هیچکدوم نه داستان زندگی داشتن و نه شخصیت پردازی . بعدشم کی گفته که اینا شخصیت پردازی ندارن هان..)x~x(

باز میگن نظر سنجی هارو خود اعضا انتخاب میکنن کل اعضا میگن sub-zero vs scorpion باز بعضی ها میان واسه ی مسخره کردن طرف میگن اینا واسه ی کدوم بازین.
به حرف من رسیدین که نظر سنجی از قبل تعیین شدست.

به نظرم شخصیتهای فایتینگ رو کنار بزارید
کاراکترهایی رو انتخاب کنین که علاوه بر داشتن طرفدار شخصیت پردازی قوی داشته باشن
منم دقیقا این نظر رو توی پست قبلیم تائید کردم...
ساب زیرو شما 10 خط از زندگی ساب زیرو رو برامون تعریف کن( شخصیتی مثله چیف حدودا 4 صفحه ی A4 بیوگرافی داره) تو نظر سنجی های قبل هم ما به شخصیت پردازی مستر چیف اشاره کردیم شما یه نگاهی بنداز;)

منم دقیقا این نظر رو توی پست قبلیم تائید کردم...
ساب زیرو شما 10 خط از زندگی ساب زیرو رو برامون تعریف کن( شخصیتی مثله چیف حدودا 4 صفحه ی A4 بیوگرافی داره) تو نظر سنجی های قبل هم ما به شخصیت پردازی مستر چیف اشاره کردیم شما یه نگاهی بنداز;)
یه سر به اینسایت بزن تا بفهمی.
سرنوشت سرد(زندگی نامه SubZero ) - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum

نظرتون رو این دوتا چیه؟؟؟ همه با جفت اینا آشنا هستن ، طرفدار تعصبی هم به اندازه کافی دارن! از اون نظرسنجی های داغ میشه!
فقط یکی باید جلوی فن های سونی رو بگیره:d

7wfp6h8codo7207hdc5.jpg

نظرتون رو این دوتا چیه؟؟؟ همه با جفت اینا آشنا هستن ، طرفدار تعصبی هم به اندازه کافی دارن! از اون نظرسنجی های داغ میشه!

7wfp6h8codo7207hdc5.jpg
دانته که اصلاً مودش با کریتوس فرق داره زمین تا آسمون :دی دانته باید با بیونتا مقایسه بشه :دی تنها کسی که بدرد مقایسه با کریتوس می خوره مستر ریو هایابوسا ـه :دی انصافاً نظر سنجی خونینی میشه :دی اصلاً از اسمش داره خون میچکه :دی

به نظرم همون sub-zero vs scorpion بهتره.نصف کسایی که در نظر سنجی های قبل بودن هیچکدوم نه داستان زندگی داشتن و نه شخصیت پردازی . بعدشم کی گفته که اینا شخصیت پردازی ندارن هان..)x~x(

باز میگن نظر سنجی هارو خود اعضا انتخاب میکنن کل اعضا میگن sub-zero vs scorpion باز بعضی ها میان واسه ی مسخره کردن طرف میگن اینا واسه ی کدوم بازین.
به حرف من رسیدین که نظر سنجی از قبل تعیین شدست.

به صفحه ی اول مراجعه کنین همه ی کسایی که انتخاب کردیم شخصیت پردازی نسبتا خوبی داشتن

دانته که اصلاً مودش با کریتوس فرق داره زمین تا آسمون :دی دانته باید با بیونتا مقایسه بشه :دی تنها کسی که بدرد مقایسه با کریتوس می خوره مستر ریو هایابوسا ـه :دی انصافاً نظر سنجی خونینی میشه :دی اصلاً از اسمش داره خون میچکه :دی

shepherd vs Issac
naruto vs sasuke
kratos vs dante
یکی از این سه تا باشه!!:d
دوستان دوستان یه نگاه به داستان بازی و گیم پلی خدای جنگ بندازین اینا کدومشون با خدای جنگ قابل مقایسس
داستاناشون با هم سنخیت نداره
به نظر من تنها کسی که میتونه از همه لحاظ جلوی کریتوس مقاومت کنه فقط جنگ از بازی darksider
ریو هایابوسا ـه رو میشه گذاشت دانته ولی دانته و کریتوس ، ریو هایابوسا ـه و کریتوس کمی تناقض داره
من خودم الان دارم خدای جنگ 2 رو بازی می کنم شماره 1 رو هم تموم کردم
می دونم که فقط جنگ میتونه جلوی کریتوس مقاومت کنه
یک دلیل عمده برای رای به کریتوس شمشیرشه
حالا نگی نگفتی
حالا نظرتون درره ایزک و شپرد چیه
طرفدارای فایتینگ اگه رو انتخابشون مسررن بگن تا از فایتینگ انتخاب کنیم

دوستان یه چیزی تو مایه های دانته و بایونتا(اینم به علت اینکه جنسیتشون با هم فرق میکنه جالب نمیشه)یا مکس پین و سم فیشر(این عالیه)
نه داداش امیر چی چی رو اگه مصرن بگن؟؟؟مگه تاپیک ماله ایناست؟؟؟ماله همست همه باید راضی باشن

دوستان یه چیزی تو مایه های دانته و بایونتا(اینم به علت اینکه جنسیتشون با هم فرق میکنه جالب نمیشه)یا مکس پین و سم فیشر(این عالیه)
نه داداش امیر چی چی رو اگه مصرن بگن؟؟؟مگه تاپیک ماله ایناست؟؟؟ماله همست همه باید راضی باشن
چند وقت پیش بچه ها میگفتن از ناروتو انتخاب کنیم
نظرتون در مورد:
NARUTO VS. GARAA
چیه ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or